Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lehká pěnová terčovnice pro luky s nátahem do 20 lbs. Stojánek součástí balení.. Yate Set Start je velmi lehká terčovnice pro trénink lukostřelby. Díky měkkému pěnovému materiálu je vhodná pro luky se slabým nátahem maximálně do 20 lbs. Pokud ale máte luk s nátahem vyšším, je možné postavit několik desek za sebe. Součástí balení je také plastový stojan, takže pokud máte připraven luk, šípy a popřípadě papírový terč, můžete po vybalení hned začít s tréninkem!Technický popis:


lehká terčovnice pro lukostřelecký trénink
vhodné pro luky se slabým nátahem
snadné vytahování šípů
možnost postavit více desek za sebe
plastový stojan
rozměry: 90 x 90 x 7 cm (bez stojanu)
hmotnost: 2,8 kg
nátah luku: 20 lbs
obrázek je pouze ilustrační, barevné provedení se může kus od kusu lišit

Terčovnice z lehkého a odolného materiálu vhodná pro luky s nátahem 25-30 lbs. Ideální pro amatérskou střelbu.. Yate Polimix R je extra lehká terčovnice pro trénink lukostřelby! Využijí ji zejména začátečníci a rekreační lukostřelci. Je vyrobená ze speciálního materiálu polimix, který je vysoce odolný a ideální pro luky o nátahu 25-30 lbs. Terčovnice se dobře skladuje a je dodávána bez stojanu. Šípy se z ní navíc snadno vytahují, takže váš trénink bude o to příjemnější!Technický popis:


jednoduchá terčovnice vhodná pro začátečníky a rekreační lukostřelbu
lehký a odolný materiál
snadné vytahování šípů
stojan není součástí balení
materiál: polimix (svařená PE drť)
rozměry: 60 x 60 x 8 cm
hmotnost: 2,2 kg
nátah luku: 25 - 30 lbs
obrázek je pouze ilustrační, barevné provedení se může kus od kusu lišit

Sada papírových terčů o průměru 80 cm s vyobrazením klasických bodovacích zón. Balení obsahuje 10 ks.. Sada papírových terčů Yate obsahuje 10 terčů o průměru 80 cm. Jsou vyrobeny ze speciálního papíru, který se jen tak nepotrhá. Zadní strana je vyztužená nylonovou konstrukcí. Na přední straně terče jsou barevně znázorněny všechny klasické bodovací zóny. Tyto terče jsou ideální pro trénink a rekreační lukostřelbu!Technický popis:


sada papírových terčů pro rekreační lukostřelbu
klasické znázornění všech bodovacích zón
odolný papír, který se zbytečně netrhá
průměr: 80 cm
hmotnost: 0,9 kg
materiál: papír, nylonová mřížka
množství terčů v balení: 10 ks

Sada papírových terčů o průměru 40 cm s vyobrazením klasických bodovacích zón. Balení obsahuje 10 ks.. Sada papírových terčů inSPORTline Darber obsahuje 10 terčů o průměru 40 cm. Jsou vyrobeny z papíru, který se připevní na odpovídající terčovnici. Na přední straně terče jsou barevně znázorněny všechny klasické bodovací zóny. Tyto terče jsou ideální pro trénink a rekreační lukostřelbu.Technický popis:


sada papírových terčů pro rekreační lukostřelbu
klasické znázornění všech bodovacích zón
průměr: 40 cm
materiál: papír
množství terčů v balení: 10 ks

Sada papírových terčů o průměru 60 cm s vyobrazením klasických bodovacích zón. Balení obsahuje 10 ks.. Sada papírových terčů inSPORTline Dabbak obsahuje 10 terčů o průměru 60 cm. Jsou vyrobeny z papíru, který se připevní na odpovídající terčovnici. Na přední straně terče jsou barevně znázorněny všechny klasické bodovací zóny. Tyto terče jsou ideální pro trénink a rekreační lukostřelbu.Technický popis:


sada papírových terčů pro rekreační lukostřelbu
klasické znázornění všech bodovacích zón
průměr: 60 cm
materiál: papír
množství terčů v balení: 10 ks

