Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
NEJVĚTŠÍ KOMBINACE RYCHLOSTI, SPINU A POCITU Pro V1 je optimální volba pro prémiový výkon pro většinu hráčů a nejhranější model v golfu. Pro V1 si vybrali například Scottie Scheffler, Jessica Korda a Max Homa. Pro V1 má měkčí pocit, menší spin a plošší trajektorii než Pro V1x, což z ní činí preferovaný model pro hráče, kteří mají rádi mimořádně dlouhé vzdálenosti a přesné skórování. Vlastnosti Střední trajektorie letu Maximální spin krátké hry Měkký pocit Uvnitř míčku Vylepšený výkon začíná zevnitř s novým jádrem s vysokým gradientem, které funguje jako centrální motor pro vysokou rychlost a nižší dlouhý spin hry. Zesílená rychlost. Velmi nízký dlouhý spin hry. Vysoce flexibilní vrstva obalu zvyšuje rychlost a poskytuje velmi nízký dlouhý spin hry při plném úderu. Bezkonkurenční ovládání Drop-and-Stop Měkký odlévaný uretanový kryt doplňuje celkový výkon Pro V1 a poskytuje vynikající greenside spin. Pronikavý, konzistentní let Design 388 čtyřstěnných jamek poskytuje pronikavý a konzistentní let.
Typ míčků: Rychlost;Spin;Kontrola;Pocit;Vzdálenost
Materiál: Uretan
Barva podle výrobce: White AIM
Série: Pro V1
Pohlaví: Unisex
Země původu: Thajsko
Počet dimplů: 388.0
Věková skupina: Dospělý
Varianta: AIM
Počet vrstev: 3
Počet míčků v balení: 12
Barva: Bílá

Golfové míčky Volvik Vivid, zdobené nápadným designem MARVEL PUNISHER, představují lákavý set pro golfové nadšence. Tyto míčky se mohou pochlubit patentovaným matným povrchem s vysokou viditelností, který zajišťuje, že na hřišti vyniknou. Jsou vyrobeny s třívrstvou konstrukcí a nabízí jedinečnou kombinaci funkcí, které zvyšují výkon v různých aspektech hry. S hodnocením komprese 75 slibují stabilní let a pozoruhodný dosah, což z nich činí vynikající volbu pro hráče, kteří hledají vzdálenost bez kompromisů v přesnosti. Design obsahuje měkkou ionomerní vrstvu, která podporuje lepší kontrolu nad míčkem. Třívrstvá struktura nejen pomáhá při zvyšování rychlosti míčku, ale také minimalizuje rotaci během dlouhých střel, což přispívá k vyšší přesnosti. Matný povrch této prémiové soupravy navíc vyzařuje eleganci a zároveň vyhovuje těm, kdo upřednostňují jemnější pocit.
Varianta: Punisher 2
Počet vrstev: 3
Barva: Černá;Bílá
Počet míčků v balení: 2

Model Chrome Tour Triple Track je navržen pro vynikající výkon s výjimečnou rychlostí, konzistentním letem, neuvěřitelným spinem, kontrolou na greenside a technologií Triple Track zlepšující zarovnání.Výjimečně vysoké rychlosti míčkuZ hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo pro lepší hráče, kteří chtějí nejlepší rovnováhu mezi dlouhými vzdálenostmi a měkkým pocitem.Seamless Tour AeroTento jedinečně navržený aerodynamický balíček je vytvořen pro trvale stabilní lety míčku za jakýchkoli podmínek.Neuvěřitelný spin a kontrola na greensideZ vysoce výkonného uretanového měkkého Tour krytu. Lepší hráči mohou agresivně jít po úderech díky přidané rotaci, systém krytu poskytuje vynikající kontrolu a pocit na úrovni Tour.Pokročilé zarovnání od technologie Triple TrackMíček je vybaven Triple Track čarami pro lepší přesnost odpalu. Triple Track využívá Vernier Hyper Acuity ke zlepšení zarovnání ve srovnání s běžnou pomůckou na zarovnání.
Barva podle výrobce: White
Pohlaví: Unisex
Země původu: Čína
Barva: Bílá
Věková skupina: Dospělý
Série: Chrome Tour
Varianta: Triple Track
Typ míčků: Kontrola;Spin
Počet vrstev: 4
Počet míčků v balení: 12

Model Chrome Tour X byl navržen tak, aby poskytoval výjimečnou vzdálenost, ovladatelnost a spin, abyste mohli zažít svůj nejlepší výkon z tíčka na green.Výjimečně vysoké rychlosti míčkuZ hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo pro nejlepší hráče, kteří chtějí maximální rychlost míčku a vzdálenost, zejména od driveru.Maximální zpracovatelnostZe Seamless Tour Aero. Jedinečně navržený aerodynamický balíček je vytvořen pro důsledně pronikavý let se zvýšenou funkčností pro každou hůl.Optimalizovaný spin a kontrola na greensideZ vysoce výkonného uretanového měkkého krytu. Lepší hráči mohou využít spin a funkčnost v Chrome Tour X k zasažení nejpřesnějších úderů ze želez a wedge holí.Konzistentnější výkonOd Precision Technology. Každá z technologií je pečlivě měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: White
Série: Chrome Tour X
Barva: Bílá
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Varianta: Basic
Typ míčků: Kontrola;Spin
Počet míčků v balení: 12
Počet vrstev: 4

