Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Tětiva na luk Elija 88 cm 149 CZK  -16% 
Náhradní tětiva o délce 88 cm, vhodná do dětského luku inSPORTline Elija.. Náhradní tětiva pro luk inSPORTline Elija o délce 88 cm. Je spletená z odolného syntetického materiálu.Technický popis:


náhradní tětiva do luku inSPORTline Elija
vhodná pro dětské luky
materiál: PE
délka: 88 cm

Náhradní tětiva o délce 105 cm, vhodná do dětského luku inSPORTline Hizza.. Náhradní tětiva pro luk inSPORTline Hizza o délce 105 cm. Je spletená z odolného syntetického materiálu.Technický popis:


náhradní tětiva do luku inSPORTline Hizza
vhodná pro dětské luky
materiál: PE
délka: 105 cm

Náhradní tětiva o délce 119 cm, vhodná do reflexního luku inSPORTline Markub.. Náhradní tětiva pro luk inSPORTline Markub o délce 119 cm. Je spletená z odolného syntetického materiálu a opatřena gumovou ochranou prstů.Technický popis:


náhradní tětiva do luku inSPORTline Markub
vhodná pro reflexní luky
gumová ochrana prstů
materiál: PE
délka: 119 cm

Ochrana předloktí před zpětným úderem tětivy. Vyrobený z odolného polyesteru.. Chránič předloktí je důležitá součást vybavení pro každého lukostřelce! Při vystřelení luku se totiž tětiva vrací a často bolestivě zasáhne předloktí ruky, ve které luk držíte. S chráničem Avalon tak máte spolehlivou ochranu a můžete se plně soustředit na střelbu. Chránič lze přizpůsobit obvodu předloktí pomocí nastavitelných pásek.Technický popis:


účinná ochrana předloktí před úderem tětivy
upevnění pomocí nastavitelných pásků
nasazuje se na ruku, ve které držíte luk
materiál: polyester 600D, drátové vyztužení
velikost: M (17 x 8 cm)

Jedinečné šípy se zpětným háčkem určené nejen pro rybolov, ale i pro střelbu na terč.. Rybářské šípy inSPORTline Carpson 12ks jsou neobvyklé náhradní šípy s dvouletkovou plastovou konstrukcí a ocelovým zpětným háčkem, které slouží jako střelivo pro kuše na rybolov. Jedinečnost šípů spočívá v pohyblivém zpětném hrotu, díky němuž se šíp podstatně hůř vytahuje a funguje tak podobně jako harpuna. Se šípy je možné trénovat i klasickou střelbu na terč. Při lovu, rekreační nebo sportovní střelbě je potřeba dodržovat legislativu dané země, ve které se právě nacházíte.Technický popis:

rybářské šípy se zpětným háčkem
sada 12 kusů náhradních šípů
rozměry šípů: Ø6 x d175 mm
materiál: ocel, plast
hmotnost šípu: 8 g

Ošetřovací vosk na dacronové tětivy, který výrazně prodlužuje jejich životnost.. Vosk na tětivy inSPORTline Lenwax chrání tětivu proti vyschnutí, navlhnutí, třepení a proti slunečnímu záření. Ošetřovací vosk na bázi včelího vosku je vhodný pro tětivy z dacronu (polyester) jak u kuší, tak u luků. Voskem se maže celá tětiva včetně ok a středu. Výrazně se tím prodlužuje její životnost.Technický popis:


ošetřovací vosk na tětivy z dacronového (polyester) materiálu
chrání proti vyschnutí, navlhnutí, třepení a slunečnímu záření
vhodný pro kuše i luky
složení: včelí vosk (70-75% ester, 12-15 % mastné kyseliny, 11-17 % karbohydráty, 2,5 % vlhkost)

Jednoduchá pomůcka k založení šípu, určená pro praváky, na luk se lepí.. Základka na luk inSPORTline Stickrest je jednoduchá plastová pomůcka, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je určena pro uživatele, kteří tětivu natahují pravou rukou a má za úkol nahradit základku opotřebovanou. Na luk ji jednoduše nalepíte pomocí přiložené destičky.Technický popis:


náhradní základka šípu
vhodná pro reflexní luky
plastová pomůcka pro snadnější založení šípu
lepí se na luk pomocí destičky s oboustranným lepením
ruka: pravá (drží tětivu)
materiál: plast
rozměry: 2,5 x 1,8 cm
průměr otvoru: 7 mm

Lepící hliníková základka s magnetem pro založení šípu, určená pro praváky.. Základka na šípy inSPORTline Alurest je jednoduchá magnetická pomůcka, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je určena pro uživatele, kteří tětivu natahují pravou rukou, konkrétně na reflexním luku. Na luk základku jednoduše nalepíte. Díky tomu, že obsahuje také magnet, se jehla při míření vždy vrátí na své místo. Nehrozí tak vybočení šípu.Technický popis:


náhradní základka šípu
hliníková pomůcka pro snadnější založení šípu u reflexních luků
magnet pro lepší flexibilitu jehly bez rizika vybočení
lepí se na luk
materiál: hliník, magnet
ruka: pravá (drží tětivu)
rozměry: 3,2 x 2,1 cm
průměr otvoru: 8 mm
hmotnost: 2 g

Šroubovací plastová základka pro reflexní luky, vhodná pro pravé i levé luky.. Základka na luk inSPORTline Scarest je šroubovací plastová pomůcka pro reflexní luky, která vám usnadní založení šípu při střelbě. Je vhodná pro praváky i leváky a šroubuje se do přípravy přímo na luku.Technický popis:


plastová šroubovací základka
pomůcka pro snadnější založení šípu
vhodná pro reflexní luky
ruka: pravá i levá
materiál: plast
rozměry: 5,2 x 1,4 x 1,7 cm
délka vrutu: 2,8 cm

Praktický stojan pro bezpečné odložení luku s nastavitelným háčkem na tětivu.. Stojan na luk inSPORTline Simval poskytne vašemu luku bezpečné útočiště a zabrání tak jeho nechtěnému poškození. Díky odolné ocelové konstrukci na něj můžete luk odložit nejen doma, ale i v terénu. S nastavitelnou výškou háčku na tětivu se přizpůsobí jakékoliv velikosti luku, takže je na stojanu můžete bez problému střídat. Pro dobré vyvážení je konstrukce stavěná na praktické trojnožce. Pokud už bás nebaví své luky pořád o něco opírat, praktický stojan vám ušetří místo i námahu!Technický popis:


praktický stojan pro bezpečné odložení vašeho luku
vhodný pro všechny typy luků
stabilní trojnožka
skladný a přenosný
nastavitelný háček na tětivu
imbus pro nastavení součástí balení
materiál: ocel, hliník, plast
výška: 48 cm (luk zasazen do výšky 45 cm)
šířka: 36 cm
hmotnost: 490 g