Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Maximálně efektivní a přirozené posilování svalů hrudníku a paží.. Tento posilovací stroj Chest Press Machine ze série strojů Hydraulic Line je součásti speciálního kruhového tréninku. Stroj je navržen pro maximálně efektivní a bezpečné posilování hrudníku a paží. Celá série strojů Hydraulic Line pracuje na principu olejových tlumičů s 6 úrovněmi intenzity, které poskytují stabilní odpor v celém rozsahu cvičení.

Stroj Chest Press Machine Hydraulicline CPB300 je vybaven kvalitním sedátkem s měkkým polstrováním, pevnou podstavou zajišťující maximální stabilitu při cvičení a dvěma robustními madly s protiskluzovými úchopy. Tato madla jsou připojena k hydraulickému tlumiči a otáčí se na středovém čepu. Díky tomuto ergonomicky navrženému pohybu s odporem v celém rozsahu pohybu je zajištěno perfektní posilování svalů hrudníku a paží.

Celá konstrukce stroje Chest Press Machine je robustní a je opatřena speciální vrstvou povrchové úpravy odolné proti poškrábání a odlupování. Stroj nenamáhá klouby a je tak vhodný rovněž pro rekonvalescenční účely a každodenní intenzivní posilování.Technický popis:


nulový odpor v počátku tahu
možnost nastavení 6 úrovní odporu
minimální odpor: 6 kg
maximální odpor: 16 kg
pevná podstava pro zajištění maximální stability při cvičení
pevná a robustní konstrukce rámu
dvě madla s protiskluzovými úchopy otočná na středovém čepu
stabilní odpor hydraulických tlumičů v celém rozsahu pohybu
odpor v obou směrech pohybu
minimální zátěž kloubů
bezpečné posilování i bez odborného dohledu
rozměry: D95,9 x Š91,6 x V109,4 cm 
hmotnost: 32 kg
nosnost: 120 kg
určeno pro komerční i soukromé využití

Maximálně efektivní posilování nohou bez zatížení kloubů, možnost nastavení 6 úrovní odporu.. Tento posilovací stroj Leg Extension Machine ze série strojů Hydraulic Line je součásti speciálního kruhového tréninku. Stroj je navržen tak, aby bylo posilování s ním maximálně efektivní, bezpečné a nenamáhalo klouby. Celá série strojů Hydraulic Line pracuje na principu olejových tlumičů, které poskytují stabilní odpor v celém rozsahu cvičení. Leg Extension Machine Hydraulicline CLE500 je stroj pro komplexní posilování svalů dolních končetin. Pevná a robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při cvičení a měkké polstrování přináší potřebný komfort, díky němuž je cvičení na tomto stroji velmi pohodlné.

Sedlo s nastavitelnou opěrkou zad je vybaveno postranními madly pro ruce, které pomáhají udržet stabilitu těla během posilování. Odpor je pak zajištěn hydraulickým tlumičem nastavitelným do šesti úrovní odporu. Všechny části, které jsou v kontaktu s tělem včetně opěrek pro nohy jsou opatřeny velice kvalitním polstrováním. Celá konstrukce stroje je pak opatřena pvrchovou úpravou zabraňující snadnému poškrábání a odlupování. Stroj Leg Extension Machine je vhodný pro rekonvalescenční cvičení a pravidelné každodenní využití.Technický popis:


nulový počáteční odpor umožňuje snadnější započetí pohybu
možnost nastavení 6 úrovní odporu
minimální odpor: 8 kg
maximální odpor: 15 kg
pevná podstava zajišťuje maximální stabilitu během cvičení
pevná robustní konstrukce rámu
povrchová úprava odolná proti snadnému poškrábání a odlupování
postranní madla pro ruce s protiskluzovými úchopy pro udržení těla v pevné poloze
stabilní odpor hydraulického tlumiče v celém rozsahu pohybu
nezatěžuje klouby
vhodný pro rekonvalescenční účely a intenzivní posilování
bezpečné posilování i bez odborného dohledu
rozměry: D112,6 x Š64,9 x V118,2 cm 
hmotnost: 37 kg
nosnost: 120 kg
určeno ke komerčnímu i soukromému využití

Maximálně efektivní posilování prsních svalů a svalů horní poloviny těla, možnost nastavení 6 úrovní odporu.. Posilovací stroj Pec Dec Machine ze série strojů Hydraulic Line je součásti speciálního kruhového tréninku. Stroj je navržen tak, aby posilování s ním bylo maximálně efektivní a bezpečné. Celá série strojů Hydraulic Line pracuje na principu olejových tlumičů, které poskytují stabilní odpor v celém rozsahu cvičení.

