Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
MKids mají pro vás tu správnou velikost. Set je k dispozici ve třech barevně odlišených variantách pro 9-14 ročních. Grafitové shafty, uspořádané ve stylové tašce. Obsahuje, fervejové dřevo, 6, 7, 8 hůl, pitching wedge, putter. Jsou vyrobeny s cílem jednoduchého odpalu a vysokého letu míče. Nejlepší speciální juniorské hole na trhu.
Počet holí: 5
Shaft: Graphite
Země původu: Čína
Flex: Junior
Pohlaví: Unisex
Věková skupina: Junior
Preferovaná ruka: Pravá ruka

Golfový Wedge pomáhá usnadňovat krátkou hru. Díky vylepšené třívrstvé podrážce, vylepšené technologii Feel Balancing a novým agresivním frézovaným drážkám poskytuje přidanou univerzálnost a usnadňuje krátkou hru.
Grind: S
Flex: Wedge Flex
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Barva: Chromová
Loft: 58°;58°
Pohlaví: Pánské
Preferovaná ruka: Levá ruka
Barva podle výrobce: Chrome

DOSTUPNÝ PRO KAŽDÉHO
Vhodný pro hráče, kteří hledají konzistenci a více tolerance. Poskytuje vynikajpúce odpuštění i vzdálenost.
 
VÍCE SÍLY
Konstrukce vyrobena z lehkého a vysoce pevného hliníku, který je precizně vyfrézovaný. Spojuje kritické komponenty hlavy v jedinečnou sílu. Propracovaný generátor setrvačnosti klade více důrazu na dolní část hole kvůli lepšímu odpuštění.
 
VYŠŠÍ MOI
Vysoké MOI s hmotností 24 g poskytuje vyšší rychlost hlavy a vzdálenost míče a zlepšuje odpuštění.
 
AERODYNAMIKA
Revoluční asymetrický tvar hlavy snižuje odpor vzduchu a zlepšuje aerodynamiku.
 
TVÁŘ RYCHLOSTI A ODPUŠTĚNÍ
Zlepšuje rychlost míče a zvýšuje přesnost chybných úderů. Twist Face® používá korekční úhly při nesprávných úderech.
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Flex: Regular
Nastavitelnost: Ano
Model shaftu: Ventus Blue 5
Věková skupina: Dospělý
Loft: 10,5°
Země původu: Čína
Varianta: Driver
Pohlaví: Pánské

KING COBRA Wedge představuje nostalgický návrat KING COBRA, který připomíná bohatou historii a vývoj značky. Wedge má nový design drážky SNAKEBITE (v tradičních délkách drážky a celé plochy), která je navržena tak, aby maximalizovala rotaci a vhodně produkovala více ''BITE'' kolem greenů.
KING COBRA WEDGE MÁ NOVÝ DESIGN SNAKEBITE DRÁŽEK

Je navržen s ostřejšími a hlubšími drážkami, aby maximalizoval rotaci a vhodně produkoval více ''BITE'' kolem greenů.

O 40 % OSTRĚJŠÍ DRÁŽKY

Design drážky SNAKEBITE nabízí zpřísnění tolerancí drážky, maximalizaci objemu drážky a vytvoření nejostřejší a nejpřesnější možné drážky. Nový design má za následek o 11 % hlubší drážky a o 40 % ostřejší hrany drážek, které poskytují míčku maximální rotaci.

SPOJTE SE

Zažijte technologii COBRA CONNECT™ a automatické sledování odpalu Powered by Arccos Golf®. Zažijte A.I. platformu, která obsahuje Arccos Caddy Rangefinder, Smart Distance Club Averages, Strokes Gained Analytics a Caddy Advice, které pomáhají všem golfistům činit rozumnější rozhodnutí, rychleji se zlepšovat a dosahovat lepšího skóre.

