Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Do tenisové tašky ELITE 12R MONSTERCOMBI si můžete sbalit vše, co potřebujete na rušný víkend plný zápasů – včetně až 12 raket. Největší kombi taška z řady, je stylová a zároveň prostorná, odolná a praktická. Kromě tří hlavních přihrádek nabízí dvě přední kapsy na zip na menší předměty. Díky 2-cestnému systému nošení máte možnost si tašku dát přes rameno nebo na záda. Jako příklad toho, jak se HEAD snaží snížit spotřebu plastů, je visačka vyrobena z recyklovaného papíru a provázána konopnou šňůrou.

Prostorná, odolná a praktická
Prostor až pro 12 raket
Tři hlavní přihrádky
2-cestný systém nošení
Visačka vyrobená z recyklovaného papíru a konopné šňůry
Materiálové složení (vnější): 100 % polyester
Materiálové složení (vnitřní): 100 % polyester

Počet v balení (ks): 1
Kapacita počtu tenisových raket: 12
Pohlaví: Pánské;Dámské
Rozměry: 75 x 31 x 39 cm
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Black/White
Série: Elite
Objem: 76 L
Materiál: Polyester
Barva: Černá;Bílá
Typ Produktu: Taška
Země původu: Čína

Taška Babolat RH12 PURE se díky svému designu a praktickým funkcím rychle stala standardním modelem. Produkty od jejich uvedení na trh neustále vylepšujeme, aby byly pohodlnější, prostornější a praktičtější a zabezpečily větší ochranu pro vaše rakety.

RH12 PURE WIMBLEDON byla navržena pro zkušené hráče, kteří hledají nejlepší tašku pro přenášení a ochranu veškerého svého vybavení. Kompletně jsme přeuspořádali úložný prostor, abychom vám usnadnili život. Tato plně izolovaná taška má velkou centrální přihrádku (6 raket), průhlednou přihrádku na boty, přihrádku na 4 rakety, přihrádku na 2 rakety a boční kapsy na příslušenství. Ideální k tomu, abyste na první pohled našli to, co hledáte!

A protože vám chceme nabídnout to nejlepší, tato taška je vybavena voděodolným vnějším materiálem, který zaručuje ochranu a snadnou údržbu. Uvnitř tašky je použit extrémně odolný bílý izotermický materiál, který vám umožní lépe organizovat obsah a najít to, co hledáte.
BENEFITY
VELKÁ KAPACITA

Pojme až 12 raket ve 3 velkých a plně izolovaných přihrádkách s předělanými přepážkami (pro 2, 4 a 6 raket). Obsahuje robustní a odolný izolační materiál pro ochranu vašich raket při změnách teploty.

OPTIMÁLNÍ OCHRANA

Díky voděodolnému vnějšímu obalu zůstanou vaše věci suché a vnějšek tašky se snadno čistí houbou.

ODOLNÁ IZOLOVANÁ PŘIHRÁDKA

EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná izolovaná tkanina bez obsahu barviv, která ochrání vaše rakety před širokým rozsahem teplot a změn.

PROSTOR NA OBUV

Rychle zkontrolujte, zda máte boty sbalené díky průhledné přihrádce na boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětrávána směrem ven, čímž zabraňuje migraci pachů do jiných oblastí tašky.

ODNÍMATELNÉ RAMENNÍ POPRUHY

Systém ramenního popruhu, který lze při kontrole tašky na letišti odebrat, aby se předešlo možnému poškození.

TECHNICKÉ DETAILY

Kapacita raket: 12
Počet izolovaných přihrádek: 3
Počet popruhů: 2
Počet kapes: 3 izolované hlavní přihrádky, 1 kapsa na boty, 2 boční kapsy
Počet rukojetí: 3

Barva podle výrobce: White/Grey
Věková skupina: Junior;Dospělý
Typ Produktu: Taška
Země původu: Čína
Rozměry: 75 x 48 x 32 cm
Barva: Bílá;Šedá
Pohlaví: Unisex
Objem: 73 L
Kapacita počtu tenisových raket: 12

Wilson's Tour 12 Pack v módní barvě má dvě oddělené přihrádky na zip pro přenášení vybavení (až 12 raket) a oblečení. Extra kapsy na zip poskytují prostor pro boty, doplňky a jiné osobní věci, zatímco polstrované popruhy batohu usnadňují nošení. Obsahuje poutko na zavěšení. Highlighty Kapacita: 12 raket Přihrádky na rakety: Do přihrádky uzavřete své rakety, výstroj a další vybavení. Přihrádka na boty: Noste s sebou při cestování další pár bot ve vnitřním úložném prostoru. Velká kapsa na příslušenství: Dodatečný prostor pro vybavení, výstroj a osobní věci. Popruhy: Získejte pohodlné nošení s polstrovanými popruhy batohu, které lze nastavit tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Uzamykací zipy: Udržujte obsah tašky v suchu. Popruhy na nošení přes rameno Popruhy poskytují možnost nošení přes rameno nebo s horní rukojetí.
Barva podle výrobce: Kámen
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Rozměry: 71 x 32 x 29 cm
Materiál: Polyester
Barva: Šedá
Délka: 71 cm
Série: Tour
Země původu: Čína
Typ Produktu: Taška

