Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Stavitelný stojan na kolo z kvalitního hliníku a speciální povrchovou úpravou, možnost nastavení pro velikost rámu 15-23".. Stojan zadní Tranz-X 24-28" je 2x stavitelný stojan na kolo z kvalitního hliníku se speciální povrchovou úpravou. Díky univerzálnímu úchytu lze stojan použít pro 15-23" rámy bicyklů s 24-28" koly, včetně oversize trubek.Technický popis:


univerzální zadní stojan na kolo
speciální povrchová úprava pro vyšší odolnost proti opotřebení
jednoduchá a rychlá instalace na zadní vzpěru
univerzální použití pro rámy o velikosti: 15-23" včetně oversize trubek bicyklů s 24-28" koly
materiál: hliník

Univerzální hliníkový stojan, vysoká nosnost, nastavitelná délka, pro elektrokola s přípravou na zadní stavbě.. Stranový cyklostojan pro elektrokola Crussis 24"-29" je univerzální doplněk vhodný pro elektrokola s přípravou pro stojánek na zadní stavbě (řetězové vzpěře). Jednoduše a bez nářadí nastavíte jeho délku a můžete jej tak použít pro kola s rozměry 24" až 29". 

Cyklostojan pro elektrokola Crussis je vyrobený z hliníku a jeho robustní konstrukce si snadno poradí i s vyšší hmotností elektrokol. I díky bezpečnostní protiskluzové patce tak již nikdy nebudete muset svého miláčka pokládat na zem.Technický popis:


stranový stojan pro kola s přípravou na zadní stavbě (vzdálenost šroubků 20 nebo 40 mm)
vhodný pro kola s rozměry 24“- 29“
snadno nastavitelný bez použití nářadí
bezpečnostní patka
vysoká nosnost (i pro elektrokola)
materiál: hliník
montážní materiál součástí balení

Ultralight, který je o téměř 20% lehčí než naše (již) lehká kolekce stojanů, dosáhl svou lehoučkou celkovou hmotnost 4,8 kg. Navzdory štíhlému tělu má stále stejnou odolnost a stabilitu než ostatní naše stojany. S 360° otočnou svorkou Slide-Lock a 137 cm širokou základnou s pogumovanými koncovkami je vždy bezpečnný pro vaše kolo. A když je servisní den hotový, dá se složit do jednotky šetřící místo na skladování nebo cestování.
 
Design

Svorka je vybavena ráčnou Slide-Lock pro rychlé uzavření a zesilovací spojkou pro přesný upínací tlak
360° otočná konstrukce svorky poskytuje snadný přístup k jakékoliv části vašeho kola
Svorka rámu se nastavuje na výšku od 90 do 145 cm; vertikální, horizontální a všechno mezi tím
Gumová svorka zajišťuje a chrání drahé komponenty a krásné lakované rámy
Svorka s otvorem do 4,8 cm umožňuje umístění trubek s velkým průměrem
Eloxovaná hliníková konstrukce 6061 T6 je lehká, odolná proti korozi a neuvěřitelně odolná
Tuhá základna stativu a pogumované koncovky vytvářejí dokonalou stabilitu i na nerovném povrchu
Celková nosnost 39 kg je vhodná pro většinu silničních, cyklokrosových, horských a elektrických kol
Přenosná a kompaktní konstrukce vytváří pozoruhodně malou složenou stopu (13 x 16,3 x 96,5 cm)
Díky rychloupínacímu vybavení je nastavení a skladování rychlé a snadné
Volitelná cestovní taška

Země původu: Taiwan
Barva: Červená
Nosnost: 38 kg
Hmotnost (g): 4800.0
Materiál: Hliník

Efektivní řešení pro skladování kol umožňuje maximalizovat prostor, zvednutím kola do výšky a blíže ke zdi. Vlastnosti: Spolehlivý systém skladování kol pro domácnost nebo garáž. Nezávislé ramena se přizpůsobí rozměru kola. Držáky z měkké gumy chrání povrch rámu. Balení obsahuje hardware pro montáž.
Země původu: Čína

Feedback Sport Rakk Black 1119 CZK  -9% 
Praktické řešení skladování kol pro domácí a garážové použití nebo pro cyklistické obchody. Vlastnosti: Pružinové rameno snadno drží přední nebo zadní kolo bez rizika poškrábání ráfku nebo paprsků. Vhodný pro pláště od 20mm do 60mm s průměrem 20'' až 29''. Jednoduché parkování kola. Modulární design umožňuje spojení více stojanů Rakk do řady.
Země původu: Čína

Feedback Sport Rakk XL 1237 CZK  -2% 
Feedback Sports Rakka XL je všestranný nosič kol určený pro kola velikosti Plus (27,5+ a 29+) a Fat. Dodává se s adaptérem na pneumatiky velikosti plus, který lze podle potřeby demontovat, aby se zvětšila velikost vaničky. Kolo uložte za přední nebo zadní pneumatiku, aniž byste se dotkli některého z komponentů kola. Snadno se používá a má nízký profil pro uložení.
 
