Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Elektronický terč se síťovým napájením, z tvrzeného plastu, 158 herních variant.. Elektronický terč na šipky Echowell DC 100 je moderní a technicky propracovaný terč pro 1-8 hráčů. Je vyroben z tvrzeného vysoce odolného plastu. Průměr herní plochy 35 cm, 20 her se 158 herními variantami a adaptérové napájení do elektrické sítě jsou vlastnosti, které řadí tento terč mezi elitu ve své kategorii. LCD display s jednoduchým tlačítkovým ovládáním pak dokreslují všestranně kvalitní vlastnosti tohoto terče.Technický popis:


tělo terče z odolného tvrzeného plastu
možnost hry 1-8 hráčů
20 her, 158 herních variant
možnost napájení z adaptéru (9V/500mA - součástí balení) nebo 3 AA baterií (tužkové - nejsou součástí balení)
průměr herní plochy: 35 cm
celkový průměr terče: 45 cm
hmotnost: 2,5 kg


Součástí balení:


terč
6 šipek
napájecí síťový adaptér 

Terč s ochrannými zavíracími dvířky, přihrádky na šipky, funkce automatického vypnutí, adaptérové napájení.. Elektronický terč na šipky WJ300 je moderní a technicky propracovaný terč pro 1 až 8 hráčů, vyrobený z tvrzeného plastu se zvýšenou odolností proti poškození. Výhodou terče jsou ochranná zavírací dvířka pro uschování šipek.Terč WJ300 má dva kvalitní LED displeje s jednoduchým ovládáním. Při hře je možno využít 27 her s 216 herními variantami. Zvukové signály oznamují zapnutí/vypnutí, výběr hry, výběr počtu hráčů i číslo hozené šipkou. Funkce automatického vypnutí a adaptérové napájení do elektrické sítě jsou vlastnosti, které řadí tento terč mezi elitu ve své kategorii. Elektronické šipky WJ300 lze umístit do bytu, na zahradu a na místa, kde nehrozí kontakt s vodou.Technický popis:


7 číselné LED displeje
ochranné zavírací dvířka
27 herních režimů
216 herních variant
zvukové signalizace
funkce automatického vypnutí
adaptérové napájení
počet hráčů: 1-8 hráčů
rozměry terče: 46,5 x 54,5 cm
průměr terče: 35 cm
vhodný pro plastové hroty o délce 1,4 cm a průměru maximálně 2 mm
napájecí adaptér: 9V / 350-500mA
přihrádky na šipky
lze umístit do bytu i na zahradu


Součástí balení:


12 šipek
12 náhradních plastových hrotů
adaptér
uživatelský manuál s návody ke hrám


Popis tlačítek: 


game: výběr herního režimu, zastavení hry a návrat do hlavní nabídky
option/score: výběr varianty herního režimu, během hry slouží tlačítko ke zobrazení skóre aktuálního hráče
playeracyberateam/eliminate: volba čísla hráče nebo týmu, během hry lze tímto tlačítkem přeskočit jeden hod, při hře jednotlivce proti počítači použijte tlačítko v hlavní nabídce k výběru obtížnosti
power/sound: nastavení hlasitosti zvukových signalizací, přidržením tlačítka na 2 vteřiny terč vypnete, tlačítko pro zapnutí terče
handicap: zvýhodnění hráče (tato funkce není dostupná ve všech herních režimech)
double/miss: funkci double lze použít pouze v herním režimu „G02“, tlačítko pro indikaci hodu mimo terč
start / next: tlačítko pro spuštění hry a přechod na následujícího hráče

Elektronický terč napájený bateriemi, nepotřeba dostupnost elektrického proudu, funkce automatického vypnutí.. Elektronický terč na šipky WJ200 je moderní a technicky propracovaný terč pro 1 až 8 hráčů, vyrobený z tvrzeného plastu se zvýšenou odolností proti poškození. Elektronický terč WJ200 má kvalitní LCD displej s jednoduchým ovládáním. Díky bateriovému napájení jej lze snadno využít i všude tam, kde není dostupný přívod elektrického proudu. Funkce automatického vypnutí a 18 her se 159 herními variantami řadí tento přenosný terč na šipky mezi elitu ve své kategorii. Elektronický šipkový terč WJ200 lze umístit do bytu, na zahradu a na místa, kde nehrozí kontakt s vodou.Technický popis:


LCD displej
tělo terče z odolného tvrzeného plastu
18 herních režimů
159 herních variant
funkce automatického vypnutí
napájení bateriemi
počet hráčů: 1-8 hráčů
rozměry terče: 43 x 37,8 cm
průměr terče: 35 cm
vhodný pro plastové hroty o délce 1,4 cm a průměru maximálně 2 mm
napájení: 3x baterie typu AA (tužkové)
lze umístit do bytu i na zahradu


Součástí balení:


6 šipek
6 náhradních plastových hrotů
uživatelský manuál s návody ke hrám


 Popis tlačítek: 


game/power: výběr herního režimu, zastavení hry a návrat do hlavní nabídky, přidržením tlačítka na 3 vteřiny terč zapne/vypne
option/eliminate: výběr varianty herního režimu, vynechání / uznání aktuálního hodu
player/miss: lačítko pro nastavení počtu hráčů před zahájením hry, indikace hodu mimo terč
sound/gen: tlačítko pro nastavení hlasitosti zvukových signalizací
double/score: funkci double lze použít pouze v herním režimu „G02“, zobrazení skóre aktuálního hráče
start/next: tlačítko pro spuštění hry a přechod na následujícího hráče

Elektronický terč se síťovým napájením, z tvrzeného plastu, 158 herních variant.. Elektronický terč na šipky Echowell AC 100 je moderní a technicky propracovaný terč pro 1-8 hráčů. Je vyroben z tvrzeného vysoce odolného plastu. 20 her se 158 herními variantami a adaptérové napájení do elektrické sítě jsou vlastnosti, které řadí tento terč mezi elitu ve své kategorii. LCD display s jednoduchým tlačítkovým ovládáním pak dokreslují všestranně kvalitní vlastnosti tohoto terče.Technický popis:


tělo terče z odolného tvrzeného plastu
možnost hry 1-8 hráčů
20 her, 158 herních variant
možnost napájení z adaptéru (9V/500mA - součástí balení) nebo 3 AA baterií (tužkové - nejsou součástí balení)
průměr terče: 35 cm
hmotnost: 2,5 kg


Součástí balení:


terč
6 šipek
napájecí síťový adaptér 

Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí úžasný design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry.
Nejnovější řada sisalových terčů Blade 6 nabízí úžasný design, inovativní zpracování a skvělý zážitek ze hry. Sisalový terč Blade 6 Dual Core nabízí dobře viditelný hrací povrch a optimální hustotu vláken navrženy pro maximální skóre. Snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro o vysoké hustotě absorbuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky v cíli a výrazně zvyšuje její životnost. Optimální hustota vláken a lepší retence terče v doublech, triplech a bullseye zónách zajišťují maximální skórovací potenciál. Ultratenký drát se sklonem 60° odklání šipky do segmentů a tím zajišťuje absolutní minimální odrazy. Zcela tvrzené bullseye a 25, obě s drátem ''Density Control™'', jsou nyní o 25 % tenčí. Blade 6 Dual Core je vybaven snadno nastavitelným montážním systémem Rota-Lock, takže se hodí na jakoukoli zeď a můžete začít hrát během několika minut. Vyrobeno z nejkvalitnějšího východoafrického sisalu pro nejnáročnější hráče a prostředí. Blade 6 Dual Core je schválen pro profesionální turnaje a je vyroben podle oficiálních specifikací Světové šípkarské federace. Díky elegantnímu designu, modernímu zpracování a bezproblémové technologii je každá hra Blade 6 Dual Core pozoruhodná.