Kompaktní batoh vhodný k dojíždění s motivem éry Series Noir, díky kterému je nošení všech tenisových potřeb bezproblémové. Ať už se balíte na den nebo na víkend, batoh Wilson's Noir Tour vám umožní cestovat nalehko, ale s funkčností zkušeného profíka. Je součástí kolekce limitované edice, která se pěkně kombinuje s výkonnostními raketami, je elegantní a kompaktní a poskytuje vyhrazenou přihrádku až pro dvě rakety s uzamykatelným zipem. K jejich zajištění je hlavní přihrádka rozdělena na lehkou organizaci notebooku a jiných předmětů, zatímco odvětrávaná kapsa vám umožní oddělit špinavé oblečení nebo boty. Kapacita raket: 2 1 částečná přihrádka na zip 1 hlavní přihrádka s polstrovanou přihrádkou 1 větraná kapsa 1 velká kapsa na příslušenství 1 malá kapsa na příslušenství Design inspirovaný limitovanou edicí kolekce ''Series Noir'' Velká kapsa na příslušenství Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní potřeby. Malá kapsa na příslušenství Prostor pro menší osobní věci a cennosti. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý. Pouzdro na notebook Vnitřní pouzdro určené pro uložení a ochranu notebooku, tabletu nebo podobného zařízení. Částečná přihrádka na rakety Přihrádka má uzamykací zipy pro uzavření hlavy rakety. Popruhy na batoh Nastavitelné, polstrované popruhy batohu pro pohodlné nošení. Vnější kapsa na láhev s vodou Boční síťovaná kapsa pojme láhev s vodou nebo sportovní nápoj. Větraná kapsa Kapsa umožňuje propocenému oblečení dýchat a větrat se během cestování.
Věková skupina: Dospělý
Objem: 27 L
Barva: Černá
Hmotnost: 0,7 kg
Země původu: Čína
Rozměry: 30,5 x 23,3 x 44,5 cm
Typ Produktu: Batoh
Délka: 30,5 cm
Kapacita počtu tenisových raket: 5
Barva podle výrobce: Black
Pohlaví: Unisex
Série: Noir Tour
Materiál: Polyester

Model Wilson Duffel je připraven vždy, když cesta volá. Horní otevírací chlopeň a nastavitelné popruhy vám umožňují nosit jej jako batoh nebo jako tašku pro snadné cestování. Kapsa Thermo-Guard slouží k uložení občerstvení. Batoh nabízí dostatek úložného prostoru pro veškeré vaše vybavení během dne. Buďte připraveni s Wilson. Technické specifikace Látka: Tkaná Složení: 100 % Polyester Přihrádka na mobilní telefon: Ano Přihrádka na elektroniku: Ano Odolný vůči vodě: Ano
Materiál: Polyester
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: Red;Black/Red
Věková skupina: Dospělý
Typ Produktu: Batoh;Taška
Rozměry: 66 x 28 x 25,5 cm
Délka: 66 cm
Barva: Červená;Černá
Země původu: Čína

Batoh Ultra v4 Tour má výrazný design, který dokonale doplňuje úžasnou řadu tenisových raket Ultra v4. Tento polyesterový batoh má minimalistický vzhled, ale je dostatečně funkční pro různé tenisty. V zadní části má přihrádku, která pojme až 2 rakety, hlavní přihrádku s vyztuženou přihrádkou na laptop a organizační kapsy a větranou kapsu vpředu ideální na boty nebo špinavé oblečení. Cestujte nalehko a pohodlně díky elastické kapse na boku na láhve s vodou nebo plechovky na tenisové míčky.
Highlighty

Prostor s uzamykatelným zipem v zadní části pojme až 2 rakety
Hlavní přihrádka s polstrovaným pouzdrem na notebook
Hlavní přihrádka obsahuje organizační kapsy na osobní věci
Dvě boční kapsy na láhve s vodou nebo plechovky s míčky
Větraná kapsa vpředu na boty nebo špinavé oblečení
Malá kapsa na zip na příslušenství vpředu
Nastavitelné polstrované popruhy
Cool design doplňuje řadu tenisových raket Ultra v4

Technologie
Pouzdro na notebook

Vnitřní pouzdro určené pro uložení a ochranu notebooku, tabletu nebo podobného zařízení.

Částečná přihrádka na rakety

Přihrádka má uzamykací zipy pro uzavření hlavy rakety.

Velká kapsa na příslušenství

Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní věci.

Malá kapsa na příslušenství

V kapse je prostor pro menší osobní věci a cennosti.

Vnější kapsa na láhev s vodou

Boční síťovaná kapsa pojme láhev s vodou nebo sportovní nápoj.

Větraná kapsa

Kapsa umožňuje propocenému oblečení dýchat a větrat se během cestování.

Popruhy batohu

Nastavitelné, polstrované popruhy batohu pro pohodlné nošení.

Uzamykací zipy

Zipy se do sebe zamykají, aby obsah kapes zůstal suchý.

