Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Eloxovaný friend z lehké slitiny.
Hlavní výhody:

Každá velikost je identifikována specifickou barvou konstrukce a smyčky
Za tepla kovaný, lehký a extrémně odolný

Barva: Oranžová
Barva podle výrobce: Lobster
Hmotnost (g): 191.0
Velikost: 6
Pevnost (kN): 13.0
Země původu: Itálie
Typ: Friend
Šířka: 54,4 - 85,7 mm

Via ferrata set s integrovaným patentovaným tlumícím systémem SLIDER. Kompaktní a lehký díky novým elastickým popruhům vyrobeným z polyethylenu o vysoké hustotě (HPDE). Mohou jej používat osoby s hmotností od 40 kg (bez vybavení) do 120 kg (včetně vybavení).
Vlastnosti:

SLIDER, který zajišťuje mimořádné pozvolné brzdění a nízkou sílu nárazu v případě pádu i ve středním rozsahu hmotnosti (60-80-100 kg)
Vybaven karabinami s dvojitým uzávěrem a ochranou proti opotřebení (model K-ADVANCE SHELL)
Vybaven integrovaným otočným čepem, který zabraňuje kroucení nových elastických ramen vyrobených z polyethylenu s vysokou hustotou během používání
Popruhová smyčka integrovaná v jednom z ramen, která funguje jako třetí spojovací bod pro zastavení / opření o kotvu v případě potřeby
Robustní smyčka pro připojení k postroji pomocí obvodového závěsu, snadná instalace
Kompaktní a robustní ochranná kapsa se zipem, bezpečnostní štítek uvnitř

Složení setu: Pásy + Karabiny
Hmotnost (g): 570.0
Země původu: Evropská unie
Varianta: Dámské
Zámek: Dlaňový zámek
Set: Ano
Typ karabiny: Palm Carabiner

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Vybrat velikost: S;M
Velikost: S/M
Varianta: Dámské
Set: Ano
Zámek: Dlaňový zámek
Typ karabiny: Palm Carabiner
Složení setu: Pásy + Karabiny + Úvaz + Helma
Země původu: Evropská unie

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Velikost: M/L
Země původu: Evropská unie
Vybrat velikost: M;L
Složení setu: Pásy + Karabiny + Úvaz + Helma
Set: Ano
Typ karabiny: Palm Carabiner
Varianta: Dámské
Zámek: Dlaňový zámek

Ferratový tlumič PETZL SCORPIO VERTIGO je určen pro uživatele vážící od 40 do 120 kg podle normy EN 958:2017. Je velmi kompaktní a lehký, snadno se používá díky karabinám VERTIGO WIRE-LOCK na elastických smyčkách. Jeho velká odolnost a trvanlivost je vhodná pro pravidelné používání v půjčovnách.
Určeno pro lezce od 40 do 120 kg:

prostředek splňuje novou evropskou normu EN 958:2017, pro široký rozsah hmotností uživatelů
dvě elastické smyčky se dají natáhnout do do délky

Pohodlí:

ultra kompaktní, malý a lehký vytrhávací tlumič pádu (Petzl patent)
krátké spojení smyček k úvazku snižuje omezení při chůzi
dvě elastické smyčky jsou připojeny na otočný čep usnadňují manipulaci
krátká třetí smyčka slouží pro odsednutí na žebříku
karabiny EASHOOK s automatickou pojistkou zámku se přizpůsobí dlaním všech velikostí

Odolné, určené pro intenzivní používání:

ochranné pouzdro na zip chrání tlumič 
natahovací HDPE (high-density polyethylene) smyčky a hlinikové karabiny jsou velmi odolné - ideální pro intenzivní používání (skupiny)

Země původu: Francie
Hmotnost (g): 380.0
Zámek: Automatický zámek
Typ karabiny: Ferrata Carabiner
Složení setu: Pásy + Karabiny
Set: Ano

CLICK UP je jistící prostředek s manuálním brzděním, speciálně navržený pro sportovní lezení. Může být použit s jednoduchými lany Ø 8,6 ÷ 10,5 mm. Je kompaktní a lehký a umožňuje jištění vůdce a horolezce s obouručním ovládáním lana nebo spouštění lezce. Vlastnosti Umožňuje rychlé a plynulé ovládání. Optimalizován a vhodný pro jednoduchá lana Ø 8,6 ÷ 10,5 mm. Pokud je lano nesprávně nainstalováno v zařízení (strany lana jsou převrácené), díky specifickým (V) zářezům je stále zajištěno efektivní jištění s bezpečným brzděním a snadným spouštěním lezce. Vyhovuje normě EN 15151-2:2012 typ 2 Pozor! Před použitím si pozorně přečtěte pokyny k zařízení. CLICK UP je dodáván a musí se používat spolu se specifickou karabinou HMS CONCEPT SGL HC, s eloxováním odolným vůči opotřebení a systémem ACL, který zabraňuje možnosti křížového zatížení vedlejší osy.
Barva podle výrobce: Blue
Hmotnost (g): 115.0
Barva: Modrá
Země původu: Itálie
Typ: Jistící set
Set: Ano

