Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aktivační karta pro pluginy: Classic Compressors Bundle, Focusrite d2/d3, Impact, JOEMEEK Bundle, Moogerfooger Bundle, Pultec Bundle, Reel Tape Suite, Reverb One, Smack!, and SoundReplacer. Pluginy lze použít s profesionálním nahrávacím softvérem Pro Tools a lze je stáhnout přímo z webové stránky Avid.
Země původu: Čína

Waldorf PPG 3. V 3698 CZK  -2% 
Virtuální syntezátor s bankou samplů a efektů. Nabízí klasické synth zvuky z 80tých let. Disponuje 256 hlasou polyfonií, autentickou reprodukcí digitálních oscilátorů, více než 100 wavetables, nebo 500 zvuky. Dále obsahuje dva wavetable oscilátory pro každý hlas s volitelnými vzorky s 8, 12, nebo 32-bit hloubkou. Jako zdroj modulace slouží kromě LFO tři generátory obálek. K dispozici jsou režimy efektů overdrive, phaser, chorus, arpeggiator a 4 pásmový ekvalizér. Téměř všechny parametry mohou být automatizovány pomocí MIDI, což umožňuje bezproblémovou integraci do stávajícího prostředí. Kompatibilní s operačním systémem Windows XP a Mac OS X.
Typ: Virtual Instrument
EQ: Ano
Oscilátory: Ano
Envelope: Ano
Kompatibilní s: Windows;macOS
Systémové požadavky: Win (64-bit);Win (32-bit);Mac OSX 10.13 (64-bit);Mac OSX 10.10 (64-bit);Mac OSX 10.9;Mac OSX 10.12 (64-bit);Mac OSX 10.15;Mac OSX 10.11 (64-bit);Mac OSX 10.14 (64-bit)
Arpeggiator: Ano
Typy efektů: Overdrive;EQ;Chorus;LFO;Phaser
Počet zvuků: 256.0
Země původu: Německo
Hardwarové požadavky: AMD Athlon 64;Intel Core Duo
Licence: Plná verze
Počet presetů: 500

BRICKWALL HD je plug-in limiter jako žádný jiný. Je navržen pro použití v profesionálních a domácích studiových masteringcích a nabízí klasické transparentní omezení a moderní pracovní postup orientovaný na hlasitost pro vynikající a předvídatelné výsledky. S volitelným stolním ovladačem je BRICKWALL HD průkopnickou fúzí prémiového softwaru a další generace hardwaru asistovaného pracovního postupu. Jedinečné desktopové rozhraní BRICKWALL HD klade vaši kreativitu do centra pozornosti tím, že poskytuje snadný přístup ke všem klíčovým parametrům a měřením. Volitelná praktická řídící jednotka vám umožní zkoumat a experimentovat dle vlastního uvážení a urychlí váš proces masteringu a mixování.
Podporované formáty pluginů: VST3;VST;VST2;AAX;AU
Kompatibilita: Windows 7;Windows 8;Windows 10 <;Mac OS 10.14 <;Mac OS 10.13;Mac OS 10.15;Mac OS 11 <
Systémové požadavky: Win 7 <;Mac OSX 10.13 <
Kompatibilní s: Windows;macOS
Vzorkovací frekvence: 96 kHz;88.2 kHz;176.4 kHz;192 kHz;48 kHz;44.1 kHz
Typ: Limiter
Balení obsahuje: Manuál
Země původu: Čína
Licence: Plná verze

Komplexní profesionální sada nástrojů pro mastering a mixáž. Obsahuje všechny zvukové procesory T-RrackS Grand a navíc všechny jednotlivé procesory z T-RrackS Custom Shop. Celkově obsahuje 33 T-RrackS modulů: 14 dynamických procesorů, 11 ekvalizérů, 5 reverbů, 3 audio procesory. Mezi zahrnuty modely patří například vícepásmový Quad kompresor, Stealth Limiter nebo Vintage Tube kompresor.
Set: Ano
Země původu: Čína

