Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zaměřte se na více zábavy s BOOM TEAMEM. Síla se pojí s neuvěřitelným pocitem z inovativní nové konstrukce Auxetic, takže nemusíte myslet na nic jiného, než si užívat daný okamžik. Odpal tenisových míčků je s touto raketou takový požitek, že už nikdy nebudete chtít přestat. Zábavu milující BOOM TEAM, který je vyroben s novým tvarem, má shovívavější rám pro lepší hratelnost a zvýší vaši sílu a sebedůvěru.

Výbušná síla
Pro středně pokročilé hráče
Neuvěřitelný pocit
Odpouštějící rám pro další hratelnost
Nový tvar rakety

Technologie
AUXETIC

Auxetické konstrukce vykazují jedinečnou deformaci v porovnání s neauxetickými konstrukcemi. Díky svým vnitřním vlastnostem se tyto konstrukce rozšiřují při působení ''tahové'' síly a stahují se při stlačení. Čím větší je aplikovaná síla, tím větší je auxetická reakce.

GRAFÉN UVNITŘ

Strategicky umístěný ve většině raket od HEAD, grafen zpevňuje rám, poskytuje větší stabilitu a optimalizuje přenos energie z rakety na míč. Když si budete kupovat další raketu, ujistěte se, že má uvnitř grafen.

PRŮCHODKY POWER GROMMETS

Zvětšené průchodky maximalizují pohyb strun pro zvýšení výkonu.

VRTÁNÍ OTVORŮ PRO STRUNY V RÁMĚ - DIRECTIONAL DRILLING

Kombinuje zvýšenou sílu a sweetspot, čímž poskytuje plyšový pocit při nárazu.

UNI VZOR

Speciálně navržený jednotný vzor výpletu umožňuje konzistentní trajektorii míče při každém úderu pro spolehlivou a odpouštějící hru.

MORPH BEAM

Jedinečná konstrukce rámu spojuje prodloužený shaft s výkonnou hlavou pro dokonalé spojení pocitu a lehkosti na kurtu.

Barva: Černá;Zelená
Délka: 685 mm
Vyvážení: 330 mm
Velikost hlavy: 660 cm²
Barva podle výrobce: Black/Green
Velikost gripu: L3
Země původu: Čína
Hustota výpletu: 16 x 19
Hmotnost: 275 g
Věková skupina: Dospělý
Výplet: Ne
Pohlaví: Unisex

Pro vás je soutěž více o sebezdokonalování než o čisté rivalitě. Tak jsme vyrobili raketu jen pro vaši hru. Strike Evo je cenově dostupná výkonná raketa, která nabízí jednoduchou sílu, ovládání a pohodlí, které vám pomohou dosáhnout vašeho plného potenciálu.VÝHODYSÍLAŘekli jste nám, že potřebujete sílu na rozvoj své hry, ale ze studie, kterou jsme udělali, máte skutečně na mysli odpouštějící, ale zároveň citlivou raketu, která vám pomůže vytvořit extra sílu, kterou hledáte. Díky novému rozložení, vzoru strun 16/19 a velikosti hlavy 102 čtverečních palců budete moci dosáhnout úderů silných jako nikdy předtím.KOMFORTNesnesete vibrace v ruce nebo nepříjemný zvuk při úderu do míče? Problém je vyřešen! Chceme, abyste zažili tento měkčí pocit při každém úderu, který tato raketa poskytuje díky C²Evo Feel. Vyvinuli jsme tuto novou špičkovou technologii a začlenili ji do 4 různých umístění rakety, abychom zvýšili absorpci nárazů a poskytli bezkonkurenční pocit pohodlí.KONTROLASamozřejmě, síla je důležitá, ale poněkud nesmyslná, pokud přichází bez jakéhokoli pocitu kontroly. S technologií Control Frame Technology kombinujeme stabilitu rámu se čtvercovým nosníkem s dynamikou pravidelné eliptické struktury. Jinými slovy... dáváme vám možnost kontroly, kterou požadujete.WOOFER SYSTÉMPrvní a nejefektivnější systém interakce rám-struna, který poskytuje delší dobu kontaktu míčku a výpletu pro větší kontrolu a pohodlí.
Výplet: Ano
Barva podle výrobce: White/Red/Black
Pohlaví: Unisex
Délka: 685 mm
Hustota výpletu: 16 x 19
Velikost hlavy: 660 cm²
Věková skupina: Dospělý
Barva: Bílá;Červená
Země původu: Čína
Velikost gripu: L1
Vyvážení: 320 mm
Hmotnost: 280 g
Materiál: Graphite

ATTITUDE PRO umožňuje snadnější manipulaci a manévrovatelnost pro vaše první tréninky.
 
