Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Díky kombinaci kontroly na greenside a dlouhé herní vzdálenosti přináší Z-STAR DIAMOND jedinečnou výhodu zvýšené rotace při dlouhých a středních úderech železem.FASTLAYER DG CORETvrdá jádra jsou rychlá, měkká jádra pomalá. Čím je však golfový míček pevnější, tím je při nárazu drsnější, což může snížit vaši sebedůvěru, když jste pod tlakem. Proto jsou jádra FastLayer DG ve středu měkká a směrem ven pevnější. Kontrastní komprese jim pomáhá rychleji se odrazit od tváře na neuvěřitelnou vzdálenost a zároveň poskytuje výjimečný pocit.SPIN SKIN+ COATINGTato mikronická vrstva specializovaného uretanu zvyšuje stupeň tření obalu pro ještě větší rotaci a kontrolu.TENKÝ, PRÉMIOVÝ KRYTKaždý golfový míček série Z-STAR je vybaven extra tenkým, termoplastickým uretanovým krytem, který poskytuje brzdnou sílu na úrovni tour.SPEED DIMPLE PATTERNSe svými hlubokými rozměry prorazí 338 dimplů vzduch pro pronikavý start. Jamky generují zdvih, posouvají míč směrem vzhůru k jeho vrcholu a maximalizují vzdálenost klouzání během sestupu. Když se podmínky zhorší a vítr dosáhne vysoké rychlosti, nízký koeficient odporu pomáhá míčku zůstat na cíli přes pohybující se vzduch a udržovat vzdálenost při protivětru.
Materiál: Uretan
Barva podle výrobce: Pure White
Pohlaví: Unisex
Komprese míče: 102.0
Země původu: Čína
Počet míčků v balení: 12
Typ míčků: Vzdálenost;Pocit;Kontrola
Věková skupina: Dospělý
Počet vrstev: 3
Barva: Bílá
Počet dimplů: 338.0

4 prémiové golfové míčky s Aladinem. Perfektní dárkový set pro golfisty, kteří milují Disney!Matný povrchPrémiová konstrukce jádra pro vysoký launch, nízký spin a daleký let míčkuVčetně matkovátka s klipem
Pohlaví: Unisex
Barva: Žlutá;Bílá
Typ míčků: Viditelnost;Vzdálenost
Barva podle výrobce: Aladdin
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Jižní Korea
Počet míčků v balení: 4
Počet vrstev: 3
Počet dimplů: 322.0

Představujeme vám maximální překvapení pro herního nadšence, který zřejmě vlastní všechno: limitovaná edice 3-vrstvých vysokovýkonných golfových míčků. Toto nejsou jen takové obyčejné golfové míčky – jsou zdobeny ikonickými symboly Minnie a Mickey, které dodávají každému švihu nádech nostalgie a vzpomínek. Tento jedinečný dárek, který je spojením herního nadšení a golfové preciznosti, spojuje vzrušení ze hry s jemností golfu, díky čemuž je jedinečným doplňkem k jakékoli herní kolekci nebo výbavě nadšenců této krásné hry, jakou je golf.
Barva: Bílá;Růžová
Počet míčků v balení: 4
Počet vrstev: 3

Od krytu až po jádro je model Chrome Soft novým zlatým standardem pro ambiciózní hráče, kteří hledají míček v kvalitě Tour. Každý detail byl vylepšen, včetně složení jádra, pláště a krytu. Chrome Soft poskytuje vynikající výkon s vyššími rychlostmi míčku, Tour Aero pro optimalizaci letu míčku, zvýšenou kontrolu na greenside a měkký pocit. Nyní je k dispozici v oblíbené technologii Triple Trick s 360° pokrytím povrchu pro lepší zarovnání a viditelnou zpětnou vazbou na jamkovišti. Výjimečně vysoké rychlosti míčku Z hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo tak, aby z golfového míčku generovalo co nejvyšší rychlost s nejlepšími kompresními a materiálovými vlastnostmi. Konzistentně vysoký let míčku s nízkým spinem Od Seamless Tour Aero, poskytuje větší konzistenci ve vašem letě. Jedinečně navržený aerodynamický balík se shoduje se launch charakteristikami míčku pro optimalizované letové okno od odpalu až po dopad. Vynikající kontrola na greenside s jemným pocitem Z vysoce výkonného uretanového měkkého krytu. Vytváří jemnější pocit pro zvýšený a konzistentnější spin, pro větší záběr při kratších úderech. 360 Triple Track Osvědčená technologie Triple Track je rozšířena o 360° pokrytí povrchu, což poskytuje pokročilé zarovnání golfového míčku. Je navržena tak, aby vám pomohla vybrat si správnou startovací čáru a podpořila viditelnou zpětnou vazbu na greenu. Konzistentnější výkon Od Precision Technology. Každá z technologií je pečlivě měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Barva podle výrobce: White
Pohlaví: Unisex
Počet míčků v balení: 12
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Série: Chrome Soft
Barva: Bílá
Varianta: 360 Triple Track

