Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lehce alkalický pěnivý čisticí prostředek pro důkladné čištění automobilů. Neškodný pro životní prostředí a obzvláště šetrný ke všem lakovaným a plastovým povrchům.

Lehce alkalický pěnivý čisticí prostředek pro důkladné čištění automobilů. Neškodný pro životní prostředí a obzvláště šetrný ke všem lakovaným a plastovým povrchům.

K manuálnímu čištění motorek. Odstraňuje šetrně a účinně typické nečistoty jako brzdný prach, otěr z pneumatik, hmyz, prach a nečistoty s obsahem oleje. Dokonalé zpracování díky konzistenci gelu: nestéká na kolmých plochách.

Čistič autoskel RM 650 je ideální pro mytí oken a zrcátek automobilů beze šmouh a odlesků. Spolehlivě odstraní hmyz, otisky prstů i nečistoty z ulic.

Čistič interiéru auta RM 651 s antistatickým účinkem a účinnou neutralizací zápachů pro svěže čisté interiéry bez zápachu, a to od palubní desky přes displeje až po čalounění a umělou kůži.

Silná dvojka: Premium RM 667 Čistič disků je rychlé a efektivní řešení pro čištění všech běžných typů ráfků, zatímco RM 618 Odstraňovač hmyzu šetrně čistí zbytky hmyzu z laku vozidel a oken.

Čisticí a mrazuvzdorný prostředek pro systémy čištění oken a světlometů. Chrání čelní sklo před zamrznutím a zaručuje výhled bez pruhů a oslnění. 5 l koncentrátu produkuje až 15 l čisticí kapaliny

S účinným pěnicím pomocníkem k ještě intenzivnějšímu čištění. Díky novému aktivnímu čističi snadno a rychle odstraní oleje, mastné nečistoty, jakož i typická znečištění vozidel a nečistoty z vozovky. Bez fosfátů a šetrný k čištěným povrchům.

Autošampon RM 610 pro zářivý povrch díky šetrnému čištění a rychleschnoucím vlastnostem. Péče a ochrana v jednom kroku. Se vzorkem čističe interiéru RM 651.

S maximálním čistícím výkonem a rychlým působením proti všem nečistotám na všech běžných typech ráfků. Inteligentní změna barvy indikuje aktivní pracovní dobu čističe.