Technologie šesté generace Blade
Dual Core Technology - Snížená hustota vnějšího jádra usnadňuje hladký průnik šipky, zatímco vnitřní jádro s vysokou hustotou absorbuje přebytečnou kinetickou energii, čímž optimalizuje udržení šipky v cíli.
Ultratenké dráty - ultratenký drátový systém Hi-Carbon posouvá hranice pro maximální bodový potenciál
O 25 % tenčí drát pro bullseye a 25 - 25 % zmenšení šířky drátů pro dosažení lepších výsledků.
Maximální bodová plocha - plně vyhovuje specifikacím Světové šípkařské federace
Tvrzený bullseye a 25 - pokročilý proces tepelného zpracování pro maximální odolnost a reflexní vlastnosti.
Drát s úhlem ostří 60° - odklání šipky do segmentů a redukuje odrazy
Density Control™ - Vrchol technologie šipkových drátů. Profil drátu Density Control™ směřuje sisalová vlákna mimo kritické bodové zóny, čímž optimalizuje hustotu a snižuje zachytávání vláken pro lepší odolnost a udržení šipky.
Vysoká odolnost hrací plochyRota Lock System - systém tří ozubených koleček na zadní straně terče, díky kterému můžete terč pevně a bez otáčení upevnit na jakoukoli stěnu

Navrženo v: Spojené království
Tloušťka (mm): 38.0
Průměr: 45 cm
Země původu: Keňa
Barva podle výrobce: Černá
Barva: Černá
Počet v balení (ks): 1

Sisalový terč pro rekreační hru, kulatý profil drátu a vysoká hustota vlákna minimalizují odskok šipek.. Terč Shot Bristle Dartboard je dokonalý společník pro vaše rekreační šipkařské zážitky. Sisalový terč na šipky s kulatým profilem drátu a vysokou hustotou vlákna poskytuje pevné uchycení šipek a jeho otáčející se okraj zajišťuje rovnoměrné opotřebení.

Tento cenově dostupný terč Shot Bristle Dartboard s hustými štětinami minimalizuje odskoky a zajistí vám konzistentní a přesnou hru při každém hodu.Technický popis:


rekreační sisalový terč s kulatými dráty
vysoká hustota vlákna
minimalizuje odskoky šipek
okraj s číslicemi lze otáčet pro rovnoměrné opotřebení
montážní sada na stěnu součástí balení
průměr: 45 cm
tvar drátů: kulatý
materiál: sisal

Vysoce kvalitní deska s měkkými šipkami s technologií okamžitého vyhodnocování s podporou aplikace.
Již více než 80 let jsou Unicorn Darts v popředí inovativních technologií.

Nyní představujeme revoluční Unicorn Smartboard, první terč s automatickým počítáním bodů na světě s podporou aplikace Unicorn Scorebuddy. Můžete hrát 6 zajímavých her vhodných pro všechny úrovně dovedností.

Díky připojení Bluetooth LE Unicorn Smartboard okamžitě přenáší skóre každé šipky do aplikace Scorebudy na vašem mobilním zařízení nebo tabletu. V aplikaci Scorebuddy je zahrnuta možnost automatického hodnocení 6 různých herních režimů, od tradičních her 01 až po 'Around The World'.

Možnost hrát až s 12 hráči ve čtyřhře nebo 6 ve dvouhře znamená, že Unicorn Smartboard je vhodný pro všechny.

Smartboard je dodáván s 6 šipkami s měkkou špičkou, ačkoli všechny šipky s měkkou špičkou jsou kompatibilní, a je také plně přenosný bez potřeby připojení do sítě. Obsahuje také měřící pásku Oche Mate. Stačí vložit 3 x AA baterie (nejsou součástí Smartboardu) a můžete hrát!
Herní režimy zahrnuté v aplikaci Scorebuddy:

01 Games
ShangHai
Cricket
Halve It
Around The World
Killer

Co je součástí balení

1 x Smartboard
6 x šipky s měkkou špičkou
1 x Oche Mate měřící páska

Požadavky

3 x AA baterie

Typ: Sísalový
Barva podle výrobce: Černá
Počet v balení (ks): Measuring Tape;Šipky;Smartboard
Balení obsahuje: Measuring Tape;Šipky;Smartboard
Země původu: Čína
Barva: Černá

Vysoce kvalitní, tradiční deska se sisalem s přidanou technologií okamžitého vyhodnocování s podporou aplikace připojenou přes Bluetooth LE, zabudovanou do terče.
Již více než 80 let jsou Unicorn Darts v popředí inovativních technologií.