Design

Ideální úložný prostor na kola pro byty, garáže, suterény, kůlny nebo maloobchod s jízdními koly
Všestranný design umožňuje parkování kol s předním nebo zadním kolem bez rizika poškrábání ráfků nebo paprsků
Úložný systém se hodí pro kola 27,5+, 29+ a Fat
Do štěrbiny pro kolo se vejdou pneumatiky s velikostí 2,3 - 5,0"
Inovativní design se dá složit na kompaktní jednotku, když ji nepoužíváte
Odpružená konstrukce bez použití rukou - kolo jednoduše zabalte do otvoru pro kolo a otočné rameno bezpečně drží
Modulární přídavná zařízení vytvářejí rozteče 30,5, 34,3 nebo 38,1 cm a jsou uspořádány v nesčetných konfiguracích
Odolná ocel s práškovým nástřikem udržuje dlouhodobě čistý povrch
Poskytuje úžasné řešení parkování pro nejtěžší kola
Dostupné v Rakka pro pneumatiky od 20 mm do 2,25"
3letá záruka

Materiál: Hliník
Barva: Černá
Země původu: Taiwan

Park Tool Home Mechanic 7433 CZK  -5% 
Pracovní stojan na kola je navržen a vyroben pro domácího mechanika. Je vybaven mikro nastavitelným upínacím systémem Park Tool pro rychlý vstup a výstup pomocí jedné ruky, tak rychloupínací pákou nastavení výšky pro snadné a bezpečné nastavení. Nabízí 460 mm výškové nastavení a 360 stupňů rotace svorky, díky čemuž jsou všechny části kola v dosahu, ať už v sedě nebo ve stoje.Celoocelová konstrukce stojanu s trubkami ve tvaru slzy zajišťuje maximální tuhost a stabilitu, s trubkovými nosnými vzpěrami, zajišťovacím nosným třmenem a vylepšenými vnitřními částmi pro větší spolehlivost. Nosnost stojanu dosahuje 36 kg, což umožňuje kompatibilitu s prakticky všemi dvoukolovými koly s pedálovým pohonem včetně fat kol a většiny elektronických kol.*Stojan má integrovanou výškově nastavitelnou odkládací přihrádku na díly, jakož i porty na příslušenství pro pracovní zásobník Park Tool # 106 nebo držák papírových ručníků PTH-1 (oba se prodávají samostatně), takže vaše nářadí a malé díly jsou vždy na dosah. Stojan je možné rychle sklopit, díky čemuž je jeho uskladnění nebo transport velmi jednoduchý.Praktický stojan je dokonalým způsobem, jak vylepšit svou dílnu a stabilní řešení, jak udržet téměř jakýkoliv kolo nad zemí kvůli úpravám, čištění a opravám.Vačkou ovládaná mikro nastavitelná svorka je vhodná pro trouby o velikosti 22 mm - 76 mm a sedlové stojky libovolného tvaru a materiálu, včetně aero stojek a dropper stojekÚzké upínací čelisti (70 mm) zapadnou do úzkých oblastí nebo na krátké stojky sedadelGumová podložka na sedlo umožňuje zavěšení kol za sedlo pro rychlé nastavení nebo uskladněníOdolný povrchIntegrovaný výškově nastavitelný zásobník na dílyPorty na příslušenství pro kompatibilitu s pracovním zásobníkem #106 nebo držákem papírových ručníků PTH-1 (oba se prodávají samostatně)Maximální nosnost*: 36 kgVýškově nastavitelný od 990 mm - 1450 mm pomocí rychloupínací pákyOtevřený podstavec tvoří trojúhelník 920 mm x 920 mm x 1210 mmSklopný na 1140 mm x 370 mm* POZNÁMKA: Maximální nosnost předpokládá, že hmotnost je vystředěná pod svorkou a mezi nohama
Výška: 99 - 145 cm
Hmotnost (g): 11400.0
Barva: Modrá
Nosnost: 36 kg
Země původu: USA
Materiál: Ocel

Topeak FlashStand MX 1503 CZK  -6% 
Stojan na kolo s uchycením do duté středové osy (větší než ø20 mm). Jednoduché a rychlé nadzvednutí zadního kola pro drobné opravy. Lehko skladovatelný. 
Materiál: Hliník, Odolný plast, Ocel
Materiál: Hliník
Rozměry: 40,5 x 39,5 x 38 cm
Barva: Černá
Nosnost: 18 kg
Hmotnost (g): 1800.0
Země původu: Taiwan

Topeak FlashStand 960 CZK  -1% 
Kompaktní pracovní stojan na základní údržbu kola. Vlastnosti: Snadno skladovatelný a vhodný zejména na dlouhé cesty. Pogumovaný držák dolní rámové trubky a podpěra středového složení bezpečně udrží většinu kol s 26" nebo 700C koly, přičemž nepoškodí rám. Materiál: dural + plast. Maximální nosnost: 14 kg. Rozměry: 19x8x4,5 cm (složený), 50x22,5 cm (rozložený). Hmotnost: 500 g.

Barva: Černá;Stříbrná
Země původu: Taiwan

Topeak Flash Stand 1015 CZK  -6% 
Decentní stojan na silniční kolo do velikosti 700 x 38C, který se díky svým rozměrům hodí i na cesty. Skvělý pro drobné opravy, údržbu nebo uskladnění kola. Uchycení: Podpěra středu kola, zajišťovací raménko rámu kola
Hmotnost (g): 450.0
Barva: Černá;Stříbrná
Rozměry: 47,2 x 23,8 cm
Materiál: Hliník;Plast
Nosnost: 11 kg
Země původu: Taiwan
Typ produktu: Repair Stand