Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vypravte se s dětmi na dobrodružnou výpravu s kladkovým lukem, laminátovými šípy a veškerým příslušenstvím, které budete potřebovat!. S lukostřeleckou sadou inSPORTline Monyta si vy i vaše děti užijete to pravé dobrodružství! S kladkovým lukem v parádním maskáčovém provedení a kompletním doplňkovým vybavením se každý výlet stane napínavou loveckou výpravou. Kladkový luk se obzvlášť hodí pro mladší lukostřelce, protože využívá kladek na konci luku k tomu, aby pomohl vystřelit šíp větší silou než luky klasické. Jako pomoc při zaměřování je tu jednoduché mířidlo se základkou, k ochraně před vracející se tětivou pak slouží chránič předloktí i chránič prstů.

V sadě pak samozřejmě nemohou chybět ani 4 pevné laminátové šípy o délce 28", se kterými můžete ihned začít trénovat. Díky praktickému držáku přímo na luku je také budete mít během střelby vždy k dispozici. Tento model je vyroben pro praváky, tedy uživatele, kteří drží tětivu v pravé ruce. Luk je ideální výbavou pro střelce-juniory, rekreačně ho ale samozřejmě využijí i dospělí.Technický popis:


kladkový luk pro praváky s kompletním příslušenstvím
nastavitelná mířidla
4 ks šípů
chránič předloktí a prstů
malý vestavěný kompas
držák na šípy přímo na těle luku
maskáčový design
materiál: nylon (středová část), laminát (ramena)
síla nátahu: 20 lbs
délka nátahu: 25,2" (64 cm)
brace height (vzdálenost mezi lukem a tětivou): 7,1" (18 cm)
axle to axle (délka luku měřená od osy jedné kladky ke druhé): 33,5" (85 cm)
ruka: pravá (natahuje tětivu)
hmotnost luku: 0,9 kg
šípy: laminátové, 28" (71 cm)
hrot: 19 gr
spine: 700
doporučený věk: 10+



Sada obsahuje:


kladkový luk
4x laminátové šípy
držák na šípy
mířidla
základka
chránič předloktí (16,5 x 6,5 cm)
chránič prstů
imbus k montáži mířidel a držáku na šípy

Plastový luk pro děti s bezpečnostními šípy a chrániči prstů a předloktí. Výborná zábava pro malé rošťáky!. Dětský lukostřelecký set inSPORTline Elija je pro malé lučištníky jako stvořený! Lehký plastový luk je vybaven tvarovaným úchopem, díky kterému se lépe drží. Svou velikostí a nízkou sílou nátahu bude vyhovovat dětem ve věku od 5 let. Pro ty jsou také připraveny dva jednoduché šípy s tupým hrotem. Vaše ratolesti tak mohou zkoušet mířit třeba na stromy nebo kartonové terče.

Tento model je vyroben pro praváky i leváky, takže nezáleží, v které ruce dítě drží tětivu. Aby bylo riziko zranění co nejmenší, je sada doplněna o chránič předloktí a prstů. Děti tak mohou trénovat střelbu na terč v naprostém bezpečí!Technický popis:


přímý luk pro praváky i leváky, speciálně dělaný pro děti
2 ks šípů
chránič předloktí a prstů
materiál: nylon (středová část), laminát (ramena)
síla nátahu: 10 lbs
délka nátahu: 20" (50 cm)
délka luku v nenataženém stavu: 99 cm
brace height (vzdálenost mezi lukem a tětivou): 6,5" (16,5 cm)
ruka: pravá nebo levá (natahuje tětivu)
hmotnost luku: 0,2 kg
šípy: 28" (71 cm)
doporučený věk: 5+



Sada obsahuje:


přímý luk
2x plastové šípy
chránič předloktí
chránič prstů

Skládaný luk o délce 54" se sílou nátahu 28 lbs. Díky speciálně tvarovanému úchopu je vhodný pro praváky i leváky!. S reflexním lukem inSPORTline Steepchuck si zastřílejí praváci i leváci! Tento univerzální model se skládá z pružných laminátových ramen a nylonového středu se speciálně tvarovaným úchopem. Reflexní luky se vyznačují prohnutými rameny směrem k terči, která u kratších luků zvyšují sílu nátahu. Úchop má navíc integrovanou základku z každé strany, takže o správné zamíření je postaráno. O prsty se také nemusíte bát - při vypouštění šípů budete pracovat s gumovou ochranou na tětivě. Díky vyšší síle nátahu 28 lbs bude luk vyhovovat spíše zkušenějším střelcům starším 12 let.Technický popis:


