Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Příruční alkoholový tester vybavený 6 náustky, digitálním displejem i přívěškem na klíče!. Alkohol tester W-TEC Beerster dodá pocit bezpečí před jízdou a řekne vám, jak jste na tom! Možná jste si dali menší pivko nebo ještě dojíždíte včerejší flám - v každém případě nikdy neuškodí zjistit, jestli něco náhodou nenadýcháte. Tento digitální tester vám během 10 vteřin změří promile alkoholu v krvi a vy se tak můžete rozhodnout, zda s vyjížďkou ještě chvíli nepočkat. Horní hranice měření je 1,9 promile.

K dispozici máte hned 6 vyměnitelných náustků a výsledek měření se dočtete na podsvíceném displeji. Přístroj se ovládá velmi jednoduše pomocí jediného tlačítka a na začátek a konec měření vás vždy upozorní zvukovým signálem. Při výsledku mezi 0,2 a 0,5 promile se zobrazí upozornění "Caution", tedy varování. V případě, že nadýcháte více než 0,5 promile, bude displej hlásit "Danger" (nebezpečí).

Díky ergonomickému zakřivení se navíc dobře drží v ruce. Je to neskutečně praktická pomůcka pro všechny, kdo se chtějí vyhnout problémům na silnici. Ať už preferujete auto, kolo nebo motorku, tester alkoholu v krvi se hodí vždycky!Klíčové vlastnosti


kompaktní tester alkoholu pro domácí použití
sada vyměnitelných náustků
ergonomický tvar
digitální displej
ovládání pomocí 1 tlačítka
automatické vypnutí po dokončení měření
zvukové upozornění
přívěsek na klíče



Technický popis:




čidlo
polovodičové


rozsah měření
0,0-1,9‰ (0,00-0,19 % BAC)


odchylka
0,01 %


výsledky
CAUTION (varování): 0,2-0,5‰ / DANGER (nebezpečí): nad 0,5‰


náustek
ano (6 ks)


čas přípravy měření
10 s


čas měření
5-10 s


provozní teplota
10°C - 40°C


napájení
2x AAA baterie (nejsou součástí balení)


rozměry
11,8 x 7 x 2,8 cm


hmotnost
68 g

Kompaktní alkoholový tester bez náustku a s doplňkovými funkcemi jako je alarm, měření teploty nebo odpočítávání!. S alkohol testerem W-TEC Spiriter budete vždy vědět, na čem jste! Kromě hlavní funkce měření alkoholu v krvi se navíc dozvíte, jaká je okolní teplota a kolik je hodin. K tomu si můžete nastavit budík či odpočítávání času. Jestliže se tedy před jízdou trochu napijete nebo si po včerejším flámu nejste výsledkem úplně jistí, rychle se otestujete a pokud něco nadýcháte, můžete si třeba nastavit alarm pro další pokus.

Testování proběhne v rámci 10 vteřin a výsledek se zobrazí na digitálním displeji. Při výsledku mezi 0,2 a 0,5 promile se zobrazí upozornění "Caution", tedy varování. V případě, že nadýcháte více než 0,5 promile, bude displej hlásit "Danger" (nebezpečí). Horní hranice měření je 1,9 promile. K nastavení doplňkových funkcí slouží 3 postranní tlačítka, která vám také umožní přepínat mezi jednotlivými režimy. Zobrazení času lze změnit z 12hodinového na 24hodinové a od toho se odvíjí i nastavení budíku.