MAXIMÁLNÍ RYCHLOST. MAXIMÁLNÍ VÝKON. Kombinují rychlost a vlastnosti míčku Tour s odolnějším krytem. Vytvořeny s použitím DualCore – s měkkým vnitřkem pro zlepšení pocitu, s pevnějším a odolnějším vnějším povrchem, který umožňuje větší přenos energie. Model RB MAX je také vybaven jamkami AXIALFLOW pro snížení odporu vzduchu – pro větší vzdálenost a pronikání cez vítr. Vhodné pro střední až vysoké rychlosti švihu. 336 AXIALFLOW DIMPLES Stejný design jamek, jaký se používá na Tour – s nízkým odporem pro rychlý a pronikavý let při plném odpalu. DUÁLNÍ KONSTRUKČNÍ JÁDRO Z BUTADIÉNOVÉ GUMY Díky měkčímu vnitřnímu jádru a pevnějšímu vnějšímu je model RB Max schopen produkovat rychlé rychlosti míčku se skvělým pocitem z plných úderů. IONOMÉROVÝ KRYT Pro směs greenside pocitu a celoroční odolnosti.
Sezóna: Spring;Zima;Léto;Autumn
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: White
Typ míčků: Trajectory;Soft
Barva: Bílá
Série: Rb Max
Věková skupina: Dospělý
Počet dimplů: 336.0

S více než 40 letou praxí je Volvik lídrem díky bezkonkurenčním inovacím. Společnost Volvik se věnuje výrobě specializovaných 3- a 4-dílných vícevrstvých vysokovýkonných golfových míčků pro hráče všech úrovní, s 58 celosvětovými patenty. Patentovaný matný povlak SF od společnosti Volvik vedl k vývoji Vivid, prvního golfového míčku s matným povrchem na světě. Společnost Volvik pokračuje v rozšiřování své produktové řady představením nedávného vítěze seznamu Golf Digest Gold Hot List Winner Vivid XT Soft, SOLICE a další generace Vivid v roce 2020. Portfolio produktů společnosti Volvik zahrnuje vícevrstvé uretanové a ionomerní krycí produkty v lesklém a matném provedení. Kromě toho se uretanové produkty Tour S3 a S4 používají na světovém profesionálním Tour od roku 2012. Hráči používající golfové míčky Volvik vydělali miliony dolarů na odměnách několika vítězstvími.
Detaily produktu

Nadrozměrné výkonné jádro poskytuje výbušnou rychlost míčku.
Vynikající výkon driveru se sníženým spinem a středně vysokým úhlem launchu.
Super měkký ionomerový kryt pro kontrolu na greenside.
Vynikající viditelnost v lesklých barevných variantách.

Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Red
Barva: Červená
Země původu: Jižní Korea

Kromě své neuvěřitelné měkkosti na tíčku nebo kolem greenů vám SOFT FEEL LADY také poskytuje zvětšený úhel startu pro vyšší trajektorii. Tento zvýšený úhel v kombinaci s ženským švihem nabízí vzdálenost, která mění hru a dává vám větší jistotu při každém úderu. NA POCITĚ ZÁLEŽÍ Pokud vám nejvíce záleží na pocitu, vyberte si golfové míčky SOFT FEEL pro dokonalý všestranný výkon. Se SOFT FEEL zažijete při každém švihu pevný, ale pohodlný dopad, zatímco prémiové jádro FastLayer Core vytváří působivé rychlosti míče pro větší vzdálenost. Užijte si výhod obou světů se SOFT FEEL. FASTLAYER CORE SOFT FEEL obsahuje technologii FastLayer Core od společnosti Srixon, stejnou technologii jádra, která se používá ve všech prémiových golfových míčcích. Jedinečné jádro postupně přechází z měkkého vnitřního jádra na pevný vnější okraj, takže se chová jako jádro s tisíci vrstev. Jeho měkčí vnitřní vrstvy poskytují vyjímečný pocit a zároveň dramaticky snižují sidespiny při dlouhé hře. Jeho pevnější vnější vrstvy nabízejí zvýšenou odolnost a pomáhají mu rychleji se odrazit od tváře po dopadu pro větší rychlost míče a větší vzdálenost. NIŽŠÍ ODPOR, VYŠŠÍ ZDVIH Nižší koeficient odporu vzduchu znamená, že míček prořezává vzduch s menším odporem pro vyšší rychlost a pronikavější start. Tento snížený odpor také bojuje proti větru, takže vaše údery létají rovněji – dokonce i v drsných podmínkách. Vyšší koeficient vztlaku tlačí na míček během jeho sestupu, čímž zpomaluje jeho pád a nutí jej zůstat ve vzduchu déle pro maximální vzdálenost. MĚKKÝ, TENKÝ KRYT Poskytuje více greenside spinu a jemnější pocit na všech hřištích, chipech a puttech.
Barva podle výrobce: Soft White
Typ míčků: Viditelnost;Spin;Pocit;Vzdálenost
Pohlaví: Unisex
Počet dimplů: 338.0
Počet míčků v balení: 12
Barva: Bílá
Komprese míče: 58.0
Země původu: Čína
Počet vrstev: 2
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Ionomer

