Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Brašna s uchycením na sedlovku, univerzální objímka, kvalitní materiál, reflexní prvky, objem 3,2 l.. Podsedlová brašna na sedlovku Kellys Satelite je chytře řešené zavazadlo s uchycením na sedlovku. Díky tomu můžete brašnu umístit za sedlo bez potřeby instalace zadního nosiče. Systém uchycení je snadný a objímka sedí na všechny typy sedlovek. Úložný prostor s uzavíráním na zip má kapacitu 3,2 l a je dostatečný pro všechny věci, které pro své cesty potřebujete. Uvnitř brašny se pro lepší organizaci obsahu nachází síťovaná přepážka. Maximální zátěž o hmotnosti 4 kg zaručuje pevná konstrukce. Podsedlová brašna na sedlovku Kellys Satelite je vyrobena z kvalitního polyesteru, nylonu a látky poly honeycomb. Tyto materiály dodávají tašce pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Zavazadlo je pro zvýšenou viditelnost za tmy opatřeno reflexními prvky.Technický popis:


zavazadlo s připnutím na sedlovku
rychloupínací systém
vhodné pro všechny typy sedlovek
zapínání na zip
vnitřní síťovaná přepážka
úchyt na zadní osvětlení
reflexní prvky
objem: 3,2 l
maximální zátěž: 4 kg
rozměry: 31 x 16 x 15 cm
materiál: polyester 600D, poly honeycomb, EVA pěna

Zavazadlo na horní rámovou trubku, postranní kapsy, průhledná vrchní část, pevný materiál.. Brašna na rám Kellys Alpha je praktická brašna s upevněním na horní rámovou trubku. Na ni se upevňuje prostřednictvím nastavitelných suchých zipů, které zaručí stabilitu zavazadla a bezpečí obsahu i při větších otřesech. Vaše věci chrání i kvalitní vnitřní polstrování. Hlavní úložný prostor se nachází na stranách brašny, kde naleznete kapsy se zapínáním na zip. Ty jsou uvnitř dále členěny pro lepší organizaci obsahu. Vrchní část zavazadla je z průhledného materiálu, který umožňuje manipulaci s mobilním telefonem či jiným zařízením do úhlopříčky 5,5 palce. Dlouhou životnost brašny obstarává pevný a kvalitní materiál odolný vůči oděrům. Brašna na rám Kellys Alpha představuje ideální úložný prostor pro věci, které běžně nosíte v kapsách.Technický popis:


brašna na horní rámovou trubku
upevnění k rámu pomocí nastavitelných suchých zipů
pevný materiál
vnitřní polstrování tlumící otřesy
vrchní část z průhledného materiálu - umožňuje manipulaci s mobilním telefonem či jiným zařízením do úhlopříčky displeje 5,5"
postranní kapsy s vnitřním členěním
materiál: polyester 600D, nylon 210D, poly honeycomb
rozměry: 14,5 x 13 x 11 cm
objem: 0,9 l

Prostorná brašna na řídítka, průhledná vrchní část, postranní kapsy, ramenní popruh, kvalitní materiál.. Brašna na řídítka Kellys Lead je praktické zavazadlo s možností snadného připevnění k řídítkům. Brašna o objemu 4 l poskytuje dostatečný úložný prostor pro všechny věci nezbytné pro Vaše cyklistické výlety. Pro lepší organizaci věcí zavazadlo kromě hlavní přihrádky nabízí i dvě postranní kapsy s vnitřním členěním. Vrchní část je z průhledného materiálu, pod který lze umístit mobilní telefon, tablet nebo mapu. Je tak možné bez zastavování kontrolovat, kde zrovna jste nebo kdo Vám píše. Pevný a kvalitní materiál zaručuje dlouhou životnost brašny a bezpečí Vašich věcí. Díky přiloženému ramennímu popruhu je možné brašnu na řídítka Kellys Lead bez problémů používat i mimo jízdní kolo.Technický popis:


zavazadlo na řídítka
rychloupínací systém
vhodná pro řídítka s průměrem do 31,8 mm
pevný materiál
postranní kapsy s vnitřním členěním
vrchní část z průhledného materiálu
popruh pro nošení přes rameno
úchyt na přední osvětlení
materiál: polyester 600D, nylon 210D, poly honeycomb
rozměry: 25,5 x 14,5 x 12 cm
rozměry okénka pro telefon/mapu: 22x10 cm
objem: 4 l
poznámka: není vhodná pro elektrokola s displejem uprostřed řídítek

Prostorná brašna na řídítka, z odolných materiálů, uchycení pomocí suchého zipu.. Prostorná brašna na řídítka Kellys Aura je vyrobená kombinací odolných materiálů Polyester 600D a Nylon 1200D. Disponuje odnímatelnou voděodolnou častí a na řídítka se uchytí pomocí suchého zipu. Zároveň ještě nabízí možnost přichycení dalšího příslušenství. Její objem činí úctyhodných 9 litrů.Technický popis:


odnímatelná voděodolná čast
uchycení na řídítka pomocí suchého zipu
možnost uchycení dalšího příslušenství
objem: 9 l
rozměry: 66 cm x 37 cm x 10 cm
materiál: Polyester 600D, Nylon 1200D

Dvě boční kapsy, uchycení zadního světla, držák snižující kolísání brašny.. Podsedlová brašna Kellys Tanaya je jednou ze tří navzájem se doplňujících cyklo brašen, které jsou důkazem toho, že rozdělení hmotnosti nákladu na kole má své opodstatnění. Když jste na cestách, Tanaya dokáže unést až do 7 litrů nákladu pod sedlem bicyklu. Součástí brašny je držák na sedlo, který minimalizuje kolísání brašny. Brašna Kellys Tanaya má dvě boční kapsy pro rychlý přístup.Technický popis:


vyrobena z odolného materiálu Tarpaulin
dvě boční kapsy
uchycení zadního světla
držák snižující kolísání brašny
materiál: 100% nylon
objem: 7 l
rozměry: 57x17x20 cm

Jedna hlavní část a dvě boční kapsy, odnímatelný ramenní popruh, uchycení zadního světla.. Brašna na zadní nosič Kellys Space 10 je vyrobena z odolného a voděvzdorného materiálu Tarpaulin. Brašna má jednu hlavní část a dvě boční kapsy pro rychlý přístup. Šest bodový systém uchycení pomocí suchého zipu umožňuje rychlé upnutí na většinu typů zadních nosičů. Brašna Kellys Space 10 má úctyhodný objem 10 litrů a její součástí je odnímatelný ramenní popruh pro snadné přenášení i mimo bicykl.Technický popis:


z odolného materiálu Tarpaulin
dvě boční kapsy
uchycení zadního světla
šestibodový systém uchycení
odnímatelný ramenní popruh
materiál: 100% nylon
objem: 10 l
rozměry: 35x18x16 cm

Praktická vyztužená brašna s úchyty na suchý zip, děštivzdorná, se síťovaným oddílem.. Brašna na řídítka inSPORTline Reuniro vám poslouží při všech výletech pro uschování dokladů, občerstvení, mobilního telefonu či cyklistického nářadí a jiných potřeb. Brašna vyrobená z pevného deštivzdorného materiálu pevné konstrukce je plně vyztužena a perfektně tak drží svůj tvar. Vnitřní prostor je rozdělený síťovinou na dva samostatné oddíly včetně menší kapsy na drobnosti. Zapínání na zip nepropouští díky pogumovanému krytí žádnou vlhkost. Disponuje snadným připevněním za pomocí praktických 4 suchých zipů, které utáhnete podle potřeby na řídítkách. Bude vhodná zejména pro skládací koloběžky, elektrokoloběžky či skútry, případně je možné jí uchytit na představci a za řídítka jízdních kol a elektrokol (pokud nepřekáží úchyty počítače). Brašna na řídítka inSPORTline Reuniro se tak stane skvělým parťákem na cestách! Technický popis: 


