Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Fotbalová branka pro rekreační použití na zahradě nebo na hřišti.. Fotbalová branka SPARTAN Fussballtor je plně přenosná fotbalová branka vhodná pro všechny druhy povrchů, pro rekreační a tréninkové použití na hřišti i v parku. Předností je pevná konstrukce a též velmi jednoduchá manipulace.Technický popis:


pevná konstrukce z ocelových trubek o průměru 3,8 cm
jednoduchá manipulace
kvalitní povrchová úprava
šířka stěny trubek hlavní konstrukce: 0,8 mm
šířka stěny podpěrných trubek: 0,6 mm
rozměry: d240 x š100 x v160 cm
materiál: kov
kotvící kolíky a síť součásti balení

Sada branek s jednoduchou manipulací a montáží, taška na přenos, skládací rám.. Sada fotbalových branek Spartan Flex je vysoce kvalitní set skládacích branek na fotbal, díky kterým si můžete se svými přáteli nebo dětmi užít příjemné chvíle. Branky jsou vyztužené a vybavené sítí. Montáž, ukotvení i manipulace s brankami je snadná a jednoduchá, zvládne jí každý. Krom branek samotných balení obsahuje i praktickou brašnu pro přenášení.Technický popis:


snadná montáž
jednoduchá manipulace
skládací rám
stylový vzhled
materiál konstrukce: sklolaminát
materiál sítě: nylon mesh
rozměry: 122 cm x 76 cm x 76 cm
obsah balení: 2 branky se sítí, plastové kolíky (3 ks pro 1 branku), taška na přenášení
hmotnost: 4 kg

Robustní celokovová branka na fotbal se sítí a odnímatelným terčem pro trénování přesnosti střelby.. Fotbalová branka Spartan Training je robustní celokovová branka na fotbal se sítí a odnímatelným terčem pro trénování přesnosti střelby. Zesílená konstrukce branky je vyrobena z pevným kovových trubek o průměru 38 mm se západkovým systémem. Povrch je upraven nástřikem, který zamezuje korozi. Branka jako taková je snadno přenositelná, plně rozebíratelná, vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Pevnou pozici branky proti pohybu zajišťuje sada háčků pro uchycení do země.Technický popis:


robustní kovová konstrukce 38 mm
terč pro trénování přenosti střelby
antikorozní uprava
vhodná pro vnitřní i venkovní použití
průměr trubek: 38 mm
materiál: lakovaná ocel
hmotnost: 10,2 kg
rozměry: š213 x v152 x h76 cm
obsah balení: branka, síť, odnímatelný terč, kotvící sada háčků

Fotbalová branka pro hry na zahradě i hřišti, k trénování přesnosti střelby.. Fotbalová branka Spartan Metall Tor je vhodná pro hry na zahradě i na hřišti. Branka je zkonstruována z trubek z kvalitního kovu a průměru 2,45 cm. K brance se dá také připnout cílová stěna, která je součástí balení. Tato stěna slouží k vlastní orientaci přesnosti střelby.Technický popis:


materiál: kvalitní kov
průměr tyčí: 2,45 cm
rozměry: délka 290 x výška 165 x hloubka 90 cm
dodáváno včetně sítě, terče (cílová stěna) a kotvících kolíků