Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft, hnědý. Překrytí může sloužit jako jídelní stůl nebo může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong.

Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft, šedý. Překrytí může sloužit jako jídelní stůl nebo může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong.

Oboustranný nástavec na kulečníkový stůl Vip 7ft. Překrytí může být skvělým způsobem, jak změnit hru z kulečníku na ping-pong nebo hokej.

Kulečníkový stůl Vip Extra 7 ft v černo/zelené barvy, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

Kulečníkový stůl Vip Extra 7 ft višeň/zelený, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

Kulečníkový stůl Vip Extra 8 ft višeň/zelený, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

Kulečníkový stůl Vip Extra 8 ft v černo/šedé barvy, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

Kulečníkový stůl Vip Extra 9 ft v černo/zelené barvy, kompletní s veškerým příslušenstvím pro hru a gratisi. Kompatibilní s jinými nástavci stolů značky Hop-sport.

Kulečníkový stůl s košíkovým systémem, Vip 7ft se šedým suknem, včetně všech herních doplňků. Dobrá kvalita a zábava zaručena.

Oboustranný nástavec na překrytí kulečníkového stolu s funkcí desky nebo ping-pongu. Velikost 8 stop. Překrytí je skvělý způsob, jak změnit kulečníkový stůl na ping-pong. Může sloužit také jako stolová deska.