Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dětská tenisová raketa, vhodná pro trénink i hru, snadno ovladatelná.. Dětská tenisová raketa Spartan Alu je tenisová raketa pro začínající nebo mírně pokročilé malé tenisty. Rám rakety je vyroben z hliníku, díky čemuž je snažší ovladatelnost. Raketa je vhodná pro trénink úderových technik, ale i pro samotnou hru. Dětská tenisová raketa Spartan Alu je dodávaná včetně výpletu a je připravena ihned pro hru. Technický popis:


raketa určena pro děti od 10 let (výška cca 140 cm)
hliníkový rám
nízká hmotnost
snadná ovladatelnost
velikost: 68 cm
hmotnosti: 260 g
výplet součástí
vhodné pro začínající i pokročilé

Zaměřte se na více zábavy s BOOM TEAMEM. Síla se pojí s neuvěřitelným pocitem z inovativní nové konstrukce Auxetic, takže nemusíte myslet na nic jiného, než si užívat daný okamžik. Odpal tenisových míčků je s touto raketou takový požitek, že už nikdy nebudete chtít přestat. Zábavu milující BOOM TEAM, který je vyroben s novým tvarem, má shovívavější rám pro lepší hratelnost a zvýší vaši sílu a sebedůvěru.

Výbušná síla
Pro středně pokročilé hráče
Neuvěřitelný pocit
Odpouštějící rám pro další hratelnost
Nový tvar rakety

Technologie
AUXETIC

Auxetické konstrukce vykazují jedinečnou deformaci v porovnání s neauxetickými konstrukcemi. Díky svým vnitřním vlastnostem se tyto konstrukce rozšiřují při působení ''tahové'' síly a stahují se při stlačení. Čím větší je aplikovaná síla, tím větší je auxetická reakce.

GRAFÉN UVNITŘ

Strategicky umístěný ve většině raket od HEAD, grafen zpevňuje rám, poskytuje větší stabilitu a optimalizuje přenos energie z rakety na míč. Když si budete kupovat další raketu, ujistěte se, že má uvnitř grafen.

PRŮCHODKY POWER GROMMETS

Zvětšené průchodky maximalizují pohyb strun pro zvýšení výkonu.

VRTÁNÍ OTVORŮ PRO STRUNY V RÁMĚ - DIRECTIONAL DRILLING

Kombinuje zvýšenou sílu a sweetspot, čímž poskytuje plyšový pocit při nárazu.

UNI VZOR

Speciálně navržený jednotný vzor výpletu umožňuje konzistentní trajektorii míče při každém úderu pro spolehlivou a odpouštějící hru.

MORPH BEAM

Jedinečná konstrukce rámu spojuje prodloužený shaft s výkonnou hlavou pro dokonalé spojení pocitu a lehkosti na kurtu.

Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Black/Green
Věková skupina: Dospělý
Velikost gripu: L3
Barva: Zelená;Černá
Hustota výpletu: 16 x 19
Délka: 685 mm
Výplet: Ne
Pohlaví: Unisex
Hmotnost: 275 g
Velikost hlavy: 660 cm²
Vyvážení: 330 mm

I když jste v tenise nováčkem, stále můžete na kurtu zapůsobit s raketou SPARK ELITE. Tato raketa s výpletem má energický design a velký sweetspot.
METALLIX™

Speciálně formulovaná krystalická kovová slitina se zrnitostí 1000 krát menší než u typického kovu vytváří mnohem pevnější materiál. Hall-Petchův efekt říká: menší zrna = pevnější materiál. Výsledkem je lehčí, silnější a výkonnější raketa.

Země původu: Čína
Vyvážení: 335 mm
Velikost gripu: L3
Barva: Modrá
Hmotnost: 265 g
Výplet: Ano
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Hustota výpletu: 16 x 19
Barva podle výrobce: Blue
Velikost hlavy: 660 cm²
Délka: 685 mm

