Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Přední blatník, připínací systém, univerzální uchycení, odolný plastový materiál.. Blatník M-Wave F Clip-on 20-24" je přední blatník s univerzálním uchycením pro dětská a juniorská horská MTB kola s velikosti kol 20-24". Blatník je vyroben z tvrzeného plastového materiálu, který zaručuje vysokou pevnost a odolnost proti poškození. Blatník je navíc opatřen připínacím systémem, díky kterému jej lze uchytit do všech běžně dostupných rámů kol.Technický popis:


přední blatník pro dětská a juniorská horská kola
připínací systém pro všechny běžné typy rámů kol
snadná a rychlá montáž do přípravy v přední vidlici kola
nízká hmotnost
materiál: tvrzený plast

Přední a zadní blatník, snadné a pevné uchycení, vhodné především pro horská kola s 26"-28" koly.. Sada blatníků SKS Beavertail 26-28" je set předního a zadního blatníku vhodný pro všechny běžné typy rámů jízdních kol a poradí si i s odpruženými vidlicemi. Poskytují skvělou ochranu před nečistotami a díky odolným ocelovým držákům bezpečně drží na svém místě. Blatníky SKS Beavertail jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost.Technický popis:


přední a zadní blatník
snadná a rychlá montáž
ocelové držáky
kvalitní a vysoce odolný materiál
vhodné pro všechny běžné typy rámů s 26"-28" koly disponujícími přípravou - otvory na montáž blatníku na přední vidlici a zadní stavbě
vhodné i pro odpružené vidlice (podkova vidlice musí disponovat přípravou - otvorem pro montáž blatníku)
hmotnost: 211 g
optimální šířka pláště: 2.0"-2.35"

Přední blatník pro 27,5"-29" kola s rychloupínacím mechanismem, speciálně určený pro odpružené vidlice.. Přední blatník SKS Shockboard XL 27,5"-29" má univerzální uchycení pro horská kola, lze ho ale využít i na ostatních rámech s odpruženou vidlicí. Blatník je vyroben z téměř nezničitelného a zároveň lehkého plastu, který zaručuje vysokou pevnost a odolnost proti poškození. Je také opatřen rychloupínacím mechanismem, díky kterému ho uchytíte do všech běžně dostupných rámů, respektive sloupků vidlic. K tomu poslouží také 5 různých adaptérů, které najdete přímo v balení.Technický popis:


přední blatník pro odpružené vidlice
s rychloupínacím mechanismem
téměř nezničitelný plastový materiál
extra lehký
snadná a rychlá montáž
5 adaptérů do sloupku vidlice součástí balení (15-35 mm)
vhodný pro velikost kol: 27,5"-29"
vhodný pro šířku plášťů: 1,75"-2,5" (45-64 mm)
šířka profilu: 60 mm
délka: 655 mm
hmotnost: 96 g
vyrobeno v Německu

Zadní blatník s rychloupínacím mechanismem, vhodný zejména pro MTB kola. Je nastavitelný a vyrobený z lehkého a odolného materiálu.. Zadní blatník SKS X-TRA-DRY XL 27,5-29" má univerzální uchycení na sedlovku pro horská kola, lze jej ale využít i na ostatních rámech. Je vyroben z extra odolného, ale zároveň lehkého plastového materiálu, který zaručuje vysokou pevnost a odolnost proti poškození, především v náročném terénu. Blatník je opatřen rychloupínacím mechanismem, díky kterému ho uchytíte do všech běžně dostupných rámů kol, včetně těch s celoodpruženým rámem.Technický popis:


zadní blatník pro MTB kola i ostatní rámy
extra lehký
vysoce odolný plast vhodný do terénu
vhodný i pro celoodpružené rámy
rychloupínací mechanismus
nastavitelný v jednom úhlu
snadná a rychlá montáž
vhodný pro velikost kol: 27,5"-29"
vhodný pro šířku plášťů: 1,75"-2,5" (45-64 mm)
délka: 470 mm
maximální průměr sedlovky: 35 mm
hmotnost: 162 g
vyrobeno v Německu

Přední blatník ideální pro elektrokola a "plusková" kola. Uchycení na spodní rámovou trubku, i přes rámovou baterii u elektrokol.. Přední blatník SKS X-Guard je nezbytným doplňkem především pro elektrokola, "plusková" kola nebo fatbiky s plášti s šířkou od 3" do 4,8". 

Díky modernímu vzhledu dodá kolu na jeho atraktivitě. Jeho montáž je snadná a rychlá, uchycuje se pomocí pásků se suchými zipy na spodní rámovou trubku. Blatník lze uchytit i přes rámovou baterii u elektrokol.

