Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Jednoduchý, ale velice účinný doplněk ke všem kladkovým posilovacím strojům. Nylonový popruh na procvičování tricepsů je jednoduchý a velice účinný doplněk ke všem kladkovým posilovacím strojům. Úchopy pro dlaně jsou opatřeny jemným neoprenovým lemováním, které zaručuje prodyšnost během cvičení a současně zabraňuje nežádoucímu řezání či škrábání v oblasti dlaní. Doplněk lze použít pro stlačování, čímž dochází k efektivnímu posilování tricepsů, procvičování břišních svalů, rýsování bicepsů, procvičování předních a bočních deltových svalů i při mnoha dalších cvičeních.Technický popis:


všestranný doplněk pro rozšíření možnosti posilování na kladkových posilovacích strojích
úchopy opatřeny jemným neoprenovým lemováním zajišťujícím prodyšnost a zabraňujícím dření v oblasti dlaní
kovové očko umožňující uchycení na všech kladkových posilovačích s uchycením přes karabinu
díky flexibilnímu držení popruhů dochází k velmi efektivnímu posilování paží
maximální délka popruhů od očka: 2x 33 cm
šířka popruhů: 2,5 cm
rozměry neoprenového lemování: d16 x š4 cm

Úchop rovný - přítahy 738 CZK  -25% 
Posilovací tyč pro posilování tricepsů, bicepsů a svalů horní poloviny těla, otočný střed pro hladký pohyb a souvislý odpor.. Tato rovná posilovací tyč byla vyvinuta pro rozšířený trénink svalů horní poloviny těla a paží. Otočný střed zajišťuje rovnoměrný a hladký pohyb a souvislý odpor. Tyč je vyrobena z kvalitního kovu o délce 45 cm. Jedná se vhodné příslušenství ke všem kladkovým posilovacím strojům s karabinovým připojením.Technický popis:

tyč pro posilování bicepsů, tricepsů a svalů horní poloviny těla
otočný střed pro hladký pohyb a souvislý odpor
délka: 45 cm
vhodné ke všem kladkovým posilovacím strojům 

Posilovací adaptér, otočný střed, více úchopů, vysoká odolnost, dlouholetá životnost, vhodné ke všem posilovacím strojům s horní kladkou.. Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný je rozšiřujícím doplňkem pro všechny věže s horní kladkou. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým vzorem, který napomáhá pevnému a komfortnímu stisknutí. Přítahovou tyč je možné uchopit na dvou místech, čímž vzniká širší spektrum proveditelných cviků. Lze tak provádět cviky na posílení zádového svalstva nebo cviky pro posilování bicepsů či tricepsů. Paralelní úchop umožňuje také procvičovat ty svalové partie, které klasický úchop horní kladky nezahrnuje. Otočný střed pak zajišťuje samotný hladký a tichý chod. Díky těmto vlastnostem je adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný vyhledávaný a oblíbený.Technický popis:


rozšiřující doplněk k posilovacím věžím s horní kladkou
kvalitní zpracování
vysoká odolnost
protiskluzová úprava rukojetí
2 možnosti uchopení
otočný střed
umožňuje procvičovat svalové partie, které klasický úchop nezahrnuje
rozměr: délka 68 cm x šířka 16 cm
průměr úchopů: 25 mm
materiál: ocel
vhodné zejména k posilování zádového svalstva, bicepsů či tricepsů

Posilovací adaptér, protiskluzová úprava rukojetí, otočný střed, více úchopů, vysoká odolnost, dlouholetá životnost, vhodné ke všem posilovacím strojům s horní kladkou.. Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 - zalomený je rozšiřujícím doplňkem pro všechny věže s horní kladkou. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým gumovým materiálem, který napomáhá pevnému a komfortnímu stisknutí. Přítahovou tyč je možné uchopit na několika místech, čímž vzniká široké spektrum proveditelných cviků. Lze tak provádět cviky na posílení zádového svalstva nebo cviky pro posilování bicepsů či tricepsů. Paralelní úchop umožňuje také procvičovat ty svalové partie, které klasický úchop horní kladky nezahrnuje. Otočný střed pak zajišťuje samotný hladký a tichý chod. Díky těmto vlastnostem je adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 vyhledávaný a oblíbený.Technický popis:


rozšiřující doplněk k posilovacím věžím s horní kladkou
kvalitní zpracování
vysoká odolnost
protiskluzová úprava rukojetí
více možnosti uchopení
otočný střed
umožňuje procvičovat svalové partie, které klasický úchop nezahrnuje
rozměry: šířka 16 cm x délka 93 cm
průměr úchopů: 35 mm
materiál: ocel
materiál rukojetí: guma
vhodné zejména k posilování zádového svalstva, bicepsů či tricepsů

Robustní konstrukce, nosnost 180 kg, hmotnost závaží 90 kg, jednoduché nastavení, ortopedická opěrka, nylonové kladky s kuličkovými ložisky.. Volitelné příslušenství k Body Craft GX - leg press je doplněk pro posilování dolních končetin, zejména stehen a lýtek.