Cubase Elements 13 je výkonný a všestranný software pro produkci hudby, který nabízí vše, co potřebujete k pořizování profesionálně znějících nahrávek, od skládání a nahrávání až po mixování a mastering. Je ideální pro hudebníky všech úrovní, od začátečníků až po zkušené profesionály.Mezi novinky v Cubase Elements 13 patří:VariAudio korekce výšky tónu: Jednoduše korigujte výšku tónu svých vokálních nahrávek, aniž byste do nich vnášeli artefakty nebo nepřirozené zvuky.Multi-track AudioWarp a Audio Quantize: Aplikujte Warp a Quantize na více stop najednou, čímž ušetříte čas a námahu.Pokročilé pracovní postupy komprimace: Kompilace záběrů nebyla nikdy jednodušší díky novému zjednodušenému pracovnímu postupu a výkonným nástrojům na úpravu.Retrologue, Padshop, Verve a Trip: Čtyři nové virtuální nástroje, které nabízejí širokou škálu zvukových možností, od vintage syntezátorů až po moderní zvukové plochy.Podpora verzí skladeb: Track Versions: podpora skladeb umožňuje experimentovat s různými nápady a variacemi, aniž byste ztratili svou původní práci.Cubase Elements 13 obsahuje i všechny funkce, které od Cubase očekáváte, jako např.:Výkonný 64bitový zvukový engine: Vychutnejte si křišťálově čistou kvalitu zvuku bez ohledu na složitost vašeho projektu.Komplexní sada nástrojů pro úpravu MIDI: Vytvářejte a upravujte MIDI stopy s lehkostí pomocí široké škály nástrojů a funkcí.Široká škála virtuálních nástrojů a efektů: Cubase Elements 13 se dodává s širokým výběrem zabudovaných nástrojů a efektů, takže máte vše, co potřebujete pro tvorbu hudby, hned po vybalení.Intuitivní pracovní postup a snadno použitelné rozhraní: Cubase Elements 13 je navržen tak, aby se snadno používal i začátečníkům. Intuitivní pracovní postup a uživatelsky přívětivé rozhraní usnadňují práci a umožňují hned začít vytvářet hudbu.Ať už jste začínající hudebník nebo zkušený profesionál, Cubase Elements 13 je pro vás ideální software pro produkci hudby. Nabízí výkonný soubor funkcí a nástrojů, které usnadňují pořizování profesionálně znějících nahrávek.
Varianta: Standard
Systémové požadavky: Win11 (64-bit);Mac Rosetta 2;macOS Monterey;macOS Ventura
Hardwarové požadavky: M1 Mac;75 GB HD;Intel Core i5;8 GB RAM
Typ: DAW
Licence: Plná verze