Tato raketa vám zajistí, že vaše první kroky na tenisovém kurtu, nebudou vašimi posledními. Předvypletená raketa ATTITUDE PRO zajišťuje snadnější ovládání a manévrovatelnost.
 
Technologie METALLIX™
Speciálně formulovaná krystalická kovová slitina s velikostí zrn 1000krát menší než u typického kovu vytváří mnohem silnejší materiál. Hall-Petchův efekt uvádí: menší zrna = silnější materiál. Výsledkem je lehčí, silnější a výkonnější raketa.
 
Výplet: Ano
Barva podle výrobce: White
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Barva: Černá;Bílá
Vyvážení: 330 mm
Hmotnost: 270 g
Hustota výpletu: 16 x 19
Délka: 685 mm
Velikost gripu: L2

I když jste v tenise nováčkem, stále můžete na kurtu zapůsobit s raketou SPARK ELITE. Tato raketa s výpletem má energický design a velký sweetspot.
METALLIX™

Speciálně formulovaná krystalická kovová slitina se zrnitostí 1000 krát menší než u typického kovu vytváří mnohem pevnější materiál. Hall-Petchův efekt říká: menší zrna = pevnější materiál. Výsledkem je lehčí, silnější a výkonnější raketa.

Vyvážení: 335 mm
Délka: 685 mm
Barva podle výrobce: Blue
Velikost hlavy: 660 cm²
Velikost gripu: L3
Hustota výpletu: 16 x 19
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Hmotnost: 265 g
Barva: Modrá
Pohlaví: Unisex
Výplet: Ano

Lehká, manévrovatelná raketa, Pure Aero Lite je skvělou volbou, ať už jste junior, který přechází na raketu pro dospělé, nebo jste dospělý, který hledá uživatelsky příjemnou raketu.

Maximalizujte svou rotaci a připravte se na boj. S Pure Aero je všechno možné, každý úhel se zdá být dosažitelný... a každý protivník je porazitelný. Babolat vytvořil stroj, který vám pomůže naplnit vaši neukojitelnou touhu ovládnout hru.

V roce 2003 Babolat, přesvědčen, že hráči využijí rotaci, aby dominovali, uvedl na trh Pure Aero: první raketu zkonstruovanou speciálně pro rotaci. Rok co rok spolupracovali s Rafaelem Nadalem a špičkovými hráči na inovaci a vývoji prvního aerodynamického rámu na světě. Výsledky mluví samy za sebe. S 22 grandslamovými tituly ve dvouhře a přibývajícím počtem je Pure Aero obávanou zbraní. Nyní je řada na vás, abyste zjistili, co může do vaší hry přinést ultimátní stroj na spin a sílu.
BENEFITY
SPIN

Ovládněte hřiště a vyčerpejte soupeře. Tato raketa byla navržena s jediným cílem: zlepšit rotaci. S ní najdete na hřišti nové neuvěřitelné úhly a určitě přivedete svého soupeře do šílenství, přičemž navštíví všechny části kurtu.

SÍLA

Na podporu ofenzivní hry potřebujete sílu. Od prvního dne jsme vyvinuli raketu, která podpoří vaše tempo a spin a pomůže vám zatlačit soupeře za základní čáru. Opět jsme doladili nejnovější generaci Pure Aero, abychom spojili výkon a mohutnou rotaci, abyste mohli využít všech příležitostí zasáhnout vítěze.

POCIT

Abyste ovládli hru, potřebujete i cit při úderu. Získání tohoto extra pocitu bylo klíčovým vylepšením této rakety. Nyní můžete převzít plnou kontrolu nad trajektoriemi svých míčků a dokonce vnést rozmanitost do své hry při útočení na síti, abyste získali body nebo dosáhli zlomyslného úderu.