Loft: 60°;60°
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Pánské
Země původu: Čína
Model shaftu: KBS Hi-Rev 2.0
Flex: Stiff
Barva: Stříbrná
Preferovaná ruka: Pravá ruka

2-Ball Eleven Tour Lined je mallet s vyváženou tváří, která se nejlépe hodí pro golfisty s údery s minimální rotací tváře a obloukem. Tento putter kombinuje Tour osvědčené tvary 2-Ball a multimateriálové tvary Eleven, čímž vytváří design hlavy s vysokým MOI, se shaftem Red Stroke Lab, vložkou White Hot a zarovnávací čarou přes ikonické disky.
Nejvzrušující tvar

Kombinuje legendární vložku White Hot, která je stále číslo 1 na Tour, s vítězným shaftem Stroke Lab pro zlepšení konzistence vašeho úderu. Tento jedinečný tvar hlavy poskytuje vynikající vlastnosti MOI, které byste od malletu očekávali. Tento tvar ovšem jedinečně kombinuje přednější polohování CG, které poskytuje těsný rozptyl čepele pro putty.

Eleven tvar

Tvar Eleven zlepšuje vlastnosti odpuštění a zarovnání hlavního vítězného modelu Ten. Je navržen tak, aby vám pomohl správně zarámovat míč, spolu s vysokým MOI pro lepší přesnost.

Red Stroke Lab Shaft

Nejnovější generace osvědčeného shaftu Stroke Lab vyrobeného z více materiálů nabízí ještě lepší výkon. Pravděpodobně jste viděli, jak jej nejlepší hráči světa používají v televizi, zejména v neděli odpoledne! Zkrácením ocelové části jsme snížili hmotnost o sedm gramů. Také jsme ho učinili tužším a stabilnějším pro ještě větší konzistenci vašeho odpalu a vašeho výkonu.

Umístění CG vpředu a vysoká setrvačnost

Použitím vícemateriálového designu jsme posunuli těžiště téměř o 1/4 palce vpřed oproti ostatním předním malletům, přičemž jsme podstatně zvýšili setrvačnost. To vytváří vylepšený výkon, kontrolu rychlosti, kontrolu rotace, konzistentnost rychlosti při zásazích mimo střed a mnohem užší rozptyl downrange pro putty, které zůstávají na linii.

Super lehká vložka TPU podešve

Tato vložka nám pomáhá zlepšit zvuk a pocit, přičemž přidává velmi malou váhu do středu hlavy putteru.

White Hot vložka

Nejpopulárnější vložka do putteru všech dob je zpět s původním složením, pocitem, zvukem a výkonem.

Pohlaví: Unisex
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Barva podle výrobce: Black
Věková skupina: Dospělý
Délka: 34''
Země původu: Čína
Tvar: Mallet

Launcher XL Driver se nazývá hlavně proto, že je opravdu velký a takový je i sweet spot. Díky tomu je mimořádně odpouštějící.

Tento driver je velký – opravdu velký. S nejvyšším MOI v Cleveland Golf driveru vám Launcher XL umožní myslet méně na hůl ve vašich rukou a více na odpal.

XL DESIGN HLAVY

Větší hlava znamená 5 200 g – cm2 MOI – dosud největší hodnota u Cleveland Golf driverů. Přidejte toto odpuštění k vysokému launchu ze závaží umístěného nízko a hluboko a užijete si maximální vzdálenosti s maximální zábavou.

ODRAZOVÝ RÁM

Co je lepší než jedna flexibilní zóna? Dvě! Střídající se zóny pružnosti a tuhosti směřují do golfového míčku více energie, čímž se zvyšuje rychlost míčku a vzdálenost při každém úderu.

AKČNÍ HMOTA CB

8 g závaží umístěné na konci rukojeti poskytuje lepší rovnováhu pro větší kontrolu bez další námahy.

NASTAVITELNÝ HOSEL

Upravte si loft od 9 do 12 stupňů, abyste optimalizovali úhel startu, vzdálenost a tvar střely. Loft lze nastavit v krocích po 0,5 stupně s celkem 12 polohami.