Vždy se snažíte využít více rotace, abyste ovládli hru a přinutili soupeře roztrhat se po hřišti? Pure Aero má nový přístup plně zaměřen na vás! Babolat vytvořil tento stroj na spin osmé generace po sledování nekonečných zápasů, aby uspokojil každého hráče ve snaze o dokonalou rotaci. Bez ohledu na váš herní styl, zjistíte, že tato raketa přináší to, co hledáte! Buďte jako Rafael Nadal, Leylah Fernandez, Felix Auger-Aliassime a Carlos Alcaraz a vyberte si, se kterou raketou Pure Aero se vydáte na kurty! Pure Aero Jr 26 je ideální pro mladé soutěžící hráče, kteří chtějí využít spin a sílu k ovládnutí rally. VÝHODY SPIN Chcete se zaměřit na směr, aby byla vaše hra ještě více nebezpečnější a aby vaši soupeři bloudili po hřišti? Tato tenisová raketa byla navržena tak, aby maximalizovala rotaci míčku a otevírala neuvěřitelné úhly. SÍLA Přechytračte svého soupeře přirozenou silou Pure Aero, která vám umožní trefit míček déle, aniž byste museli tvrději pracovat. ČISTÝ POCIT Abyste mohli měnit své údery a snadno dosáhnout všech oblastí hřiště a zároveň mít úplnou kontrolu nad svou hrou. NF²-TECH Lněné vložky na strategických místech v rámu vytvářejí optimální tlumení nárazů a kvalitu zvuku pro výjimečný zážitek ze hry. TECHNOLOGIE FSI SPIN Vzor výpletu, který se přizpůsobí intenzitě vaší hry. Spinové průchodky umístěné v horní a dolní části hlavy umožňují pohyb strun a pomáhají vám dosáhnout větší rotace. Systém Woofer zvyšuje čas kontaktu mezi míčem a strunou pro lepší přilnavost a pocit. AEROMODULAR 3 Aerodynamický rám spojující nárazník a průchodky zvyšuje rychlost hlavy rakety a generování rotace.
Materiál: Uhlíkové vlákno
Barva: Šedá;Žlutá
Velikost hlavy: 645 cm²
Pohlaví: Unisex
Délka: 660 mm
Hmotnost: 250 g
Velikost gripu: L00
Hustota výpletu: 16 x 19
Věková skupina: Junior
Vyvážení: 325 mm
Barva podle výrobce: Grey/Yellow/White
Výplet: Ano
Země původu: Čína

Ať už jde o zlepšení vaší hry nebo jen o zábavu na hřišti, ujistili jsme se, že jsme vám dodali všechny ingredience pro zlepšení vaší hry. Vyvinuli jsme výkonné a snadno hratelné rámy, abyste mohli zlepšit své tenisové dovednosti. VÝHODY SÍLA Nepřestávejte s tenisem jen proto, že nemáte Rafovy ruce. To, co potřebujete, je snadno hratelná raketa, která vám pomůže generovat extra sílu ke zlepšení vaší hry. S Boost Drive jsme navrhli přesně to, co hledáte. Raketa z karbonových vláken je schopna dodat sílu, kterou potřebujete. NÍZKA HMOTNOST Těžké dřevěné rakety existovaly již v minulém století. Vítejte v roce 2020. Ujistili jsme se, že Boost Drive patří do nejvyšší generace raket s Full Graphite konstrukcí. Technologie používaná v tenisových raketách s nejlepším výkonem, která umožňuje extrémně nízkou hmotnost bez kompromisů v oblasti pevnosti a odolnosti. JEDNODUCHÁ HRA Je to ten úžasný jednoruční bekhend, který jsi viděl v televizi, kvůli kterému ses rozhodl (znovu) začít s tenisem? Nemůžeme ho zaručit, ale určitě se můžeme zavázat ke snadné manévrovatelnosti. Udělali jsme ji nejen lehkou, ale také vyváženou, což znamená, že neunavuje vaši ruku během hry a maximalizuje vaše šance na úspěch. WOOFER SYSTÉM První a nejefektivnější systém interakce rám-struna, který poskytuje delší dobu kontaktu míčku a výpletu pro větší kontrolu a pohodlí.
Barva: Modrá
Délka: 685 mm
Materiál: Graphite
Výplet: Ano
Pohlaví: Unisex
Země původu: Čína
Hustota výpletu: 16 x 19
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 260 g
Barva podle výrobce: Blue/Green/White
Velikost gripu: L1
Velikost hlavy: 680 cm²
Vyvážení: 345 mm

Ať už jste začátečník, znovu začínáte s tenisem nebo hledáte efektivní rám, se kterým si snadno hraje, Boost je pro vás jako stvořený! Model přímo inspirovaný raketou Rafaela Nadala vám umožní hrát s lehkostí šampiona. VÝHODY NÍZKA HMOTNOST Těžké dřevěné rakety patří do minulého století. Vítejte v roce 2020! Raketa Boost Aero hrdě představuje novou generaci se zcela grafitovou strukturou. Tato technologie se používá pro nejlepší tenisové rakety a je velmi lehká, bez kompromisů v oblasti robustnosti nebo životnosti. SÍLA Byla by škoda vzdát se tenisu, protože nemáte Rafovu ruku! To, co potřebujete, je raketa, která se dá snadno uchopit a která vám pomůže produkovat více síly pro zlepšení vaší hry. Raketa z karbonových vláken nabízí extra sílu, kterou potřebujete. MANÉVROVATELNOST Je to ten neuvěřitelný bekhendový úder, který jste viděli v televizi, kvůli kterému jste (opět) začali s tenisem? I když vám ho nemůžeme slíbit, garantujeme, že tato raketa je mimořádně obratná. Byla navržena tak, aby byla lehká a zároveň vyvážená, aby se časem vaše ruce neunavily a zvýšily tak své šance na výhru.
Barva podle výrobce: Yellow/Orange/Purple
Výplet: Ano
Barva: Fialová;Žlutá
Vyvážení: 340 mm
Země původu: Čína
Hustota výpletu: 16 x 19
Materiál: Graphite
Pohlaví: Unisex
Velikost hlavy: 660 cm²
Velikost gripu: L2
Hmotnost: 260 g
Věková skupina: Dospělý
Délka: 685 mm

