Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Domácí patovací koberec v délce 3 metrů pro trénink i zábavu! Cvičte na umělém greenu s 2 jamkami doma nebo v kanceláři!. Správní golfisté trénují v každé volné chvilce, ať už pro zlepšení formy či pro zábavu! A právě od toho tu je patovací koberec inSPORTline Depique! Rozložte tento třímetrový kus umělého trávníku v kanceláři či obýváku a jste připraveni k akci! K nácviku vám poslouží hned 2 jamky na vyvýšeném konci koberce. Gumový podklad dobře sedne na podlahu, zatímco umělá tráva pěkně imituje povrch opravdového greenu. A jelikož je celková šířka koberce 50 cm, bude mít dostatek prostoru k doklepnutí míčku.



Patovací koberec tu není od toho aby green do detailu napodoboval, ale abyste si i na malém prostoru mohli zahrát svůj oblíbený sport! Navíc můžete zapojit také děti nebo přátele. V každém případě budete neustále pracovat na své technice a možná si i zlepšíte hendikep! Jakmile budete s tréninkem hotovi, stačí koberec zase srolovat a bezpečně uložit.Technický popis:


skvělá pomůcka pro trénink patování doma či v kanceláři
přenosný koberec, který kdekoliv jednoduše rozložíte
vyvýšení v oblasti jamky
2 jamky a jedna vlaječka pro označení
umělá tráva imituje golfový green
délka: 300 cm
šířka: 50 cm
tloušťka pěnové podložky: 8 mm / 30 mm (základna)
výška umělé trávy: 10 mm (hrací plocha) / 30 mm (okraje)
míček ani golfová hůl nejsou součástí balení

Dlouhý patovací koberec se znázorněním vzdáleností a úhlů pro doklepnutí míčku! Trénujte v každé volné chvíli doma či v kanceláři!. Chcete si potrénovat své golfové dovednosti, i když zrovna nemáte čas vyrazit na nejbližší golfové hřiště? Zkuste patovací koberec inSPORTline Teramar, který využijete jak doma, tak v kanceláři!

Na délku měří 300 cm a díky protiskluzové úpravě na spodní straně dobře drží i na hladkých površích. Nylonový povrch se nijak neliší od standardních koberců.

Jako cíl při tréninku můžete použít jeden ze tří vyznačených bodů na koncové straně koberce. Při tréninku vám pomůže také označení vzdálenosti a znázornění úhlů odpalu.

Patovací koberec tu není od toho aby green do detailu napodoboval, ale abyste si i na malém prostoru mohli zahrát svůj oblíbený sport! Navíc můžete zapojit také děti nebo přátele.

V každém případě budete neustále pracovat na své technice a možná si i zlepšíte hendikep! Jakmile budete s tréninkem hotovi, stačí koberec zase srolovat a bezpečně uložit.Technický popis:


patovací koberec se znázorněním vzdálenosti a úhlu odpalu
protiskluzová gumová podložka
je možné ho jednoduše srolovat a přenášet
délka: 300 cm
šířka: 50 cm
tloušťka: 35 mm
materiál: 100 % nylon
míček ani golfová hůl nejsou součástí balení

Voice Caddie SC300i 14485 CZK  -1% 
SC300 je přenosný monitor, který poskytuje měření švihu a letu míčku, včetně údajů o úhlu startu či vrcholu.
 
Díky nejnovější Dopplerovské radarové technologii a kalibraci snímačů atmosférického tlaku poskytuje SC300 nekompromisní přesnost. SC300 se připojuje přímo k osobnímu telefonu nebo tabletu přes Bluetooth a umožňuje golfistům sledovat jejich integrované údaje v reálném čase. Dálkový hlasový výstup a dálkové ovládání poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí pro uživatele.
 