Od krytu až po jádro je model Chrome Soft novým zlatým standardem pro ambiciózní hráče, kteří hledají míček v kvalitě Tour. Každý detail byl vylepšen, včetně složení jádra, pláště a krytu. Model Chrome Soft poskytuje vynikající výkon s vyššími rychlostmi míčku, Tour Aero pro optimalizaci letu míčku, zvýšenou kontrolu na greenside a měkký pocit. TruTrack navíc kombinuje nejlepší prvky Truvis a Triple Track pro lepší zpětnou vazbu, viditelný spin a zarovnání. Výjimečně vysoké rychlosti míčku Z hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo tak, aby z golfového míčku generovalo co nejvyšší rychlost s nejlepšími kompresními a materiálovými vlastnostmi. Konzistentně vysoký let míčku s nízkým spinem Od Seamless Tour Aero, poskytuje větší konzistenci ve vašem letě. Jedinečně navržený aerodynamický balík se shoduje se launch charakteristikami míčku pro optimalizované letové okno od odpalu až po dopad. Vynikající kontrola na greenside s jemným pocitem Z vysoce výkonného uretanového měkkého krytu. Vytváří jemnější pocit pro zvýšený a konzistentnější spin, pro větší záběr při kratších úderech. TruTrack Alignment Další pokrok ve vizuální technologii, TruTrack spojuje nejlepší prvky Truvis a Triple Track pro lepší zpětnou vazbu, viditelný spin a zarovnání. Šestiúhelníkový tvar se vyznačuje vícebarevným designem pro ještě větší zpětnou vazbu, kterou můžete vidět. Konzistentnější výkon Od Precision Technology. Každá z technologií je důsledně měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Barva podle výrobce: Yellow
Barva: Žlutá
Pohlaví: Unisex
Varianta: TruTrack
Série: Chrome Soft
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Počet míčků v balení: 12

Od krytu až po jádro je model Chrome Soft novým zlatým standardem pro ambiciózní hráče, kteří hledají míček v kvalitě Tour. Každý detail byl vylepšen, včetně složení jádra, pláště a krytu. Chrome Soft poskytuje vynikající výkon s vyššími rychlostmi míčku, Tour Aero pro optimalizaci letu míčku, zvýšenou kontrolu na greenside a měkký pocit. Výjimečně vysoké rychlosti míčku Z hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo tak, aby z golfového míčku generovalo co nejvyšší rychlost s nejlepšími kompresními a materiálovými vlastnostmi. Konzistentně vysoký let míčku s nízkým spinem Od Seamless Tour Aero, poskytuje větší konzistenci ve vašem létě. Jedinečně navržený aerodynamický balík se shoduje se launch charakteristikami míčku pro optimalizované letové okno od odpalu až po dopad. Vynikající kontrola na greenside s jemným pocitem Z vysoce výkonného uretanového měkkého krytu. Vytváří jemnější pocit pro zvýšený a konzistentnější spin, pro větší záběr při kratších úderech. Konzistentnější výkon Od Precision Technology. Každá z technologií je důsledně měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Barva: Bílá
Série: Chrome Soft
Varianta: Basic
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Počet míčků v balení: 12
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: White