PŘESNOST

Pokud je vaší nejvyšší prioritou přesnost, tato vlastní konfigurace je o palec kratší bez vyvažování pro maximální kontrolu nad tíčkem.

Země původu: Čína
Loft: 10,5°
Věková skupina: Dospělý
Objem: 460 ccm
Varianta: Driver
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Nastavitelnost: Ano
Flex: Regular
Pohlaví: Unisex

Představujeme vám Nickel Chromoly – materiál poskytující tak velkou rychlost míče, že se inženýři zaměřili už jen na pocit a brzdnou sílu.4335 Nickel Chromoly, která je o 35 % pevnější než původní materiál Hot Metal, umožňuje vysokoenergetickou, o 8 % tenčí tvář. V kombinaci s V-šasi pro kontrolu vibrací a hlubokým designem CG jsou železa JPX923 Hot Metal stejně příjemná a ovladatelná, jako jsou dlouhá. Model Pro je kompaktnější, s minimálním offsetem pro sebevědomé útočníky, kteří hledají maximální rychlost míče.TECHNICKÉ DETAILYHarmonic Impact Technology: Jemně vyladěná geometrie hlavy poskytuje ideální pocit při nárazu a zpětnou vazbu.Seamless Cup Face: Ztenčené oblasti otáčející se o 360 stupňů po obvodu zvětšují odrazovou plochu pro maximální rychlost míče po celé tváři.CORTECH Design: Optimalizovaná distribuce tloušťky tváře pro maximalizaci COR AREA.Variable Sole Thickness: Zvětšete celkovou oblast ohybu tváře pro více CORAREA.Acoustic Sound Ribs: Přesně nastavte specifické vzory vibrací pro pevný, výbušný zvuk nárazu.Beveled Trailing Edge: Agresivní reliéf na odtokové hraně pro snížený odpor trávníku.V-Chassis: Navrženo pomocí technologie Harmonic Impact od Mizuno, umožňuje, aby byla horní linie tenčí bez obětování pocitu a zvuku.4335 Nickel Chromoly: 4335 Nickel Chromoly je o 20 % pevnější, což umožňuje 8 % zmenšení tloušťky tváře, což vede k vyšší rychlosti míče.White Satin Brush Finish: Moderní, elegantní, ale odolná neoslňující povrchová úprava.
Počet holí: 6
Složení setu: 5-PW
Pohlaví: Pánské
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Model shaftu: KBS S-Taper Lite Chrome
Flex: Regular
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Shaft: Ocel

Představujeme vám Nickel Chromoly – materiál poskytující tak velkou rychlost míče, že se inženýři zaměřili už jen na pocit a brzdnou sílu. 4335 Nickel Chromoly, která je o 35 % pevnější než původní materiál Hot Metal, umožňuje vysokoenergetickou, o 8 % tenčí tvář. V kombinaci s V-šasi pro kontrolu vibrací a hlubokým designem CG jsou železa JPX923 Hot Metal stejně příjemná a ovladatelná, jako jsou dlouhá. TECHNICKÉ DETAILY Harmonic Impact Technology: Jemně vyladěná geometrie hlavy poskytuje ideální pocit při nárazu a zpětnou vazbu. Seamless Cup Face: Ztenčené oblasti otáčející se o 360 stupňů po obvodu zvětšují odrazovou plochu pro maximální rychlost míče po celé tváři. CORTECH Design: Optimalizovaná distribuce tloušťky tváře pro maximalizaci COR AREA. Variable Sole Thickness: Zvětšete celkovou oblast ohybu tváře pro více CORAREA. Acoustic Sound Ribs: Přesně nastavte specifické vzory vibrací pro pevný, výbušný zvuk nárazu. Beveled Trailing Edge: Agresivní reliéf na odtokové hraně pro snížený odpor trávníku. V-Chassis: Navrženo pomocí technologie Harmonic Impact od Mizuno, umožňuje, aby byla horní linie tenčí bez obětování pocitu a zvuku. 4335 Nickel Chromoly: 4335 Nickel Chromoly je o 20 % pevnější, což umožňuje 8 % zmenšení tloušťky tváře, což vede k vyšší rychlosti míče. White Satin Brush Finish: Moderní, elegantní, ale odolná neoslňující povrchová úprava.
Flex: Regular
Model shaftu: UST Mamiya Recoil ESX 460 F3
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Počet holí: 6
Shaft: Graphite
Pohlaví: Pánské
Složení setu: 5-PW