Via ferrata set s integrovaným otočným konektorem vybavený progresivním tlumičem pádu SLIDER (patentovaný). Kompaktní a lehký díky novým elastickým ramenům vyrobeným z ultravysokomolekulárního polyethylenu (UHMWPE). Mohou jej používat osoby s hmotností od 40 kg (bez vybavení) do 120 kg (včetně vybavení). Zvlášť vhodný pro děti, teenagery a dospělé díky karabině s ergonomickým úchopem. Vlastnosti Kompaktní tlumič pádu, který zajišťuje mimořádné pozvolné brzdění a nízkou sílu nárazu na uživatele v případě pádu i ve středním rozsahu hmotnosti (60-80-100 kg) Vybaven karabinami s dvojitým zámkem s ergonomickým úchopem, s velkým otvorem pro mimořádně snadné zapínání a odepínání z lan nebo řetězů na via ferrate Vybaven integrovaným otočným konektorem, který zabraňuje kroucení elastických ramen vyrobených z polyethylenu s vysokou hustotou Popruhová smyčka integrovaná v jednom z ramen, která funguje jako třetí spojovací bod k odsednutí na jistícím stanovišti v případě potřeby Robustní oranžová smyčka pro připojení k sedacímu úvazku pomocí liščího uzlu, snadná instalace Kompaktní a robustní ochranný obal se zipem, který usnadňuje kontrolu bezpečnostního štítku v případě pádu a / nebo před každým použitím. Produkt je dodáván s vlastním síťovaným obalem EN 958:2017
Země původu: Evropská unie
Hmotnost (g): 590.0
Složení setu: Pásy + Karabiny
Set: Ano
Typ karabiny: Palm Carabiner
Zámek: Dlaňový zámek

Blokant s rukojetí je primárně určený pro výstupy po laně.Ergonomicky tvarovaná plastová rukojeť se dobře drží a tepelně izoluje.Široké tělo umožňuje úchop blokantu i v teplých rukavicích.Spodní připojovací otvory byly spojeny do jednoho oválného, který umožňuje připojení více karabin do jednoho bodu.Horními otvory lze propnout karabinu a připevnit tak blokant k lanu (při použití blokantu k sebejištění nebo v kladkostroji)Díky čistícím štěrbinám funguje i na zablácených lanech. K ovládání blokantu stačí pouze jedna ruka, což usnadňuje překonávání kotvicích bodů fixního lana.Horní část blokantu je zaoblena a opláštěna plastovou rukojetí, díky níž je možné uchopit blokant shora a vystupovat obouruč.
Barva: Žlutá
Varianta: Pravá ruka
Barva podle výrobce: Yellow
Země původu: Francie
Hmotnost (g): 165.0
Typ: Blokant

Jistící brzda s asistovaným brzděním a bezpečnostní funkcí na rukojeti Jistící brzda s asistovaným brzděním pro použití na stěnách i venku na skalách. Pro intenzivní používání ve všech kategoriích lezců: Pohyby rukou jsou stejné jako u všech klasických jistících systémů: obě ruce na laně. Pád se zastavuje sevřením volného konce lana rukou. Použití pro jednoduchá lana, průměr lana 8,5 - 11 mm, optimální chod u lan 8.9 - 10.5 mm Piktogramy založení lana vyznačeny na těle pomůcky (uvnitř i vně) V místech průchodu lana jsou pláty z nerezové oceli pro vyšší odolnost a trvanlivost Výjimečné pohodlí při spouštění díky nové rukojeti a geometrii vačky, vhodné pro výuku: Bezpečnostní funkce na rukojeti: pokud jistič zatáhne za rukojeť příliš prudce, bezpečnostní funkce (anti-panik) zablokuje lano a zastaví spouštění Přepínací funkce pro jištění prvolezce nebo top-rope, přepínáním tlačítka se mění tuhost pružiny vačky, při podávání lana prvolezci lano snadněji prokluzuje a neaktivuje vačku Parametry Kompatibilita lana: 8,5 až 11 mm jednoduché lano Materiál: Hliníkové boční pláty, třecí plát z nerezové oceli, vačka a otěrový plát, zesílená nylonová rukojeť Certifikace: CE EN 15151-1, UKCA, UIAA
Materiál: Hliník;Nerezová ocel
Hmotnost (g): 200.0
Typ: Jistící pomůcka
Země původu: Francie
Barva podle výrobce: Gray ( Variant )
Barva: Šedá

Eloxovaný friend z lehké slitiny.
Vastnosti:

Každá velikost je identifikována specifickou barvou
Za tepla kovaný, lehký a extrémně odolný

Hmotnost (g): 119.0
Typ: Friend
Země původu: Itálie
Velikost: 3
Šířka: 27,4 - 42 mm
Pevnost (kN): 13.0
Barva podle výrobce: Orange
Barva: Oranžová