Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Plastový luk pro děti s bezpečnostními šípy a chrániči prstů a předloktí. Výborná zábava pro malé rošťáky!. Dětský lukostřelecký set inSPORTline Elija je pro malé lučištníky jako stvořený! Lehký plastový luk je vybaven tvarovaným úchopem, díky kterému se lépe drží. Svou velikostí a nízkou sílou nátahu bude vyhovovat dětem ve věku od 5 let. Pro ty jsou také připraveny dva jednoduché šípy s tupým hrotem. Vaše ratolesti tak mohou zkoušet mířit třeba na stromy nebo kartonové terče.

Tento model je vyroben pro praváky i leváky, takže nezáleží, v které ruce dítě drží tětivu. Aby bylo riziko zranění co nejmenší, je sada doplněna o chránič předloktí a prstů. Děti tak mohou trénovat střelbu na terč v naprostém bezpečí!Technický popis:


přímý luk pro praváky i leváky, speciálně dělaný pro děti
2 ks šípů
chránič předloktí a prstů
materiál: nylon (středová část), laminát (ramena)
síla nátahu: 10 lbs
délka nátahu: 20" (50 cm)
délka luku v nenataženém stavu: 99 cm
brace height (vzdálenost mezi lukem a tětivou): 6,5" (16,5 cm)
ruka: pravá nebo levá (natahuje tětivu)
hmotnost luku: 0,2 kg
šípy: 28" (71 cm)
doporučený věk: 5+



Sada obsahuje:


přímý luk
2x plastové šípy
chránič předloktí
chránič prstů

Skládací ocelový stojan na terčovnice, ideální na trénování lukostřelby.. Stojan na terčovnici inSPORTline Foldeal je nezbytným vybavením pro každého lukostřelce! Konstrukce je skládací, takže ji po tréninku na terč snadno uklidíte někam, kde nebude překážet. Pevný ocelový rám odolá i náporům počasí, a proto nevadí, pokud ji necháte venku chvíli stát. Na stojan lze umístit všechny standardní terčovnice.Technický popis:


skládací stojan na terčovnice
odolná konstrukce
vhodný pro všechny standardní velikosti terčovnic
materiál: nerezová ocel
rozměry: 123 x 42 cm
rozměry ve složeném stavu: 126,5 x 42 x 6 cm
výška držáků na terč: 87 cm
hmotnost: 4 kg
nosnost: 50 kg

Ochrana předloktí před zpětným úderem tětivy. Vyrobený z odolného polyesteru.. Chránič předloktí je důležitá součást vybavení pro každého lukostřelce! Při vystřelení luku se totiž tětiva vrací a často bolestivě zasáhne předloktí ruky, ve které luk držíte. S chráničem Avalon tak máte spolehlivou ochranu a můžete se plně soustředit na střelbu. Chránič lze přizpůsobit obvodu předloktí pomocí nastavitelných pásek.Technický popis:


účinná ochrana předloktí před úderem tětivy
upevnění pomocí nastavitelných pásků
nasazuje se na ruku, ve které držíte luk
materiál: polyester 600D, drátové vyztužení
velikost: M (17 x 8 cm)

Odolná brašna na kladkový luk a příslušenství - lze ji nosit před rameno, na zádech nebo v ruce.. Taška na luk inSPORTline Arkbosa je super vychytávka pro ty, kdo střílí z kladkového luku a hodně s ním cestují. Pevný materiál Oxford ochrání vaše vybavení před vnějšími vlivy, dokonce i před deštěm. Taška je prostorná s jedním hlavním oddílem, kam schováte luk a větší příslušenství. Věci uvnitř můžete stáhnout 2 nastavitelnými pásky a v rozích najdete zásuvné kapsy.

Z vnější strany najdete podlouhlou přihrádku na zip a menší kapsu na suchý zip. Ty přijdou vhod na vybavení, které chcete mít hned po ruce. Celou brašnu si buď můžete přehodit přes rameno, nosit ji jako batoh nebo ji vzít do ruky za kratší úchopy. V balení najdete 2 nastavitelné popruhy s karabinkami, které připevníte k plastovým okům na brašně. Pak už si stačí nastavit upevnění podle toho, jak se vám to líbí. Technický popis:


prostorná taška na kladkový luk a příslušenství
zapínání na zip
voděodolná povrchová úprava
je možné tašku nosit přes rameno, jako batoh nebo v ruce
přední kapsa na zip (82 x 13,5 x 6 cm)
přední kapsa na suchý zip (18,5 x 15 x 2,5 cm)
2 vnitřní rohové kapsy
2 vnitřní stahovací popruhy
2 odnímatelné popruhy s karabinami
2 úchyty
6 plastových ok pro uchycení
maskáčový design
materiál: Oxford (nylon)
rozměry: 95 x 45 x 8cm
délka 1 popruhu: 88 cm (bez karabin)
hmotnost: 865 g