Přidáním Vokey Design SM10 Wedge do tašky se vám otevírá nový svět příležitostí ke skórování. Mezi rázným kontaktem, optimálním létem, neuvěřitelnou rotací – a těmi magickými broušeními Boba Vokeyho – vám poskytnou vše, co potřebujete k rozvoji vašich dovedností v krátkých hrách. Od jednoduchých až po úžasné, SM10 jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly skvělé údery. Vylepšený let a pocit Získejte nižší, útočnější let, který je při nárazu s SM10 úžasně pevný. Přesný posun těžiště vám dává ještě větší kontrolu a stabilitu pro větší jistotu při každém úderu. Maximální všestrannost úderu Váš švih je jedinečný a vyžaduje správné nástroje. Nalezení ideálního mixu broušení vám poskytne lehký kontakt a maximální všestrannost, takže budete připraveni na vše, co hřiště vyžaduje. Maximální spin Každá drážka SM10 je vyříznuta až po okraj, aby se maximalizoval spin. Každý wedge Vokey je 100 % kontrolován na maximální kvalitu a výkon a na oblast nárazu se aplikuje lokální tepelné zpracování, aby se zdvojnásobila životnost drážek. Vyberte si svůj povrch SM10 jsou k dispozici v povrchových úpravách Tour Chrome, Nickel, Jet Black a Raw, takže si můžete vybrat vzhled, který nejlépe vyhovuje vašemu oku a vaší hře.
Loft: 54°;54°
Grind: D
Úhel odrazu (Bounce): 12°
Model shaftu: Dynamic Gold S2
Preferovaná ruka: Pravá ruka

Vyražte na hřiště s touto kompletní sadou navrženou speciálně pro golfistky. Sada Wilson Magnolia obsahuje vše, co potřebujete, abyste se dostali na hřiště stylově. Tyto lehké hole jsou dimenzovány speciálně pro herní vlastnosti žen. S prostornou taškou na přenášení a třemi odpovídajícími headcovery. Výkon bez námahy. Maximální pohodlí. Vylepšete svůj požitek ze hry pomocí kvalitní konstrukce a designu super herního vylepšení této sady. Tento kompletní balíček nabízí vše, co potřebujete, abyste mohli začít hrát ještě dnes. Světoví inženýři a designéři společnosti Wilson sestavili golfovou soupravu, která pomůže snadno dostat míček do vzduchu pro delší a rovnější údery. Tato sada je navržena tak, aby vydržela, s kvalitními materiály, které překračují nejpřísnější normy odolnosti v tomto odvětví, budete se z ní těšit dlouhá léta. Nízká hmotnost pro jednoduchou hru Hole jsou dimenzovány a vyváženy speciálně pro herní vlastnosti žen, se specifikacemi navrženými tak, aby zlepšily zážitek z golfu. Optimalizováno pro vlastnosti ženského švihu Vyrobeno z prémiových materiálů, spoustou kapes s množstvím úložného prostoru a lehkým designem.
Shaft: Graphite
Počet holí: 11
Složení setu: 5H;6H;3 FW;7-PWSW;4H;Putter;Driver
Délka shaftu: +1 inch
Pohlaví: Dámské
Flex: Lady
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Navy/White/Teal
Preferovaná ruka: Pravá ruka
Věková skupina: Dospělý