Měření

Nosná / celková vzdálenost
Smash Factor
Launch Angle
Rychlost švihu
Vrchol (maximální výška)
Rychlost míče


Dopplerova radarová technologie
Dálkový hlasový výstup
Okamžitá zpětná vazba prostřednictvím LCD displeje
Loft angle nastavitelné
Aplikace (iOS a Android) pro údaje a statistiku v reálném čase / integrovaný snímek a statistiku pro každou hru
Monitor nevyžaduje k fungování aplikaci
Údaje mohou být k dispozici také prostřednictvím nové aplikace
Rozsah měření: 15 - 338 m
Včetně nabíječky a dálkového ovladače

Barva: Černá
Barva podle výrobce: Černá
Země původu: Čína
Hmotnost: 0,4 kg
Typ displeje: LCD
Typ baterie: Li-Polymer
Adaptér součástí: Ano

Voice Caddie SC200 Plus 8826 CZK  -3% 
Přenosný a cenově dostupný monitor navržen tak, aby poskytoval golfistům kompletní měření švihu a letu míče.
 
Nový režim Practice Swing Mode umožňuje získat čísla rychlostí švihu bez zasažení míčku. Golfisté tak mají nyní možnost pracovat na zlepšování rychlosti své hlavy, i když nemají přístup na trávník nebo do sítě. Díky nejnovější Dopplerovské radarové technologii a kalibraci snímačů atmosférického tlaku poskytuje SC200 Plus nekompromisní přesnost. SC200 Plus má také integrovaný dálkový hlasový výstup a poskytuje nejvyšší úroveň uživatelského pohodlí.
 

Režim rychlosti švihu NOVINKA - Můžete měřit a trénovat rychlost švihu, aniž jste zasáhly míček
Volitelný Loft angle
Dálkový hlasový výstup
Kalibrace barometrického tlaku
Vzdálenost, rychlost švihu, rychlost míčku, smečových faktor
Rozsah měření: 27 - 293 m
Typ baterie: 4 x AAA
Obsah balení: SC200 Plus, dálkové ovládání a manuál

Barva podle výrobce: Černá
Hmotnost: 0,4 kg
Typ displeje: LCD
Typ baterie: AAA
Barva: Černá
Země původu: Čína

Swing Caddy SC4 je skvélý přenosný simulátor i monitor launchu.Pro použití v interiéru i exteriéru poskytuje SC4 údaje o švihu a letu míče na profesionální úrovni. V režimu simulátoru se SC4 připojí k přiložené aplikaci MySwingCaddie, která poskytuje kompletní virtuální zobrazení spolu s metrikami a statistikami. Pro další zlepšení zážitku je model SC4 plně kompatibilní s E6 Connect / Optishot Orion a jeho sadou fotorealistických hřišť (volitelně předplatné).Při venkovním použití lze SC4 použít jako samostatnou jednotku (není potřebný žádný smartphone) s displejem zobrazujícím vzdálenost, směr startu, rychlost švihu, rychlost míče, smash faktor, úhel startu, vrchol a rychlost spinu.Pro pokročilejší zážitek se SC4 připojuje přímo k chytrému telefonu nebo tabletu přes Bluetooth, což umožňuje golfistům ukládat sledovaná data a zaznamenávat jejich švihy.Dodávané dálkové ovládání, hlasový výstup vzdálenosti a dobíjecí lithium-iontová baterie zaručují nejvyšší úroveň zážitku a pohodlí.HLAVNÍ FUNKCEDoppler Radar Launch Monitor / SimulatorIntegrace Simulator App (iOS, Android)Fotorealistická hřiště s dostupným E6 Connect / Optishot OrionUkázka bezplatného simulátoru Driving RangeHlasový výstup vzdálenostiStatistiky pro každou hůlSenzor barometrického tlakuDetailyNosná / celková vzdálenost – Rychlost švihuRychlost míče – Smash FactorApex (maximální výška) – Launch AngleLaunch Direction – Rychlost spinuRežimyCvičení – Cíl
Dotykový displej: Ne
Typ baterie: Polymer Li-ion Rechargeable
Provoz na baterie: Ano
Barva podle výrobce: Black
Typ displeje: LCD
Barva: Černá
Hmotnost: 0,4 kg
Výdrž baterie: 10 hours
Země původu: Jižní Korea