Nyní představujeme revoluční Unicorn Smartboard, první terč s automatickým počítáním bodů na světě s podporou aplikace Unicorn Scorebuddy. Můžete hrát 6 zajímavých her vhodných pro všechny úrovně dovedností.

Díky připojení Bluetooth LE Unicorn Smartboard okamžitě přenáší skóre každé šipky do aplikace Scorebudy na vašem mobilním zařízení nebo tabletu. V aplikaci Scorebuddy je zahrnuta možnost automatického hodnocení 6 různých herních režimů, od tradičních her 01 až po 'Around The World'.

Možnost hrát až s 12 hráči ve čtyřhře nebo 6 ve dvouhře znamená, že Unicorn Smartboard je vhodný pro všechny.

Smartboard je dodáván s 6 šipkami s ocelovou špičkou, ačkoli všechny šipky s ocelovou špičkou jsou kompatibilní, a je také plně přenosný bez potřeby připojení do sítě. Obsahuje také měřící pásku Oche Mate. Stačí vložit 3 x AA baterie (nejsou součástí Smartboardu) a můžete hrát!
Herní režimy zahrnuté v aplikaci Scorebuddy:

01 Games
ShangHai
Cricket
Halve It
Around The World
Killer

Co je součástí balení

1 x Smartboard
6 x šipky s ocelovou špičkou
1 x Oche Mate měřící páska

Požadavky

3 x AA baterie

Země původu: Čína
Typ: Sísalový
Barva: Černá;Modrá
Barva podle výrobce: Modrá;Černá

Profesionální terč se štětinami ze sisalu, nyní s kovovým číselníkem a jedinečným systémem Unicorn UniLock – umožňuje bezpečné připevnění desky k nerovným povrchům stěn. Terče Unicorn jsou jediné terče schválené společností Professional Darts Corporation.

Bezešvá hrací plocha
Terč v mistrovské kvalitě
Turnajová kvalita PDC do roku 2022
Homogenní povrch
Obsahuje nivelační systém Unilock
Drátování: žiletkové
Tenčí profil drátu
Kovová čísla s vysokou viditelností

Typ: Sísalový
Země původu: Čína
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Černá

Stylová dřevěná skřínka - "kabinet" se sisalovým terčem a dvěma sadami šipek uvnitř, vhodný pro rekreační hru, kulatý profil drátu a vysoká hustota vlákna.. Kabinet s terčem Shot Michael Smith Cabinet Set je stylový společník pro vaše rekreační šipkařské zážitky. Dřevěný kabinet spolu se sisalovým terčem na sobě nesou motivy profesionálního anglického hráče a mistra světa - Michaela Smitha. 

Terč disponuje kulatým profilem drátu, který rozděluje herní pole a možnost otáčení drátěného okraje vám zaručuje rovnoměrné opotřebení. Vysoká hustota vlákna pak poskytuje pevné uchycení šipek a minimalizuje tak jejich odskok. Sada je dodávána navíc se 6 mosaznými šipkami, výsledkovými tabulemi a fixem.Technický popis:


rekreační sisalový terč v dřevěné skříňce - "kabinetu"
dvě sady mosazných šipek s ocelovými hroty
pevná a robustní dřevěná konstrukce
vysoká hustota vlákna na terči
okraj s číslicemi lze otáčet pro rovnoměrné opotřebení
průměr terče: 45 cm
profil drátů: kulatý
materiál: sisal
rozměr kabinetu: v55 x š50 x h7,7 cm
obsah balení: 1x kabinet, 1x sisalový terč, 2x sada šipek, 2x tabulka na zápis skóre, 1x fix