Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Bezdrátový cyklocomputer, 14 funkcí, dvouřádkový LCD displej.. Cyklo computer Kellys Reflex je cyklocomputer s bezdrátovým systémem. Tím je jeho kabeláž omezena na úplné minimum. Dvouřádkový LCD displej zaručuje dobrou přehlednost. Přístroj nabízí 14 funkcí jako je rychlost, vzdálenost nebo dobu jízdy. Cyklocomputer lze uchytit na všechny průměry řidítek nebo představců prostřednictvím pružného silikonového držáku.Technický popis:


bezdrátový cyklocomputer
dvouřádkový LCD displej
uchycení prostřednictvím pružného silikonového držáku
baterie: počítač 3V CR2032 (knoflíková), senzor 3V CR2032 (knoflíková)
celkové rozměry: 45x45 mm
rozměry displeje: 30x28 mm


Funkce:


rychlost
denní vzdálenost (DST)
celková vzdálenost (ODO)
doba jízdy (TM)
maximální rychlost (MXS)
digitální hodiny
volba 12/24 hod. formátu
průměrná rychlost (AVS)
automatické přepínání funkcí DST, MXS, AVS, TM
možnost uložení okamžitých hodnot
srovnání aktuální rychlosti (+ / -)
zobrazení zrychlení - zpomalení
teplota
přibližné množství spálených kalorií
kalkulace redukce CO2

Velký ocelový zvonek, jednoduchá instalace, s metrickým šroubkem.. Zvonek na kolo Kellys Bang 80 je velký cyklistický zvonek s klasickým ocelovým zpracováním. Oceníte jeho robustnost a svou konstrukcí bude ladit především s tvary městských kol. Jeho montáž na řídítka je velmi snadná.Technický popis:


ocelová konstrukce
s metrickým šroubem
jednoduchý na instalaci
průměr vrchní části: 80 mm

Velký ocelový zvonek, atraktivní grafika, jednoduchá instalace, s metrickým šroubkem.. Zvonek na kolo Kellys Bang 80 je velký cyklistický zvonek s klasickým ocelovým zpracováním a poutavým barevným designem. Oceníte jeho robustnost a svou konstrukcí bude ladit především s tvary městských kol. Jeho montáž na řídítka je velmi snadná.Technický popis:


ocelová konstrukce
atraktivní grafika
s metrickým šroubem
jednoduchý na instalaci
průměr vrchní části: 80 mm

Velký ocelový zvonek, atraktivní grafika, jednoduchá instalace, s metrickým šroubkem.. Zvonek na kolo Kellys Bang 80 je velký cyklistický zvonek s klasickým ocelovým zpracováním a poutavým barevným designem. Oceníte jeho robustnost a svou konstrukcí bude ladit především s tvary městských kol. Jeho montáž na řídítka je velmi snadná.Technický popis:


ocelová konstrukce
atraktivní grafika
s metrickým šroubem
jednoduchý na instalaci
průměr vrchní části: 80 mm

Robustní ocelový U zámek, včetně držáku na rám, jednoduchý system zamykání.. Kellys Alert Plus je masivní zámek ve tvaru písmene U určený předvším na jízdní kola. Proto disponuje i praktickým držákem na rám. Oceníte především robustnost, která je násobně vyšší než u klasických lankových zámků. Systém zamykání ovšem zůstává stále snadný.Technický popis:


robustní ocelový U zámek
včetně držáku na rám
jednoduchý system zamykání
chránič proti prachu
průměr oceli: 12 mm
rozměry: 165 mm x 245 mm
hmotnost: 840 g

Spirálový zámek na kolo, pevné ocelové lano potažené pružným plastovým pláštěm, držák na sedlovku.. Zámek W-TEC Evakko je účinným zabezpečením pro vaše jízdní kolo.

Samotný zámek je vyrobený z pevného ocelového lanka potaženého pružným plastovým pláštěm, který předejde případnému poškrábání laku vašeho kola při manipulaci se zámkem.

