Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Určena pro horolezectví, alpinismus a skitouring. Přilba SIROCCO je lehká, nízká a výborně odvětraná, takže je pohodlná jak v létě, tak v zimě. Konstrukce poskytuje zesílenou ochranu shora a okolo hlavy. Je vhodná jako přilba pro skitouring díky její certifikaci CE pro skitouring. Tato přilba nesplňuje požadavky normy EN 1077 přilby pro alpské lyžování.
Ultralehká kopnstrukce:

pouze 170 g
hybridní konstrukce se skořepinou z EPP (expandovaný polypropylen) pěny,  tuhá koruna z vstřikované pěny z EPS (expandovaného polystyrenu), kterou kryje polykarbonátový top
konstruována podle štítku Petzl TOP AND SIDE PROTECTION
skořepina navržena tak, že kryje hlavu pro optimální ochranu proti bočnímu a zadnímu nárazu
CE certifikovaná jako přilba pro skitouring

Maximální komfort při aktivitách:

široké otvory pro vynikající ventilaci
nastavitelná díky hlavovému pásku
magnetická přezka usnadňuje zapnutí podbradního pásku (patent Petzl)
kompatibilní s ochranným štítem VIZION - dva háčky a zadní elastická šňůrka pro připojení čelové svítilny

Pohlaví: Unisex
Vybrat velikost: S;58;55;49;54;53;M;50;56;51;57;52;48
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost (g): 160.0
Velikost: 48-58 cm
Barva podle výrobce: Black/Orange
Země původu: Francie
Barva: Černá

Via ferrata set s integrovaným patentovaným tlumícím systémem SLIDER. Kompaktní a lehký díky novým elastickým popruhům vyrobeným z polyethylenu o vysoké hustotě (HPDE). Mohou jej používat osoby s hmotností od 40 kg (bez vybavení) do 120 kg (včetně vybavení).
Vlastnosti:

SLIDER, který zajišťuje mimořádné pozvolné brzdění a nízkou sílu nárazu v případě pádu i ve středním rozsahu hmotnosti (60-80-100 kg)
Vybaven karabinami s dvojitým uzávěrem a ochranou proti opotřebení (model K-ADVANCE SHELL)
Vybaven integrovaným otočným čepem, který zabraňuje kroucení nových elastických ramen vyrobených z polyethylenu s vysokou hustotou během používání
Popruhová smyčka integrovaná v jednom z ramen, která funguje jako třetí spojovací bod pro zastavení / opření o kotvu v případě potřeby
Robustní smyčka pro připojení k postroji pomocí obvodového závěsu, snadná instalace
Kompaktní a robustní ochranná kapsa se zipem, bezpečnostní štítek uvnitř

Složení setu: Pásy + Karabiny
Hmotnost (g): 570.0
Země původu: Evropská unie
Varianta: Dámské
Zámek: Dlaňový zámek
Set: Ano
Typ karabiny: Palm Carabiner

Kubo je všestranná lezecká obuv určená pro indoorové lezení na boulder i na obtížnost, ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a všestrannost. Inovaci představuje nově zkonstruovaná pata integrovaná do podrážky pro lepší přilnavost a větší ochranu, jakož i pro zvýrazněnou elasticitu a celkovou citlivost. Kubo poskytuje vynikající pohodlí díky nepodšitému svršku z mikrovlákna a semiše a usnadňuje rychlé a přesné přizpůsobení objemu díky dvojitému protilehlému zapínání na popruh. Špička chrání před oděrkami a konstrukce podešve umožňuje skvělý cit nejen při stupech.
PLUSY

Svršek bez podšívky z mikrovlákna a semiše pro pružnost a pohodlí
Rychlé a přesné protilehlé dvojité zapínání na řemínek
Nově vyvinutá pata integrovaná v podrážce pro lepší přilnavost a větší ochranu, citlivost a elasticitu
Překrytí špičky prstů integrované do špičky
Konstrukce navržená pro snadné znovupodlepení

ALL ROUND

Lezecká obuv určená pro ty, kteří hledají výkon bez kompromisů v pohodlí. Tyto boty jsou ideální pro delší trasy (dlouhé horolezecké trasy a volné lezení).

Vibram XS Edge

XS Edge je vyvinut pro maximální podporu. Díky zlepšené odolnosti vůči plastické deformaci si zachovává svůj tvar i po dobu opakovaného namáhání, ať už v horkém nebo chladném počasí. Doporučené použití: v podmínkách lezení, kde jsou prvořadé bezpečné chyty. Disciplíny: lezení na obtížnost, bouldering, vnější a vnitřní lezení, mikrochyty a extrémní stupy. Optimální rovnováha mezi výkonem a odolností.

Technické informace

Svršek: Mikrovlákno bez podšívky + semišová stélka lýtka
Podšívka: Žádná
Střih: Střední
Patent: Žádný
Mezipodešev: LaSpoflex 1,1 mm komplet + P3 System
Podešev: Vibram XS Edge 4 mm

Barva podle výrobce: Goji/Neon
Barva: Červená
Hmotnost: 200 g
Velikost UK: 4
Navrženo v: Itálie
Věková skupina: Dospělý
Velikost EU: 37
Sezóna: Autumn;Spring;Zima;Léto
Typ aktivity: Umělá stěna
Velikost US: 5
Pohlaví: Pánské
Země původu: Itálie
Zapínání: Suchý zip
Materiál: Semišové kůže

Technická a estetická evoluce Katana Laces: víceúčelová a výkonná obuv vhodná pro jakýkoli typ povrchu a typ lezení. Větší přesnost ve špičce a citlivost v patě.
PLUSY

Inovativní konstrukce, která vám umožňuje zkombinovat strukturální výhody podšité boty s prodyšností a přesností boty bez podšívky.
Jazyk z vysoce prodyšné látky pro maximální pohodlí.
Konstrukce paty pro lepší přesnost.

VÝKON

Produkt navržen tak, aby posunul lezení na novou úroveň výkonu na všech typech skalních povrchů; od boulderingu k delším horolezeckým trasám; od plochých, svislých stěn až po převisy.

Vibram XS grip 2

Přirozená evoluce olova a boulderingové směsi, která vyhrála mistrovství světa, XS Grip 2 zlepšuje přilnavost, poskytuje vynikající podporu a tvarovou stabilitu. Doporučené použití: v podmínkách lezení, kde je prvořadá potřeba čistého tření. Disciplíny: bouldering a lezení na obtížnost, vnitřní a vnější lezení, extrémní. Výjimečná přilnavost za každých podmínek.

P3 system

Tento patentovaný konstrukční systém ponechává klenutý tvar boty nezměněn, bez ohrožení původního výkonu a síly tlaku i po letech používání.

Technické informace

Svršek: Semišová telecí kůže s mikrovláknem, trubková konstrukce
Podšívka: Pacific přední a zadní část
Mezipodrážka: LaSpoFlex 1,1 mm plná v kombinaci se systémem P3
Podešev: Vibram® Xs Grip2 4 mm
Patent: Systém P3 (Permanent Power Platform)

Sezóna: Léto;Spring;Zima;Autumn
Materiál: Semišové kůže
Barva podle výrobce: Yellow/Black
Barva: Žlutá
Pohlaví: Pánské
Velikost EU: 42
Typ aktivity: Lezení
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Itálie
Navrženo v: Itálie
Velikost UK: 8
Velikost US: 9
Hmotnost: 250 g
Zapínání: Tkaničky

Lehký a pohodlný horolezecký sedací úvaz pro sportovní lezení HIRUNDOS je určen pro sportovní lezce lezoucí jak na horolezeckých stěnách, tak i ve skalách. Tento tenký a lehký úvaz s novou konstrukcí vám poskytuje naprostou svobodu pohybu, aniž byste museli obětovat pohodlí, když visíte na laně. Čtyři poutka na materiál vám umožní uložit všechno vybavení, které potřebujete pro výstup a zesílené navazovací body pomáhají zajistit trvalou odolnost proti oděru lanem. Lehkost a volnost pohybu: Tenký, pružný a lehký pás vhodný pro sportovní lezení, zajišťující naprostou svobodu pohybu Ohebný most nožních popruhů pro maximální pohodlí při lezení nebo při nástupech Pružné popruhy umožňují, aby úvaz trvale držel svůj tvar Navrženo pro pohodlí: Konstrukce FUSEFRAME s tepelně tvarovanou pěnou z uzavřených buněk pro konzistentní pohodlí po celou dobu životnosti postroje Pás má hladké švy pro větší pohodlí, které nevytváří tlakové body Prodyšná vnitřní tkanina odvádějící vlhkost Univerzální, pro horolezectví i alpinismus: Dvě polotuhá přední poutka pro snadné zapínání a odepínání expresek Dvě zadní poutka na materiál jsou ohebná a nakloněná tak, aby se materiál hromadil dopředu, umožňují pohodlné nošení batohu Zadní poutko na pytlík na magnézium, boty nebo jiné vybavení Možnost použití nosiče CARITOOL EVO pro uložení šroubů do ledu Pás je opatřený přezkou DOUBLEBACK HD pro plynulý průchod popruhu a rychlé a snadné nastavení Odolná vnější tkanina a nastavovací přezka DOUBLEBACK HD pro optimalizaci životnosti Zesílené navazovací body z vysocemodulárního polyetylenu (HMPE) pro lepší odolnost vůči oděru a dlouhou životnost Kompaktní tvar ve sbaleném stavu Nastavitelné a odpojitelné zadní elastické smyčky spojující nožní popruhy a pás Parametry Materiál: Nylon, polyester, EVA, polyuretan, hliník, vysokomodulový polyethylen Certifikace: CE EN 12277 typ C, UKCA, UIAA
Pohlaví: Unisex
Typ: Sedací
Barva: Oranžová
Barva podle výrobce: Orange
Velikost: L
Počet spon: 1
Hmotnost (g): 330.0
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Francie
Vybrat velikost: L
Typ aktivity: Lezení
Navrženo v: Francie

Tento hrudní úvazek poskytuje lezci oporu při zavěšení a slanění. Dvě přezky DoubleBack pro nastavení velikosti. Lze použít pouze se sedacím úvazkem!
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost (g): 280.0
Barva podle výrobce: Black
Navrženo v: Francie
Barva: Černá
Typ: Hrudní
Země původu: Francie
Typ aktivity: Lezení;Via Ferrata
Pohlaví: Unisex
Vybrat velikost: UNI
Velikost: UNI

Plně nastavitelný, všestranný úvazek, všestranný model vyvinutý pro široké spektrum použití, od sportovního lezení až po horolezectví v zimě. Vlastnosti Čtyři nastavovací spony pro snadné nastavení bez ohledu na typ postavy uživatele a množství oblečení, které sezóna vyžaduje Ergonomický bederní pás a poutka na nohy pro vynikající oporu, bez překážek v pohybu a bez tlakových bodů během používání Prodyšná rychleschnoucí síťovaná podšívka Design a konstrukce smyčky pro rovnoměrné rozložení zatížení během zavěšení Zjednodušený tvar smyček v oblasti rozkroku, aby se minimalizovalo tření při chůzi Indikátor opotřebení na spodním upínacím bodě Čtyři velké smyčky pro vybavení umístěné tak, aby byly snadno dostupné a nabízely dobré rozložení zátěže Dvě malá poutka, která jsou ideální pro umístění příslušenství, protože nevytvářejí místa nepříjemného tlaku při přenášení batohu Dva víceúčelové otvory pro karabiny pro přenášení nářadí nebo na kladivo Zadní poutko na kapsu s křídou EN 12277:2015+A1:2018-C
Pohlaví: Unisex
Velikost: XS/S
Vybrat velikost: S;XS
Barva: Stříbrná;Černá
Typ: Sedací
Typ aktivity: Lezení
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost (g): 410.0
Země původu: Evropská unie
Barva podle výrobce: Anthracite/Silver
Navrženo v: Itálie
Počet spon: 4

OUSTITI je určen pro děti vážící méně než 30 kg, jednoduše se obléká a nastavuje na dětskou postavu. Pro spojení nevyžaduje použití karabiny a nastavovací systém je umístěn tak, že pro dítě je obtížné se k němu dostat a manipulovat s ním. Výstelka z perforované pěny a přední připojovací bod zvyšují pohodlí při lezení. Zádový připojovací bod umožňuje použití pro další aktivity.
 
Snadné nasazení a nastavení:

správné oblékání je usnadněno přidržením a protřepáním postroje za oranžový připojovací bod
polotuhá konstrukce je barevně kódovaná (vnitřní strana šedá a vnější modrá) pro snadné oblékání
základní nastavení se provádí na ramenních popruzích s přezkami DoubleBack
pomocné nastavení pro malé, nebo velké děti, se provádí pomocí přezek DoubleBack na zadní straně postroje

    Pohodlně se nosí při pohybu na zemi i při lezení a v zavěšení:

prošitá struktura z pěny na nožních popruzích, polohovatelný pás a ramenní popruhy
nevyžaduje nutnost připojení karabiny, což dovoluje dítěti nosit úvazek i při hraní si na zemi když neleze
přední připojovací bod je zesílen a je posazen níže pro větší pohodlí při lezení, zejména při spouštění

Univerzální využití pro lezení, outdoorové aktivity a lanové parky

jedna velikost, do hmotnosti uživatele 30 kg
přezky DoubleBack jsou mimo dosah dítěte
přední připojovací bod je barevně označen zeleně pro lezení
zádový připojovací bod je barevně označen oranžově pro jiné specifické situace

Barva: Modrá
Barva podle výrobce: Methyl Blue
Velikost: UNI
Vybrat velikost: UNI
Pohlaví: Unisex
Věková skupina: Dítě
Hmotnost (g): 410.0
Navrženo v: Francie
Typ aktivity: Lezení
Země původu: Francie
Počet spon: 4
Typ: Celotělový

MERINO MOUNTAIN RUKAVICE jsou technicky propracovaní a spolehliví společníci pro náročná horská dobrodružství v zimě. Díky svému vysoce kvalitnímu zpracování jsou tyto teplé rukavice extra robustní a mají dlouhou životnost. Dvouvrstvý svrchní materiál je větruodolný a nepromokavý a také podšitý funkční membránou Sympatex, zatímco polstrování je vyrobeno ze šrotů z merino vlny, které poskytují potřebnou ochranu a dobrou izolaci. Vysoce kvalitní kozí kůže na dlaních zaručuje dobrou přilnavost i za mokra. Díky dvojitému nastavení šířky na zápěstí a manžetě lze MERINO MOUNTAIN GLOVES optimálně nastavit a účinně chránit před chladem a větrem. Uvnitř příjemně měkký FLEECE LIGHT GRID s jemnou merino vlnou zajišťuje optimální regulaci teploty a vlhkosti.

Ideální přilnavost a dobré uchycení
Robustní a s dlouhou životností
Extra teplý

VLASTNOSTI PRODUKTU

Elastická ochrana proti ztrátě
Robustní vnější materiál odolný proti oděru
Kozí kůže na dlani
Větru a voděodolné díky udržitelné membráně Sympatex®
Polstrování vyrobené z recyklované merino vlny
100% merino vlna na kůži

VLASTNOSTI MATERIÁLU

Sympatexová membrána
Merino vlna
Kozí kůže

Klima neutrální: Tento produkt je klimaticky neutrální. Byl vyroben nejekologičtějším možným způsobem. Veškeré nevyhnutelné emise CO2 byly kompenzovány.
SÍŤ VLASY ORTOVOX (OWP): Vlna použitá v tomto výrobku byla zkontrolována z hlediska souladu s produktem ORTOVOX WOOL PROMISE.
FAIR WEAR FOUNDATION (FWF): Tento produkt byl vyroben za spravedlivých pracovních podmínek v souladu s Fair Wear Foundation.
Materiál: Vlna Merino;Goatskin Leather;Polyamid;Elastická vlákna;Polyester
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Pánské
Barva: Černá
Typ aktivity: Vysokohorská turistika;Lezení
Barva podle výrobce: Black Raven
Země původu: Lotyšsko
Typ rukavic: 5-prsté
Velikost: XL
Hřejivost: Teplejší
Technologie: Sympatex

Tyto teplé rukavice jsou vyrobeny ze 100 % vlny Merino s úpletem interlock pro větší pohodlí, prodyšnost, termoregulaci a odolnost vůči zápachu. Palec a ukazováček jsou kompatibilní s dotykovou obrazovkou.
Velikost: XL
Sezóna: Léto;Zima;Spring;Autumn
Kompatibilní s dotykovou obrazovkou: Ano
Barva: Šedá
Pohlaví: Unisex
Země původu: Vietnam
Hřejivost: Teplý
Typ aktivity: Lifestyle;Turistika
Věková skupina: Dospělý
Specifikace materiálu: Vlna Merino
Materiál: Vlna Merino
Barva podle výrobce: Charcoal Heather
Typ rukavic: 5-prsté