Ošetřovací vosk na dacronové tětivy, který výrazně prodlužuje jejich životnost.. Vosk na tětivy inSPORTline Lenwax chrání tětivu proti vyschnutí, navlhnutí, třepení a proti slunečnímu záření. Ošetřovací vosk na bázi včelího vosku je vhodný pro tětivy z dacronu (polyester) jak u kuší, tak u luků. Voskem se maže celá tětiva včetně ok a středu. Výrazně se tím prodlužuje její životnost.Technický popis:


ošetřovací vosk na tětivy z dacronového (polyester) materiálu
chrání proti vyschnutí, navlhnutí, třepení a slunečnímu záření
vhodný pro kuše i luky
složení: včelí vosk (70-75% ester, 12-15 % mastné kyseliny, 11-17 % karbohydráty, 2,5 % vlhkost)

Jednoduchá pomůcka k založení šípu, určená pro praváky, na luk se lepí.. Základka na luk inSPORTline Stickrest je jednoduchá plastová pomůcka, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je určena pro uživatele, kteří tětivu natahují pravou rukou a má za úkol nahradit základku opotřebovanou. Na luk ji jednoduše nalepíte pomocí přiložené destičky.Technický popis:


náhradní základka šípu
vhodná pro reflexní luky
plastová pomůcka pro snadnější založení šípu
lepí se na luk pomocí destičky s oboustranným lepením
ruka: pravá (drží tětivu)
materiál: plast
rozměry: 2,5 x 1,8 cm
průměr otvoru: 7 mm

Lepící hliníková základka s magnetem pro založení šípu, určená pro praváky.. Základka na šípy inSPORTline Alurest je jednoduchá magnetická pomůcka, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je určena pro uživatele, kteří tětivu natahují pravou rukou, konkrétně na reflexním luku. Na luk základku jednoduše nalepíte. Díky tomu, že obsahuje také magnet, se jehla při míření vždy vrátí na své místo. Nehrozí tak vybočení šípu.Technický popis:


náhradní základka šípu
hliníková pomůcka pro snadnější založení šípu u reflexních luků
magnet pro lepší flexibilitu jehly bez rizika vybočení
lepí se na luk
materiál: hliník, magnet
ruka: pravá (drží tětivu)
rozměry: 3,2 x 2,1 cm
průměr otvoru: 8 mm
hmotnost: 2 g

Šroubovací plastová základka pro reflexní luky, vhodná pro pravé i levé luky.. Základka na luk inSPORTline Scarest je šroubovací plastová pomůcka pro reflexní luky, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je vhodná pro praváky i leváky a šroubuje se do přípravy přímo na luku.Technický popis:


plastová šroubovací základka
pomůcka pro snadnější založení šípu
vhodná pro reflexní luky
ruka: pravá i levá
materiál: plast
rozměry: 5,2 x 1,4 x 1,7 cm
délka vrutu: 2,8 cm

Praktický stojan pro bezpečné odložení luku s nastavitelným háčkem na tětivu.. Stojan na luk inSPORTline Simval poskytne vašemu luku bezpečné útočiště a zabrání tak jeho nechtěnému poškození. Díky odolné ocelové konstrukci na něj můžete luk odložit nejen doma, ale i v terénu. S nastavitelnou výškou háčku na tětivu se přizpůsobí jakékoliv velikosti luku, takže je na stojanu můžete bez problému střídat. Pro dobré vyvážení je konstrukce stavěná na praktické trojnožce. Pokud už bás nebaví své luky pořád o něco opírat, praktický stojan vám ušetří místo i námahu!Technický popis:


praktický stojan pro bezpečné odložení vašeho luku
vhodný pro všechny typy luků
stabilní trojnožka
skladný a přenosný
nastavitelný háček na tětivu
imbus pro nastavení součástí balení
materiál: ocel, hliník, plast
výška: 48 cm (luk zasazen do výšky 45 cm)
šířka: 36 cm
hmotnost: 490 g

Rolovací taška na luk, šípy a další příslušenství. Zajišťuje se přezkami a vnější část odpuzuje vodu.. Taška inSPORTline Rerobosa je praktický nástroj pro přenášení luku se vším všudy! Najdete v ní přihrádky na šípy i části luku, uzavřené kapsy na základky, chrániče nebo náhradní tětivu a elastická poutka na všechno ostatní. To vše pak jednoduše srolujete do kompaktních rozměrů 72 x 22 cm.

Brašna se zajišťuje třemi zacvakávacími přezkami a nosit ji můžete buď přes rameno na nastavitelném popruhu nebo v ruce za úchyty. Vnější vrstva je hladká a odpuzuje vodu, takže se nemusíte o své vybavení bát. Taška je vhodná zejména pro reflexní luky.Technický popis:


voděodolná taška na reflexní luk a příslušenství
nastavitelný ramenní popruh
2 úchyty na nošení
zajištění pomocí 3 přezek
vnější nastavitelné popruhy na luk nebo delší příslušenství
zasouvací kapsa na šípy 65 x 14,5 cm
meshová kapsa na zip 70 x 9 cm
vnitřní kapsa na zip 30 x 13 x 2,5 cm
menší kapsa na suchý zip 12 x 9 x 2 cm
2 propojené zasouvací přihrádky 45 cm x 6 cm
5 elastických ok
2 malé zasunovací přihrádky 11 x 4 cm
materiál: 100% polyester
rozměry ve složeném stavu: d 72 x š 22 cm
rozměry rozložené tašky: 90 x 65 cm
délka popruhu: 110 cm (bez karabin)
hmotnost: 680 g