Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Taška Babolat RH12 PURE se díky svému designu a praktickým funkcím rychle stala standardním modelem. Produkty od jejich uvedení na trh neustále vylepšujeme, aby byly pohodlnější, prostornější a praktičtější a zabezpečily větší ochranu pro vaše rakety.

RH12 PURE WIMBLEDON byla navržena pro zkušené hráče, kteří hledají nejlepší tašku pro přenášení a ochranu veškerého svého vybavení. Kompletně jsme přeuspořádali úložný prostor, abychom vám usnadnili život. Tato plně izolovaná taška má velkou centrální přihrádku (6 raket), průhlednou přihrádku na boty, přihrádku na 4 rakety, přihrádku na 2 rakety a boční kapsy na příslušenství. Ideální k tomu, abyste na první pohled našli to, co hledáte!

A protože vám chceme nabídnout to nejlepší, tato taška je vybavena voděodolným vnějším materiálem, který zaručuje ochranu a snadnou údržbu. Uvnitř tašky je použit extrémně odolný bílý izotermický materiál, který vám umožní lépe organizovat obsah a najít to, co hledáte.
BENEFITY
VELKÁ KAPACITA

Pojme až 12 raket ve 3 velkých a plně izolovaných přihrádkách s předělanými přepážkami (pro 2, 4 a 6 raket). Obsahuje robustní a odolný izolační materiál pro ochranu vašich raket při změnách teploty.

OPTIMÁLNÍ OCHRANA

Díky voděodolnému vnějšímu obalu zůstanou vaše věci suché a vnějšek tašky se snadno čistí houbou.

ODOLNÁ IZOLOVANÁ PŘIHRÁDKA

EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná izolovaná tkanina bez obsahu barviv, která ochrání vaše rakety před širokým rozsahem teplot a změn.

PROSTOR NA OBUV

Rychle zkontrolujte, zda máte boty sbalené díky průhledné přihrádce na boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětrávána směrem ven, čímž zabraňuje migraci pachů do jiných oblastí tašky.

ODNÍMATELNÉ RAMENNÍ POPRUHY

Systém ramenního popruhu, který lze při kontrole tašky na letišti odebrat, aby se předešlo možnému poškození.

TECHNICKÉ DETAILY

Kapacita raket: 12
Počet izolovaných přihrádek: 3
Počet popruhů: 2
Počet kapes: 3 izolované hlavní přihrádky, 1 kapsa na boty, 2 boční kapsy
Počet rukojetí: 3

Barva: Bílá;Šedá
Věková skupina: Dospělý;Junior
Objem: 73 L
Rozměry: 75 x 48 x 32 cm
Kapacita počtu tenisových raket: 12
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: White/Grey
Pohlaví: Unisex

Díky pětiúhelníkovému tvaru a materiálu UHMW s nízkým třením poskytuje Revolve Spin přidanou zpětnou vazbu a záběr.
String Construction: Monofilament
Pohlaví: Unisex
Barva: Černá
Délka: 200 m
Průměr: 1,25 mm
Barva podle výrobce: Black
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý

Všestranná taška vhodná k dojíždění, kterou si můžete vzít s sebou kamkoli jdete. Pokud chodíte pěšky nebo na kole na tenisové kurty, batoh může být pohodlnější (a všestrannější) možností než taška. Wilson's Team Backpack je skvělou volbou pro klubové hráče, kteří potřebují místo na tenisové rakety, převlečení a několik dalších kousků výbavy. Využijte boční kapsy na láhve s vodou nebo plechovky na míče. Kapacita raket: 2 1 částečná přihrádka na raketu 1 hlavní přihrádka s polstrovanou přihrádkou 1 kapsa na příslušenství 2 boční kapsy Velká kapsa na příslušenství Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní potřeby. Malá kapsa na příslušenství Prostor pro menší osobní věci a cennosti. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý. Částečná přihrádka na rakety Přihrádka má uzamykací zipy pro uzavření hlavy rakety. Popruhy na batoh Nastavitelné, polstrované popruhy batohu pro pohodlné nošení. Vnější kapsa na láhev s vodou Boční síťovaná kapsa pojme láhev s vodou nebo sportovní nápoj.
Barva podle výrobce: Heather Green
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Polyester
Kapacita počtu tenisových raket: 2
Rozměry: 30,5 x 21,5 x 46 cm
Barva: Zelená
Série: Team
Pohlaví: Unisex