Barva podle výrobce: Blue
Barva: Modrá
Věková skupina: Dospělý
Délka: 30,5 cm
Pohlaví: Unisex
Kapacita počtu tenisových raket: 2
Rozměry: 30,5 x 20 x 44,5 cm
Typ Produktu: Batoh
Materiál: Polyester
Série: Ultra
Země původu: Čína

Omotávky Pro Overgrip, používané mnoha profesionály přinášejí řadu výhod, které je odlišují od konkurence. Super tenká, vysoce pružná plstěná vrstva poskytuje vynikající pocit po dlouhou dobu. Pro Overgrip jsou preferovány hráči všech věkových kategorií a schopností pro jejich hodnotu, kvalitu a odolnost.
Specifikace:

Používané mnoha profesionálními hráči
Tenká, pružná plsť poskytuje příjemný pocit
Odolný materiál pro dlouhotrvající výkon
Obsahuje pásku pro snadnou aplikaci
Dostupné v mnoha barvách
Balení obsahuje 30 kusů

Počet v balení (ks): 30
Pohlaví: Unisex
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: White
Barva: Bílá
Země původu: Čína

Prostorná odolná taška s více přihrádkami, do kterých se vejdou všechny nezbytnosti. Dokonalá taška shrnutá do několika slov: Tour Red Padel Bag. V této tašce je prostor pro všechny nezbytnosti a ještě více, od dvou hlavních přihrádek, které pojmou až šest raket, přes vnitřní kapsu vyrobenou pouze pro notebook nebo tablet až po kapsu na příslušenství, která je ideální pro menší osobní věci. Rakety jsou chráněny před extrémními teplotami díky podšívce Thermoguard, která chrání jeden z hlavních oddílů. Tato taška, speciálně navržená s klasickými barvami Wilson, zvýší úroveň hry, kamkoli půjde. Přihrádka Thermoguard na rakety Podšívka Thermoguard chrání zařízení před extrémními teplotami. Dvojitý nosný systém Všestranný nosný systém zahrnuje nastavitelný ramenní popruh a polstrované popruhy batohu. Přihrádka na boty Vnitřní úložný prostor pojme extra pár bot během cestování. Kapsa na příslušenství podšitá fleecem Fleecová podšívka poskytuje dodatečnou ochranu pro menší cennosti. Prostor pro rakety Přihrádka plně pokryje rakety, větší výstroj a další vybavení. Velká kapsa na příslušenství Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní věci. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý.
Materiál: Polyester
Série: Tour
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: Červená;Red
Kapacita počtu tenisových raket: 4
Země původu: Čína
Typ Produktu: Taška
Věková skupina: Dospělý
Objem: 48 L
Délka: 57 cm
Barva: Červená
Rozměry: 57 x 31 x 31 cm
Hmotnost: 1,1 kg

Prostorná vysokovýkonná taška inspirovaná a spolunavržená legendárním Fernandem Belasteguinem. Posedlost je osobní. Taška Bela DNA Super Tour Padel Bag, inspirovaná a navržená spolu s legendárním Fernandem Belasteguinem, byla vyrobena tak, aby uspokojila každou potřebu dosáhnout vrcholu v tomto sportu. Tato taška obsahuje povrchovou úpravu TPU, díky které bude vypadat nedotknutelně, Thermoguard podšívku, která ochrání vaše rakety i při extrémních teplotách, a kapsu na příslušenství s fleecovou podšívkou, do které si můžete vzít všechna kouzla pro štěstí. Kromě těchto nezbytných funkcí obsahuje taška funkce, které vám pomohou udržet si pořádek, jmenovitě menší kapsy na příslušenství a polstrované pouzdro na laptop. Přihrádka Thermoguard na rakety Podšívka Thermoguard chrání zařízení před extrémními teplotami. Přihrádka na boty Vnitřní úložný prostor pojme extra pár bot během cestování. Prostor pro notebook Vnitřní pouzdro určené pro uložení a ochranu notebooku, tabletu nebo podobného zařízení. Prostor pro rakety Přihrádka plně pokryje rakety, větší výstroj a další vybavení. Malá kapsa na příslušenství Kapsa pojme menší osobní věci a cennosti. Větraná kapsa Kapsa umožňuje propocenému oblečení dýchat a větrat se během cestování. Popruhy na nošení přes rameno Popruhy poskytují možnost nošení přes rameno nebo s horní rukojetí. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý.
Materiál: Polyester
Pohlaví: Unisex
Typ Produktu: Batoh;Taška
Země původu: Čína
Barva: Černá
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 1,3 kg
Série: Bela DNA
Kapacita počtu tenisových raket: 7
Objem: 43 L
Rozměry: 60 x 31 x 31 cm
Barva podle výrobce: Black
Délka: 600 mm

Mini tenisová síť je dokonale přizpůsobena výšce malých dětí a umožňuje zábavné učení se tenisu. Je možné ji rozložit a složit velmi rychle. Díky své lehkosti a modularitě je velmi praktická.VLASTNOSTI:Délka: 3 m
Délka: 3 m
Barva: Červená
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Red