Tester je kompaktní a snadno se vejde do kapsy. Je to navíc neskutečně praktická pomůcka pro všechny, kdo se chtějí vyhnout problémům na silnici. Ať už preferujete auto, kolo nebo motorku, tester alkoholu v krvi se hodí vždycky!Klíčové vlastnosti


kompaktní tester alkoholu pro domácí použití
digitální hodiny - možnost nastavená a sledování času v 12hodinovém i 24hodinovém formátu
alarm - možnost nastavení budíku
odpočítávání - možnost nastavení odpočtu
teplota - přístroj měří okolní teplotu
digitální displej
4 tlačítka
automatické vypnutí po dokončení měření
zvukové upozornění
odnímatelné poutko



Technický popis:




čidlo
polovodičové


rozsah měření
0,0-1,9‰ (0,00-0,19 % BAC)


odchylka
0,01 %


výsledky
CAUTION (varování): 0,2-0,5‰ / DANGER (nebezpečí): nad 0,5‰


náustek
ne


čas přípravy měření
10 s


čas měření
5-10 s


provozní teplota
10°C - 40°C


napájení
2x AAA baterie (nejsou součástí balení)


rozměry
10 x 1,8 x 3,5 cm


hmotnost
58 g (včetně baterií)

Cestovní alkohol tester s praktickým pouzdrem na zip a 10 náustky! Měření lze převést do 4 různých jednotek.. Alkohol tester W-TEC Sekter má za úkol jediné - zjistit, jestli se můžete bez starostí vyrazit na cestu! Ať už jste nedávno trochu popili nebo se ještě úplně necítíte po včerejším flámu, s praktickým alkoholovým testerem hned budete vědět, na čem jste. Po 20 sekundách přípravy vám změří promile v alkoholu v krvi s tím, že horní hranice je 1,9 promile. Měření lze ale provést v dalších třech jednotkách, které jednoduše nastavíte postranními tlačítky. To se bude hodit hlavně na dovolené, protože ne každá země používá stejný systém jako Česká republika.

K dispozici máte hned 10 vyměnitelných náustků a výsledek měření se dočtete na digitálním displeji. Měření zvládnete s jediným tlačítkem a na začátek a konec vás vždy upozorní zvukovým signál. Při výsledku mezi 0,2 a 0,5 promile zabliká upozornění "Caution", tedy varování. V případě, že nadýcháte více než 0,5 promile, bude přístroj hlásit "Danger" (nebezpečí). A pokud nic nenadýcháte, bude měření označeno jako "Safe" (bezpečné).

Aby se vám s přístrojem dobře cestovalo, je sbalený do pevného pouzdra na zip. Tester i náustky tak budou dobře zabezpečeny na svém místě. Je to tak neskutečně užitečná pomůcka pro všechny, kdo se chtějí vyhnout problémům na silnici. Ať už preferujete auto, kolo nebo motorku, tester alkoholu v krvi se hodí vždycky!Klíčové vlastnosti


cestovní tester alkoholu pro soukromé použití
sada vyměnitelných náustků
snadné ovládání
digitální displej
možnost změny jednotek:

1000 - promile (‰) obsahu alkoholu v krvi (BAC); použití v ČR a dalších evropských zemích
100 - procenta (%) obsahu alkoholu v krvi (BAC); použití v USA, Austrálii a Kanadě
BrAC - mg/l obsahu alkoholu v dechu; použití v Japonsku
CN - mg/100 ml obsahu alkoholu v krvi; použití v Číně


světelné i zvukové varování
automatické vypnutí po dokončení měření
indikace vybitých baterií
ochranné pouzdro na zip



Technický popis:




čidlo
polovodičové


rozsah měření
0,0-1,99‰ (0,00-0,199 % BAC, 0-0,995 mg/l BrAC, 0-199 mg/100ml)


odchylka
0,01 %


výsledky
SAFE (bezpečné): pod 0,2‰ CAUTION (varování): 0,2-0,5‰ / DANGER (nebezpečí): nad 0,5‰


náustek
ano (10 ks)


čas přípravy měření
20 s


čas měření
5-10 s


provozní teplota
10°C - 40°C


napájení
3x AAA baterie (nejsou součástí balení)


rozměry
12,5 x 6,8 x 2,4 cm


hmotnost
108 g (včetně baterií)