Model Wilson Duffel je připraven vždy, když cesta volá. Horní otevírací chlopeň a nastavitelné popruhy vám umožňují nosit jej jako batoh nebo jako tašku pro snadné cestování. Kapsa Thermo-Guard slouží k uložení občerstvení. Batoh nabízí dostatek úložného prostoru pro veškeré vaše vybavení během dne. Buďte připraveni s Wilson. Technické specifikace Látka: Tkaná Složení: 100 % Polyester Přihrádka na mobilní telefon: Ano Přihrádka na elektroniku: Ano Odolný vůči vodě: Ano
Pohlaví: Unisex
Věková skupina: Dospělý
Barva: Červená;Černá
Rozměry: 66 x 28 x 25,5 cm
Země původu: Čína
Materiál: Polyester
Délka: 66 cm
Barva podle výrobce: Red;Black/Red

Dokonalá taška, do které se vejde vše potřebné pro trénink nebo zápas. Klíčovým prvkem této tašky je, že je vyrobena z recyklovaného materiálu – stylově šetří planetu. K dispozici je také množství úložných kapes, které pomohou udržet veškeré vybavení pěkně uspořádané, včetně částečného oddílu na rakety, který chrání vaše rakety, oddílu s thermoguard, který chrání jídlo nebo menší předměty před sluncem, a kapsy s fleece podšívkou, do které se dají uložit menší předměty, jako je telefon, peněženka nebo klíče. Highlighty Kapacita: 2 rakety Částečná přihrádka na rakety: Uzavřete a zajistěte hlavy raket pomocí částečné přihrádky, která má uzamykací zipy. Kapsa Thermoguard: Podšívka Thermoguard chrání vaše menší osobní věci a občerstvení před extrémními změnami teploty. Kapsa na příslušenství podšitá fleecem: Pojme menší předměty, jako je telefon, peněženka nebo klíče. Obsahuje odnímatelnou kapsu na boty na zip, která pomáhá udržovat tašku čistou. Vnější kapsa na láhev s vodou: Láhev s vodou nebo sportovní nápoj můžete uložit do vnější síťované kapsy. Velká kapsa na příslušenství Kapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní věci. Malá kapsa na příslušenství V kapse je prostor pro menší osobní věci a cennosti. Popruhy na nošení přes rameno Popruhy poskytují možnost nošení tašky přes rameno nebo s horní rukojetí. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah kapsy zůstal suchý.
Barva: Šedá
Materiál: Polyester
Barva podle výrobce: Grey/Blue
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Rozměry: 52 x 35,5 x 18 cm
Pohlaví: Dámské
Délka: 52 cm

Omotávky Pro Overgrip, používané mnoha profesionály přinášejí řadu výhod, které je odlišují od konkurence. Super tenká, vysoce pružná plstěná vrstva poskytuje vynikající pocit po dlouhou dobu. Pro Overgrip jsou preferovány hráči všech věkových kategorií a schopností pro jejich hodnotu, kvalitu a odolnost.
Specifikace:

Používané mnoha profesionálními hráči
Tenká, pružná plsť poskytuje příjemný pocit
Odolný materiál pro dlouhotrvající výkon
Obsahuje pásku pro snadnou aplikaci
Dostupné v mnoha barvách
Balení obsahuje 30 kusů

Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: White
Země původu: Čína
Barva: Bílá
Věková skupina: Dospělý
Počet v balení (ks): 30

Wilson's Team 3-Pack je skvělá taška pro klubové hráče, kteří potřebují místo na dvě až tři tenisové rakety, oblečení a pár dalších kousků výbavy. Kromě hlavní přihrádky je zde velká vnější kapsa na zip, která je ideální pro uložení dalších míčků, gripů a občerstvení. Noste ji za horní rukojeti nebo polstrované ramenní popruhy. Highlighty Kapacita: 3 rakety Přihrádka na rakety: Do přihrádky uzavřete své rakety, velkou výstroj a další vybavení. Velká kapsa na příslušenství: Dodatečný prostor pro vybavení, výstroj a osobní věci. Popruhy na nošení přes rameno: Noste ji přes rameno nebo pomocí horního držadla se dvěma možnostmi popruhů. Uzamykací zipy: Udržujte obsah tašky v suchu díky zipům, které se do sebe zamykají.
Série: Team
Barva: Šedá
Pohlaví: Unisex
Materiál: Polyester
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Heather Grey
Rozměry: 76 x 33 x 10 cm
Délka: 76 cm
Země původu: Čína