Steinberg Dorico Elements 4 1651 CZK  -10% 
Dorico vám pomůže skládat hudbu a psát ji v hudebním zápisu, přičemž automaticky vytváří tištěné výsledky výjimečné kvality. Poskytuje vám také nástroje ve stylu sekvenceru pro úpravu přehrávání vaší hudby, aniž byste ohrozili krásu partitury. Se stovkami jedinečných, inteligentních funkcí šetřících čas, které nenajdete nikde jinde, je Dorico dostatečně jednoduché na to, aby se ho naučil každý, ale dostatečně výkonné na to, aby uspokojil i ty nejnáročnější profesionály.Skládání, aranžování – nebo jen psaní a tisk hudby – je s Dorico mnohem rychlejší a efektivnější. Díky svému inteligentnímu designu automaticky upraví notaci během psaní. S téměř 1 500 zahrnutými zvuky lze aranžmá přehrávat s výjimečným realismem a bez jakýchkoli obejití potřebných pro pokročilou notaci, Dorico produkuje vynikající výsledky mnohem rychleji, než to bylo možné dříve.Díky jeho efektivnímu, přirozenému uživatelskému rozhraní mohou studenti a ti, kteří mají méně zkušeností se scoringem, skládat a aranžovat přímo do Dorico, díky čemuž je učení se jazyku hudební notace mnohem rychlejší a intuitivnější. Úpravy a změny – jako je nástroj, takt nebo tónina – jsou jednoduché, přičemž notace se okamžitě a správně přizpůsobí tak, aby je obsahovala, čímž se posílí výsledek vzdělávání. Pro učitele je vytváření učebních materiálů a letáků, které kombinují hudbu a text, jednoduché a přizpůsobení aranžmá pro vaši kapelu, orchestr nebo jiný školní soubor nebylo nikdy rychlejší.Dorico je dokonalý nástroj pro tvoření, publikování a kopírování hudby. Automaticky vytváří stránky rovnováhy a krásy s komplexním předcházením kolizím a pokročilými algoritmy, které snadno zvládají téměř jakýkoli hudební kontext. Hudba vyrobená s Dorico má vzhled nejkvalitnější tradičně vyrobené hudby a software poskytuje nástroje na ladění, aby uspokojil i ty nejnáročnější profesionály. Vytváření vysoce kvalitních a křišťálově čistých výsledků nebylo nikdy rychlejší ani jednodušší.Dorico je kompletní rodina produktů vhodných pro hudebníky všech úrovní zkušeností, rozpočtu a zařízení.Každý člen rodiny vytváří nádherné hudební noty a projekty jsou plně kompatibilní mezi každou verzí.Dorico SEPište pro jeden nebo dva nástroje – zcela zdarmaDorico pro iPadPište až pro čtyři nástroje zdarma nebo pro soubory libovolné velikosti s volitelným předplatným v aplikaciDorico ElementsPište až pro 24 nástrojů s více a lepšími zvuky.Dorico ProPište pro soubory jakékoli velikosti, se všemi nástroji, které potřebujete k vytváření děl profesionální kvality.Novinky pro verzi 4:Key editor v režimu zápisuInteligentní import MIDIPolyfonní MIDI přepisRozsah platnosti pro režim vkládáníMelodická a rytmická transformacePady pro klávesnici, hmatník a bicíUpravený mixpult a režim přehráváníNativní podpora Apple SiliconFlexibilní správa licencí
Kompatibilita: Mac OS;Windows
Kompatibilní s: Všechny hlavní DAW
Licence: Limited Version
Země původu: Německo
Typ: Notation Software

Edukativní verze! Tato zlevněná verze softwaru je určena studentům a učitelům. Dá se koupit jen za určitých podmínek stanovených výrobcem. Chcete-li získat podrobnosti, před zakoupením tohoto produktu kontaktujte náš zákaznický servis.Je navržen tak pro skladatele, jakož i pro producenty beatů. Groove Agent 5 obsahuje ty nejlepší elektronické a akustické bicí. Součástí je dosud nejdetailnější zpracována sada akustických bicí spolu s širokou škálou perkusí, moderních elektronických bubnů a MIDI efektů, které přinášejí inspirativní rytmický kompoziční nástroj pro producenty v každém žánru, od Jazzu, funku a Rocku až po Trap nebo EDM, Podpora formátů zásuvných modulů VST , AU a AAX znamená, že Groove Agent 5 může být použit prakticky s jakýmkoliv DAW. K její zakoupení je třeba prokázat se studentským, nebo učitelským průkazem.
Země původu: Čína

FL Studio je kompletní softwarové prostředí pro produkci hudby nebo Digital Audio Workstation (DAW). Představuje více než 20 let inovativního vývoje a má vše, co potřebujete v jednom balení na skládání, komponování, nahrávání, úpravu, mixování a zpracování hudby v profesionální kvalitě. Nabízí záznam více zvukových stop, Time-stretching a pitch shifting. Pro jednoduché a přehledné zpracování MIDI stop slouží Piano roll editor s možností přidělení VST nástrojů. FL Studio Piano roll je nejlepším editorem pro MIDI ve své třídě vůbec. Multi-track mixpult podporuje nejznámější integrované a externí VST pluginy, čímž nabízí zpracování zvuku podle nejlepších profesionálních standardů. Software obsahuje všechny funkce, které potřebujete k vytvoření dnešní nejkomplexnější produkce, včetně effects chains, audio sends, sidechain control, advanced automation, plugin delay compensation a jiných. Obsahuje prohlížeč na uspořádání všech údajů ve svém projektu, možnost poznámek a automatizaci. FL Studio je vhodné pro vytvoření skladeb jakéhokoliv hudebního žanru. FL Studio 20 Fruity Edition je vhodné pro vytváření základních skladeb a loopů.
Varianta: Fruity Edition
Země původu: Čína

