Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Cyklo pumpa Kellys Pulse 148 CZK  -16% 
Kvalitní minipumpa, nízká hmotnost, malé rozměry, vhodné pro ventily FV a AV, plastové tělo, ergonomická rukojeť.. Cyklo pumpa Kellys Pulse je velmi lehká, malá a skladná ruční pumpa vyrobena z plastového materiálu. Ergonomická rukojeť, teleskopický píst z hliníkové slitiny a uzamykatelný ventil k pohodlnějšímu huštění jsou vlastnosti, kterými disponuje tato minipumpa. Hlavice je určena pro ventily FV (galuskový) a AV (autoventil). Součástí balení je i držák na rám, díky kterému můžete cyklo pumpu Kellys Pulse vozit stále s sebou.Technický popis:


univerzální cyklo pumpa
malé rozměry
ergonomická rukojeť
uzamykatelný ventil
držák na rám součástí balení
vhodné pro ventily AV (autoventil), FV (galuskový)
materiál těla: plast

Vysokotlaká ruční pumpa pro tlumiče a vzduchové vidlice, přehledný tlakoměr, krytý upouštěcí ventil, ergonomické madlo, lehká a skladná.. Pumpa na tlumiče Kellys Shocker 70 je vysokotlaká ruční pumpa vhodná pro vzduchové vidlice a tlumiče. Díky integrovanému a přehlednému manometru můžete požadované natlakování až do 300 psi či 20 barů přesně kontrolovat. Tlak vidlice si tak můžete bez problémů zvolit přesně podle svého stylu jízdy. Speciální ventil umožňuje pumpování bez zbytečných úniků vzduchu. Díky krytému upouštěcímu ventilu lze bez problémů tlak i snižovat. Pohodlné pumpování obstarává ergonomické madlo a otočná hadička, kterou je možné k tělu pumpy přichytit. Pumpa na tlumiče Kellys Shocker 70 je velmi lehká a skladná. Je nezbytným doplňkem pro všechny majitele kvalitnějších kol.Technický popis:

vysokotlaká ruční pumpa
vhodná pro vzduchové vidlice a tlumiče
přehledný manometr
otočná hadička pro snazší tlakování
plastové ergonomické madlo
ventil bez úniků vzduchu
krytý upouštěcí ventil
maximální tlak: 300 psi / 20 bar
hmotnost: 190 g
délka: 260 mm

Malá plastová pumpa, ergonomická rukojeť, univerzální hlavice, velmi lehká, ideální na dlouhé cesty.. Cyklo pumpa Kellys Doubly Pro 10 je teleskopická a ergonomická mini pumpa z pevného plastu. Disponuje univerzální hlavicí pro všechny typy ventilů. Dokáže vyvinout tlak až do 100 psi / 7 bar. Ergonomická skládací rukojeť ve tvaru T značně ulehčuje a zpříjemňuje manipulaci. Cyklo pumpa Doubly Pro 10 je velmi lehká, se svou hmotností 128,5 g je ideální na cesty.Technický popis:


mini pumpa s ergonomickou rukojetí
univerzální hlavice pro všechny typy ventilů
tlak až 100 psi / 7 bar
ideální na cesty
vhodné pro ventily: AV (autoventilek), FV (galuskový), DV (Dunlop)
hmotnost: 128,5 g
délka: 265 mm

Vysoce odolná hliníková pumpa s hlavicí pro všechny typy ventilů. Se stabilním podstavcem a velkým čitelným tlakoměrem, se stane vaším nepostradatelným parťákem na cesty.. Servisní pumpa Kellys Airflow Twenty Five je robustní hliníková pumpa pro rychle nafouknutí cyklo pneumatik. Disponuje univerzální hlavicí pro všechny typy ventilů. Při používání potěší stabilní litý hliníkový podstavec a velký přehledný tlakoměr.Technický popis: 

hliníková servisní pumpa
velký čitelný tlakoměr
ergonomická ručka
nová duální hlavice pro všechny typy ventilů
délka hadice: 94cm
rozměr ručky: (Max. L x W) 24 x 3,7 cm

Vysokotlaká praktická pumpa určená pro huštění jízdních kol, pohodlná široká rukojeť, přesný tlakoměr, vhodná pro AV ventilky.. Cyklo pumpa SKS Airkompressor Compact 10.0 vám zajistí pohodlné a rychlé nahuštění jízdního kola. Pumpa je tvořena pevnou a stabilní plastovou základnou s ocelovým tělem, které zaručuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Pomocí přesného tlakoměru můžete sledovat tlak v pneumatikách do maximální hodnoty 10 barů.

