Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Leatherman Curl Multitool 2592 CZK  -3% 
Multitool Curl nabízí 15 praktických nástrojů, které vás připraví na jakýkoliv projekt.
Kompaktní a praktický. Takový je nový multitool Leatherman CURL. Je vybaven patnácti špičkovými nástroji (včetně ultraostré čepele nože, která je přístupná jednou rukou, pružinových nůžek a nástavce na bity). Přesto je CURL cenově velmi dostupný. S odnímatelnou kapesní sponou nebo nylonovým pouzdrem ho budete mít vždy po ruce.
NÁSTROJE

Kleště s jehlovou špičkou
Běžné kleště
Štípací kleště drátů
Kleště tvrdých drátů
Odizolovací brit na kabely
Nůž s rovným ostřím z oceli 420 HC
Velký bit adaptér
Pružinové nůžky
Diamantový pilník
Otvírák na konzervy
Otvírák na lahve
Šídlo a očko na provlékání
Pravítko (10 cm)
Pilník na dřevo a kov
Střední šroubovák

Vlastnosti:

Funkce ovladatelné jednou rukou: Každou funkci tohoto nástroje je možné otevřít a ovládat jednou rukou. To umožňuje uživateli ponechat si druhou ruku volnou pro situace, které vyžadují multi-tasking nebo volnou ruku.
Vlastnosti přístupné zvenku: Tento multifunkční nástroj obsahuje nástroje, které jsou přístupné, když je nástroj v složené nebo zavřené poloze, čímž napodobuje funkčnost kapesního nože.
Kompatibilita bitových souprav: Možnost dokoupení sady 10 nebo 15 bitů vyrobených na míru.
Odnímatelný kapesní klip

Barva podle výrobce: Stainless Steel ( Variant )
Země původu: USA
Sezóna: Zima;Spring;Léto;Autumn
Barva: Stříbrná
Materiál: Nerezová ocel
Délka čepele: 7,37 cm
Délka zavřeného nože: 10 cm
Hmotnost (g): 212.0
Počet funkcí: 15

Kapesní zavírací nůž s rukojetí z lakovaného habrového dřeva a čepelí z kvalitní nerezové oceli 12C27 Sandvik. Nerezová ocel je maximálně odolná vůči korozi a prakticky bezúdržbová. Čepel má excelentní dlouhotrvající ostrost. Patentovaná pojistka ViroBlock proti zavření čepele i proti otevření čepele. Produktové číslo: 002211, 002212

Multitool s 14 různými funkcemi. Sidekick je model s profesionálním zpracováním vhodný pro běžné použití při nesčetných situacích a činnostech jako je například turistika, kempink, v dílně nebo například při různých druzích sportů. Určitě ho však ocení i hudebníci na cestách, zvukaři nebo pódiový technici. Multitool nabízí kleště pro tvrdé dráty, kleště pro standardní dráty, nůž z 420HC nerezové oceli, různé typy a velikosti šroubováků, otvírák na lahve a plechovky, pilník, pilku, pravítko a jiné. Na výrobu komponentů byly použity ty nejkvalitnější materiály jako 420 nerezová ocel bohatá na uhlík. Délka ve složeném stavu: 9,7 cm, hmotnost: 198,4 g, délka čepele: 6,6 cm.
Hmotnost (g): 198.0
Počet funkcí: 14
Sezóna: Léto;Spring;Autumn;Zima
Barva: Stříbrná
Barva podle výrobce: Stainless Steel ( Variant )
Materiál: Nerezová ocel
Země původu: USA

Velký kapesní nůž rady Ranger Grip 55 s 12 funkcemi. Vyrobený pro kvalifikované řemeslníky a testovány odborníky. Nářadí: 1. velká uzavírací čepel, 2. otvírák na konzervy s, 3. - malým šroubovákem (i pro křížové šrouby), 4. otvírák na láhve se, 5. - šroubovákem, zamykatelný, 6. - odstraňovačem izolace drátů, 7. pilka na dřevo, 8. děrovačka, výstružník, 9. vývrtka, 10. nerezový kroužek na klíče, 11. pinzeta, 12. párátko. Rozměry: výška: 22.5 mm, délka: 130 mm, hmotnost: 167 g, barva: červená / černá
Zámek: Ano
Klip: Ne
Pouzdro: Ne
Sezóna: Zima;Léto;Autumn;Spring
Počet funkcí: 12
Materiál rukojeti: Two-Component Scales
Délka zavřeného nože: 13 cm
Hmotnost: 166 g
Země původu: Švýcarsko
Tvrdost oceli: 56 HRC
Materiál čepele: Nerezová ocel

Zavírací nůž ze série Opinel Multifunction - Gourmets range. Čepel je vyrobena z nerezové oceli, nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a vyznačuje se kvalitním ostrým. Nůž je vybaven tvarovanou čepelí vhodnou na řezání stonky hub, zoubkovanou částí pro čištění hub a štětinami z kančí srsti na odstranění zbytků půdy a nečistot. Nůž je dodáván v dřevěné krabičce a s pouzdrem. Délka čepele: 8 cm. Rukojeť: Dubové dřevo. Francouzské dubové dřevo se vyznačuje odolností, je tvrdé a díky vysokému obsahu taninu je chráněno i vůči hmyzu. Rukojeť má žluto-hnědou barvu s pravidelnou kresbou dřeva. Bezpečnostní kroužek: V roce 1955 Marcel Opinel vynalezl bezpečnostní kroužek VIROBLOC, který se používá na všech skládacích nožích Opinel od čísla 06. Vyrobený je z nerezavějící oceli. Skládá se ze dvou částí: posuvné a pevné. Kromě zablokování otevřeného nože při používání lze uzamknout čepel po zavření, čímž je zajištěna bezpečnost při přepravě.
Země původu: Francie
Zámek: Viroblock
Počet funkcí: 2
Hmotnost: 45 g
Tloušťka čepele: 1,6 mm
Materiál čepele: Sandvik 12C27
Délka čepele: 8,5 cm
Tvrdost oceli: 57-59 HRC
Materiál rukojeti: Oak Wood
Délka: 19 cm
Klip: Ne
Pouzdro: Ano

Ganzo Multi-Tool G302B 1076 CZK  -8% 
Multifunkční nástroj s 27 funkcemi z tepelně zpracované nerezavějící oceli 440C černé barvy. Může se používat v podmínkách častého kontaktu s vodou. Vyžaduje minimální údržbu. Kleště jsou hlavním nástrojem, jsou vybaveny řeznými čepelemi a kulatými čelistmi. Dodatečné vybavení je umístěno mezi dvěma nástrojovými rukojeťmi. dva nože (normální a zoubkované), pila, otvíráky na plechovky a lahve, nůžky, šidlo, malý štěrbinový šroubovák s magnetickým držákem na vyměnitelné bity, nástroj na odstraňování izolace z drátů. Multifunkční nástroj prochází společně se sadou potřebných šroubováků s různými šrouby. Jsou v společném organizátor. Tento organizátor spolu s multi-nástrojem může být uložen v nylonovém pouzdře. Rozměry ve složeném stavu: 10,5 x 5 x 2 cm. Délka: 10,5 cm. Hmotnost: 275 g. Barva: černá.
Sezóna: Léto;Zima;Autumn;Spring
Materiál: Nerezová ocel
Země původu: Čína
Počet funkcí: 26
Barva: Černá
Hmotnost (g): 275.0
Barva podle výrobce: Black

Kvalitní nůž se pyšní čepelí z odolné nerezové oceli. Oceníte protiskluzovou rukojeť z odolné gumy. Šikovná velikost čepele vyhovuje různým situacím, se kterými se můžete setkat na své túře, při kempování nebo při lovu. Nůž má bezpečné uchopení vyrobeny z TPE gumy. Nůž je skvělým společníkem pro nové i zkušené dobrodruhy.
Tvrdost oceli: 57-58 HRC
Klip: Ne
Počet funkcí: 1
Délka čepele: 5,9 cm
Hmotnost: 80 g
Délka: 14,3 cm
Tloušťka čepele: 2 mm
Zámek: Ne
Země původu: Švédsko
Pouzdro: Ano
Materiál rukojeti: TPE Rubber
Materiál čepele: Sandvik 12C27

Velký kapesní nůž Forester. Obsahuje 12 funkcí. 1. velká uzavírací čepel, 2. vývrtka, 3. otvírák na konzervy s, 4. - malým šroubovákem (i pro křížové šrouby), 5. otvírák na láhve se, 6. - šroubovákem, 7. - odstraňovačem izolace drátů, 8. děrovačka, výstružník, 9. nerezový kroužek na klíče, 10. pilka na dřevo, 11. pinzeta, 12. párátko. Rozměry: Výška 18,5 mm - Délka 111 mm - Hmotnost 128 g. Barva: Černá
Zámek: Ano
Sezóna: Autumn;Spring;Zima;Léto
Počet funkcí: 12
Tvrdost oceli: 56 HRC
Země původu: Švýcarsko
Délka zavřeného nože: 11,1 cm
Hmotnost: 128 g
Materiál rukojeti: Polyamid
Klip: Ne
Pouzdro: Ne
Materiál čepele: Nerezová ocel

Středně velký kapesní nůž se zvětšovacím sklemVítejte ve světě nožů důstojníků. Zde začala legenda o noži Swiss Army. Ta dnes pokračuje kapesním nožem Explorer. Má 16 druhů standardních nástrojů + lupu, bez kterých už nikdy nevyrazíte ven. Hodí se nejen do domácnosti, ale i na cesty, výlety či do kanceláře.Klíčové vlastnostiPerfektní k objevování pokladů světaŠvýcarský kapesní nůž s 16 funkcemiObsahuje lupu a křížový šroubovákNástrojeČepel velkáČepel maláOtvírák na konzervyŠroubovák 3 mmOtvírák na lahveŠroubovák 6 mmKovová pinzetaVýstružník, děrovačVývrtkaNůžkyLupaKřížový šroubovák 1/2Víceúčelový hákPárátkoOdstraňovač izolaceKroužek na klíčeMateriálABS / CelidorUzamykatelná čepelNeJednoruční čepelNe
Sezóna: Léto;Spring;Autumn;Zima
Tvrdost oceli: 56 HRC
Materiál rukojeti: ABS/Cellidor
Barva podle výrobce: Červená;Red
Materiál čepele: Nerezová ocel
Klip: Ne
Zámek: Ne
Počet funkcí: 16
Pouzdro: Ne
Hmotnost: 101 g
Země původu: Švýcarsko
Barva: Červená
Délka zavřeného nože: 9,1 cm

Malý kapesní nůž s 10 funkcemi. Nářadí: 1. uzavírací čepel, 2. nůžky, 3. pilník na nehty se, 4. - šroubovákem, 5. otvírák na láhve s, 6. - magnetickým křížovým šroubovákem, 7. - odstraňovačem izolace drátů, 8. nerezový kroužek na klíče , 9. pinzeta 10. párátko. Rozměry: Výška: 10,5 mm. Délka: 58 mm. Hmotnost: 30 g. Barva: Červená.
Země původu: Švýcarsko
Materiál rukojeti: ABS/Cellidor
Sezóna: Spring;Autumn;Léto;Zima
Hmotnost: 30 g
Počet funkcí: 10
Materiál čepele: Nerezová ocel
Tvrdost oceli: 56 HRC
Délka zavřeného nože: 5,8 cm
Pouzdro: Ne
Zámek: Ne
Klip: Ne