Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada 6 laminátových šípů o délce 28" pro rekreační lukostřelbu! Maximální nátah je 35 lbs.. Šípy inSPORTline Petterson v sadě o 6 kusech jsou důležitým doplňkem pro rekreační luky. Celková délka šípu je 28" a jeho tuhost (spine) 700. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen plastovými perutěmi.Technický popis:


sada laminátových šípů pro rekreační luky všeho druhu
plastové perutě
vhodné i pro děti
spine: 700
materiál: laminát
délka: 28" (71 cm)
průměr dříku: 6,8 mm
max. nátah: 35 lb
hrot: 19 gr
balení obsahuje 6 šípů

Sada 6 laminátových šípů o délce 30" pro rekreační lukostřelbu! Maximální nátah je 40 lbs.. Laminátové šípy inSPORTline Klarkson v sadě o 6 kusech jsou důležitým doplňkem pro dětské luky. Celková délka šípu je 30" a jeho tuhost (spine) 1200. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen plastovými letkami.Technický popis:


sada laminátových šípů pro reflexní luky
plastové letky
vhodné pro rekreační použití
spine: 1200
materiál: laminát
délka: 30" (76 cm)
průměr dříku: 6 mm
max. nátah: 40 lb
hrot: 69 gr
balení obsahuje 6 šípů

Sada 10 dřevěných šípů o délce 85 cm pro rekreační lukostřelbu! Maximální nátah je 40 lbs.. Dřevěné šípy inSPORTline Timberson v sadě o 10 kusech jsou důležitým doplňkem pro rekreační luky. Celková délka šípu je 85 cm a jeho tuhost (spine) se pohybuje kolem 500 a 600. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen přírodními letkami.Technický popis:


sada dřevěných šípů pro rekreační luky
plastové letky
vhodné pro rekreační použití
spine: 500-600
materiál: dřevo
délka: 33" (85 cm)
průměr dříku: 8 mm
max. nátah: 40 lb
balení obsahuje 10 šípů

Sada 4 laminátových šípů s přísavkami o délce 26", ideální do dětských luků! Bezpečná lukostřelba zaručena!. Šípy s gumovým hrotem inSPORTline Gumson v sadě o 4 kusech jsou bezpečným a zároveň zábavným doplňkem pro všechny dětské luky. Šíp dlouhý 68 cm je totiž zakončen gumovými přísavkami, které eliminují riziko poranění. Tělo šípu je vyrobeno z odolného laminátu, takže toho hodně vydrží. Bezpečná a bezproblémová hra s lukem zaručena!Technický popis:


sada laminátových šípů pro dětské luky
gumové přísavky pro bezpečnou hru
plastové letky
spine: 700
materiál: laminát
délka: 26" (68 cm)
max. nátah: 30 lb
balení obsahuje 4 šípy

Sada 10 lehkých karbonových šípů o délce 76 cm s možností výměny hrotů! Vhodné pro sportovní a lovecké luky.. Karbonové šípy inSPORTline Carbison v sadě o 10 kusech jsou důležitým doplňkem pro sportovní a lovecké luky. Celková délka šípu je 30" a jeho tuhost (spine) 400. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen plastovými letkami. Díky závitu můžete ocelové hroty vyměnit za lovecké hroty nebo bezpečnější pěnové koncovky. S loveckými hroty jsou šípy určeny pouze k zodpovědnému lovu v souladu s legislativou státu, ve kterém se právě nacházíte.Technický popis:


sada karbonových šípů pro lovecké a sportovní luky
plastové letky
výměnné ocelové hroty
plastový končík
spine: 400
materiál: karbon
délka: 30" (76 cm)
průměr dříku: 7,5 mm
hmotnost (1 ks): 29,1 g
hrot: 92 gr
balení obsahuje 10 šípů

Sada 10 lehkých hliníkových šípů o délce 30" s možností výměny hrotů!. Hliníkové šípy inSPORTline Aluson v sadě o 10 kusech jsou důležitým doplňkem pro sportovní a lovecké luky. Celková délka šípu je 30" a jeho tuhost (spine) 310. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen plastovými letkami. Díky závitu můžete ocelové hroty vyměnit za lovecké hroty nebo bezpečnější pěnové koncovky. S loveckými hroty jsou šípy určeny pouze k zodpovědnému lovu v souladu s legislativou státu, ve kterém se právě nacházíte.Technický popis:


sada hliníkových šípů pro lovecké a sportovní luky
plastové letky
výměnné ocelové hroty
vhodné pro rekreační i lovecké účely
spine: 310
materiál: hliník 7001-T6
délka: 30" (76 cm)
průměr dříku: 8,8 mm
hmotnost (1 ks): 38 g
hrot: 108 gr
balení obsahuje 10 šípů

Náhradní končík pro lukostřelecké šípy inSPORTline Petterson.. Díky náhradnímu končíku inSPORTline Petterson snadno prodloužíte životnost vašich šípů. Končík je vhodný pro laminátové šípy inSPORTline Petterson a další podobné šípy. V balení najdete 10 ks.Technický popis:

končík do šípu inSPORTline Petterson
materiál: plast
délka: 30 mm
vnitřní průměr: 7 mm
počet ks v balení: 10 ks 

Náhradní končík pro lukostřelecké šípy inSPORTline Klarkson.. Díky náhradnímu končíku inSPORTline Klarkson snadno prodloužíte životnost vašich šípů. Končík je vhodný pro laminátové šípy inSPORTline Klarkson a další podobné šípy. V balení najdete 10 ks.Technický popis:

končík do šípu inSPORTline Klarkson
materiál: plast
délka: 34 mm
vnitřní průměr: 6 mm
počet ks v balení: 10 ks 

Sada 6 karbonových šípů o délce 30" pro rekreační lukostřelbu! Maximální nátah je 30 lbs.. Karbonové šípy Avalon Tyro v sadě o 6 kusech jsou skvělým doplňkem k rekreačním lukům se sílou nátahu do 30 lbs. Celková délka šípu je 30" a jeho tuhost (spine) 700. To znamená, že je průhyb šípu poměrně malý. Je zakončen terčovým hrotem a vybaven plastovým končíkem.Technický popis:


sada lehkých hliníkových šípů pro lukostřelbu
polymerové perutě
vhodné pro rekreační použití
spine: 700
materiál: karbon, polymer (letky), plast (končík)
délka: 30" (80 cm)
průměr: 4,2 mm
max. nátah: 30 lbs
foto je pouze ilustrační

Sada 5 laminátových šípů o délce 32" s možností výměny hrotů! Maximální nátah je 50 lbs.. Laminátové šípy inSPORTline Adamson v sadě o 5 kusech jsou důležitým doplňkem pro luky, které chcete používat v týmových hrách a zároveň při střelbě na terč. Celková délka šípu je 32" a jeho tuhost (spine) 500. Je zakončen ocelovým hrotem a osazen plastovými perutěmi. Díky závitu můžete ocelové hroty vyměnit za bezpečnější pěnové koncovky a účastnit se tak zábavných lušičtnických her s přáteli.Technický popis:


sada laminátových šípů pro reflexní luky
plastové perutě
výměnné ocelové hroty
vhodné pro rekreační použití
spine: 500
materiál: laminát
délka: 32" (82 cm)
průměr dříku: 7,5 mm
max. nátah: 50 lb
hrot: 90 gr
balení obsahuje 5 šípů