Přední blatník SKS X-Guard je vyroben z vysoce odolného tvrzeného plastu, který zaručuje dlouhou životnost.Technický popis:


moderní blatník s atraktivním vzhledem
vhodný zejména pro elektrokola a "plusková" kola
montáž pomocí pásků se suchými zipy
uchycení na spodní rámovou trubku
snadná údržba a dlouhá životnost
materiál: tvrzený plast
pro velikost kol: 12-29"
optimální tloušťka pláště: 3,0-4,8"
hmotnost: 145 g
délka: 480 mm

Sada kompaktních blatníků na 29 "MTB kola. Vlastnosti: Plastový přední blatník pro 26-29" MTB kola s dvojitým rychloupínacím systémem pro bleskovou instalaci a odnímání. Vhodný pro odpružené vidlice s vyšším zdvihem a průměrem nohou 36 - 48,5 mm). Unikátní systém upevnění na vidlici umožňuje blatníku okamžité odpojení v případě, že do kola vnikne během jízdy nežádoucí nebezpečný předmět. Rozměry: 33x24x19 cm + 23x40x29 cm a hmotnost: 350g. Plastový zadní blatník pro 29 "MTB kola s rychloupínacím systémem pro bleskovou instalaci a odnímání. Polohovatelné rameno se 3 Pivotal umožňuje libovolné nastavení sklonu podle potřeb jezdce. Vhodný pro sloupky sedla s průměrem 25,4-34,9 mm). Vhodný na kola s pláštěm do šířky 2,5 ". Rozměry: 65x11x10 cm a hmotnost: 220 g.
Typ: MTB;Allroad
Barva podle výrobce: Black
Varianta: Set
Barva: Černá
Země původu: Taiwan
Průměr kol: 29/28" (622 mm)
Montážní systém: Nacvakávací

Plastový zadní blatník pro 29 "MTB kola s rychloupínacím systémem pro bleskovou instalaci a odnímání. Vlastnosti: Polohovatelné rameno s 3 Pivotal umožňuje libovolné nastavení sklonu podle potřeb jezdce. Konstrukce blatníku je odolná vůči nárazům, se zalisovaným ohebným plastem na koncích pro širší krytí. Vhodný pro sloupky sedla s průměrem 25,4-34,9 mm). Vhodný na kola s pláštěm do šířky 2,5 ". Rozměry: 65x11x10 cm. Hmotnost: 220 g.
Barva podle výrobce: Black
Montážní systém: Nacvakávací
Typ: Allroad;MTB
Průměr kol: 29/28" (622 mm)
Země původu: Taiwan
Varianta: Zadní
Barva: Černá

Přední blatník pro horské kolo, který je kompatibilní s koly průměru 27,5 a 29 palců, stejně jako s nadrozměrnými koly s odpruženou vidlicí. Využívá speciální design s okraji TPR, díky čemuž zaručuje kompletní ochranu před nečistotami, vodou či kamínky odskakujícími zpod kola. Blatník je vyroben z kompozitního materiálu ve dvou odstínech a na krk vidlice se jednoduše upevňuje pomocí systému TurnFix. Je vhodný pro použití s vidlicemi s průměrem od 18,5 do 34 mm.
Země původu: Čína
Průměr kol: 29/28" (622 mm);27,5" (584 mm)
Barva podle výrobce: Black
Montážní systém: Pomocí šroubů
Varianta: Přední
Typ: MTB
Barva: Černá

Přední blatník SKS Mudrocker udržuje zaměření na chodník - a bláto z vašeho obličeje. Blatník v černém provedení se perfektně integruje do horského kola a slibuje díky své délce optimální ochranu před stříkající vodou.
Materiál: plastVelikost kola: 27.5'' (650B)'', 28'' and 29''Maximální šířka plášťě: 3.0'' (76 mm)Délka blatníka: 490 mmHmotnost: 112 g
 
Varianta: Přední
Barva podle výrobce: Černá
Průměr kol: 27,5" (584 mm);29/28" (622 mm)
Montážní systém: Pomocí šroubů
Typ: MTB
Hmotnost (g): 112.0
Země původu: Německo
Barva: Černá

Sada blatníků na silniční kolo Jednoduchá montáž bez nářadí. Systém MD-Quick Univerzální elastomerové popruhy. Jednoduchá montáž a demontáž. Systém MD-Turn Rychlá šroubovací montáž na sedlovky od Ø 25 do 35 mm. Nastavitelné Zabezpečují optimální ochranu. Reflexní kroužek Pro lepší viditelnost. Specifikace Rozměry: 70 mm x 385 mm – 530 mm x 45 mm Ø kola: 650b / 700c / 28'' Úroveň ochrany: Vysoká Montáž: MD-turn Materiál: Technopolymerová pryskyřice Hmotnost: 60 g + 150 g
Montážní systém: Objímka
Průměr kol: 27,5" (584 mm);28" (622 mm)"
Šířka (mm): 32.0
Barva podle výrobce: Černá
Země původu: Čína
Varianta: Přední;Zadní
Barva: Černá
Typ: Road;Treking