praktická prostorná brašna
deštivzdorný pevný materiál 
pogumovaný nepropustný kryt zipu 
upevnění na řídítka pomocí 4 suchých zipů a přezek 
vnitřní kapsa rozdělená síťovinou 
menší kapsa na drobnosti 
karabinka na klíče
vhodná pro připevnění na skútry, skládací koloběžky či elektrokoloběžky
materiál: EVA, polyurethan 
rozměry: v29 x š14,5 x h13 cm
objem: 3 l
hmotnost: 220 g 

Vnitřní přihrádka, uchycení do rámu pomocí suchého zipu.. Rámová brašna Kellys Triangle Eco Large je vyrobena z voděodolného materiálu Polyester 600D. Geometrie je navržena tak, aby ji bylo možné uchytit do většiny rámů. Na ně se upevňuje prostřednictvím nastavitelných suchých zipů, které zaručí stabilitu zavazadla a bezpečí obsahu i při větších otřesech. Spodní část brašny tvoří lesklý materiál jednoduchý na čištění. Uvnitř brašny je malá síťová přihrádka na klíče nebo jiné drobnosti.Technický popis:


vnitřní přihrádka
uchycení na rám pomocí suchého zipu
objem: 2,5 l
materiál: 100% polyester 600D
délka: cca 34 cm
výška: cca 26 cm
nejdelší strana: 44 cm
hloubka: 5-7 cm

Praktická brašna na rám s popruhy na suchý zip, vybavena reflexními prvky pro lepší viditelnost.. Téměř obdélníková brašna Kellys Rectangle Eco je vyrobená z odolných materiálů 600D polyester, Poly Honey Comb a Nylon 210D. Variabilní použití popruhů se suchým zipem pak umožňuje jednoduché upnutí do rámu. Zároveň zaručí stabilitu zavazadla a bezpečí obsahu i při větších otřesech. Výhodou pro pasivní bezpečnost je přítomnost reflexních prvků.Technický popis:


reflexní 3M prvky
uchycení nastavitelnými popruhy se suchými zipy
objem: 1,3 l
rozměry: 12 x 27 x 5 cm
materiál: Polyester 600D/Poly Honey Comb/Nylon 210D

Brašna z voduodpuzujícího materiálu, průhledná vrchní kapsa, dvě rozložitelné boční kapsy, vnitřní polstrování, zesílené dno.. Brašna na rám M-Wave Rotterdam SB je praktická brašna vyrobená z odolného, voduodpuzujícího materiálu. Na rám kola se upevňuje pomocí 3 suchých zipů. Díky tomu zde bude pevně držet i při agresivnějším manévrování. Brašna je vybavena vnitřním polstrováním a zesíleným dnem, a proto budou věci uložené vevnitř v bezpečí. Navíc disponuje průhlednou vrchní kapsou pro smartphone, který tak lze kontrolovat přímo během jízdy. Tato brašna je rozšířena o dvě rozložitelné boční kapsy. Praktickým doplňkem jsou reflexní prvky zvyšující pasivní bezpečnost za zhoršených světelných podmínek.Technický popis:


upevnění k rámu pomocí 3 suchých zipů
zesílené dno
vnitřní polstrování tlumící nárazy
z voduodpuzujícího materiálu
vrchní kapsa k ovládání zařízení z průhledné, voděodolné fólie
dvě rozložitelné boční kapsy
vhodné pro všechny druhy iPhonů i smartphonů do velikosti displeje 5" včetně
reflexní postranní pruhy
rozměry okénka pro smartphone: 12,1 x 6,7 cm
rozměry: 16 x 11 x 13 cm