Posilovač prsních svalů - Hydraulicline CPD800 je speciálně vyvinut pro posilování horní poloviny těla - prsních svalů, bicepsů, tricepsů a svalů břišní oblasti a to bez výrazného namáhání kloubů. Tyto vlastnosti z něj dělají velice vhodný rekonvalescenční prvek. Robustní a ergonomicky vedená ramena posilovače s měkkým polstrováním zaručují profesionální a vysoce efektivní posilování. Vysoký standard dále poskytuje kvalitní sedátko s velkou opěrkou zad, polstrované opěrky předloktí a velice kvalitní protisklůzové úchopy pro ruce opatřeny speciální gumovou vrstvou. Celý stroj Pec Dec Machine je pak opatřen povrchovou úpravou se zvýšenou odolností proti poškrábání a odlupování. Úpravu obtížnosti posilování umožňuje hydraulický tlumič s 6 nastavitelnými úrovněmi odporu.Technický popis:


nulový odpor v počátku tahu umožňuje snadnější započetí pohybu
možnost nastavení 6 úrovní odporu
minimální odpor: 7 kg
maximální odpor: 13 kg
pevná podstava pro zajištění maximální stability při cvičení
robustní konstrukce rámu
povrchová úprava s vyšší odolností proti poškrábání a odlupování
robustní madla opatřená polstrovanými opěrkami předloktí a protiskluzovými úchopy
stabilní odpor hydraulických tlumičů v celém rozsahu pohybu
minimální zátěž kloubů
bezpečné posilování i bez odborného dohledu
rozměry: D 86 x Š 113 x V 122 cm
hmotnost: 49 kg
nosnost: 120 kg
určeno pro komerční i soukromé využití

Shoulder Press Machine je stroj pro komplexní posilování ramenních svalů a svalů paží, možnost nastavení 6 úrovní odporu.. Tento posilovací stroj Shoulder Press Machine ze série strojů Hydraulic Line je součásti speciálního kruhového tréninku. Stroj je navržen tak, aby bylo posilování s ním maximálně efektivní, bezpečné a nenamáhalo klouby. Celá série strojů Hydraulic Line pracuje na principu olejových tlumičů, které poskytují stabilní odpor v celém rozsahu cvičení.

Shoulder Press Machine Hydraulicline CSP900 je stroj pro komplexní posilování ramenních svalů a svalů paží. Jeho robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při cvičení a měkké polstrování přináší potřebný komfort, díky němuž je cvičení na tomto stroji velmi pohodlné. Sedlo s masivní opěrkou zad je opatřeno širokým polstrováním odolným proti vlhkosti. Odpor stroje v obou směrech pohybu zprostředkovává hydraulický tlumič nastavitelný do šesti úrovní obtížnosti.

Celá konstrukce stroje je pak opatřena povrchovou úpravou se zvýšenou odolností proti poškrábání a odlupování. Díky nenáročnosti stroje na kloubní aparát je Shoulder Press Machine ideální pro rekonvalescenční cvičení i pro každodenní intenzivní posilování.Technický popis:


nulový počáteční odpor umožňuje snadnější započetí pohybu
možnost nastavení 6 úrovní odporu
minimální odpor: 6 kg
maximální odpor: 12 kg
pevná podstava a robustní rám zajišťuje maximální stabilitu během cvičení
povrchová úprava se zvýšenou odolností proti poškrábání a odlupování
madla opatřená speciálním protiskluzovou vrstvou
stabilní odpor hydraulického tlumiče v obou směrech a v celém rozsahu pohybu
nezatěžuje klouby
bezpečné posilování i bez odborného dohledu
rozměry: D101 x Š76 x V113 cm 
hmotnost: 35 kg
nosnost: 120 kg
určeno pro komerční i soukromé využití