skládaný reflexní luk pro praváky i leváky
pevný nylonový střed
laminátová ramena pro vysokou pružnost
ideální pro rekreační využití
materiál: nylon, laminát
délka luku: 54" (137 cm)
síla nátahu: 28 lbs
délka nátahu: 30" (76 cm)
hmotnost: 0,81 kg
ruka: pravá nebo levá (natahuje tětivu)
balení obsahuje: luk, tětiva, gumová ochrana prstů na tětivě
doporučený věk: 12+
šípy nejsou součástí balení

Silný kladkový luk s kompletní výbavou včetně šípů, terče, mířidel, základky a stabilizátoru. Sílu a délku nátahu lze upravit.. inSPORTline Marklar je silný kladkový luk, vhodný pro náročnou lukostřelbu a na lov. Díky nastavitelnému odporu kladek lze sílu nátahu upravit dle vašich preferencí, a to v rozmezí 30 - 50 lbs. Jako takový je luk určený jen pro zkušené lukostřelce starší 18 let. Tento model je vyroben pro praváky, tedy uživatele, kteří drží tětivu v pravé ruce. 

K dispozici máte také 12 úrovní délky nátahu, které se nastavují pomocí imbusového klíče přímo na kladkách. Příslušenství zahrnuje mířidla a základku s možností kalibrace pro co nejpřesnější zaměření cíle. Dále je součástí balení také stabilizátor a odnímatelný držák na šípy. Tětiva je opatřena klasickým okem D-loop pro použití zápěstní nebo palcové spouště (spoušť není součástí balení).

V sadě pak samozřejmě nesmí chybět ani 6 laminátových šípů o velikosti 30". Díky šroubovacím hrotům na ně můžete snadno připevnit hroty lovecké. Ty jsou určené pro zodpovědný lov v rámci právního řádu země, ve které hodláte luk používat. V balení najdete také papírový terč o rozměrech 60 x 60 cm pro připevnění na terčovnici. S tímto vybavením jste zkrátka připraveni na vše.Technický popis luku:


kladkový lovecký luk pro praváky s kompletním příslušenstvím
nastavitelná délka a síla nátahu
nastavitelná mířidla s možností nastavení
stabilizátor
základka s nastavením polohy
oko D-loop na tětivě pro použití zápěstní nebo palcové spouště (spoušť není součástí balení)
držák na šípy přímo na těle luku
systém tlumičů tětivy
maskáčový design
materiál: nylon (středová část), laminát (ramena)
IBO speed (rychlost): 95 m/s (310 fps)
síla nátahu: 30 - 50 lbs (nastavitelná)
délka nátahu: 24" - 29,5" (61 - 75 cm) (12 nastavitelných úrovní)
brace height (vzdálenost mezi lukem a tětivou): 7,5" (19 cm)
axle to axle (délka luku měřená od osy jedné kladky ke druhé): 34" (86 cm)
let off: 70 %
ruka: pravá (natahuje tětivu)
hmotnost luku: 1,6 kg
doporučený věk: 18+


Technický popis šípů:


spine: 500
materiál: laminát
délka: 30" (82 cm)
průměr dříku: 7,5 mm
max. nátah: 50 lb
hrot: 90 gr
balení obsahuje 6 šípů


Balení obsahuje:


kladkový luk
6x laminátové šípy 30"
1x papírový terč 60 x 60 cm
držák na šípy
mířidla
základka
stabilizátor
popruh na zápěstí
oko na tětivě
vosk na tětivu
imbusy k montáži příslušenství a nastavení síly a délky nátahu

Luk inSPORTline Enrero 40lb 3005 CZK  -14% 
Lehčí lovecký a sportovní luk s hliníkovým středem, vhodný výhradně pro praváky. Luk je dlouhý 172 cm a k jeho natažení je třeba síla 40 lbs.. inSPORTline Enrero je skládací reflexní luk s vysokou silou nátahu 40 lbs, vhodný pro lov a náročnější lukostřelbu. Hliníkový střed v odlehčeném moderním provedení a pevná ramena ze dřeva a laminátu tvoří 172 cm dlouhý luk, na který se můžete spolehnout za každé situace. Je vhodný výhradně pro praváky - tedy uživatele, kteří tětivu napínají pravou rukou. Díky vysoké síle nátahu je tento model určen jen pro uživatele nad 18 let.

