Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nastavitelný hliníkový stojan, gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu.. Cyklostojan KELLYS Kicker 26-28" je nastavitelný stojan na kolo vyrobený z kvalitního hliníku. Gumové výstelky zajišťují lepší úchyt a ochranu rámu v místě upevnění. Díky univerzálnímu úchytu na zadní vzpěru lze stojan použít pro všechna 26-28" horská a krosová kola.Technický popis:


pro horská a krosová kola (26-28")
gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu
nastavitelný
snadní montáž na zadní vzpěru
materiál: hliník

Nastavitelný stojan pro juniorská a dětská kola (14"-20"), gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu.. Cyklostojan středový Kellys Kickstart dobře poslouží na bicyklech s 14 až 20 palcovými koly. Ocení jej tedy děti a juniorští jezdci. Stojánek je lehký, vyrobený z hliníku, a je nastavitelný dle velikosti kola. Disponuje praktickými gumovými výstelkami pro lepší úchyt a ochranu rámu.Technický popis:


středový stojan
pro juniorská a dětská kola (o velikosti kol 14"-20")
gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu
montáž do přípravy za středem šlapání
nastavitelný
materiál: hliník

Teleskopický dvojnožkový stojan, upevnění na planžetu za středem kola, s plastovou protiskluzovou koncovkou.. KELLYS Doublekick je dvounožkový teleskopický středový stojan určený pro 24-29" kola. Instaluje se na planžetu, která se nachází za středem kola. Tento stojan vaše jízdní kolo zaručeně podrží!Technický popis:


teleskopický stojan
přizpůsobitelný na jakýkoliv bicykl s velikostí kol 24-29"
montáž do přípravy za středem šlapání
s plastovou protiskluzovou koncovkou
materiál: dural

Hliníkový stojan, gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu, nastavitelný, montáž na zadní vzpěru.. Hliníkový stojan na kolo Kellys Kickup je nastavitelný stojan pro horské a crossové bicykly s rozměrem kol 24"-29". Upevňuje se na zadní vzpěru za středem kola. Má gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu před poškozením rámu.Technický popis:


hliníkový stojan
pro horská a crossová kola (24"-29")
gumové výstelky pro lepší úchyt a ochranu rámu
nastavitelný
montáž na zadní vzpěru

Stavitelný stojan na kolo z kvalitního hliníku a speciální povrchovou úpravou, možnost nastavení pro velikost rámu 15-23".. Stojan zadní Tranz-X 24-28" je 2x stavitelný stojan na kolo z kvalitního hliníku se speciální povrchovou úpravou. Díky univerzálnímu úchytu lze stojan použít pro 15-23" rámy bicyklů s 24-28" koly, včetně oversize trubek.Technický popis:


univerzální zadní stojan na kolo
speciální povrchová úprava pro vyšší odolnost proti opotřebení
jednoduchá a rychlá instalace na zadní vzpěru
univerzální použití pro rámy o velikosti: 15-23" včetně oversize trubek bicyklů s 24-28" koly
materiál: hliník

Univerzální hliníkový stojan, vysoká nosnost, nastavitelná délka, pro elektrokola s přípravou na zadní stavbě.. Stranový cyklostojan pro elektrokola Crussis 24"-29" je univerzální doplněk vhodný pro elektrokola s přípravou pro stojánek na zadní stavbě (řetězové vzpěře). Jednoduše a bez nářadí nastavíte jeho délku a můžete jej tak použít pro kola s rozměry 24" až 29". 

Cyklostojan pro elektrokola Crussis je vyrobený z hliníku a jeho robustní konstrukce si snadno poradí i s vyšší hmotností elektrokol. I díky bezpečnostní protiskluzové patce tak již nikdy nebudete muset svého miláčka pokládat na zem.Technický popis:


stranový stojan pro kola s přípravou na zadní stavbě (vzdálenost šroubků 20 nebo 40 mm)
vhodný pro kola s rozměry 24“- 29“
snadno nastavitelný bez použití nářadí
bezpečnostní patka
vysoká nosnost (i pro elektrokola)
materiál: hliník
montážní materiál součástí balení