Sestava 10 strojů pro kruhový trénink PlateLoad.. Kompletní sestava pro kruhový trénink Steelflex PlateLoad je sada 10 posilovacích strojů určených k systematickému a velice efektivnímu posilování svalů celého těla. Jednotlivé stroje jsou zařazeny do této sady tak, aby docházelo k postupnému posilování izolovaných svalových partií. Sada posilovacích strojů pro kruhový trénink Steeflex Plateload vynikají vysokou kvalitou, maximální funkčností, skvělým designem a hlavně vynikající ergonomii pohybu. Produkty PlateLoad jsou navrženy tak, aby nedocházelo k nadměrnému zatěžování kloubního aparátu a jsou tak vhodné jak pro kondiční zpevnění postavy, tak pro silový tréning. Robustní karbonovo-ocelová konstrukce, vysoké polstrování, povrch stříkán elektrostatickou práškovou barvou proti poškrábání a odlupování, to vše Vám dopřeje sada Steelflex Plateload.Technický popis:

sada 10 posilovacích strojů
robustní konstrukce z karbonové oceli S25C-S30C (oválné trubky 50 × 100 mm)
povrch stříkaný elektrostatickou práškovou barvou 
vysoké polstrování s dvojitým prošíváním potažené kůží
rukojeti potažené pěnovým materiálem 
kvalitní ložiska s těsněním po celém obvodu
bezpečnostní krytky šroubů
určené pro olympijské kotouče (50 mm)
vhodné pro kondiční zpevnění postavy i silový tréning
sestava strojů pro kruhový trénink je pouze na objednávku a čekací doba je 4 měsíce

Sada obsahuje:

IN 5091 Tlak na prsní svaly - Steelflex PlateLoad line PLBP
IN 5092 Předkopávání- Steelflex PlateLoad line PLLE
IN 5093 Přítahy horní kladka - Steelflex PlateLoad line PLLA
IN 5094 Tlak na ramena - Steelflex PlateLoad line PLSP
IN 5095 Šimý tlak na prsa - Steelflex PlateLoad line PLIP
IN 5096 Přítahy v sedě,veslo - Steelflex PlateLoad line PLSR
IN 5097 Zakopávání vleže - Steelflex PlateLoad line PLLC
IN 5098 Výpony na lýtka v sedě - Steelflex PlateLoad line PLSC
IN 5099 Izolovaný biceps - Steelflex PlateLoad line PLBC
IN 5100 Izolovaný triceps - Steelflex PlateLoad line PLTE

Žebřík pro trénink vhodný ven i do místnosti, látkové příčky, nastavitelná velikost jednotlivých polí.. Tréninkový žebřík inSPORTline CF080.2 je skvělou pomůckou pro různé tréninky, přičemž převážně slouží ke zlepšení Vaší vytrvalosti a Vašich koordinační schopností. Žebřík je vyrobený z odolného materiálu a umožňuje individuální nastavení velikosti jednotlivých polí. Pomocí správného nastavení polí je možno trénovat jak rychlost, tak obratnost. 

Tréninkový žebřík inSPORTline je vhodnou pomůckou pro samostatný trénink, ale také se doporučuje všem trenérům, kteří potřebuji trénovat svá mužstva. Můžete jej používat kdekoli - venku, doma i v tělocvičně. Díky mnohostrannému využití a možnosti použít žebřík kdekoli se stal velmi oblíbenou cvičební pomůckou.Technický popis:


vhodný tréninkový pomocník
ideální pro trénink rychlosti a obratnosti
vhodný k používání doma, venku i tělocvičně
textilní příčky
rozměry: délka 915 cm x šířka 50 cm
nastavitelná velikost jednotlivých polí
dodáván včetně přepravního vaku

Multifunkční stanoviště vhodné do vnitřního prostředí, rozloha 7,5 m2, ocelová konstrukce, nosnost 250 kg, vnitřní použití.. Tréninková konstrukce inSPORTline Trainning Cage 20 nebo také "posilovací klec" je multifunkční indoor stanoviště určené pro posilování celého těla s vlastní hmotností. Konstrukce s nosností 250 kg je vyrobena z odolné oceli, která je opatřena úpravou proti oděrům. Základ konstrukce je tvořen čtrnácti robustními sloupy, které nesou veškeré části pro cvičení. Mezi hlavní stanoviště patří tyče pro ručkování a hrazdy. Tréninková konstrukce inSPORTline Training Cage 20 tak dokáže nahradit téměř celou posilovnu.