Prostorná vysokovýkonná taška inspirovaná a spolunavržená legendárním Fernandem Belasteguinem. Posedlost je osobní. Taška Bela DNA Super Tour Padel Bag, inspirovaná a navržená spolu s legendárním Fernandem Belasteguinem, byla vyrobena tak, aby uspokojila každou potřebu dosáhnout vrcholu v tomto sportu. Tato taška obsahuje povrchovou úpravu TPU, díky které bude vypadat nedotknutelně, Thermoguard podšívku, která ochrání vaše rakety i při extrémních teplotách, a kapsu na příslušenství s fleecovou podšívkou, do které si můžete vzít všechna kouzla pro štěstí. Kromě těchto nezbytných funkcí obsahuje taška funkce, které vám pomohou udržet si pořádek, jmenovitě menší kapsy na příslušenství a polstrované pouzdro na laptop. Přihrádka Thermoguard na rakety Podšívka Thermoguard chrání zařízení před extrémními teplotami. Přihrádka na boty Vnitřní úložný prostor pojme extra pár bot během cestování. Prostor pro notebook Vnitřní pouzdro určené pro uložení a ochranu notebooku, tabletu nebo podobného zařízení. Prostor pro rakety Přihrádka plně pokryje rakety, větší výstroj a další vybavení. Malá kapsa na příslušenství Kapsa pojme menší osobní věci a cennosti. Větraná kapsa Kapsa umožňuje propocenému oblečení dýchat a větrat se během cestování. Popruhy na nošení přes rameno Popruhy poskytují možnost nošení přes rameno nebo s horní rukojetí. Uzamykací zipy Zipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý.
Pohlaví: Unisex
Rozměry: 60 x 31 x 31 cm
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Black
Barva: Černá
Věková skupina: Dospělý

Prostorná výkonná taška na rakety s motivem Noir, která unese cokoli a vše, co potřebujete, když vyrážíte na kurt.Wilson Tour 12 Pack, který je součástí kolekce limitované edice, která se dobře hodí k výkonnostním raketám, má dvě hlavní přihrádky, do kterých se vejde až 12 raket a oblečení. Extra kapsy na zip poskytují prostor pro boty, doplňky a jiné osobní věci, zatímco polstrované popruhy batohu usnadňují jeho nošení. Obsahuje poutko na zavěšení.Kapacita raket: 122 hlavní přihrádky1 kapsa na boty na zip1 velká kapsa na příslušenství1 malá kapsa na příslušenstvíDesign inspirovaný limitovanou edicí kolekce ''Series Noir''Přihrádka Thermoguard na raketyPodšívka Thermoguard chrání zařízení před extrémními teplotami.Přihrádka na botyVnitřní úložný prostor pojme extra pár bot během cestování.Prostor pro raketyPřihrádka plně pokryje rakety, větší výstroj a další vybavení.Velká kapsa na příslušenstvíKapsa poskytuje další prostor pro vybavení a osobní potřeby.Malá kapsa na příslušenstvíProstor pro menší osobní věci a cennosti.Uzamykací zipyZipy se do sebe zamykají, aby obsah tašky zůstal suchý.Dvojitý nosný systémVšestranný nosný systém zahrnuje nastavitelný ramenní popruh a polstrované popruhy batohu.Horní rukojeť pro přenášeníMadlo na vrchu tašky poskytuje snadné přenášení.
Pohlaví: Unisex
Rozměry: 72,5 x 29 x 32 cm
Barva: Černá
Materiál: Polyester
Kapacita počtu tenisových raket: 12
Série: Noir Tour
Délka: 72,5 cm
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Black

Barva podle výrobce: Black
Barva: Černá
Série: Noir Tour
Věková skupina: Dospělý
Kapacita počtu tenisových raket: 6
Pohlaví: Unisex