Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aktivační karta pro pluginy: Classic Compressors Bundle, Focusrite d2/d3, Impact, JOEMEEK Bundle, Moogerfooger Bundle, Pultec Bundle, Reel Tape Suite, Reverb One, Smack!, and SoundReplacer. Pluginy lze použít s profesionálním nahrávacím softvérem Pro Tools a lze je stáhnout přímo z webové stránky Avid.
Země původu: Čína

Ableton Live 12 Standard Upgrade z Live LiteFunkce: Funkce: Upgrade stávajícího Ableton Live Lite na Live 12 Standard, který odemkne další funkce.Zistite, čo všetko je možné v službe Live 12:Pretvárajte vzory MIDIAplikujte na svoje MIDI klipy rôzne jednoduché alebo zložité variácie pomocou nových MIDI Transformácií. Pridávajte ornamenty a artikulácie, kreslite krivky zrýchlenia a spomalenia, spájajte po sebe idúce noty a akordy, simulujte brnkanie na gitaru a mnoho ďalšieho.Generujte inšpiráciuVykúzlite melódie, akordy a rytmy pomocou nových generátorov MIDI. Nastavte obmedzenia a nechajte vybraný Generátor vytvoriť hravé a originálne nápady, ktoré môžete rozvinúť a premeniť na svoje vlastné.Urobte viac s Max for LiveVyskúšajte ďalšie transformácie a generátory Max for Live, ktoré vám poskytnú hlbšie spôsoby práce s MIDI, alebo choďte ešte ďalej vytváraním nových.Prijmite a preskúmajte ladeniaSledujte svoje preferované ladiace systémy alebo ľahšie skúšajte rôzne. Pracujte mimo 12-tónovej rovnej temperácie a používajte ladenie so zariadeniami Live, ako aj s akýmkoľvek doplnkom alebo hardvérom podporujúcim MPE.Zostaňte v tónineTransformujte alebo generujte nápady v medziach zvolenej stupnice alebo synchronizujte stupnicu zariadení a nástrojov MIDI s prehrávaným klipom.Jednoduchšie upravujte MIDIPoužívajte operácie s klávesnicou a myšou na úpravu MIDI novými spôsobmi. Rozdeľte notu na dve časti alebo ju rozdeľte na niekoľko častí. Vyberte sadu nôt a spojte ich dohromady alebo ich prinúťte vyplniť vybraný časový rozsah. Navyše máte prístup k ďalším nástrojom z panela Note Utilities na ľavej strane, ako napríklad Fit Scale, Humanize, Add Intervals a ďalšie.Modulujte flexibilnejšieMajte parameter pod kontrolou aj po jeho namapovaní na zdroj modulácie; zariadenia Max for Live ako LFO, Shaper a Envelope Follower vám teraz umožňujú voľne upravovať cieľ, ktorý je modulovaný.Nájdite inšpiráciuZačnite sa hrať s ktorýmkoľvek z nových nástrojov a efektov Live a čoskoro nájdete nové textúry a techniky, ktoré podnietia ďalšie experimentovanie.Započúvajte sa do MeldNový syntetizátor Live s podporou MPE je navrhnutý pre zvukovú rozmanitosť, hravosť a charakter. Vybavený dvoma nezávislými oscilátormi a rozsiahlou modulačnou maticou, Meld vyniká v texturálnych zvukových krajinách, harmonických a atonálnych zvukoch a rytmických drónoch.Makrooscilátory Meld poskytujú jednoduchý prístup ku komplexným vlnovým formám vytvoreným rôznymi metódami syntézy. Rýchlo vytočte subtraktívne, FM, granulárne a iné zdroje, kvantizujte oscilátory na stupnici a dokonca použite LFO z jedného oscilátora na moduláciu druhého.
Země původu: Německo
Typ: DAW;Multitrack
Varianta: Standard;Upgrade
Licence: Upgrade

Elektronická licence Ableton Live 11. Po zakoupení licence EDU musíte ověřit svůj vzdělávací stav (ID studenta nebo učitele) prostřednictvím svého uživatelského účtu na Ableton.com. Find out what’s possible in Live 12:Reshape MIDI patternsApply a variety of simple or complex variations to your MIDI clips with new MIDI Transformations. Add ornaments and articulations, draw acceleration and deceleration curves, connect successive notes and chords, simulate the strum of a guitar, and more.Generate inspirationConjure up melodies, chords and rhythms with the help of new MIDI Generators. Set constraints and let your chosen Generator create playful and original ideas for you to develop and turn into your own.Do more with Max for LiveTry out additional Max for Live Transformations and Generators that give you deeper ways of working with MIDI, or go even further by building new ones.Embrace and explore tuningsFollow your preferred tuning systems or try different ones more easily. Work outside of 12-tone equal temperament, and use your tuning with Live’s devices as well as any MPE-capable plugin or hardware.Stay in keyTransform or generate ideas within the confines of the selected scale, or sync the scale of MIDI devices and instruments to the clip being played.Edit MIDI more easilyUse keyboard and mouse operations to edit MIDI in new ways. Split a note in two, or chop it into several parts. Select a set of notes and join them together, or make them fill a selected time range. Plus, you can access to more tools from the Note Utilities panel on the left, such as Fit Scale, Humanize, Add Intervals, and more.Modulate more flexiblyStay in control of a parameter, even after it’s been mapped to a modulation source; Max for Live devices like LFO, Shaper and Envelope Follower now let you freely adjust a destination that’s being modulated.Find inspirationStart playing with any of Live’s new instruments and effects and you’ll soon find new textures and techniques to spark further experimentation.Lose yourself in MeldLive’s new MPE-capable synthesizer is designed for sound variety, playfulness and character. Equipped with two independent oscillators and an extensive modulation matrix, Meld excels at textural soundscapes, harmonic and atonal sounds, and rhythmic drones.Meld’s Macro Oscillators provides simple access of complex waveforms made by various synthesis methods. Quickly dial up subtractive, FM, granular, and other sources, quantize the oscillators to a scale and even use the LFOs from one oscillator to modulate the other.
Typ: DAW;Multitrack
Země původu: Německo
Licence: Plná verze
Varianta: Standard;Student

