Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Těžší obruč vhodná pro fitness, posilování a zeštíhlení, nutnost vynaložit větší námahu díky vyšší hmotnosti.. Obruč inSPORTline Weight Hoop 100 cm je jednoduchá univerzální cvičební pomůcka, díky níž zbavujete své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Krouživými pohyby s obručí Weight Hoop pozitivně ovlivňujete funkci kyčlí, kříže a celé oblasti páteře.

Pravidelným cvičením s masážní obručí docílíte účinného posilování celého těla. Obručí lze také proskakovat a slouží tak podobně jako švihadlo. Nízká hmotnost a kvalitní pěnový materiál jsou zárukou bezpečného a zábavného tréninku. Díky relativně vysoké hmotnosti tohoto modelu je nutno vynaložit větší námahu.Technický popis:


odolná 8 sekční obruč z lehkého pěnového materiálu
univerzální cvičební pomůcka k posilování celého těla
průměr obruče: 100 cm
hmotnost: 1,2 kg
Ukázka cviků:

Těžší obruč vhodná pro fitness, posilování a zeštíhlení, díky masážním bodům vhodná pro točení v pase a díky hmotnosti nutnost vynaložit větší námahu.. Pravidelným cvičením s masážní obručí inSPORTline Weight Hoop Magnetic 110 cm zbavujete Vaše tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky, nohy a při tom masíruje tyto části těla. Krouživým pohybem s obručí Weight Hoop Magnetic pozitivně ovlivňujete funkci kyčlí, kříže a celé oblasti páteře. S masážní obručí inSPORTline Weight Hoop Magnetic navíc objevíte mimořádné hojivé a uklidňující účinky.

Obruč je osazena masážními magnetickými body, které urychlují regeneraci organismu, zlepšují okysličení krve a zabraňují tvorbě krevních sraženin. Obruč vytváří magnetické pole, kterým zvyšuje imunitní systém a vede tak k řetězové reakci, která se šíří od hlavy až k patě. Díky přítomnosti magnetických bodů se zvyšuje efektivita celkového masírování těla. Pravidelným cvičením s masážní obručí docílíte účinného posilování celého těla. Díky relativně vysoké hmotnosti je nutno vynaložit větší námahu.

Obruč je složena z 8 sekcí, je rozkládací, a tak jí lze v době nepoužívání rozložit a s kompaktním balení uložit.Technický popis:


odolná 8 sekční rozkládací masážní obruč z lehkého plastového materiálu
80 masážních akupresurních magnetických bodů
zabraňuje tvorbě krevních sraženin
zlepšuje okysličení krve
urychluje regeneraci organismu
univerzální cvičební pomůcka k posilování celého těla
průměr obruče: 110 cm
hmotnost: 1,45 kg
Ukázka cviků:

Lehčí obruč umožňující rychlejší točení, vhodná i pro multihooping - použití více obručí najednou.. Pravidelným cvičením s obručí inSPORTline Weight Hoop 105 cm zbavíte své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Krouživými pohyby s obručí Weight Hoop pozitivně ovlivňujete funkci kyčlí, kříže a celé oblasti páteře. Pravidelným cvičením s obručí docílíte účinného posilování celého těla.

Obručí lze také proskakovat a slouží tak podobně jako švihadlo. Díky relativně nízké hmotnosti lze s obručí kroužit velmi rychle, provádět dynamické triky nebo používat více obručí najednou - na své si tedy přijdou především pokročilejší cvičenci, kteří již ovládají základní pohyby. Kvalitní pěnový materiál jsou zárukou bezpečného a zábavného tréninku.Technický popis:


odolná 10 sekční obruč z lehkého plastového materiálu
univerzální cvičební pomůcka k posilování celého těla
průměr obruče: 105 cm
hmotnost: 385 g
Ukázka cviků:

Obruč je ověřená univerzální cvičební pomůcka, díky níž zbavíte své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Velmi oblíbená zábava pro děti. Materiál: plast průměr: 60 cm

Obruč je ověřená univerzální cvičební pomůcka, díky níž zbavíte své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Velmi oblíbená zábava pro děti. Materiál: plast průměr: 70 cm

Obruč je ověřená univerzální cvičební pomůcka, díky níž zbavíte své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Velmi oblíbená zábava pro děti. Materiál: plast průměr: 80 cm

Obruč je ověřená univerzální cvičební pomůcka, díky níž zbavíte své tělo přebytečného tuku na problémových partiích jako jsou břicho, hýždě, boky a nohy. Velmi oblíbená zábava pro děti. Materiál: plast průměr: 90 cm

Inovativní hula hop obruč pro upnutí kolem pasu, s vnitřní kolejnicí, nastavitelná velikost, LCD displej, rotující závaží, masážní výstupky s magnety, vhodná pro zpevnění a zeštíhlení postavy.. Masážní obruč inSPORTline Weight Hoop Lite 69-135 cm je inovativní hula hop obruč s nastavitelnou velikostí obvodu, masážními magnetickými výstupky a rotujícím závažím pro optimální tréninkové výsledky. Skládá se z 24 dílků, které lze snadno spojit či rozpojit a nastavit si tak vhodnou velikost dle vaší potřeby. Rozsah velikosti obruče je 69 - 135 centimetrů v obvodu pasu.

