Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Fotbalový míč pro zápas i trénink, vrstva polyurethanu pro větší odolnost.. Fotbalový míč Spartan Exclusive je díky perfektním vlastnostem a moderním výrobním technologiím vyhledávaným míčem mezi všemi typy fotbalových nadšenců, kteří při hře ocení jeho kvalitní herní vlastnosti. Fotbalový míč Exclusive je šitý celkem z 32 samostatných dílků a je vyroben z kůže, která je potažena polyuretanovou vrstvou. Velikou výhodou míče Exclusive je jeho univerzální použitelnost na všech površích během celého roku. Tento opravdu vysoce kvalitní zápasový míč je k dostání ve standardní velikosti 5.Technický popis:


fotbalový míč pro tréninkové i zápasové účely
šitý z 32 kožených dílů s polyuretanovou vrstvou
vhodný pro všechny povrchy
výborné herní vlastnosti
velikost: 5
poznámka: míč je dodáván ve vyfouknutém stavu

Sada branek s jednoduchou manipulací a montáží, taška na přenos, skládací rám.. Sada fotbalových branek Spartan Flex je vysoce kvalitní set skládacích branek na fotbal, díky kterým si můžete se svými přáteli nebo dětmi užít příjemné chvíle. Branky jsou vyztužené a vybavené sítí. Montáž, ukotvení i manipulace s brankami je snadná a jednoduchá, zvládne jí každý. Krom branek samotných balení obsahuje i praktickou brašnu pro přenášení.Technický popis:


snadná montáž
jednoduchá manipulace
skládací rám
stylový vzhled
materiál konstrukce: sklolaminát
materiál sítě: nylon mesh
rozměry: 122 cm x 76 cm x 76 cm
obsah balení: 2 branky se sítí, plastové kolíky (3 ks pro 1 branku), taška na přenášení
hmotnost: 4 kg

Skvělý fotbalový míč pro dospělé hráče, který je díky odolnému materiálu vhodný pro všechny povrchy!. Fotbalový míč inSPORTline Nezmaar je odolný míč na fotbal standardní velikosti. K tréninku či amatérské hře ho tak využijí zejména dospělí hráči a hráčky. Díky strojovému šití a kvalitnímu materiálu je odolný a vhodný pro hru na všech typech povrchu. Bílá barva s barevným potiskem navíc s povrchem vždy kontrastuje a míč je tak pro hráče dobře viditelný. Pokud potřebujete kvalitní míč pro na doma či na trénink, tento model je jasná volba!Technický popis:


standardní fotbalový míč pro trénink a rekreační hru
bílé provedení s barevným potiskem
šitý z 32 dílů
určen pro všechny typy povrchů
materiál: TPU/PVC, butyl (duše)
velikost: 5
hmotnost: 420 - 450 g
obvod: 68 - 71 cm
maximální tlak pro nafouknutí: 0,6 - 0,8 bar
poznámka: míč je dodáván ve vyfouknutém stavu

The product you have specified as "Slazenger hania krp men's football boots sax blue" is probably men's football boots produced under the "hania crp" model name of the Slazenger brand, and are available in a color called "sax blue". These types of products are usually designed to improve performance on the football field. The crampons are equipped with special sole patterns and studs, allowing players to provide better stability, traction and control on the ground. "Saxe" denotes the color code of the shoe and is part of the product's design.

Product Information of the Shoe Upper Material : Imitation LeatherLining Material : TextileSole Material : ThermoInsole Thickness (cm) : 2Heel Height (cm) : 3 Fit : NormalLength (cm) : 28 Height (cm) : 10Tie Type : Lace-UpSeason : SummerWaterproof Feature: None. : SlazengerStock Code : SA13FE004-620Model Name : HANIA KRP Color : Claret RedGender : MenProduct Group : ShoesCategory : Football Age Group: Men

Material: PvcSeason: Winter 2023 Origin: Turkey Gender:Unisex

Material: PvcSeason: Winter 2023 Origin: Turkey Gender:Unisex

Material: PvcSeason: Winter 2023 Origin: Turkey Gender:Unisex

Material: PvcSeason: Winter 2023 Origin: Turkey Gender:Unisex

Material: PvcSeason: Winter 2023 Origin: Turkey Gender:Unisex