Ručně vyrobený přírodní terč pro trénink lukostřelby, který ustojí sílu nátahu až 22 lbs!. Slaměná terčovnice 65 x 6 cm je klasický přírodní terč, ideální pro začátečnické a dětské luky! Jedná se o poctivou ruční práci - terčovnice vzniká točením a vázáním slámy do konečné kruhové podoby. Svou hustotou je pak vhodná pro luky o maximální síle nátahu 22 lbs. A když ji zrovna nepoužíváte, hodí se jako parádní dobová dekorace!Technický popis:


přírodní slaměná terčovnice
ručně vázaná
vhodná pro začátečnické a dětské luky
dlouhá životnost
hodí se i jako dobová dekorace
materiál: sláma
rozměry: 65 x 65 x 6 cm
hmotnost: 2,3 kg
max. síla nátahu: 22 lbs

Skládací ocelový stojan na terčovnice, ideální na trénování lukostřelby.. Stojan na terčovnici inSPORTline Foldeal je nezbytným vybavením pro každého lukostřelce! Konstrukce je skládací, takže ji po tréninku na terč snadno uklidíte někam, kde nebude překážet. Pevný ocelový rám odolá i náporům počasí, a proto nevadí, pokud ji necháte venku chvíli stát. Na stojan lze umístit všechny standardní terčovnice.Technický popis:


skládací stojan na terčovnice
odolná konstrukce
vhodný pro všechny standardní velikosti terčovnic
materiál: nerezová ocel
rozměry: 123 x 42 cm
rozměry ve složeném stavu: 126,5 x 42 x 6 cm
výška držáků na terč: 87 cm
hmotnost: 4 kg
nosnost: 50 kg

Lehká pěnová terčovnice pro luky o maximální síle nátahu 20 lbs.. S terčovnicí inSPORTline Escuma 50x50x6 cm si parádně zastřílí každý rekreační lukostřelec. Díky měkkému pěnovému materiálu je vhodná pro luky se slabým nátahem maximálně do 20 lbs. Pokud ale máte luk s nátahem vyšším, je možné postavit několik desek za sebe. Materiál je lehký, takže se velmi dobře přenáší i skladuje. Šípy se z něj navíc snadno vytahují. Terčovnice je dodávána bez stojanu.Technický popis:


čtvercová terčovnice pro tréninku lukostřelby
lehký a odolný materiál
snadné vytahování šípů
dobře se přenáší
možnost postavit více desek za sebe
materiál: PE
rozměry: 50 x 50 x 6 cm
hmotnost: 670 g
max. síla nátahu: 20 lbs

Velká pěnová terčovnice pro luky a kuše se silným nátahem.. inSPORTline Escuma 100x100x10 cm je silná a rozložitá terčovnice pro trénink s lukem či kuší. Díky hustému pěnovému materiálu je vhodná pro luky a kuše se silným nátahem, a to maximálně do 50 lbs. Pro větší jistotu je možné postavit několik terčovnic za sebe. I přes tuhost materiálu se z něj šípy dobře vytahují. Stojan není součástí balení.Technický popis:

větší terčovnice pro trénink lukostřelby
vhodná i pro lovecké luky a kuše
snadné vytahování šípů
možnost postavit více desek za sebe
materiál: PE
rozměry: 100 x 100 x 10 cm
hmotnost: 4,45 kg
maximální síla nátahu: cca 50 lbs

Lehká pěnová terčovnice pro luky a kuše o maximální síle nátahu 50+ lbs.. Terčovnice Yate Sandwich LDX 60x60x21cm je tou správnou volbou pro rekreační lukostřelbu. Díky LDX pěnovému materiálu je vhodná pro luky nebo kuše s nátahem 50+ lbs. Terčovnice zaručuje spolehlivé zastavení šípů a dlouhou životnost. Materiál je lehký, takže se velmi dobře přenáší i skladuje. Šípy se z terčovnice Yate Sandwich LDX snadno vytahují. Terčovnice je dodávána bez stojanu.Technický popis:


čtvercová terčovnice pro trénink lukostřelby
lehký a odolný materiál
snadné vytahování šípů
dobře se přenáší
možnost postavit více desek za sebe
materiál: LDX (vrstvená pěna)
rozměry: 60 x 60 x 21 cm
hmotnost: 2,3 kg
maximální síla nátahu: 50+ lbs