Ramena se šroubují pomocí speciálního mechanismu, takže k sestavení luku nepotřebujete žádné nářadí. Úchop je tvarovaný tak, aby vám skvěle padl do ruky. Pro pohodlnější střelbu můžete na tělo luku připevnit také mířidla nebo stabilizátor. Lehká šroubovací základka je již součástí balení. Pokud to s lukostřelbou myslíte vážně, luk inSPORTline Enrero je rozhodně cestou k úspěchu.Technický popis:


skládací reflexní luk pro lovecké a sportovní účely
střed z lehkého hliníku
laminátová ramena prokládaná dřevem
snadný systém montáže ramen
příprava pro stabilizátor, mířidla, základku
šroubovací základka součástí balení
materiál: hliník (střed), laminát, dřevo (ramena)
délka luku: 68" (172 cm)
délka středové části: 23" (58 cm)
síla nátahu: 40 lbs
délka nátahu: 32" (81 cm)
brace height: 8,25" (21 cm)
hmotnost: 1,3 kg
doporučený věk: 18+

Malá kladková kuše pistolového typu, možnost střelby šípy i kuličkami, natažení tětivy pouze jednou rukou, celokovová konstrukce s pogumovanou rukojetí.. Pistolová kuše inSPORTline Ventafok 50 lbs je velice atraktivní kladková kuše menších rozměrů, určená pro rekreační a sportovní střelbu, popřípadě i lov ryb. Nabízí možnost střelby šípy nebo ocelovými kuličkami, které můžete ve větším počtu nabít do zásobníku a získat tak další zajímavé využití. Nad vodící lištou a zásobníkem na kuličky se nachází mířidlo, díky kterému docílíte přesných zásahů. Natažení tětivy je velmi snadné zásluhou kladkového systému a natahovacího mechanizmu, který umožňuje nabíjení pouze jednou rukou.

Výborně vyvážená konstrukce kuše inSPORTline Ventafok zaručuje dlouhý účinný dostřel 15 - 20 metrů. Tělo je z lehkého hliníku, pružná ramena s kladkami a tětivou jsou z kvalitní oceli. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je pogumovaná pro pohodlnější a pevnější úchop. V přední části kuše se nachází vychytávka - držák na rybářské cívky, které jsou součástí balení společně s šipkami se zpětným háčkem a dalším příslušenstvím. Bezpečnost při používání zajišťuje pojistka proti výstřelu v zadní části kuše.Technický popis:


pistolová kladková kuše menší velikosti
pevná celokovová konstrukce
pogumovaná ergonomická rukojeť pro pohodlný úchop
ocelová tětiva
možnost střelby ocelovými kuličkami a šípy
zásobník na kuličky
bezpečnostní pojistka v zadní části
kvalitní ocelové kladky
natažení tětivy je možné jednou rukou
držák na cívky pro rybolov (tento způsob lovu není v České republice dovolen)
rozměry: d30 x v14 x š28 cm
hmotnost: 1 kg
síla nátahu: 23 kg (50 lbs)
rychlost střely: 46 m/s (150 fps)
účinný (efektivní) dostřel: 15 - 20 m
maximální dostřel: 50 - 60 m (dostřel je orientační, závisí na střelecké pozici, povětrnostních podmínkách a hmotnosti střeliva)
nátah tětivy: 12 cm
průměr kladek: 3 cm
materiál: ocel, hliník, guma
součástí balení je: 

kladková kuše
3 ks dlouhé šípy (Ø6 x d160 mm)
3 ks dlouhé šípy se zpětnými háčky (Ø6 x d175 mm)
3 ks krátké šipky (Ø6 x d75 mm)
3 ks cívky s vlascem (d500 mm)
20 ks ocelové kuličky (Ø6 mm)

Lehká kladková kuše střední velikosti s velkým dostřelem a možností střelby šípy i kuličkami.. Kuše inSPORTline Pepeljuga 50 lbs je lehká kladková kuše střední velikosti, určená pro rekreační a sportovní střelbu. Nabízí možnost střelby nejen šípy, ale i ocelovými kuličkami a vy díky tomu získáváte další zajímavé využití. Nad vodící lištou pro střelivo se nachází mířidlo, které si můžete vertikálně nastavovat a docílit tak přesnějších zásahů. 