Cvičení minimálně zatěžuje klouby, a díky tomu je celkový efekt z cvičení vyšší. Posílit svalstvo v oblasti spodní částí dolních končetin, především lýtek, je mnohdy velmi obtížné. Leg press Vám s tímto snadno pomůže. Robustní ocelová konstrukce s profilem rámu 8,5 x 4,5 cm je stříkána speciální barvou Platinum Gray, která chrání konstrukci před škrábanci.

Polstrování vysoké 6 cm je pokryto vinylovým materiálem s dvojitým prošíváním, což zvyšuje celkovou životnost.Technický popis:


přislušenství k posilovací věži Body Craft GX
oválné ocelové trubky s profilem 8,5 x 4,5 cm
speciální povrchová úprava Platinum Gray (rám stříkán speciální barvou, která chrání konstrukci před škrábanci)
ortopedická opěrka poskytující oporu zad a beder (snižuje tlak na páteř)
opěrka pokryta vinylovým materiálem s dvojitým prošíváním
jednoduché nastavení zátěže
sklolaminátové impregnované nylonové kladky s kuličkovými ložisky
pružná ocelová lanka pokryta nylonem
průměr kladek: 10 cm / 7,5 cm
hmotnost závaží: 90 kg (20 ks cihliček)
výška polstrování: 6 cm
rozměry: šířka 51 cm x délka 155 cm
rozměry věže s leg pressem: délka 190 x šířka 191 x výška 211 cm
nosnost: 180 kg
kategorie S (dle normy EN ISO 20957) - vhodné pro všechny komerční posilovny


 

Vysoká stabilita a nosnost

Robustní ocelová konstrukce s profilem rámů 8,5 x 4,5 cm zaručuje vysokou stabilitu během cvičení. Díky vysoké odolnosti je na rám při domácím využití poskytována doživotní záruka. K tomu napomáhá i speciální povrchová úprava Platinum Gray, která chrání rám před škrábanci či jiným odřeninám. S robustností je spojena i vysoká nosnot 180 kg.


Závaží a kladky

Uživatel si může pomocí jednoduchého mechanismu nastavit zátěž od 4,5 kg až po 90 kg. Sklolaminátové impregnované nylonové kladky s kuličkovými ložisky se starají o hladký a plynulý chod věže. 

Robustní konstrukce, nosnost 150 kg, hmotnost závaží 63 kg, jednoduché nastavení, nylonové kladky s kuličkovými ložisky.. Volitelné příslušenství k Body Craft MiniX – horní kladka je doplněk umožňující efektivní posilování horních končetin, prsních a zádových svalů a to pomocí stahování kladky. Úchyty jsou opatřeny protiskluzovým materiálem, díky čemuž je cvičení maximálně komfortní. Mezi další přednosti patří sklolaminátové nylonové kladky s kuličkovými ložisky, které se v kombinaci s ocelovými lanky starají o samotný tichý a plynulý chod. Robustní ocelový rám je stříkána speciální barvou Platinum Gray, která chrání konstrukci před škrábanci.Technický popis:

přislušenství k posilovací věži Body Craft MiniX
speciální povrchová úprava Platinum Gray (rám stříkán speciální barvou, která chrání konstrukci před škrábanci)
jednoduché nastavení zátěže
sklolaminátové impregnované nylonové kladky s kuličkovými ložisky
pružná ocelová lanka pokryta nylonem
průměr kladek: 10 cm / 7,5 cm
hmotnost závaží: 63kg (14 ks cihliček)
nosnost: 150 kg
vhodné pro domací využití a do posiloven

Robustní konstrukce, nosnost 150 kg, hmotnost závaží 63 kg, jednoduché nastavení, speciální povrchová úprava.. Volitelné příslušenství k Body Craft MiniX – předkopávání je doplněk umožňující efektivní posilování dolních končetin, zejména stehen a lýtek, pomocí předkopávání či zakopávání. Opěrné body jsou opatřeny kvalitním polstrováním, které zajišťuje maximální komfort během cvičení. Robustní ocelová konstrukce je stříkána speciální barvou Platinum Gray, která chrání konstrukci před škrábanci.Technický popis:

přislušenství k posilovací věži Body Craft MiniX
speciální povrchová úprava Platinum Gray (rám stříkán speciální barvou, která chrání konstrukci před škrábanci)
jednoduché nastavení zátěže
hmotnost závaží: 63kg (14 ks cihliček)
nosnost: 150 kg
vhodné pro domací využití a do posiloven

