Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Přední brzdová čelist s dvojicí symetricky umístěných čepů nabízí vysokou účinnost a lepší dávkování brzdné síly. Brzdná křivka je tak více předvídatelná a plynulá. Čelisti jsou vhodné na širší pneumatiky 28C. Systém SLR snižuje odpor, což zvyšuje citlivost brzd.Vlastnosti:Materiál: HliníkTyp: SLR EV Dual PivotDosah: 51 mmMaximální velikost pneumatiky: 28c
Varianta: Přední
Úchyt brzdy: Standartní
Použití pro: Road
Typ produktu: Ráfková brzdová čelist
Hmotnost (g): 189.0
Země původu: Čína

Eloxovaný hliník nahrazuje karbon na brzdových páčkách SRAM 500 Aero, přičemž zachovává veškerou kvalitu, brzdnou sílu a aerodynamiku brzdových páček 900 Aero.
Země původu: Taiwan
Set: Ano
Hmotnost (g): 115.0
Barva podle výrobce: Black
Úchyt brzdy: V-Brake
Typ produktu: Mechanická brzdová páka
Použití pro: Road

SRAM Rival 22 1183 CZK
Silniční závod nebo neprobádané silnice, brzdy Rival 22 jsou zde, aby vám pomohly splnit tuto výzvu. Vlastnosti Kovaná hliníková ramena a nerezový hardware Kompatibilní s mechanickou řadící a brzdovou pákou SRAM Road Design se dvěma pivoty zvyšuje brzdnou sílu a zlepšuje progresivní pocit Světlá výška pro pneumatiky do 28c Směs podložek SwissStop

Silniční brzdové páky TIAGRA 4700 na rovné řídítka pro jízdní kola typu FITNESS a URBAN. Nejlepší kombinaci tvoří s řazením SL4700.
Typ produktu: Mechanická brzdová páka
Použití pro: Road
Země původu: Malajsie

S duálním symetrickým designem pivotu, brzdy série DURA-ACE R9200 s krátkým ramenem využívají dvojitá ložiska a váleček k dosažení vyšší účinnosti a poskytují vynikající modulaci a brzdný výkon. Jsou nabízeny v tradiční a přímé montáži. Vlastnosti Výjimečná rovnováha tuhosti, hmotnosti a brzdné síly Maximální velikost pláště: 28C Lehký hořčíkový držák brzdových gumiček Technologie SLR-EV SLR - EV jsou brzdy s technologií SLR s dvojicí symetricky umístěných brzdových třmenů na čepech. Provedení brzd s krátkými rameny na čepech v kombinaci s ložisky pro mimořádně jemné dávkování a vysoký brzdný účinek. Díky kombinaci brzd a lanka s polymerovým povlakem poskytují nejnovější brzdy o 36 % vyšší brzdnou sílu oproti předchozím modelům.
Použití pro: Road
Barva podle výrobce: Black
Varianta: Zadní
Typ produktu: Ráfková brzdová čelist
Úchyt brzdy: Dual Pivot
Země původu: Japonsko

Speciálně vyvinuté pro hliníkové ráfky Mavic. Zajišťují bezpečné a předvídatelné brzdění za jakýchkoli povětrnostních podmínek.
Kompatibilita: Hliníkové ráfky
Použití: Road
Země původu: Čína