Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
SHERON Čistič interiéru 500 mlJe určený pro čištění nesavých plastových povrchů (např. plastové prahy, okolí pedálů, plastové sloupky). Ošetřený povrch získá matný efekt s antistatickými vlastnostmi. Zanechává příjemnou vůni.Návod k použití: Pistolovým rozprašovačem naneste tenkou vrstvu přípravku na čištěnou plochu a vytřete suchou utěrkou. Při nanášení v okolí skel doporučujeme přípravek nastříkat nejprve na hadřík a teprve potom rozetřít na ošetřovaný povrch. VÝHODY    Vysoká čistící schopnost    Jednoduchá aplikace formou rozprašovače    Zanechává příjemnou nevtíravou vůniDodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

SHERON Dárková sada INTERIÉRDárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma.Obsahuje:čistič interiérů 500 mlcockpit sprej 400 mlvlhčené ubrousky na oknavonná visačkaDodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

SHERON Dárková sada LÉTODárkové balení v průhledné PET krabičce s vonnou visačkou zdarma.Obsahuje:autošampon s voskem 500 mlcockpit sprej 400 mlvlhčené ubrousky na rucevonná visačka Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.

SHERON Dárková sada ZIMADárkové balení v průhledné PET krabičce.Obsahuje:rozmrazovač oken 500 mlrozmrazovač zámků 50 mlubrousky na okna 24 kssyntetická jeleniceškrabka PolarDodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu.