Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Brousek Highlander 2ks 89 CZK  -22% 
Dva lehké brusné kameny pro jemné a hrubé broušení.. Brousek Highlander 2ks vám zajistí, že už nikdy nebudete muset bojovat s tupými noži. Díky těmto dvěma malým obdélníkovým brusným kamenům budou vaše nože vždy ostré a připravené k použití. Balení obsahuje dva kameny - pro hrubé a jemné broušení.Technický popis:


dva lehké obdélníkové kameny
pro jemné a hrubé broušení
rozměr: 7 x 1,5 x 0,5 cm
materiál: karborundum
v balení 2 kusy

Husky vodní vak Handy 1,5 l

 

Vodní vak k přenosu potřebných tekutin umístitelný pohodlně do batohu. Vak je vybavený širokým uzávěrem, který umožňuje pohodlné naplnění.

ideální doplněk pro cyklisty, horolezce nebo běžce. Velmi užitečný doplněk,

 

Parametry produktu:




- Objem: 1,5 litry

- Rozměry: 42 x 18,5 cm


Kolekce nožů KA-BAR® Zombie® se vyznačuje výraznou zelenou barvou (Toxic Green) rukojetí.



Čepel typu cleaver je vyrobena z jednoho kusu chrom-vanadiové nerezové oceli 1095 Cro-Van kalené do tvrdosti 56-58 HRC.



Čepel má černou povrchovou úpravu eliminující nežádoucí odlesky a zamezující korozi.



Na čepeli je u rukojeti nápis KA-BAR a logo ZK (Zombie® knife).



Rukojeť je vyrobena z odolného kompozitu GFN-PA66 a je tvořena střenkami připevněnými dvěma spoji k čepeli full tang konstrukce.



Má hrubou protiskluzovou texturu pro jistější a bezpečnější úchop.



Ukončení rukojeti má zajímavý a agresivní design, který zároveň brání vyklouznutí nože z ruky.



Oblouky na spodní straně rukojeti a speciální tvar základny čepele tvoří ochranu proti sklouznutí prstů na čepel.



Na konci rukojeti nože je otvor na připevňovací šnůru.



Nůž je dodáván s pevným a robustním nylonovým / koženým Cordura® opaskovým pouzdrem. Pouzdro je vybaveno dvěma pojistnými popruhy na patentku na fixaci nože. Pouzdro má vpředu našitou kapsu na uložení nože Zombie®  ''Acheron'' Skeleton Knife, který je součástí dodávky, na uložení náhradních střenek černé barvy, které jsou k noži také dodávány spolu se sadou náhradních šroubů nebo na uložení jiného drobného vybavení. Na kapse je našit panel se suchým zipem pro připevnění znaku či ID štítku. K noži je přiložena také připevňovací šňůra v barvě Zombie® / Toxic Green. S nožem dostanete také velcro 3D znak “Zombie Knives“.






Vydat se na ryby a nebýt připraven? Tomu se jednoduše vyhnete pomocí této krabičky. Může nastat množství nepříjemných situací, na které budete připraveni



Uvnitř boxu proto naleznete veškeré nezbytnosti. Termoizolační fólie vás udrží v teple a vy tak můžete rybaři déle. Dále obsahuje kompletní mini rybářský kit: vlasec, 4x obratlík, 4x závažíčko a 4x háček. Nechybí ani nylonový provaz s univerzálním použitím, čajová svíčka. Vše doplňují bonbony Barley.



Benefity, o kterých musíte vědět:


Hlavní přednosti krabičky poslední záchrany BCB® Fishing Survival Tin

  • potřeby pro rybaření v krabičce
  • obsahuje různé potřebné předměty


Chystáte se na své první dobrodružství v přírodě, ale nevíte jak se připravit? Nechte přemýšlení na krabičce. Obsahuje nezbytnosti pro úspěšný a klidný průběh. Beze strachu se odtrhněte od moderních technologií a vydejte se mezi stromy.



Uvnitř boxu proto naleznete veškeré nezbytnosti. 2x psí známku, 30g tubu zeleného maskovacího krému na obličej, hlasitou píšťalku, vodě-odolný zápisník a tužku, výkonnou LED svítilnu, karabinu s kompasem a teploměrem, instrukce k přežití a malé signalizační zrcátko.



Benefity, o kterých musíte vědět:


Hlavní přednosti krabičky poslední záchrany BCB® My First Adventure (summer edition)

  • potřeby pro pobyt v přírode
  • vše sbaleno v jedné krabičce
  • obsahuje různé potřebné předměty


Krabička poslední záchrany vás nemusí zachránit jen v krizových situacích v lese či na horách. Ona krizová situace může nastat i ráno po pořádné oslavě. V té chvíli sáhnete po všem, co vám přislíbí alespoň malou úlevu. A věřte, že v této krabičce je vše. Kde jinde najdete vedle sebe špunty do uší, kartáček a sáček s kávou? Krabičku stačí v klidu otevřít, využít jejich služeb a říct si, že to bylo naposledy.



Co tedy uvnitř najdete. Dá se říct, že v BCB mysleli úplně na vše. Pytlík na zvracení, vodě-odolné náplasti, pinzetu, špunty do uší, skládací kartáček na zuby, peppermintový bonbon, sáček s kávou a sladký bonbon.



Benefity, o kterých musíte vědět:


Hlavní přednosti krabičky poslední záchrany BCB® Hangover Relief Tin

  • potřeby pro ráno po oslavě
  • obsahuje všechny potřebné předměty


Promyšlená survival krabička. Její obsah je založen na letitých zkušenostech uživatelů. Můžete se na ni spolehnout i v těch nejhorších situacích. Obsahuje předměty, které vás jednoduše nezklamou a  pomohou vám dostat se z každého problému. Splňuje podmínky použití NATO.



Co tedy tato plechová krabička do kapsy obsahuje? Vše je zabaleno ve vodě-odolné krabičce. Uvnitř tak najdete nůž, tablety pro čištění vody, křesadlo, šicí potřeby, instrukce k přežití, vinylovou pásku, sirky, železný provaz, set pro chytání ryb, sichrhajsky, formulář o nehodě, malý kompas, tužku, svíčku, píšťalku, žiletky, provázek, svítilnička, silikonová trubička a provazovou pilu.



Benefity, o kterých musíte vědět:


Hlavní přednosti krabičky poslední záchrany BCB® Combat Survival Kit

  • nezbytnosti pro pobyt v různých prostředích
  • obsahuje všechny potřebné předměty
  • připraví vás na různé nástrahy a krizové situace


Odolnou a vzduchotěsnou hliníkovou krabičku Mini Mess Box BCB® oceníte na cestách. Díky použitému materiálu je lehká, avšak velmi odolná. Uzavírá se pomocí spon a má gumové těsnění, což zabraňuje, úniku vzduchu a tekutin. Využití má tato krabička nespočet, můžete ji například použít pro vytvoření vlastní krabičky poslední záchrany nebo do ní dát něco malého na zub. V případě nouze může posloužit i jako nádoba na ohřátí 0,25l vody. Rozměry krabičky jsou 13 cm x 9,5 cm x 3 cm.


Benefity, o kterých musíte vědět:

  • nízká hmotnost
  • odolný materiál
  • vzduchotěsná a vodotěsná
  • poslouží jako hrnec na vaření
  • gumové těsnění pod víčkem
  • spony na uzavření
  • multifunkční survival využití

Jak nejlépe vyzrát na zimu? 

Na zimu nejlépe vyzrajete, pokud budete správně připraveni. S naší zimní sadou nouzových ovladačů budete vždycky v pohodě. 

Obsah sady

  • kapesní nouzová termofolie, která zabrání hypotermii
  • nouzová autosada na zimu pro řidiče do jakýchkoli podmínek 
  • 3 chemická nouzová světla s výdrží 8 hodin
  • malá signální píšťalka 
  • dynamo svítilna určená k ručnímu dobíjení 
  • 2 ohřívače rukou 
  • fleecová deka 
  • energetická tyčinka 

Benefity, o kterých musíte vědět:

  • kompaktní
  • praktické
  • v zimě vás nic nezaskočí 

Sada čištění MELEE pro nože, multitool a sekery Riflecx je tou nejlepší kombinací k jejich ochraně, ošetření a čistotě. Kompletní set pro čištění šetří nejen čas, ale i finance. 


Nečistota a mastnota nemá šanci


Precizní čistič pro čištění a odmaštění všech částí zbraní je jednou ze součástí sady MELEE. Ta díky svému složení odstraňuje karbonové usazeniny a nečistoty z každé části zbraně, aniž by ji nadměrně vysušoval a způsoboval důlkovou korozi. Rychle a bez námahy odstraní nečistoty, karbonové usazeniny, olovo, měď, olej i mastnotu. Poté je ideální použít olej s teflonem či CLP olej. 


Sprej s teflonem


Po použití čističe Riflecx je ideální dále ošetřit zbraň či nůž sprejem s teflonem, jenž účinně zabrání rzi. Pokud bychom skončili pouze u čištění a zbraň uložili, po čase by bylo riziko rzi nevyhnutelné a velice zdlouhavě řešitelné. Před uložením zbraň ošetříme sprejem Riflecx, necháme odpařit vlhkost a tenká teflonová vrstva se postará, aby koroze neměla šanci. 


Ochranný CLP olej


Ochranný CLP olej výrazně sníží opotřebení vašeho nože či zbraně. Zabrání tření, poskytne ochranu proti vodě, kyselinám i zásadám. Ideální volbou je po použití odstraňovače a spreje s teflonem. CLP olej je dlouhodobá antioxidační a antikorozní ochrana mazané plochy. 


Benefity, o kterých musíte vědět: 



  • sada pro čištění nožů a nářadí

  • vzájemně kompatibilní produkty

  • rychlé a jednoduché použití

  • prevence, čištění, ochrana