Zásluhou kladkového mechanismu se kuše inSPORTline Pepeljuga velmi dobře natahuje a dosahuje účinného dostřelu 15 - 30 metrů. Tělo kuše je tvořeno odlehčenou hliníkovou hlavní, ergonomicky tvarovanou pažbou a rukojeťmi z odolného ABS plastu, které perfektně padnou do ruky a vy tak můžete střílet s naprostou lehkostí. Lučiště se skládá z kvalitních ocelových součástí - pružná ramena s rozpětím 48 cm, kladky o průměru 4 cm a perfektně natažená tětiva s délkou nátahu 23 cm.Technický popis:


kladková kuše střední velikosti
odlehčená kovová konstrukce v kombinaci s odolným ABS plastem
ocelová tětiva
možnost střelby šípy nebo ocelovými kuličkami
kvalitní ocelové kladky
ergonomické rukojeti a pažba
vertikálně nastavitelné mířidlo
rozměry: d65 x v15 x š48 cm
hmotnost: 2 kg
síla nátahu: 23 kg (50 lbs)
rychlost střely: 43 m/s (140 fps)
účinný (efektivní) dostřel: 15 - 30 m 
maximální dostřel: 50 - 60 m (dostřel je orientační, závisí na střelecké pozici, povětrnostních podmínkách a hmotnosti střeliva)
nátah tětivy: 23 cm
průměr kladek: 4 cm
šířka montážní lišty pro puškohled: 11 mm
materiál: ocel, hliník, ABS plast
součástí balení je: 

kladková kuše
3 ks krátké šipky (Ø8 x d70 mm)
20 ks ocelové kuličky (Ø8 mm)

Lehká kompaktní kuše střední velikosti, kladkový mechanismus, velmi vysoký maximální a efektivní dostřel, možnost střelby šípy i kuličkami.. Kuše inSPORTline Askepot 80 lbs je kompaktní kladková kuše střední velikosti, s maximálním dostřelem až přes 100 metrů, určená pro rekreační a sportovní střelbu. Nabízí možnost střelby šípy nebo ocelovými kuličkami, které můžete ve větším počtu nabít do zásobníku a získat tak další zajímavé využití. Nad zásobníkem na kuličky se nachází mířidlo, díky kterému se dobře vypořádáte i s nepříznivými povětrnostními vlivy, jelikož je nastavitelné ve dvou polohách - vertikálně a horizontálně. Bezpečnost při používání zaručuje pojistka proti výstřelu v zadní části kuše.

Kladkový mechanismus kuše inSPORTline Askepot se velmi dobře natahuje a dosahuje účinného dostřelu 30 - 50 metrů. Tělo kuše je tvořeno odlehčenou hliníkovou hlavní, ergonomicky tvarovanou pažbou a rukojeťmi z odolného ABS plastu, které perfektně padnou do ruky a vy tak můžete střílet s naprostou lehkostí. Lučiště se skládá z kvalitních ocelových součástí - pružná ramena s velkým rozpětím 57 cm, kladky o průměru 4 cm a perfektně natažená tětiva s délkou nátahu 23 cm.Technický popis:


kompaktní kladková kuše střední velikosti
odlehčená kovová konstrukce v kombinaci s odolným ABS plastem
ocelová tětiva
možnost střelby šípy nebo ocelovými kuličkami a šípy
zásobník na kuličky
kvalitní ocelové kladky
bezpečnostní pojistka v zadní části
ergonomické rukojeti a pažba
horizontálně a vertikálně nastavitelné mířidlo
rozměry: d67 x v15 x š57 cm
hmotnost: 2,4 kg
síla nátahu: 36 kg (80 lbs)
rychlost střely: 55 m/s (180 fps)
účinný (efektivní) dostřel: 30 - 50 m 
maximální dostřel: až přes 100 m (dostřel je orientační, závisí na střelecké pozici, povětrnostních podmínkách a hmotnosti střeliva)
nátah tětivy: 23 cm
průměr kladek: 4 cm
šířka montážní lišty pro puškohled: 11 mm
materiál: ocel, hliník, ABS plast
součástí balení je: 

kladková kuše
3 ks krátké šipky (Ø8 x d70 mm)
20 ks ocelové kuličky (Ø8 mm)