Model Chrome Tour je navržen pro vynikající výkon s výjimečnou rychlostí, konzistentním letem, neuvěřitelným spinem a greenside kontrolou v hi-vis žlutém míčku. Výjimečně vysoké rychlosti míčku Z hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo pro lepší hráče, kteří chtějí nejlepší rovnováhu mezi dlouhými vzdálenostmi a měkkým pocitem. Konzistentní let míčku Z Seamless Tour Aero. Tento jedinečně navržený aerodynamický balíček je vytvořen pro trvale stabilní lety míčku za jakýchkoli podmínek. Neuvěřitelný spin a kontrola na greenside Z vysoce výkonného uretanového měkkého krytu. Lepší hráči mohou agresivně jít po úderech díky přidanému spinu, zatímco systém krytu poskytuje vynikající kontrolu a pocit na úrovni Tour. Konzistentnější výkon Od Precision Technology. Každá z technologií je pečlivě měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: Yellow
Barva: Žlutá
Země původu: Čína
Varianta: Basic
Věková skupina: Dospělý
Počet míčků v balení: 12
Série: Chrome Tour

Callaway Supersoft je jedním z nejoblíbenějších míčků v golfu, zejména pro svoji dlouhou, přímou vzdálenost a především super měkký pocit. Skvělá kontrola na greenside díky novému měkčímu jádru. Hyperelastické jádro SoftFast poskytuje vyšší rychlost míčku s měkkým pocitem Optimalizováno pro vyšší rychlost a měkký pocit kolem greenu. Výjimečný pocit, ovládání a spin s dlouhou vzdáleností díky hybridnímu krytu Umožňuje vytvořit větší wedge kontrolu a zároveň maximalizovat vzdálenost, nabízí velice měkký pocit a odolnost.
Země původu: Čína
Barva: Červená
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Red Splatter
Pohlaví: Unisex

Model Chrome Tour X byl navržen tak, aby poskytoval výjimečnou vzdálenost, ovladatelnost a spin, abyste mohli zažít svůj nejlepší výkon od tíčka po green. TruTrack navíc kombinuje nejlepší prvky Truvis a Triple Track pro lepší zpětnou vazbu, viditelný spin a zarovnání. Výjimečně vysoké rychlosti míčku Z hyper rychlého měkkého jádra. Jádro je navrženo pro nejlepší hráče, kteří chtějí maximální rychlost míčku a vzdálenost, zejména od driveru. Konzistentní let míčku Z Seamless Tour Aero. Tento jedinečně navržený aerodynamický balíček je vytvořen pro trvale stabilní lety míčku za jakýchkoli podmínek. Optimalizovaný spin a kontrola na greenside Z vysoce výkonného uretanového měkkého obalu. Lepší hráči mohou využít spin a funkčnost v Chrome Tour X k zasažení nejpřesnějších úderů železy a wedge holí. TruTrack Alignment Další pokrok ve vizuální technologii, TruTrack spojuje nejlepší prvky Truvis a Triple Track pro lepší zpětnou vazbu, viditelný spin a zarovnání. Šestiúhelníkový tvar se vyznačuje vícebarevným designem pro ještě větší zpětnou vazbu, kterou můžete vidět. Konzistentnější výkon Od Precision Technology. Každá z technologií je důsledně měřena prostřednictvím špičkové výroby s více než 100 miliony důkazních bodů pro konzistentnější výkon v míčku.
Barva: Bílá
Věková skupina: Dospělý
Série: Chrome Tour X
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: White
Pohlaví: Unisex
Varianta: TruTrack

NÁVRAT HRDINŮ
Třídílné vysoce výkonné golfové míčky s matným povrchem mají integrované nové nadrozměrné energetické jádro. Zaujmou svým designem inspirovaným hrdiny Marvel.
 
NEJLEPŠÍ A NEJPRODÁVANĚJŠÍ GOLFOVÉ MÍČKY S MATNÝM POVRCHEM

Patentovaný matný povrch s vysokou viditelností
Nové nadrozměrné jádro maximalizuje vzdálenost
Třídílná konstrukce je navržena tak, aby poskytovala nižší rotaci driveru a vyšší rotaci wedge
Ionomerní plášť s matným povrchem s tvorbou vzorem 322 pro konzistentní a stabilní let míčku
Stupeň komprese 75

Barva: Černá;Bílá
Materiál: Ionomer
Počet dimplů: 322.0
Typ míčků: Vzdálenost;Viditelnost
Počet míčků v balení: 4
Věková skupina: Dospělý
Komprese míče: 75.0
Země původu: Jižní Korea
Barva podle výrobce: Black Widow
Počet vrstev: 3
Pohlaví: Unisex