Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Lehký a velmi skladný, extra savý, příjemný materiál z mikrovlákna, prodyšný obal s karabinou součástí balení.. Ručník FERRINO X-Lite Towel XL je velmi lehký a vysoce absorpční ručník z příjemného polyesteru (mikrovlákna). Díky své nízké hmotnosti a praktickému obalu se jedná o ideální doplněk pro cestování. Obal je prodyšný, takže do něj můžete ručník umístit i vlhký, a navíc je opatřen poutkem pro snadné přenášení. Ručník FERRINO X-Lite Towel XL o rozměrech 60 x 120 cm na různých výletech skvěle poslouží.Technický popis:


vysoké absorpční schopnosti
praktický prodyšný obal s poutkem
vhodný na túry a cestování
velmi lehký a skladný
materiál: mikrovlákno 
hmotnost: 170 g
rozměry: 60 x 120 cm 

Lehký a velmi skladný ručník. Extra savý, příjemný materiál z mikrovlákna, prodyšný obal s karabinou součástí balení.. Ručník FERRINO X-Lite Towel M je velmi lehký a vysoce absorpční ručník z příjemného polyesteru (mikrovlákna). Díky své nízké hmotnosti a praktickému obalu se jedná o ideální doplněk pro cestování. Obal je prodyšný, takže do něj můžete ručník umístit i vlhký, a navíc je opatřen poutkem pro snadný přenos. Ručník FERRINO X-Lite Towel M o rozměrech 30 x 60 cm na různých výletech skvěle poslouží.Technický popis:


vysoké absorpční schopnosti
praktický prodyšný obal s poutkem
vhodný na túry a cestování
velmi lehký a skladný
materiál: mikrovlákno 
hmotnost: 40 g
rozměry: 30 x 60 cm 

Lehký a velmi skladný, extra savý, příjemný materiál z mikrovlákna, prodyšný obal součástí balení.. Ručník FERRINO X-Lite Towel L je vysoce absorpční ručník z mikrovlákna v příjemné froté úpravě. Ručník je vhodný pro cestování, neboť je extrémně lehký a skladný. Z ručníku lze vyždímat až 90% obsahu vody, díky extra savým vlastnostem je ručník FERRINO X-Lite Towel L schopný absorbovat vodu i v případě, že je již vlhký. Materiál je velmi příjemný na dotek a zdravotně nezávadný. Součástí balení je také praktický prodyšný obal. Technický popis:


vysoké absorpční schopnosti
příjemný froté materiál
praktický prodyšný obal
vhodný na cestování
velmi lehký a skladný
z ručníku lze vyždímat až 90% obsahu vody 
ručník je schopný absorpce i v případě, že je již vlhký
materiál: mikrovlákno 
hmotnost: 100 g
rozměry: 45 x 90 cm 

Lehký a všestranný ručník s vynikající absorpcí vlhkosti, který využívají sportovci v různých sportech. Tento ručník rychle schne a je vybaven odolnou tkaninou pro optimální pohodlí na tenisovém kurtu, v posilovně nebo u bazénu. Highlighty Lehký, příjemný na dotek Vynikající absorpce vlhkosti
Materiál: Syntetický materiál
Barva podle výrobce: White/Red
Barva: Bílá
Země původu: Čína
Rozměry: 120 x 60 cm