Nastavitelná bradla pro posilovací stojan CC400 se dvěma polohami úchopu!. Jestli jste už tak fanouškem posilovacího stojanu inSPORTline CC400, neváhejte rozšířit svůj repertoár cviků! Odnímatelná bradla CC400 se dají jednoduše připevnit na konstrukci, a to hned v 18 různých polohách. Svůj stojan tak během okamžiku přeměníte na parádní bradla, a k tomu ještě ve výšce přesně na míru!Technický popis:


odnímatelná bradla pro posilovací stojan inSPORTline CC400
nastavitelná výška
2 polohy úchopu
rukojeti pokryty pěnovým povrchem
velice jednoduchá instalace
rozměry: 45 x 20 x 6 cm
hmotnost: 6 kg

Úžasná posilovací věž pro dva cvičence najednou! Nabízí chest press, butterfly, horní i dolní kladku a dokonce i extenze na posilování nohou!. Body-Solid G10B splní všechny vaše nároky! Ať už si zařizujete domácí nebo lehce komerční posilovnu, můžete si být jistí, že z této posilovací věže vytěžíte maximum! Nejenže na poměrně malém prostoru nabízí přes 50 možných cviků, mohou na ní dokonce trénovat dva lidé zároveň!

Díky posilovacím ramenům s technologií Bi-Angular budete mít optimální rozsah pohybu se zátěží působící ze dvou úhlů. Takto plynulá zátěž zlepšuje zapojení svalů až o 25 %, protože nenechává vašim hrudním svalům prostor na úlevu. Budete mít pocit, jako kdybyste pracovali s volným závažím!

S posilovacími rameny můžete trénovat tlaky na prsa i ramena. Dále jsou tu speciální ramena na butterfly, horní a dolní kladka s možností připnout adaptér na kotník a v neposlední řadě extenze na předkopávání i zakopávání.

Součástí konstrukce jsou 2 samostatné sety cihliček, každý o celkové hmotnosti 95 kg. Právě proto mohou na stroji cvičit hned dvě osoby najednou.Technický popis:


2 nezávislé sady závaží, aby na stroji mohli pracovat 2 lidé najednou
posilovací ramena s technologií Bi-Angular, která zvyšují účinnost cvičení o více než 25 %
systém špičkových ložisek pro co nejplynulejší pohyb při každém cviku
možnost nastavení rozsahu posilovacích ramen na butterfly podle potřeb uživatele
posuvný sedák pro rychlé a snadné nastavení té správné polohy
silné polstrování DuraFirm pro absolutní komfort během cvičení
kvalitní ocelová lanka
příslušenství součástí balení: adaptér na horní kladku (lat bar), adaptér na spodní kladku (revolving straight bar), popruh na kotník, popruh na posilování břicha/tricepsů
hmotnost: 421,4 kg
hmotnost závaží: 2x 95 kg (210 lb)
rozměry: 182,8 cm x 249 cm x 213 cm
rozměry potřebné pro cvičení: 186 cm x 302 cm x 213 cm
rozměry balení: 5 krabic - 1 ks 121 x 63,6 x 21,8 cm; 1 ks 80,5 x 53 x 21,7 cm; 1 ks 74,5 x 51 x 35,8 cm; 1 ks 197,6 x 24,2 x 30 cm; 1 ks 92,7 x 77,6 x 24,5 cm + závaží
kategorie: S (EN ISO 20957) pro lehké komerční použití (hotely, kluby, menší fitka)

 

Volitelné doplňky k dokoupení:


Body-Solid Cable Column GCCA - systém kladek pro posilování horní části těla
Leg Press Body-Solid GLP - leg press pro posilování stehen a lýtek

 

Tréninková stanoviště:


buterfly (pec deck)
reverse fly (obrácený pec deck)
chest press (tlaky na prsa)
horizontální bench press
shoulder press (tlaky na ramena)
posilování břišních svalů
stahování horní kladky
přitahování spodní kladky / veslování
zakopávání
předkopávání

Posilovač stehen jako příslušenství pro domácí věže Body-Solid!. Inner/Outer Thigh Body-Solid GIOT je náčiní, se kterým se vám parádně rozšíří tréninkový repertoár na posilovacích věžích Body-Solid řady Home Gym. Lehká a stabilní konstrukce zajistí pohodlné a bezpečné posilování vnitřní i vnější části stehen! Díky nastavitelným posilovacím ramenům se navíc stroj přizpůsobí každé postavě. Lze upravit i opěrku sedátka. Nic vám tak nebrání vytvarovat si stehna přesně podle svých představ!Technický popis:


stroj pro posilování vnitřní části stehen a lýtek
umožňuje trénovat snožování i roznožování
5 nastavitelných poloh pro posilovací ramena
nastavitelná opěra spodní části zad
kompaktní konstrukce
pro věže řady Body-Solid Home Gym: G2B, G3S, G4I, G5S, G6B, G7.1, G9S a G10B
rozměry: d 140 x š 191 x v 85 cm
hmotnost: 53 kg