Každý dílek obruče obsahuje vnitřní kolejnici a masážní výstupek s magnetem. Na obruč je napojená kotva se čtyřmi kuličkovými ložisky, které zajištují plynulý chod. Na kotvu navazuje LCD displej, který poskytuje užitečné informace o vašem tréninku jako je čas, spálené kalorie, počet obkroužení za minutu a celkový počet od začátku.

Nad displejem je uchycen délkově nastavitelný řemínek na jehož konci je závaží o hmotnosti 500 g. Nastavením délky řemínku v rozsahu 15 - 27 centimetrů si regulujete odstředivou sílu - čím je závaží dál od těla, tím je zátěž těžší.

Pravidelným používáním obruče inSPORTline Weight Hoop Lite 69-135 cm zaručeně získáte štíhlejší a pevnější postavu ve které se budete cítit lépe a sebevědoměji.Technický popis:


obruč s masážními magnetickými výstupky a rotujícím závažím
nastavitelná velikost obruče 
vnitřní kolejnice
praktický digitální displej
kotva disponuje kuličkovými ložisky pro hladký chod
nastavitelná délka řemínku se závažím - čím delší, tím těžší
zlepšuje krevní oběh
urychluje regeneraci organismu
masážní výstupky s magnety poskytují relaxaci a uvolnění
cvičební pomůcka k posílení a zeštíhlení postavy
pro obvod pasu: 69 - 135 cm (14 - 24 dílků)
vnitřní průměr: 27 - 45 cm
vnější průměr: 33 - 51 cm
rozměr profilu konstrukce: 3 x 3 cm
počet dílů: 24 kusů
délka řemínku závaží: 15 - 27 cm
funkce počítadla: čas tréninku, spálené kalorie, opakování za minutu a opakování od začátku
napájení displeje: baterie LR44 (knoflíková)
materiál: ABS, PP, TPR, Nylon
hmotnost závaží: 500 g
celková hmotnost: 1 kg 
Použití:

Velikost obruče se nastaví podle obvodu pasu tak, aby byla dostatečně volná, ale zároveň aby nepadala přes boky. Po nastavení vhodné velikosti se do kolejnice vloží kotva se závažím a obruč se uzavře. Závaží se následně "vrhne" směrem, do kterého budeme kroutit boky a trénink začíná. Intensitu tréninku ovlivňuje rychlost jakou kroutíte boky a také vzdálenost závaží od těla.

 

 

Zdokonalená hula hop obruč pro upnutí kolem pasu, s masážními hlavicemi a magnety, vnější dvojkolejnice, LCD displej, nastavitelná velikost, regulace odstředivé síly závaží, vhodná pro zpevnění a zeštíhlení postavy.. Masážní obruč inSPORTline Weight Hoop Pro 69-105 cm je zdokonalená hula hop obruč se závažím, která vám pomůže velmi efektivně docílit požadovaných výsledků. Skládá se ze 13 dílků, které můžete snadno spojit či rozpojit tak, aby odpovídaly vašim potřebám a preferencím. Velikostní nastavení obvodu pasu je v rozmezí 69 - 105 cm.

Po obvodu obruče vedou dvě kolejnice na kterých je uchycená kotva s kuličkovými ložisky pro plynulý chod. Na kotvu navazuje LCD displej s užitečnými informacemi jako jsou - čas, spálené kalorie, počet obkroužení za minutu a celkový počet od začátku. Z konstrukce displeje pokračuje řemínek na jehož konci je závaží o hmotnosti 400 g.

Řemínek se závažím je délkově nastavitelný v rozsahu od 18 do 30 centimetrů a má vliv na náročnost tréninku, jelikož mění odstředivou sílu. Kombinace dvanácti dílků obruče, které disponují vroubkovanými masážními hlavicemi, s jedním hlavním dílem s 8 magnety, pak zaručují maximální prokrvení a regeneraci při cvičení.

S naší obručí inSPORTline Weight Hoop Lite 69-105 cm zaručeně získáte štíhlejší, pevnější a zdravější tělo ve kterém se budete cítit mnohem lépe než doposud.Technický popis:


robustní zdokonalená obruč s rotujícím závažím
12 vroubkovaných masážních hlavic a 8 magnetů
nastavitelný obvod obruče 
vnější dvojkolejnice
regulace odstředivé síly pomocí řemínku
praktický digitální displej
kotva disponuje kuličkovými ložisky pro hladký chod
zlepšuje krevní oběh a regeneraci organismu
cvičební pomůcka k posílení a zeštíhlení postavy
pro obvod pasu: 69 -105 cm (10 - 13 dílků)
vnitřní průměr: 22 - 31 cm
vnější průměr: 32 - 41 cm
profil konstrukce: 5 x 5 cm
počet dílů: 13 kusů
délka řemínku závaží: 18 - 30 cm
funkce počítadla: čas tréninku, spálené kalorie, opakování za minutu a opakování od začátku
napájení displeje: baterie LR44 (knoflíková)
materiál: ABS, TPR, nylon
hmotnost závaží: 400 g
celková hmotnost: 1,2 g
Použití:

Velikost obruče se nastaví podle obvodu pasu tak, aby byla dostatečně volná, ale zároveň aby nepadala přes boky. Po nastavení vhodné velikosti se do kolejnice vloží kotva se závažím a obruč se uzavře. Závaží se následně "vrhne" směrem, do kterého budeme kroutit boky a trénink začíná. Intensitu tréninku ovlivňuje rychlost jakou kroutíte boky a také vzdálenost závaží od těla.