AEROMODULAR 3

Rám s vylepšenou technologií AeroModular3 byl vyvinut ve spolupráci s experty na aerodynamiku.

FSI SPIN

Užší způsob vyplétání v oblasti sweetspotu, více otevřený způsob vyplétání a podlouhlý tvar průchodek na 6 a 12 hodinách umožňují lepší pohyb strun a tím pádem generují maximální spin. Zároveň technologie FSI v kombinaci s nejefektivnějším systémem pro spojování rámů a strun Woofer, který je umístěn uvnitř rámu v prostřední části, prodlužuje kontakt míče s výpletem a hráč má větší kontrolu úderu.

ČISTÝ POCIT CORTEX OD SMAC

Firma Babolat se spojila s předním podnikem na trhu letecké techniky SMAC. Ve spolupráci s touto společností vznikla po sérii testů technologie Cortex Pure Feel – na konkrétních místech rámu bylo do struktury rakety místo grafitových vrstev zapracované speciální vlákno z tenké viskózní elastické pryže vyvinuté společností SMAC. Díky tomu nabízí nová raketa Pure Aero jedinečný požitek z úderu při eliminování nechtěných vibrací.

Barva: Černá;Žlutá
Délka: 685 mm
Velikost gripu: L2
Země původu: Čína
Vyvážení: 330 mm
Hustota výpletu: 16 x 19
Velikost hlavy: 645 cm²
Hmotnost: 270 g
Materiál: Graphite
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Yellow/Black
Výplet: Ne
Pohlaví: Unisex

Ti. Radical Elite poskytuje trochu více stability při zásazích mimo středu a větší sweetspot pro řízenou sílu.
 
Pokud hledáte trochu více stability při nárazech mimo středu a větší kontrolu - vyzkoušejte Ti. Radical Elite. Díky technologii Extreme Grid, má větší sweetspot a mimořádnou stabilitu při zásazích mimo střed, což dává extra pocit. Úchop Contour Cushion také poskytuje hráčům větší pohodlí a tvar obrysu, abyste našli správný úchop. Grafitová kompozitní konstrukce také dává hráčům více rotace a kontroly.
Výplet: Ano
Barva: Šedá;Oranžová
Délka: 685 mm
Barva podle výrobce: Grey/Orange
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Čína
Hmotnost: 265 g
Hustota výpletu: 16 x 19
Velikost gripu: L3

S lehkou tenisovou raketou Speed Jr. 26, která je perfektní jako první raketa pro děti od 9 do 11 let, mohou junioři hrát rychle a kontrolovaně.
Tenisová raketa Speed Jr. 26 je vyrobena z lehké grafitové směsi. Měří 26 palců (66 cm) a je určena pro juniory od 9 do 11 let, kteří rádi hrají rychle a kontrolovaně. Má vhodnou váhu, skvělou hratelnost a moderní design, takže se dokonale hodí jako první raketa, se kterou se budou děti na hřišti bavit. Technologie Innegra poskytuje absorpci nárazu a zlepšuje stabilitu. Technologie Damp Plus vstřebává vibrace z úderu dřív, než se mohou dostat na rukojeť, což zlepšuje celkovou citlivost.

Rychlost a kontrola pro juniory od 9 do 11 let
Lehká grafitová směs
Skvělá hratelnost
Technologie Innegra pro absorpci nárazu a zlepšení stability
Technologie Damp Plus pro lepší citlivost
Moderní design

INNEGRA™

Innegra™ je dnes nejlehší vysoce výkonné vlákno na světě. Jeho extrémní houževnatost spolu s pokročilou technologií karbonového kompozitu vede k novému ultra pevnému hybridnímu kompozitu.

DAMP PLUS

Jedinečná vložka DAMP Plus izoluje nárazové vibrace od rukojeti pro výjimečné pohodlí.

