Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pokud vaše jízda nekončí, dokud nemáte pláště řádně špinavé, víte, jak důležité jsou komponenty, které si poradí se vším. Zadní přehazovačka Rival XPLR eTap AXS je speciální jednotka určená pro použití s kazetou XPLR 10-44. Vytváří tak přehledné hnací ústrojí, které se stejnou sebejistotou zvládne vozovku i singletrack. Bezdrátová a osvědčená logika řazení eTap, konektivita AXS a pokročilé řízení řetězu znamenají, že tato přehazovačka dělá přesně to, co chcete. Vlastnosti eTap pro intuitivní řazení, snadné nastavení a spolehlivost Specifikace 1x pro použití s kazetami 10-44T XPLR a 10-36T a řetězy Flattop. Není kompatibilní s kazetami a řetězy Eagle. Povolení SRAM AXS pro snadné přizpůsobení Řízení řetězu udržuje hnací ústrojí tiché a bezpečné Velké kladky X-SYNC pro zvýšenou odolnost a efektivitu Kompatibilní se stávajícími bateriemi eTap
Počet zubů: 44T
Typ ramínka: Střední vodítko
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Speciální vlastnosti: AXS
Počet převodů: 12-Speed
Varianta: Zadní

Horská přehazovačka M781 s kapacitou 35 zubů a přímou montáží na šroub poskytuje díky technologii HYPERDRIVE lehké a přesné řazení na kazetových pastorcích. Technologie Shadow RD, nízký profil přehazovačky a princip jediného napínání zabraňuje kontaktu s řetězovou vzpěrou což má za následek nižší hlučnost a hladší chod.
Hmotnost (g): 234.0
Počet převodů: 10;10-Speed
Použití pro: MTB
Země původu: Japonsko
Varianta: Zadní
Typ ramínka: GS

12-rychlostní zadní přehazovačka Shimano ULTEGRA R8150, která nabízí nejrychlejší a nejpřesnější řazení. S nejrychlejším a nejpřesnějším řazením je 12-rychlostní zadní přehazovačka ULTEGRA R8150 všestrannější než kdykoli předtím, je kompatibilní s nízkými ozubenými koly 28-34T. Vlastnosti Nejrychlejší řazení, o 58 % rychlejší než RD-R9150 Kompaktní design obsahuje integrovanou bezdrátovou jednotku, nabíječku a přepínač LED indikátor stavu Technologie E-Tube E-TUBE je ''služba'' společnosti Shimano, která využívá webové stránky nebo aplikace k maximalizaci požitku z jízdy na kole spojením jezdců, kol a SHIMANO. Direct Mount Rear Derailleur Zadní kola lze snáze demontovat díky možnosti montáže pro SHIMANO SHADOW RD a SHIMANO SHADOW RD+. Funkce přímé montáže je navržena tak, aby vyhovovala široké škále současných rámů s velkoprostorovými řetězovými vzpěrami. Umožňuje flexibilní design rámu. Žádné speciální požadavky na nářadí (M10x1 montážní šroub, bez e-klipu). Jednodušší instalace zadního kola. SHIMANO SHADOW RD Mechanismus zadní přehazovačky SHIMANO SHADOW RD je určen pro agresivnější jízdu. Jeho super nízkoprofilový design přináší mnoho výhod. Díky svému nízkému profilu a konstrukci přehazovačka nenaráží na řetězovou vzpěru v drsných jízdních podmínkách. Výsledkem je hladký a tichý výkon.
Použití pro: Road
Hmotnost (g): 240.0
Země původu: Japonsko
Typ ramínka: GS
Speciální vlastnosti: Di2;Shadow RD
Počet převodů: 12-Speed;2x12-Speed
Varianta: Derailleur

