Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
SUPERTOOTH BUDDY v černé barvě zaujme lehkou konstrukcí, snadným ovládáním. K upevnění bluetooth handsfree SUPERTOOTH BUDDY slouží speciální kovový klips , který se přidělá na stínítko. Jelikož má BUDDY na zadní straně magnet můžete jej připevnit i na jiný magnetický povrch. SUPERTOOTH BUDDY je lehce přenosné , vejde se do kapsy, takže ho můžete vzít s sebou pokud opouštíte automobil , abyste zabránili možné krádeži.
Speciální vlastnosti:

DSP Echo rušení - Dvojité rušení okolního hluku
Výkonný audio mikrofon
Plně automatické připojení
Ovládání hlasitosti přímo na zařízení
Čekající hovor
Plně automatické párování
Hlasové vytáčení (pokud tuto funkci podporuje váš telefon)
Volání posledního volaného čísla
Odmítnutí příchozího hovoru
Speciální vypínač
Může být dobíjeno i přes počítač díky USB
Kompaktní velikost
Velká hlasitost
Streaming hudby z telefonu (A2DP kompatibilní)

Multipoint:

Možnost spárovat až 8 mobilních telefonů (přidání do paměti)
2 telefony aktivní současně

Instalace:

Rychlé...

BT headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT v ergonomickém designu lze nosit na libovolném uchu. Můžete otočit klipem, abyste se ujistili, že reproduktor dobře sedí. Využijte jednoduché ovládání, snadné přijímání telefonních hovorů nebo poslech hudby. Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth ve verzi V3.0+edr a můžete připojit až dva telefony najednou. Pěkný a stylový Bluetooth headset Sony MBH22 Mono V4.2 je lehký, bezpečný a ergonomický headset, má čistý a zřetelný zvuk, jednoduchou propojitelnost a je skvělým společníkem.
Vlastnosti:

ultdra light headset Bluetooth V3.0 +edr
Kompaktní a ergonomický design
Čipset: CSR
Multifunkční tlačítko+světelný indikátor +CVC mikrofon
Profil: A2DP/HFP/HSP
Doba přehrávání hudby: cca 4 hod
Délka hovorů: až 4 hodiny
Doba pohotovosti: až 100 hodin
Funkční vzdálenost: 10 m
Technologie: CVC redukce hluku

BT headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT v ergonomickém designu lze nosit na libovolném uchu. Můžete otočit klipem, abyste se ujistili, že reproduktor dobře sedí. Využijte jednoduché ovládání, snadné přijímání telefonních hovorů nebo poslech hudby. Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth ve verzi V3.0+edr a můžete připojit až dva telefony najednou. Pěkný a stylový Bluetooth headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT je lehký, bezpečný a ergonomický headset, má čistý a zřetelný zvuk, jednoduchou propojitelnost a je skvělým společníkem.
Vlastnosti:

ultdra light headset Bluetooth V3.0 +edr
Kompaktní a ergonomický design
Čipset: CSR
Multifunkční tlačítko+světelný indikátor +CVC mikrofon
Profil: A2DP/HFP/HSP
Doba přehrávání hudby: cca 4 hod
Délka hovorů: až 4 hodiny
Doba pohotovosti: až 100 hodin
Funkční vzdálenost: 10 m
Technologie: CVC redukce hluku

Stylová sluchátka značky Genius HS-04S ve fialové barvě, sluchátka jsou kompatibilní jak s počítačem tak s notebookem a tabletem. Sluchátka GENIUS mají skvělé polstrování, nabízí čistý zvuk a bohaté basy.
Sluchátka mají měkké pohodlné náušníky. Mají také nastavitelný držák mikrofonu. Sluchátka GENIUS mají také regulaci hlasitosti, která se šteluje na kabelu sluchátek, mají nízkou hmotnost a díky tomu se dají snado přenášet. Sluchátka jsou vybavena standardním audio konektorem 3.5mm jack a jejich připojení je rychlé a jednoduché.

Stylová sluchátka značky GENIUS HS-02B ve fialové barvě,sluchátka jsou kompatibilní jak s počítačem tak s notebookem a tabletem. Sluchátka GENIUS mají skvělé polstrování, nabízí čistý zvuk a bohaté basy.
Sluchátka mají měkké pohodlné náušníky. Mají také nastavitelný držák mikrofonu. Sluchátka GENIUS mají také regulaci hlasitosti, která se šteluje na kabelu sluchátek, mají nízkou hmotnost a díky tomu se dají snado přenášet. Sluchátka jsou vybavena standardním audio konektorem 3.5mm jack a jejich připojení je rychlé a jednoduché. 
Frekvenční rozsah sluchátek: 350 Hz - 10 kHz Impedance sluchátek (ohm): 32 Citlivost sluchátek: 76 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 50 Hz - 100 kHz Impedance mikrofonu (k ohm): 2.2 Citlivost mikrofonu: 58 dB +- 4dB