SUPERTOOTH BUDDY v černé barvě zaujme lehkou konstrukcí, snadným ovládáním. K upevnění bluetooth handsfree SUPERTOOTH BUDDY slouží speciální kovový klips , který se přidělá na stínítko. Jelikož má BUDDY na zadní straně magnet můžete jej připevnit i na jiný magnetický povrch. SUPERTOOTH BUDDY je lehce přenosné , vejde se do kapsy, takže ho můžete vzít s sebou pokud opouštíte automobil , abyste zabránili možné krádeži.
Speciální vlastnosti:

DSP Echo rušení - Dvojité rušení okolního hluku
Výkonný audio mikrofon
Plně automatické připojení
Ovládání hlasitosti přímo na zařízení
Čekající hovor
Plně automatické párování
Hlasové vytáčení (pokud tuto funkci podporuje váš telefon)
Volání posledního volaného čísla
Odmítnutí příchozího hovoru
Speciální vypínač
Může být dobíjeno i přes počítač díky USB
Kompaktní velikost
Velká hlasitost
Streaming hudby z telefonu (A2DP kompatibilní)

Multipoint:

Možnost spárovat až 8 mobilních telefonů (přidání do paměti)
2 telefony aktivní současně

Instalace:

Rychlé...

BT headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT v ergonomickém designu lze nosit na libovolném uchu. Můžete otočit klipem, abyste se ujistili, že reproduktor dobře sedí. Využijte jednoduché ovládání, snadné přijímání telefonních hovorů nebo poslech hudby. Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth ve verzi V3.0+edr a můžete připojit až dva telefony najednou. Pěkný a stylový Bluetooth headset Sony MBH22 Mono V4.2 je lehký, bezpečný a ergonomický headset, má čistý a zřetelný zvuk, jednoduchou propojitelnost a je skvělým společníkem.
Vlastnosti:

ultdra light headset Bluetooth V3.0 +edr
Kompaktní a ergonomický design
Čipset: CSR
Multifunkční tlačítko+světelný indikátor +CVC mikrofon
Profil: A2DP/HFP/HSP
Doba přehrávání hudby: cca 4 hod
Délka hovorů: až 4 hodiny
Doba pohotovosti: až 100 hodin
Funkční vzdálenost: 10 m
Technologie: CVC redukce hluku

BT headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT v ergonomickém designu lze nosit na libovolném uchu. Můžete otočit klipem, abyste se ujistili, že reproduktor dobře sedí. Využijte jednoduché ovládání, snadné přijímání telefonních hovorů nebo poslech hudby. Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth ve verzi V3.0+edr a můžete připojit až dva telefony najednou. Pěkný a stylový Bluetooth headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT je lehký, bezpečný a ergonomický headset, má čistý a zřetelný zvuk, jednoduchou propojitelnost a je skvělým společníkem.
Vlastnosti:

ultdra light headset Bluetooth V3.0 +edr
Kompaktní a ergonomický design
Čipset: CSR
Multifunkční tlačítko+světelný indikátor +CVC mikrofon
Profil: A2DP/HFP/HSP
Doba přehrávání hudby: cca 4 hod
Délka hovorů: až 4 hodiny
Doba pohotovosti: až 100 hodin
Funkční vzdálenost: 10 m
Technologie: CVC redukce hluku

Stylová sluchátka značky Genius HS-04S ve fialové barvě, sluchátka jsou kompatibilní jak s počítačem tak s notebookem a tabletem. Sluchátka GENIUS mají skvělé polstrování, nabízí čistý zvuk a bohaté basy.
Sluchátka mají měkké pohodlné náušníky. Mají také nastavitelný držák mikrofonu. Sluchátka GENIUS mají také regulaci hlasitosti, která se šteluje na kabelu sluchátek, mají nízkou hmotnost a díky tomu se dají snado přenášet. Sluchátka jsou vybavena standardním audio konektorem 3.5mm jack a jejich připojení je rychlé a jednoduché.