Horská přehazovačka M786 s kapacitou 35 zubů a přímou montáží na šroub poskytuje díky technologii HYPERDRIVE lehké a přesné řazení na kazetových pastorcích. Technologie Shadow RD+, nízký profil přehazovačky a princip jediného napínání zabraňuje kontaktu s řetězovou vzpěrou což má za následek nižší hlučnost a hladší chod. Mechanismus zapnutí / vypnutí stabilizační pružiny tento efekt ještě zvýrazňuje.
Počet převodů: 10;10-Speed
Speciální vlastnosti: Shadow RD+
Hmotnost (g): 262.0
Použití pro: MTB
Země původu: Japonsko
Varianta: Zadní
Typ ramínka: GS

Přehazovačka SRAM Force 22, která využívá všechny technologie zajišťující rychlé a tiché řazení, byla navržena s technologií EXACT ACTUATION™ pro přesné a efektivní řazení v celém rozšířeném rozsahu převodových stupňů.
 
TECHNOLOGIE

EXACT ACTUATION

Technologie, díky které je řazení rychlé, jednoduché a přesné. Poskytuje přesné zařazení jakéhokoliv převodu a široké možnosti nastavení.
 

WiFLi

WiFLi = širší - rychlejší - lehčí. Technologie je založena na kompaktních 2 x 10 nebo 11 - dvou předních převodech a 10 nebo 11 převodech vzadu - vlastní design SRAM RED 22, Force 22, Rival 22 a Apex, který poskytuje širší škálu převodových stupňů, až na 11-32. Pro Force CX1 jsou k dispozici i kazety WiFLi.
 
VLASTNOSTI

Řazení EXACT ACTUATION™ poskytuje rychlé a přesné řazení
Tiché řazení s optimalizovanými AeroGlide™ Pulleys
K dispozici je možnost WiFLi™

Země původu: Taiwan
Barva: Černá
Použití pro: Road
Počet převodů: 11;11-Speed
Speciální vlastnosti: WiFli;Exact Actuation
Hmotnost (g): 178.0
Barva podle výrobce: Black
Varianta: Zadní
Typ ramínka: Střední vodítko

Vnější ramínko 12 rychlostní přehazovačky RD-M8100 SGS.
Typ ramínka: SGS
Země původu: Japonsko
Použití pro: MTB
Počet převodů: 12
Speciální vlastnosti: Ramínko přehazovačky

Napínací a vodící kladka pro přehazovačku Shimano Dura-Ace 9000 / 9070. Sada kladek obsahuje ložiska, které zajišťují nízké tření a hladký chod.
 
Kladky jsou kompatibilní s přehazovačkami Shimano: RD9000 / 9070.
Kladky nejsou kompatibilní s přehazovačkami Shimano: RD-7900, RD-7970, RD-7800, RD-7700, RD-R9100, RD-R9150.
Použití pro: Road
Speciální vlastnosti: Kladky přehazovačky
Počet převodů: 11
Země původu: Japonsko

Braze-on Adaptor Wide Spacing (47.5 Chainline) 31.8 s Chainspotter Stop.
Barva: Černá
Země původu: Taiwan
Průměr (mm): 31.8

Přehazovačka DEORE XT M8120 konstrukce Shadow RD+. Vylepšený řadící výkon. Nižší hlučnost. Větší 13 zubové kladky. Níže předpětí zadního měniče na spodních pastorcích kazety, aby se zabránilo nadměrnému napnutí řetězu na těchto převodových stupních. Určena pro kombinaci převodů 2 x 12 s kazetou 10 - 45 zubů. Použité technologie: Shadow RD+.
Typ ramínka: SGS
Země původu: Japonsko
Počet převodů: 12-Speed;12
Varianta: Zadní
Hmotnost (g): 290.0
Použití pro: MTB
Speciální vlastnosti: Shadow RD+

vnější vodítko přehazovačky XT RD-M8000 pro SGS provedení
Typ ramínka: SGS
Speciální vlastnosti: Ramínko přehazovačky
Použití pro: MTB
Země původu: Japonsko
Počet převodů: 11