Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada kříd pro zlepšení přesnosti úderů a hraní falše díky zvýšenému tření mezi tágem a koulí.. Kulečníková křída inSPORTline Tizato 3ks je sada kříd pro namazání tága a zlepšení přesnosti úderů při hraní kulečníku. Křída je nezbytným doplňkem pro každého hráče. Zvyšuje tření mezi tágem a koulí, čímž dodává šťouchům mnohem větší přesnost a umožňuje zahrát i dokonalou faleš.Technický popis:


sada 3 kusů kříd
zlepšuje přesnost úderů
zvyšuje tření mezi tágem a koulí
umožňuje šťouchům zahrát faleš
rozměry: 2 x 2 x 2 cm

Sada 16 kvalitních pool-ových koulí vhodná pro domácí využití, do restaurací či heren.. Kulečníkové koule inSPORTline Sferita jsou vyrobeny z odolného a velmi houževnatého ABS plastu ve standartních rozměrech 57,2 mm. Tato sada 16 pool-ových koulí je vhodná zejména pro domácí použití, ale také se skvěle hodí do restaurací nebo nejrůznějších heren.Technický popis:


sada 16 pool-ových koulí
15 očíslovaných barevných koulí + 1 bílá
odolný a velmi houževnatý materiál
dlouhá životnost
průměr koule: 57,2 mm
materiál: ABS plast
koule jsou perfektně vyvážené a všechny váhově shodné

Tágo inSPORTline Cuesome 500 CZK  -12% 
Klasické dvojdílné pool-ové tágo se spojovacím ocelovým závitem.. Tágo inSPORTline Cuesome je klasické dvojdílné pool-ové tágo se spojovacím ocelovým závitem. Zkrácená délka umožňuje pohodlnější hraní i na menším prostoru a dvojdílná konstrukce zaručuje lepší skladovatelnost. Gumové zakončení je ideální pro odkládání tága a zaručuje delší životnost.Technický popis:


klasické pool-ové tágo
dvojdílná konstrukce 
spojovací ocelový šroub
gumová ochrana na konci tága
vhodné pro domácí použití
materiál: lakované dřevo
délka: 146 cm 
hmotnost: 317 g  

Plastový pool-ový trojúhelník na uspořádání 15 koulí o průměru 57,2 mm.. Trojúhelník inSPORTline Triatan je pro svou tuhost a pevnost mezi pool-ovými hráči velice oblíbený. Trojúhelník je přesně kalibrován a slouží ke stavění 15 koulí o průměru 57,2 mm. Trojúhelník lze využít i pro závodní pool billiardovou hru. Jedná se o nejrozšířenější billiardový triangl v hernách a restauracích.Technický popis:


kvalitní pool-ový trojúhelník
odolný tvrzený plast
možnost vložení 15 koulí o průměru 57,2 mm
lze využít i pro závodní hru
materiál: PVC
rozměry: 31,5 x 28,5 x 3 cm
hmotnost: 90 g