Aktivity jako jsou workout, calisthenica či crosstraining zahrnují z větší či menší části cvičení se svou vlastní vahou, což nese mnoho výhod. Oproti posilování se zátěží je cvičení s vlastní vahou pro tělo mnohem šetrnější, protože nenamáhá tolik vazy, šlachy a je šetrnější ke kloubům. Street workout navíc zvyšuje flexibilitu a vytrvalost, zlepšuje svalovou rovnováhu a správné držení těla. Na kleci lze posilovat individuálně, ale i ve skupinách. 

Zapomeňte na drahé posilovací vybavení! Kulturistika a bodybuilding zažívají obrovský boom, ve kterém se navrací zpět ke svým základům a do popředí se dostává cvičení se svou vlastní váhou. Toto cvičení je již zařazeno i do tréninkových programů vrcholových fotbalistů, basketbalistů, plavců a dokonce i vojáků. Technický popis:


multifunkční stanoviště
odolná ocelová konstrukce
upevnění do země pomocí šroubů
propracované detaily
určeno k posilování celé postavy s vlastí hmotností
rozměry: d4,4 x š1,7 x v2,8 m (7,5m2)
doporučený rozměr: d5,4 x š2,7 x v2,8 m (14,6m2)
nosnost: 250 kg
určené pro komerční i nekomerční využití
vhodné pro vnitřní využití



Stanoviště: 





8x
Vertikální sloup
Velké nosné sloupy, které nesou veškeré části pro cvičení.



3x
Příčka horního žebříku
Klasické tyče po celé délce konstrukce určené pro ručkování, přítahy a jiné cviky.



2x
Horizontální sloup
Spojovací díly pro vyšší stabilitu a pevnost konstrukce.



2x
Příčná tyč 
Jednoduchá vyvýšená tyč pro různá silová cvičení.



2x
Dvojitá příčka
Dvojitá příčka pro různá silová cvičení.



2x
Jednoduchá příčka
Jednoduchá vyvýšená příčka pro různá silová cvičení.



2x
Multifunkčí hrazda
Hrazda s více úchopy, vhodná pro shyby a další přítahy.

Značky na označení cvičebních stanovišť, ideální pro kruhový trénink, pro vnitřní i venkovní použití.. Značky na stanoviště inSPORTline Agily jsou vhodné na označení různých typů cviků, respektive jejich stanovišť, a tak naleznou použití v širokém spektru venkovního nebo indoorového tréninku. Ideální je jejich zakomponování například v kruhovém tréninku, který se stává poslední dobou stále oblíbenější.

Tyto odolné značky z ohebného elastického materiálu a v nepřehlédnutelné žluté barvě uvítají nejen trenéři, ale i rekreační sportovci. Díky zdrsněnému povrchu na spodní straně značky zůstanou na svém místě i na kluzkých podlahách. Balení obsahuje 10 značek s různými cviky.Technický popis:


značky s obrázky na označení cvičebních stanovišť
ideální pro kruhový trénink
protiskluzový povrch na spodní straně
průměr značky: 24,5 cm
hmotnost jedné značky: 125 g
materiál: SEBS (styrénový blokový kopolymer s vysokou elasticitou), parafinový olej
vhodné pro vnitřní i venkovní použití


Balení obsahuje tyto značky:

1) Bicycle - šlapání na zádech do vzduchu
2) Dips - tricepsové kliky
3) Lunge - výpady
4) Plank Hood - prkno
5) Push Up - kliky
6) Sit Up - sedy-lehy
7) Squats - dřepy
8) Star Jump - hvězdné skoky
9) Tuck Jumps - dřep ve výskoku
10) V-sits - zkracovačky