Představujeme vám stojan na opravu kol Pro Mechanic HD od Feedback Sports. Poskytuje vynikající podporu pro současná kola a je vyroben tak, aby vyhovoval těžším kolům, jako jsou horská kola, ebike, cargo kola a další. Je založen na vítězných návrzích a osvědčené technice, zůstává lehký, přenosný a funkční, ať už jste v obchodě, na cestách nebo na závodech. Vlastnosti S nadrozměrnými, eloxovanými hliníkovými trubkami, širokou a stabilní základnou, silnějšími čelistmi a rychlejším uzávěrem se Pro Mechanic HD vyrovná rozšířeným schopnostem dnešních kol. Může pojmout kola až do hmotnosti 100 liber (45,5 kg) a průměr trubek do 2,6 palce (6,6 cm). Přesto je lehký a přenosný, o hmotnosti 18 liber (8 kg) a 8'' x 43'' (21 cm x 115 cm), když je složen, je ideální na cesty. Nadrozměrná, eloxovaná hliníková konstrukce 6061 T6 je ultralehká, odolná vůči korozi a neuvěřitelně trvanlivá. Ideální pro těžší kola: o 145 % tužší než Pro Elite. Pevná základna a pogumované koncovky zajišťují maximální stabilitu i na nerovném povrchu. Optimalizován pro kola do 70 liber (31,8 kg), aby vyhovovaly servisu na všech silničních, cyklokrosových, horských kolech a elektrických kolech; maximální kapacita 100 liber (45,5 kg). Nadrozměrný zadní trojitý knoflík pro upevnění polohy otočné svorky o 360 stupňů, která poskytuje snadný přístup ke všem částem vašeho kola. Silný design spojky drží kolo v jakémkoli úhlu při opravách: o 45 % větší přilnavost než Pro Elite. Nová, západková a otočná klika pro zavírání čelistí je rychlejší a ovladatelná jednou rukou: zavírá se o 60 % rychleji než Pro Elite. Otvor svorek až do 2,6'' (6,6 cm) pojme rámové trubky největšího průměru. Nové, vyměnitelné gumové podložky na kované svorce a mikronastavení zajišťují a chrání drahé komponenty a krásně lakované rámy. Přenosná a kompaktní konstrukce vytváří pozoruhodně malý složený půdorys 5'' x 8'' x 45'' (13 x 20 x 115 cm). Dostupná přenosná taška je voděodolná, pevná a polstrovaná, aby ochránila váš stojan a další vybavení. Rychloupínací instalace umožňují rychlé a snadné nastavení a skladování. S hmotností 18 liber (8,1 kg) se nebudete bát vyrazit s tímto stojanem na cesty.
Barva: Červená
Nosnost: 31,7 kg
Rozměry: 17,2 x 21,8 x 114 cm
Materiál: Hliník
Hmotnost (g): 8000.0
Typ produktu: Repair Stand
Země původu: Taiwan

Park Tool Team Issue PRS-25 10631 CZK  -11% 
Lehký montážní stojan, vhodný pro domácí použití, ale i pro mechaniky závodních týmů. Rychlé a jednoduché ovládání upínače pomocí překlápěcí páčky s excentrem. Šestihranná hliníková trubka Hexatude ™ zajišťuje nízký ohyb a žádnou rotaci.
Země původu: USA
Barva: Černá
Hmotnost (g): 6000.0
Nosnost: 45 kg
Materiál: Hliník
Rozměry: 92 x 92 x 115 cm

Topeak Tune Up Stand X 2023 CZK  -14% 
Vynikající řešení pro uskladnění e-biku či jiného těžkého kola a zároveň pro snadné nastavování, údržbu a čištění.

Uchycení kola za zadní stavbu rámu
Rozložitelný na 2 části a snadno skladovatelný
Umožňuje zvolit 3 různé výškové pozice závěsných háků

Rozměry: 64,5 x 40 x 38 cm
Nosnost: 25 kg
Barva: Černá
Materiál: Ocel;Dural
Hmotnost (g): 1800.0
Země původu: Taiwan

Moderní, průmyslový 3-dílný úložný systém kol vyrobený z odolného CNC opracovaného hliníku. Zahrnuje hák na kolo montovaný na stěnu a dvě destičky pod pneumatiky, aby se zabránilo odírání stěny. Hák je vybaven odolným protiskluzovým krytem, který zajišťuje kolo a chrání jeho ráfek. Jednorázová instalace umožňuje snadné, prostorově nenáročné uložení do vnitřního prostoru, garáží nebo všude tam, kde upřednostňujete zavěšení kola. Je kompatibilní se všemi standardními koly – od BMX až po sjezdová kola – a udrží až 70 liber (32 kg). Včetně montážního materiálu. Vhodný pro až 3,5'' pneumatiky s 13 cm ráfkem a vůlí pneumatiky.