K zámku jsou dodávány dva klíče a držák zámku na sedlovku kola, díky kterému lze zámek v době jeho nepoužívání umístit pod sedlo.Technický popis:


pevné ocelové lanko
stočení do spirály
vnější plastový (vinylový) transparentní kryt kouřové barvy
držák na sedlovku s páčkou pro snadné odejmutí zámku
plastová krytka zámkového mechanismu proti prachu
2 klíče
délka: 180 cm
průměr lanka: 10 mm
hmotnost: 450 g

Praktická vyztužená brašna s úchyty na suchý zip, děštivzdorná, se síťovaným oddílem.. Brašna na řídítka inSPORTline Reuniro vám poslouží při všech výletech pro uschování dokladů, občerstvení, mobilního telefonu či cyklistického nářadí a jiných potřeb. Brašna vyrobená z pevného deštivzdorného materiálu pevné konstrukce je plně vyztužena a perfektně tak drží svůj tvar. Vnitřní prostor je rozdělený síťovinou na dva samostatné oddíly včetně menší kapsy na drobnosti. Zapínání na zip nepropouští díky pogumovanému krytí žádnou vlhkost. Disponuje snadným připevněním za pomocí praktických 4 suchých zipů, které utáhnete podle potřeby na řídítkách. Bude vhodná zejména pro skládací koloběžky, elektrokoloběžky či skútry, případně je možné jí uchytit na představci a za řídítka jízdních kol a elektrokol (pokud nepřekáží úchyty počítače). Brašna na řídítka inSPORTline Reuniro se tak stane skvělým parťákem na cestách! Technický popis: 


praktická prostorná brašna
deštivzdorný pevný materiál 
pogumovaný nepropustný kryt zipu 
upevnění na řídítka pomocí 4 suchých zipů a přezek 
vnitřní kapsa rozdělená síťovinou 
menší kapsa na drobnosti 
karabinka na klíče
vhodná pro připevnění na skútry, skládací koloběžky či elektrokoloběžky
materiál: EVA, polyurethan 
rozměry: v29 x š14,5 x h13 cm
objem: 3 l
hmotnost: 220 g 

Vysoce kvalitní pumpa na kolo s velkým digitálním snadno čitelným a vysoce přesným manometrem. Pumpa je speciálně určena pro gravel kola a podobné pláště střední velikosti. Její CNC hliníková konstrukce je po technické stránce zkonstruována tak, aby vydržela extrémně dlouho. Pumpování je efektivnější díky extra dlouhé hadici. Stylová dřevěná rukojeť je velmi pohodlná při používání.
Tlak: 6,9 bar
Barva podle výrobce: Silver
Barva: Stříbrná
Typ: Podlahová pumpa
Země původu: Taiwan

Prémiový kabelový zámek s unikátním inteligentním designem držáku, snadné uchycení na všechny velikosti trubek rámu i na sedlovku.. Oxford Cable12 je prémiový kabelový zámek s unikátním inteligentním designem držáku, který nabízí snadné uchycení na všechny velikosti trubek rámu nebo klasicky na sedlovku.

Zasazení zámku do držáku je rychloupínací, takže jeho použití je naprosto snadné. Vysokopevnostní ocelové lanko zámku je potažené vinylem pro ochranu laku bicyklu.Technický popis:


prémiový kabelový zámek s unikátním inteligentním designem držáku
snadné uchycení na všechny velikosti trubek rámu i na sedlovku
vysokopevnostní ocelové lanko potažené vinylem pro ochranu laku
kryt proti prachu
ergonomicky tvarované tělo zámku
rychloupínací držák
rozměry: 12 mm x 1800 mm

Užijte si procházku se svým drobcem Dětská vložka Hamax je pohodlná a bezpečná dětská sedačka, která se hodí na všechny přívěsy Hamax. Ergonomická skořepina sedáku, vyrobená z EPP, je pokryta měkkou a příjemnou výstelkou s opěrkou hlavy. Dětská sedačka poskytuje dítěti vynikající oporu a stabilitu. 5-bodový bezpečnostní pás udrží dítě během jízdy v bezpečí. Polstrování je odnímatelné, takže ho lze snadno prát. Dětskou sedačku lze používat, dokud dítě nedosáhne 75 cm / 10 kg, podle toho, čeho dosáhne dříve. Sedačku doporučujeme používat pouze v režimu kočárku, nikoli pro jízdu na kole. Vlastnosti Může se používat do 75 cm / 10 kg dítěte Poskytuje vynikající oporu a stabilitu Odnímatelné polstrování pro snadné čištění Jednoduchá montáž Kompatibilita se všemi přívěsy Hamax Dětská sedačka by se měla používat pouze v režimu kočárku. Nejezděte na kole s dítětem v dětské sedačce.
Počet sedadel: 1
Užitečné zatížení: 10 kg
Barva podle výrobce: Black
Země původu: Čína
Barva: Černá