Kvalitní posilovací stroj horní části těla pro přítahy ve stoje, stabilní robustní konstrukce, vysoké polstrování, odolná povrchová úprava, kvalitní ložiska.. Steelflex PlateLoad Line PLTR je kvalitní posilovací stroj určený pro posilování zad, ramen a paží. Zátěž v podobě olympijských kotoučů si zvolíte přesně podle svých potřeb. Tyč, na které je závaží umístěno, se díky kloubu pohybuje do všech směrů, a cvičení je tak velmi přirozené. Dva páry madel zvyšují variabilitu cvičení. Robustní ocelová konstrukce je stříkána elektrostatickou práškovou barvou, která chrání její povrch před škrábanci.

Steelflex PlateLoad line PLTR disponuje kvalitním vysokým polstrováním opěry, rukojeti jsou opatřeny kvalitním pěnovým materiálem a protiskluzové nohy zaručují vyšší stabilitu stroje během cvičení. Posilovací stroj je opatřen bezpečnostními kryty šroubů a kvalitními ložisky s těsněním po celém obvodu. Stroj je vhodný pro komerční i nekomerční využití.

POZOR! Kotoučové závaží není součástí posilovacího stroje!Technický popis:


robustní konstrukce z oceli
povrch stříkaný elektrostatickou práškovou barvou 
vysoké polstrování opěrky
výškově nastavitelná opěrka
nastavitelné nášlapy
rukojeti potažené pěnovým materiálem
kvalitní ložiska s těsněním po celém obvodu
bezpečnostní krytky šroubů
hmotnost: 57 kg
maximální hmotnost uživatele: 120 kg
rozměry: délka 195 cm × šířka 96 cm × výška 104 cm
určeno pro olympijské kotouče (50 mm, nejsou součástí balení)
vhodné pro komerční a nekomerční využití

Komerční posilovací stroj na záda, kvalitní konstrukce, odolná povrchová úprava, závaží 95 kg.. Posilovací stroj Body Solid Back Machine byl vědecky vyvinut, aby pomáhal překonávat překážky. Back Machine je oblíbenou cvičební pomůckou v rekonvalescenčních zařízeních, kde pomáhá odstraňovat dlouhodobé bolesti zad a posilovat zádové svalstvo. Přesné a účelné provedení stroje řadí tento stroj mezi absolutní profesionály.

Součástí stroje Body-Solid SBK-1600G/2 je plně nastavitelné sedátko, opěrné válce pro zapření nohou a ergonomicky tvarovaná otočná opěrka zad. Tréninková zátěž je snadno nastavitelná přímo z tréninkové pozice. Otočný zátěžový bod je situován přesně do oblasti kyčelního kloubu tak, aby byl zajištěn přirozený biometrický pohyb v plném rozsahu. Unikátní systém proměnného odporu umožňuje příjemný, bezpečný a komfortní trénink zádových svalů.

Součástí stroje je sedadlový pás nastavitelný pro všechny velikosti postav, který zabraňuje prohýbání trupu během cvičení. Posilovací stroj Body Solid Back Machine je navržen pro maximálně bezpečné a účinné posilování zádových svalů a je určen převážně pro každodenní komerční využívání.Technický popis:


mohutný rám svařovaný ze všech čtyř stran profilu
povrch stroje s práškovým lakem odolným proti poškrábání
kvalitní, pevné vodící lanko
unikátní systém excentrického kotouče pro docílení proměnné zátěže při tréninku
snadně nastavitelná zátěž přímo z cvičební pozice
chromované vodící tyče pro ideálně hladký chod závaží
výškově nastavitelné sedátko a podpěry pro nohy
dodávaná hmotnost závaží: 95 kg (210 lbs)
celková hmotnost se standardním závažím: 125 kg
maximální hmotnost uživatele: 120 kg
rozměry: délka 117 cm, šířka 107 cm, výška 158 cm
kategorie S - doporučujeme pro všechna komerční zařízení