Hustota výpletu: 16 x 19
Velikost gripu: L0
Barva: Bílá;Černá
Barva podle výrobce: Black/White
Vyvážení: 310 mm
Hmotnost: 250 g
Velikost hlavy: 645 cm²
Země původu: Čína
Velikost: 26
Délka: 660 mm
Věková skupina: Junior
Výplet: Ano
Pohlaví: Unisex

Model Wilson Duffel je připraven vždy, když cesta volá. Horní otevírací chlopeň a nastavitelné popruhy vám umožňují nosit jej jako batoh nebo jako tašku pro snadné cestování. Kapsa Thermo-Guard slouží k uložení občerstvení. Batoh nabízí dostatek úložného prostoru pro veškeré vaše vybavení během dne. Buďte připraveni s Wilson. Technické specifikace Látka: Tkaná Složení: 100 % Polyester Přihrádka na mobilní telefon: Ano Přihrádka na elektroniku: Ano Odolný vůči vodě: Ano
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: Black/Red;Red
Barva: Černá;Červená
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Rozměry: 66 x 28 x 25,5 cm
Materiál: Polyester
Délka: 66 cm

Pro Staff Precision XL 110 obsahuje velkorysou dávku vlastností pro zlepšení hry pro začátečníky a příležitostné hráče. Při vyšší váze a nadrozměrné hlavě tento rám přináší spoustu síly s extra rezervou na chyby při úderech, které minou střed výpletu. Jeho hliníkové složení propůjčuje trvanlivý pocit a jeho extra délka poskytuje hráčům více pokrytí hřiště. Highlighty Technologie Volcanic Frame zvyšuje stabilitu bez obětování síly Konstrukce AirLite Alloy vytváří lehký rám s výkonem a odolností Power Strings delší struny pro větší výkon Oversize hlava generuje působivou sílu a přidané odpuštění se zvětšeným sweet spotem Extra délka poskytuje prodloužený dosah a pokrytí kurtu Navržena v duchu Wilson ikonické výkonnostní série Pro Staff Předem vypletená Volcanic Frame Technology Velké ploché povrchy na rámu zvyšují stabilitu lehkých raket bez obětování síly nebo manévrovatelnosti. Power Strings Delší struny zvyšují rychlost pro větší sílu. AirLite Alloy Hliníkové složení poskytuje pozoruhodnou odolnost a lehkou pevnost.
Pohlaví: Unisex
Výplet: Ano
Materiál: Hliník
Země původu: Čína
Vyvážení: 335 mm
Délka: 692 mm
Hustota výpletu: 16 x 19
Hmotnost: 326 g
Věková skupina: Dospělý
Velikost hlavy: 710 cm²
Barva podle výrobce: Black/Red
Velikost gripu: L3
Barva: Červená

Chcete cítit lehkost a přesnost řady Pro Staff v rámu, který je ultralehký a snadno se s ním manipuluje? Díky rafinovanému, elegantnímu designu a zbarvení inspirovanému bohatými zemitými tóny je Wilson Pro Staff 97UL v14 ještě lehčí verzí než Pro Staff 97L v14, se stejným hustým vzorem strun, který vám umožňuje agresivní údery při zachování dokonalé přesnosti. Technologie Paradigm Bending mění profil ohybu shaftu a obruče, čímž optimalizuje rovnováhu mezi nimi, aby vám poskytly skvělou kontrolu potřebnou pro moderní, vertikální švih. Konstrukce Braid 45 Tato raketa má jedinečnou konstrukci, která uspořádá vlákna s dvojitým pletením ve 45-stupňových úhlech, aby poskytla neuvěřitelnou stabilitu. String Mapping Hustší strunové lůžko poskytuje zvýšený pocit a vynikající přesnost. Ergonomická koncovka Vylepšený komfort a hratelnost. Technologie Paradigm Bending Unikátní konstrukce z karbonových vláken, která optimalizuje profil ohybu obruče a shaftu pro zvýšenou flexibilitu bez ztráty síly potřebné pro moderní švih. Design Spojuje klasickou, elegantní osobnost série Pro Staff s moderními inovacemi.
Pohlaví: Unisex
Výplet: Ne
Barva: Zlatá
Věková skupina: Dospělý
Velikost gripu: L1
Délka: 686 mm
Země původu: Čína
Hmotnost: 286 g
Hustota výpletu: 16 x 19
Materiál: Graphite
Vyvážení: 325 mm
Velikost hlavy: 626 cm²
Barva podle výrobce: Gold ( Variant )