Vždy se snažíte využít více rotace, abyste ovládli hru a přinutili soupeře roztrhat se po hřišti? Pure Aero má nový přístup plně zaměřen na vás! Babolat vytvořil tento stroj na spin osmé generace po sledování nekonečných zápasů, aby uspokojil každého hráče ve snaze o dokonalou rotaci. Bez ohledu na váš herní styl, zjistíte, že tato raketa přináší to, co hledáte! Buďte jako Rafael Nadal, Leylah Fernandez, Felix Auger-Aliassime a Carlos Alcaraz a vyberte si, se kterou raketou Pure Aero se vydáte na kurty! Pure Aero Jr 25 je ideální pro mladé soutěživé hráče, kteří chtějí využít rotaci a sílu k rozvoji své hry. VÝHODY SPIN Chcete se zaměřit na směr, aby byla vaše hra ještě více nebezpečnější a aby vaši soupeři bloudili po hřišti? Tato tenisová raketa byla navržena tak, aby maximalizovala rotaci míčku a otevírala neuvěřitelné úhly. SÍLA Přechytračte svého soupeře přirozenou silou Pure Aero, která vám umožní trefit míček déle, aniž byste museli tvrději pracovat. ČISTÝ POCIT Abyste mohli měnit své údery a snadno dosáhnout všech oblastí hřiště a zároveň mít úplnou kontrolu nad svou hrou. NF²-TECH Lněné vložky na strategických místech v rámu vytvářejí optimální tlumení nárazů a kvalitu zvuku pro výjimečný zážitek ze hry. TECHNOLOGIE FSI SPIN Vzor výpletu, který se přizpůsobí intenzitě vaší hry. Spinové průchodky umístěné v horní a dolní části hlavy umožňují pohyb strun a pomáhají vám dosáhnout větší rotace. Systém Woofer zvyšuje čas kontaktu mezi míčem a strunou pro lepší přilnavost a pocit. AEROMODULAR 3 Aerodynamický rám spojující nárazník a průchodky zvyšuje rychlost hlavy rakety a generování rotace.
Barva: Žlutá;Šedá
Velikost gripu: L000
Velikost hlavy: 630 cm²
Hustota výpletu: 16 x 17
Země původu: Čína
Věková skupina: Junior
Délka: 635 mm
Pohlaví: Unisex
Vyvážení: 315 mm
Materiál: Uhlíkové vlákno
Hmotnost: 235 g
Barva podle výrobce: Grey/Yellow/White
Výplet: Ano

S lehkou tenisovou raketou Speed Jr. 26, která je perfektní jako první raketa pro děti od 9 do 11 let, mohou junioři hrát rychle a kontrolovaně.
Tenisová raketa Speed Jr. 26 je vyrobena z lehké grafitové směsi. Měří 26 palců (66 cm) a je určena pro juniory od 9 do 11 let, kteří rádi hrají rychle a kontrolovaně. Má vhodnou váhu, skvělou hratelnost a moderní design, takže se dokonale hodí jako první raketa, se kterou se budou děti na hřišti bavit. Technologie Innegra poskytuje absorpci nárazu a zlepšuje stabilitu. Technologie Damp Plus vstřebává vibrace z úderu dřív, než se mohou dostat na rukojeť, což zlepšuje celkovou citlivost.

Rychlost a kontrola pro juniory od 9 do 11 let
Lehká grafitová směs
Skvělá hratelnost
Technologie Innegra pro absorpci nárazu a zlepšení stability
Technologie Damp Plus pro lepší citlivost
Moderní design

INNEGRA™

Innegra™ je dnes nejlehší vysoce výkonné vlákno na světě. Jeho extrémní houževnatost spolu s pokročilou technologií karbonového kompozitu vede k novému ultra pevnému hybridnímu kompozitu.

DAMP PLUS

Jedinečná vložka DAMP Plus izoluje nárazové vibrace od rukojeti pro výjimečné pohodlí.