TC Electronic PEQ 3000-DT 2464 CZK  -4% 
S 12 pásmy parametrického EQ, intuitivním ovládáním a legendárním tónem Midas je PEQ 3000 všestranný doplněk EQ, který do vašeho DAW přináší hladkou odezvu a bezprostřednost konzole Midas. Volitelný elegantní stolní ovladač PEQ 3000 vám dává všechny klíčové parametry EQ přímo na dosah ruky, což vám umožní nastavit zvuk, který potřebujete, s naprostou přesností. Skutečné potenciometry s analogovým pocitem spolu se samostatným displejem nebo úplným přehledem ekvalizéru vám umožňují provádět úpravy rychle a intuitivně, čímž urychlují proces mixování a masteringu tím, že vám poskytují okamžité hmatové ovládání.
Podporované formáty pluginů: VST2;VST3;VST;AAX;AU
Kompatibilita: Windows 8;Windows 10 <;Windows 7;Mac OS 11 <;Mac OS 10.15;Mac OS 10.14 <;Mac OS 10.13
Systémové požadavky: Win 7 <;Mac OSX 10.13 <
Kompatibilní s: Windows;macOS
Vzorkovací frekvence: 192 kHz;88.2 kHz;96 kHz;44.1 kHz;176.4 kHz;48 kHz
Licence: Plná verze
Země původu: Čína
Balení obsahuje: Manuál
Typ: Ekvalizér

Steinberg Halion 7 7915 CZK  -5% 
HALion je virtuální sampler a software pro tvorbu zvuku vyvinutý společností Steinberg. Umožňuje uživatelům vytvářet a manipulovat zvuky pomocí různých technik včetně přehrávání samplů, syntézy a efektového zpracování.Zvuková knihovna:HALion obsahuje rozsáhlou knihovnu více než 3 000 předvoleb, včetně akustických a elektronických nástrojů, zvukových efektů a různých jiných zvuků.Úprava zvuku:HALion nabízí širokou škálu možností úpravy zvuku včetně přehrávání samplů, granulární syntézy, wavetable syntézy a dalších.Software obsahuje nový wavetable editor, který umožňuje uživatelům vytvářet a manipulovat vlastní wavetable syntézy.HALion nabízí také pokročilé nástroje pro tvarování zvuku, jako jsou filtry, modulace, envelope a LFO.Kompatibilita:HALion podporuje několik formátů pluginů včetně VST, AU a AAX, takže je kompatibilní s širokou škálou digitálních zvukových pracovních stanic (DAW).Software je kompatibilní s operačními systémy Mac i Windows.Uživatelské rozhraní:HALion má propracované uživatelské rozhraní, které nabízí lepší pracovní postup a použitelnost.Rozhraní obsahuje flexibilní a přizpůsobitelný pracovní prostor s funkcí drag-and-drop.Software obsahuje také kontextový panel nástrojů, který poskytuje rychlý přístup k často používaným funkcím.Výkon:HALion nabízí vysoce výkonné funkce přehrávání a streamování samplů s nízkou latencí a plynulým přehráváním velkých knihoven samplů.Software je optimalizován pro vícejádrové procesory a podporuje 64bitové zpracování.Zpracování efektů:HALion obsahuje různé možnosti zpracování efektů včetně reverbu, delay, modulace, zkreslení a dalších.Software podporuje také pluginy efektů třetích stran.Celkově je HALion výkonný nástroj pro zvukový design a hudební produkci, který nabízí širokou škálu funkcí a možností pro vytváření a manipulaci se zvuky. Jeho obrovská zvuková knihovna, pokročilé nástroje pro úpravu zvuku a kompatibilita s více formáty pluginů z něj dělají oblíbenou volbu mezi hudebníky a producenty.
Systémové požadavky: Mac OSX 10.14 <;Win10 (64-bit)
Podporované formáty pluginů: AU;AAX;VST3
Počet zvuků: 3000.0
Vzorkovací frekvence: 384 kHz;32 bits
Země původu: Německo
Hardwarové požadavky: Intel Core Duo;30 GB HD;4 GB RAM
Kompatibilita: macOS;MS Windows
Licence: Plná verze
Arpeggiator: Ano
Vestavěné efekty: Ano
Kompresor: Ano
Typ: Virtuální efekt
Oscilátory: Ano
EQ: Ano
Sekvencer: Ano
Envelope: Ano