Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
I-Dry Raincover System od společnosti BIG MAX je víc než jen dešťová přikrývka pro vaši golfovou tašku a hole.
 
Během několika sekund bude vaše golfová výstroj chráněna před deštěm - dvěma jednoduchými kliknutími a jedinečným systémem Quick Attach připevníte I-Dry Rainsystem k držáku horní tašky vašeho vozíku.
 
Díky patentovanému dešťovému krytu máte rychlý a snadný přístup ke svým holím a zároveň zajišťujete kompletní vodotěsné pokrytí tašky.
 
A pokud máte vodotěsný golfový vak, je to stále praktický obal. Stačí nechat zabalenou spodní část a pomocí průhledné pohyblivé vrchní části udržet své hole v suchu při zachování snadného přístupu.
 
Kombinace klasického materiálu pláštěnky a průhledného svršku odolného proti roztržení dělá tuto pláštěnku od společnosti BIG MAX nesrovnatelnou a jedinečnou.
Vhodné pro: BLADE (+), IQ +, Autofold FF, Z360
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Černá

MGI Zip Rain Cover 2333 CZK  9% 
Univerzální nepromokavý povlak pro golfové vozíky značky MGI ze sérií Zip a Quad, vyrobený z pevného voděodolného materiálu a navržený se skládacím, tzv. harmonikovým otvorem, takže hráč má přístup k hůlkám za jakýchkoliv podmínek. Je také vybaven předním zipem pro snadný přístup k tašce a může být uložen ve speciálním pouzdru, které lze připevnit k vozíku.
Země původu: Čína

Motocaddy Rainsafe (Boxed) 784 CZK  -11% 
Pláštěnka bezpečně uchrání bag a golfové vybavení před deštěm. Vlastnosti: Vyrobena z materiálu odolnému proti vodě. Rychlé skládání a rozkládání. Pláštěnka je připevněná na bagu přezkou. Kompatibilní s libovolnou velikostí bagu. Barevné provedení: Černá.
Země původu: Velká Británie

Ochranný obal do deště na golfové bagy. Obal udržuje vaše golfové hole a golfový bag v suchu během nepříznivého počasí. Konstrukce obalu je navržena tak, aby vyhovovala téměř všem typům golfových bagů. Obal je vybaven snadno dostupnými otvory na zip. Manipulace s obalem je jednoduchá, během několika sekund je obal nasazen nebo složený z bagu. Výbavu doplňuje kapsa na odkládání nezbytného příslušenství. Obal je vyroben z průhledného materiálu.
Země původu: Čína