Replay smíšené golfové míčky z jezera třídy BPerfektně hratelné v přiměřeném stavuTyto smíšené recyklované golfové míčky od společnosti Replay Golf obsahují sortiment golfových míčků všech značek.Společnost Replay Golf, je globálně nejdůvěryhodnějším dodavatelem míčků z jezera. Tyto míčky pocházejí z jezer a jsou myta a tříděny podle značek a modelů. Míčky třídy B mají zřetelnější zbarvení nebo zřetelněji zásahy a oděrky. Přesto jsou tyto míčky v perfektním stavu na to, abyste je mohli opět používat.Jsou produktem šetrným k zemi, který pomáhá chránit golfová hřiště a snižovat globální znečištění.
Barva: Žlutá
Pohlaví: Unisex
Počet míčků v balení: 48

Q-STAR TOUR je nejměkčí míček, který poskytuje výkon na úrovni Tour v propracovaném 3-dílném designu. Q-STAR TOUR má nyní o něco tvrdší kompresi pro vysokou rychlost míčku spolu s ještě měkčím uretanovým krytem pro větší spin střely a uspokojivý, měkčí pocit. VÁŠ TOUR MOMENT S Q-STAR TOUR si můžete užívat všech výhod vysokokalibrového míčku, aniž byste cokoli měnili - i když nehrajete jako hráč Tour. Díky přeformulovanému jádru FastLayer Core, měkčímu uretanovému krytu a technologii Spin Skin poskytuje Q-STAR TOUR hráčům se střední rychlostí švihu vzdálenost, pocit a kontrolu, která inspiruje výkon na úrovni Tour. FASTLAYER JÁDRO Začneme jádrem jádra, poté přidáváme tisíce vrstev pro postupný přechod od pevného k měkkému. Jádro této generace je přeformulováno pro mírně vyšší úroveň komprese, která podporuje lepší rychlost míčku a vzdálenost od tíčka. Stále jsme však ponechali jádro dostatečně měkké na to, abychom mohli udělat dvě věci: snížit boční spin při dlouhé hře pro větší přesnost se dřevy a železy a poskytnout kontrolu na úrovni Tour při přibližovacích úderech. SPIN SKIN Spin Skin je patentovaná povrchová úprava golfových míčků, která zlepšuje spin na mikroskopické úrovni. Použitím vysoce specializovaného molekulárního tvaru zvyšuje Spin Skin pružnost prémiového uretanového krytu Q-STAR TOUR, který pomáhá míčku zachytit se na drážkách železa a wedge hole při nárazu. Tento přidaný záběr zvyšuje tření při všech vašich přibližovacích úderech pro větší spin a kontrolu. PRÉMIOVÝ URETÁNOVÝ KRYT Tour výkon kolem greenu se scvrkává na brzdící sílu. S ultratenkým, prémiovým uretanovým krytem, který je ještě měkčí než předchozí generace, a navíc se specializovanou povrchovou úpravou Spin Skin poskytuje Q-STAR TOUR spin a kontrolu na světové úrovni. VZOR 338 SPEED DIMPLE 338 Speed Dimples pro Q-STAR TOUR zlepšuje celkovou aerodynamiku pro lepší letový výkon. Nižší koeficient odporu pomáhá míčku proříznout se vzduchem s menším odporem pro pronikavější start a rovnější let. Vyšší koeficient vztlaku umožňuje míčku zůstat ve vzduchu déle na maximální vzdálenost.
Typ míčků: Vzdálenost;Soft;Pocit
Počet dimplů: 338.0
Materiál: Uretan
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Taiwan
Počet vrstev: 3
Barva: Bílá
Komprese míče: 74.0
Pohlaví: Unisex
Počet míčků v balení: 12
Barva podle výrobce: White

Replay smíšené golfové míčky z jezera třídy BPerfektně hratelné v přiměřeném stavuTyto smíšené recyklované golfové míčky od společnosti Replay Golf obsahují sortiment golfových míčků všech značek.Společnost Replay Golf, je globálně nejdůvěryhodnějším dodavatelem míčků z jezera. Tyto míčky pocházejí z jezer a jsou myta a tříděny podle značek a modelů. Míčky třídy B mají zřetelnější zbarvení nebo zřetelněji zásahy a oděrky. Přesto jsou tyto míčky v perfektním stavu na to, abyste je mohli opět používat.Jsou produktem šetrným k zemi, který pomáhá chránit golfová hřiště a snižovat globální znečištění.
Barva: Bílá
Počet míčků v balení: 48 ks
Pohlaví: Unisex