Stylová sluchátka značky GENIUS HS-02B ve fialové barvě,sluchátka jsou kompatibilní jak s počítačem tak s notebookem a tabletem. Sluchátka GENIUS mají skvělé polstrování, nabízí čistý zvuk a bohaté basy.
Sluchátka mají měkké pohodlné náušníky. Mají také nastavitelný držák mikrofonu. Sluchátka GENIUS mají také regulaci hlasitosti, která se šteluje na kabelu sluchátek, mají nízkou hmotnost a díky tomu se dají snado přenášet. Sluchátka jsou vybavena standardním audio konektorem 3.5mm jack a jejich připojení je rychlé a jednoduché. 
Frekvenční rozsah sluchátek: 350 Hz - 10 kHz Impedance sluchátek (ohm): 32 Citlivost sluchátek: 76 dB Frekvenční rozsah mikrofonu: 50 Hz - 100 kHz Impedance mikrofonu (k ohm): 2.2 Citlivost mikrofonu: 58 dB +- 4dB

Bluetooth headset Cellularline Fluent s extra dlouhou výdrží baterie zaručí pohodlné a efektivní vyřízení hovoru za volantem i kdekoliv.  Ergonomický tvar a nastavitelný hák za ucho perfektně padne každému uživateli a netlačí ani při dlouhodobém nošení.
Speciální mikrofon je vybaven funkcí Clear Voice, optimalizuje kvalitu přenášeného zvuku a zajistí tak čistý a kvalitní hovor nebo poslech hudby. Extra dlouhá výdrž baterie zvládne až 25 hodin nepřetržitého provozu.
Vlastnosti:

bluetooth mono headset
ergonomický tvar pro pohodlné nošení
mikrofon s funkcí Clear Voice
extra dlouhá výdrž baterie - až 25 hodin hovoru
multifunkční ovládací tlačítko pro příjem hovoru
tlačítka pro ovládání hlasitosti
nastavitelný hák za ucho
čistý, ostrý zvuk
3 různé velikosti špuntů do uší
elegantní nenápadný design
doba nabíjení: 2 hodiny
micro USB nabíjecí kabel v balení

Barva: černá

Mac Audio BLK Sub 25 3776 CZK  0% 
Na úplné doplnění hudby jsou potřeba dokonalé basy - to platí zejména v autě. BLK 25 přináší přesně tu dávku nízkofrekvenčních vibrací, s 25 cm basovým reproduktorem v robustním basreflexovém kabinetu schopného reprodukovat frekvence až 23 Hz. Vysoce výkonný driver se speciálně vyztuženým ocelovým košem je namontovaný ve velkém prostoru, který mu dává dostatek prostoru k pohybu, aby se zajistilo dosáhnutí vysokých úrovní. Přesně perforované pólové jádro obrovského 850 gramů vysokovýkonného magnetu zaručuje, že stlačený vzduch v 2-palcové a 4-vrstvé hlasové cívce může snadno unikat. Vzduch je také předmětem otevírání basových reflexů - sú optimalizované na proudění, aby nevznikaly nežádoucí zvuky, i když je potenciál BLK 25 vyčerpán. Kompaktní subwoofer s výkonem až 350/1000 wattů a charakteristickým akustickým tlakem 91 dB přináší pozoruhodné úrovně. Elegantní designový kroužek okolo šasi a horní panel s titanovým designem zajišťují, že není zanedbáván vnější vzhled. Kabinet je konstrukčně optimalizován tak, aby se dal umístit bočně do zavazadlového prostoru, čímž nezabere mnoho prostoru v kufru. Protiskluzová, odolná krycí tkanina a pevné ochranné konzoly před membránou zaručují dlouhotrvající požitek z BLK 25.
Typ: Subwoofer;Reproduktory do auta
Šířka (mm): 520.0
Výška (mm): 350.0
Hloubka (mm): 268.0
Maximální akustický tlak - SPL (dB): 91.0
Výkon: 1000 W
Frekvenční rozsah: 23 Hz - 500 Hz
Impedance (Ohm): 4.0
Barva: Černá
Výkon RMS: 350 W
Země původu: Čína