Pumpa je opatřena dlouhou hadicí, kterou zakončuje hlavice určená pro AV ventilky. Pumpování je velmi komfortní a efektivní díky široké rukojeti. Pomocí pumpy SKS Airkompressor Compact bude huštění jízdního kola dokonale snadné a rychlé.Technický popis:


praktická pumpa určená pro huštění jízdních kol
pevná a stabilní plastová základna
odolné ocelové tělo
široká pohodlná rukojeť
přesný tlakoměr 
dlouhá hadice
vhodné pro ventily: AV (autoventilek)
materiál: plast (základna), ocel (tělo)
maximální tlak: 145 PSI / 10 bar
výška pumpy: 600 mm
délka hadice: 850 mm
typ hustilky: dílenská
objem stlačení: 385 cm3
hmotnost: 1 100 g

Kompaktní, odlehčená ruční pumpa s podélnou rukojetí. CNC opracované hliníkové tělo a píst optimalizován pro vysoký tlak. Osazená s ABS Flex hadičkou včetně manometru a galuskovým i auto ventilem. Včetně kompozitního držáku na rám.
Tlak: 8,3 bar
Barva: Černá
Typ: Ruční pumpa
Hmotnost: 119 g
Barva podle výrobce: Black/Hi Gloss
Materiál: Hliník
Délka: 232 mm
Země původu: Taiwan

PFP-8 dělá to, co říká, že dělá. Stojí bezpečně na podlaze – s extra velkými podložkami a obrovským, snadno čitelným tlakoměrem – a nafukuje – s dlouhou hadicí a uzamykací hlavou, která je kompatibilní s ventily Presta, Schrader a Dunlop. Vlastnosti Maximální tlak: 11 bar (160 PSI)
Země původu: Čína
Typ ventilu: Galuskový Ventil;Klasický;Autoventil
Materiál: Aluminium Steel
Tlak: 11 bar
Barva podle výrobce: Black/Blue
Hmotnost: 1,16 kg
Rozměry: 65 x 24 x 14 cm
Typ: Podlahová pumpa

Micro Floor Drive HV poskytuje výkon podlahové pumpy v přenosném balení a je optimalizována pro velkoobjemové systémy pneumatik. Je vybavena lehkou, CNC opracovanou hliníkovou hlavní, pístem, základnou a T-rukojetí. Sloupek z nerezavějící oceli stabilizuje pumpu během používání a její koncovka ABS Flip-Thread je kompatibilní s ventilem Presta i Schrader. Obsahuje kompozitní držák Matrix Frame.
Barva podle výrobce: Silver/Hi Gloss
Barva: Stříbrná
Typ: Ruční pumpa
Materiál: Ocel;Hliník
Hmotnost: 205 g
Tlak: 6,2 bar
Délka: 300 mm
Země původu: Taiwan

Profesionální pumpa s plně CNC opracovanou hliníkovou konstrukcí a hardwarem. Navržena a zkonstruována tak, aby poskytovala celoživotní službu, má plně přestavitelné vnitřní části a mimořádně přesné 3,5palcové přesné měřítko testované a kalibrované ve vlastní režii Lezyne pro vynikající přesnost.Extra dlouhá hadice vyztužená nylonem s hliníkovými spojkami je zakončena typickým sklíčidlem ABS-1 Pro.SPECIFIKACEHmotnost: 1693 gRozměry: 653,5 mm, 230 mm, 215 mmMaximální PSI: 220 psi | 15,2 barůVlastnosti: Vysokotlaká pumpaSklíčidlo: ABS-1 Pro | Presta / SchraderZákladna: HliníkManometr: 3.5 AnalogTyp pumpy: VysokotlakáRukojeť: HliníkPíst: HliníkTělo: Hliník
Materiál: Hliník
Barva: Černá
Délka: 653,5 mm
Rozměry: 653,5 x 230 x 215 mm
Země původu: Taiwan
Barva podle výrobce: Satin Black
Hmotnost: 1693 g
Hmotnost (g): 1693.0
Tlak: 15,2 bar
Typ: Podlahová pumpa

Cyklistická pumpa s nízkou hmotností disponuje hliníkovým válcem, pístem a rukojetí vyrobenou pomocí CNC. Pompa nabízí kompaktní rukojeť optimalizovanou pro vysokotlaké pneumatiky. K dispozici nabízí ABS Flex hadici. Pumpa je kompatibilní s ventily Presta a Schrader.
Země původu: Taiwan
Velikost: S
Typ: Mini pumpa
Barva podle výrobce: Black/Hi Gloss
Materiál: Hliník
Délka: 170 mm
Tlak: 6,2 bar
Hmotnost: 111 g
Barva: Černá