Bluetooth headset Cellularline Fluent s extra dlouhou výdrží baterie zaručí pohodlné a efektivní vyřízení hovoru za volantem i kdekoliv.  Ergonomický tvar a nastavitelný hák za ucho perfektně padne každému uživateli a netlačí ani při dlouhodobém nošení.
Speciální mikrofon je vybaven funkcí Clear Voice, optimalizuje kvalitu přenášeného zvuku a zajistí tak čistý a kvalitní hovor nebo poslech hudby. Extra dlouhá výdrž baterie zvládne až 25 hodin nepřetržitého provozu.
Vlastnosti:

bluetooth mono headset
ergonomický tvar pro pohodlné nošení
mikrofon s funkcí Clear Voice
extra dlouhá výdrž baterie - až 25 hodin hovoru
multifunkční ovládací tlačítko pro příjem hovoru
tlačítka pro ovládání hlasitosti
nastavitelný hák za ucho
čistý, ostrý zvuk
3 různé velikosti špuntů do uší
elegantní nenápadný design
doba nabíjení: 2 hodiny
micro USB nabíjecí kabel v balení

Barva: černá

Bluetooth headset CellularLine MASTER s jednoduchým ovládáním má ergonomický tvar a velmi zajímavý design. Vnější strana je krytá PU kůží a rám přístroje s tenkým mikrofonem je vyroben z kvalitního kovu. Provedení dodává heasetu velmi elegantní vzhled.
Ovládání přístroje zařídí multifunkční tlačítko a dvě tlačítka pro ovládání hlasitosti. Headset vydrží v pohotovostním režimu celých 130 hodin a při hovoru až 4,5 hodiny. Snadno ho upravíte pomocí vyměnitelných špuntů do uší pro použití v levém či pravém uchu pro maximální komfort uživatele.

Interphone TOUR je TOP produkt z nové řady interphonů od firmy Cellularline. Špičková úroveň konstrukce a nový, elegantní tvar tvoří černé, titanové tělo jednotky Interphone.
CellularLine Interphone TOUR
Interphone TOUR dokáže spojit 24 interkomů ve skupině do vzdálenosti až 1,6 km.
Je kompatibilní se všemi smartphony s technologií Bluetooth, umožní vám hovory se spolucestujícími, poslech hudby nebo příjímání instrukcí z GPS navigace.
Interphone U-COM16 je kompatibilní se SENA, TFT, GPS a OEM systémy všech předních výrobců motorkářských helem
Je absolutně voděodolný, jeho baterie má rekordní výdrž až 20 hodin a velmi rychle se nabíjí díky technologii FAST CHARGE.
Interphone TOUR spojuje pokročilou technologii, úžasný design a uživatelsky přívětivé ovládání, je ideální na dlouhé cesty

Handsfree Bluetooth SWISSTEN CALLER je nabitý užitečnými funkcemi. Nabízí možnost na jedno nabití zvládnout 4,5 hodiny hovoru a až 140h v pohotovostním režimu. Sluchátko je navrženo pro maximální komfort při jeho používání. Navíc si můžete užít mnohem lepší a čistší zvuk protože volání je v HD kvalitě. Handsfree je vybaveno technologií pro potlačení šumu. Účelem CVC je odfiltrovat hluk pozadí, aby lidé mohli snadněji slyšet váš hlas a tím bylo telefonování příjemnější.
Vlastnosti:

Pohotovostní režim: až 140h
Doba hovoru: až 4,5h
Doba nabíjení: 2,5h
Bluetooth: V5.0
Profily: A2DP, HFP, HSP, AVRCP
Technologie: CVC „Clear Voice Capture“
Dosah: 10m
Kapacita baterie: 70mAh
Konektor: mikroUSB
Hmotnost: 7g

Materiál: PC+ABS
Barva: white / bílá

TRUST Primo Chat Headset náhlavní souprava s nastavitelným flexibilním mikrofonem skvěle poslouží při komunikaci hands-free, poslechu hudby i sledování filmů a videa. Sluchátka s mikrofonem byla navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí. Sluchátka TRUST Primo CHAT mají integrované dálkové ovládání hlasitosti a jsou ideální pro Live Messenger, hraní online her, poslech hudby nebo chatování a telefonování prostřednictvím aplikací jako je Skype. Lehká sluchátka mají měkké náušníky, skvěle sedí a můžete je přizpůsobit na hlavě nastavitelným páskem.
 Vlastnosti produktu:

lehká náhlavní stereo souprava
vestavěné dálkové ovládání hlasitosti                               
nastavitelný temenní pásek             
flexibilní mikrofon pro komunikaci hands-free
frekvenční rozsah: 70-20.000Hz (sluchátka), 30-16.000Hz (mikrofon)
sensitivity:89dB (sluchátka), -60dB (mikrofon)
impedance:32Ohm (sluchátka), 2.2kOhm (mikrofon)
konektory: 3.5 mm headphone output. 3.5 mm microphone input

Barva: black / černá