Kladková kuše větších rozměrů, celoocelové lučiště, možnost střelby šípy nebo ocelovými kuličkami, dlouhý efektivní dostřel, motiv lesního maskáče.. Kuše inSPORTline Safrun 100 lbs je atraktivní kladková kuše s motivem lesního maskáče, vhodná pro rekreační a sportovní střelbu. Díky celoocelovému lučišti (pérová ramena, kladky o průměru 4 cm a tětiva) dosahuje kuše dlouhého efektivního dostřelu 30 až 60 metrů. Tělo tvoří odlehčená hliníková hlaveň spolu s ergonomicky tvarovanou pažbou a rukojeťmi, které jsou vyhotoveny z odolného ABS plastu a velmi pohodlně se drží.

Klasická střelba šípy je u tohoto modelu zdokonalena ještě o možnost střelby ocelovými kuličkami o průměru 8 mm, které lze ve větším počtu vložit do zásobníku. Nabíjení pak probíhá po natažení tětivy v zadní části kuše, kde vysunete táhlo a kulička se nabije na vodící lištu. Ocelová tětiva dokáže šíp nebo kuličku vystřelit rychlostí až 55 m/s. Kuše inSPORTline Safrun je díky své kvalitní konstrukci a bohatému příslušenství skvělou volbou pro nejrůznější dobrodružství.Technický popis:


kladková kuše větších rozměrů
odlehčená kovová konstrukce v kombinaci s kvalitním ABS plastem
celoocelové lučiště - ramena, kladky, tětiva
možnost střelby šípy nebo kuličkami
zásobník na kuličky
lesní maskáčový motiv
ergonomické rukojeti a pažba
horizontálně a vertikálně nastavitelné mířidlo
bohaté příslušenství
rozměry: d74 x v17 x š57 cm
hmotnost: 3,1 kg
síla nátahu: 45 kg (100 lbs)
rychlost střely: 55 m/s (180 fps)
účinný (efektivní) dostřel: 30 - 60 m 
maximální dostřel: až přes 100 m (dostřel je orientační, závisí na střelecké pozici, povětrnostních podmínkách a hmotnosti střeliva)
nátah tětivy: 28 cm
průměr kladek: 4 cm
šířka montážní lišty pro puškohled: 11 mm
materiál: ocel, hliník, ABS plast
součástí balení je: 

kladková kuše
3 ks krátké šipky (Ø8 x d70 mm)
20 ks ocelové kuličky (Ø8 mm)

Pevný luk s ochranou prstů a tvarovaným úchopem pro mladší lukostřelce! V balení najdete také 2 šípy a papírový terč.. Lukostřelecký set inSPORTline Hizza představuje super zábavu pro začínající lučištníky! Pevný luk z kombinace plastu a laminátu je vybaven tvarovaným úchopem, díky kterému se lépe drží. Skvělou vychytávkou je také gumová ochrana prstů na tětivě pro bezstarostné a bezpečné vypouštění šípů. Se sílou nátahu 15 lbs je výborný pro mladší uživatele od 7 let nahoru.

Díky integrované základce na každé straně je luk vhodný pro praváky i leváky. Aby bylo riziko zranění co nejmenší, je sada doplněna o chránič předloktí. Dále v ní najdete hned 2 laminátové šípy i papírový terč o průměru 40 cm, takže mladí střelci se do střeleckého tréninku mohou pustit prakticky okamžitě!Technický popis:


přímý luk pro praváky i leváky s ochranou tětivy
tvarovaný plastový úchop
2 laminátové šípy
papírový terč
chránič předloktí
ochrana prstů na tětivě
materiál: nylon (středová část), laminát (ramena)
síla nátahu: 15 lbs
délka nátahu: 26" (66 cm)
délka luku v nenataženém stavu: 115 cm
brace height (vzdálenost mezi lukem a tětivou): 9" (23 cm)
ruka: pravá nebo levá (natahuje tětivu)
hmotnost luku: 0,45 kg
šípy: laminátové, 28"
hrot: 19 gr
spine: 700
průměr terče: 40 cm
doporučený věk: 7+



Sada obsahuje:


luk s tětivou
2x laminátové šípy
papírový terč o průměru 40 cm
chránič předloktí (16 x 6 cm)
gumová ochrana prstů na tětivě