Hustota výpletu: 16 x 19
Pohlaví: Unisex
Délka: 660 mm
Barva: Černá;Bílá
Barva podle výrobce: Black/White
Velikost: 26
Věková skupina: Junior
Vyvážení: 310 mm
Velikost hlavy: 645 cm²
Hmotnost: 250 g
Země původu: Čína
Velikost gripu: L0
Výplet: Ano

Nejlehší v kolekci - poskytuje maximální kontrolu a pocit. Na základě téměř 20-leté dominance jsou výkonnostní rakety Wilson's Blade nadále preferovanou volbou vášnivých konkurentů, kteří hledají maximální kontrolu, cit a stabilitu. Nejlehší a nejlépe manévrovatelná raketa ze série V9, Blade 100UL je ideální model pro přechodné juniorské hráče. Tato raketa s matným povrchem Emerald Night Green má otevřený vzor výpletu, který dává hráčům optimální kombinaci kontroly, citu a síly. Její pletený rám z grafitu a čediče s rukojetí z karbonových vláken DirectConnect poskytuje lepší pocit a lepší torzní stabilitu. Blade výhoda: Cit a kontrola Nejlehší verze: Nejmanévrovatelnější raketa v kolekci Blade V9 Vzor výpletu 16x19: Otevřený vzor výpletu vytváří větší kapacitu pro sílu a spin Inovace: Aktualizované funkce a složení zlepšují stabilitu, aby se dosáhlo lepšího pocitu spojení s míčem Vylepšení: Nejnovější design nárazníku a průchodky se snáze aplikuje, je odolnější a sedí na raketě více hladce Technologie Parallel Drilling Konstrukce průchodky poskytuje konzistentní, odpouštějící odezvu výpletu a zároveň dramaticky zvyšuje sweet spot. FORTYFIVE° Patentově chráněné uspořádání rámu vytváří pocit spojení s míčem a zároveň lépe doplňuje modernější vertikální dráhu švihu. Materiál zvyšuje flexibilitu a stabilitu bez kompromisů prostřednictvím švihu. Top Grip Taper Zúžená rukojeť poskytuje lepší cit pro umístění úchopu horní rukou při obouručním bekhendu. DirectConnect Rukojeť z karbonových vláken se rozšiřuje, aby se přímo spojila s koncovým uzávěrem pro lepší pocit a lepší torzní stabilitu. StableFeel Technologie Blade, která poskytuje lepší a pevnější pocit, který zvyšuje stabilitu a vytváří pocit spojení s míčem. Byla navržena s ohledem na zanícené hráče a je ideální pro ty, kteří chtějí zlepšit svou hru.
Vyvážení: 340 mm
Hustota výpletu: 16 x 19
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Velikost hlavy: 645 cm²
Velikost gripu: L0
Hmotnost: 265 g
Barva podle výrobce: Green
Materiál: Graphite
Délka: 686 mm
Pohlaví: Unisex
Výplet: Ne
Barva: Zelená

Pro Staff Precision 100 poskytuje konzistentním hráčům vynikající stupeň přesnosti a umístění míčku při každém úderu. Její konstrukce z bazaltových karbonových vláken optimalizuje pocit, zatímco systém obvodového závaží v rámu zvyšuje torzní stabilitu pro větší konzistenci. Elegantní a orientovaná na kontrolu, Pro Staff Precision 100 zaručuje spokojenost pro hráče, kteří chtějí přejít na ikonickou franšízu Pro Staff. Highlighty Grafitové složení poskytuje vynikající kombinaci kontroly, pocitu a síly se silnou konstrukcí BLX - Basalt Carbon Fiber Composite snižuje vibrace rakety pro lepší pocit Systém obvodového závaží zlepšuje torzní stabilitu Středně velká hlava poskytuje lepší pocit a kontrolu Cushion-Aire Grip propůjčuje pohodlnější uchopení rukojeti rakety Navržena v duchu Wilson ikonické výkonnostní série Pro Staff Předem vypletená BLX - Basalt Carbon Fiber Composite Tkaná bazaltová vlákna odfiltrují frekvence a vibrace pro čistší zpětnou vazbu a lepší pocit při dopadu s míčem. Perimetr Weighting System Systém závaží zvyšuje objem rámu pro lepší torzní stabilitu a rovnováhu během švihu. Cushion-Aire Grip Měkký grip poskytuje vynikající komfort při všech typech úderů. Kompozit Směs špičkových kompozitních materiálů vytváří větší tuhost pro lepší kontrolu ve snadném složení.
Výplet: Ano
Velikost gripu: L2
Země původu: Čína
Velikost hlavy: 645 cm²
Pohlaví: Unisex
Vyvážení: 320 mm
Materiál: Uhlíkové vlákno
Barva: Černá
Délka: 686 mm
Hustota výpletu: 16 x 19
Hmotnost: 320 g
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Black