Jste hudební nadšenec a hledáte okamžitou inspiraci? Nebo jste zkušený hudební producent, který potřebuje špičkový nástroj pro tvorbu nástrojů? Nehledejte dál - KONTAKT 7 je odpovědí na všechny vaše hudební potřeby. Tato platforma, která neustále mění své tvary, je v čele hudebního průmyslu již více než dvě desetiletí a je zdrojem filmových trháků, hitů, které se umisťují na předních místech hitparád, a neustále se rozšiřujícího arzenálu neuvěřitelných nástrojů.Sedmá generace programu KONTAKT je zde a je navržena tak, aby posunula jeho 20letý odkaz do budoucnosti. Díky novému prohlížeči s možností změny velikosti nebylo nikdy jednodušší najít dokonalý zvuk. Prozkoumejte svěží hudební nápady a nastartujte svou kreativitu díky propracované knihovně Factory Library, nově přidaným efektům a podstatným vylepšením zvuku pod kapotou.KONTAKT 7 posouvá Factory Library na zcela novou úroveň a nastavuje vyšší standard zvukové kvality a kvantity. Tato aktualizace také přináší moderní nádech díky krásným rozhraním s rozlišením HiDPI. Ponořte se do rozsáhlého výběru akustických a elektronických nástrojů, včetně nové kolekce velkých orchestrálních sekcí, které samplovali odborníci z Orchestral Tools.Aby byl zachován váš tvůrčí proces, propracovali jsme prostředí procházení. Všechny vaše oblíbené zvuky máte nyní na dosah ruky. Vyhledávejte, filtrujte a poslouchejte jednotlivé zvuky z vaší rozsáhlé sbírky, zobrazujte vlastnosti předvoleb a bez námahy upravujte značky. Kromě toho můžete importovat své nezávislé knihovny a domácí nástroje, čímž si zajistíte, že budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným zvukům.KONTAKT otevírá dveře k nejrozsáhlejší dostupné sbírce samplovaných nástrojů. Díky stovkám oficiálně licencovaných nástrojů od NI a dalších lídrů v oboru spolu s tisíci dalších od butikových vývojářů, zvukových designérů a skladatelů vaše studnice inspirace nikdy nevyschne.Vytváření jedinečných nástrojů v rámci programu KONTAKT nebylo nikdy jednodušší. Ať už chcete natahovat jeden sampel nebo se ponořit hluboko do své fantazie, možnosti jsou nekonečné. Díky novým efektům, jako je Psyche Delay a Ring Modulator z GUITAR RIG 6, jakož i aktualizovanému algoritmu natahování času budou vaše výtvory znít lépe než kdykoli předtím.Pro bezproblémovou integraci načtěte program KONTAKT do programu KOMPLETE KONTROL nebo MASCHINE. Prohlížejte a zobrazujte náhledy zvuků přímo z vašeho hardwaru, ovládejte klíčové parametry pomocí vyhrazených knoflíků a mnoho dalšího. Pokud používáte klaviatury série S, oceníte rozšířenou integraci se všemi klávesovými spínači a zónami umístěnými na Light Guide tam, kde je potřebujete.
Podporované formáty pluginů: VST;VST3;AAX;AU
Typ: Virtual Instrument
Systémové požadavky: Win 10 <;Max OSX 11 <
Počet zvuků: 1000.0
Licence: Plná verze
Varianta: Plná verze
Hardwarové požadavky: Intel i5;4 GB RAM

Dosáhněte autentické vintage vibes „in-the-box“ s Retro Packem. Tento balíček přesně vymodelovaných nástrojů a efektů vám umožní znovu vytvořit nostalgické zvuky bez potřeby stroje času.Retro Pack obsahuje plné licence na následující produkty za zvýhodněnou cenu:Elka PantherKee BassLem Echo MusicScanner VibratoStažení: https://www.martinic.com/products/retro-pack/redeemInformace: https://www.martinic.com/products/retro-pack/
Země původu: Nizozemsko
Typ: Virtuální efekt;Vibrato;Delay;Bass
Podporované formáty pluginů: VST;AU
Kompatibilita: Windows;Mac OS
Licence: Plná verze

Kolekce Year One obsahuje všech 21 komerčních modulů, které Cherry Audio uvedla na trh v prvním roce Voltage Modular. Tyto hvězdné a inovativní moduly vám umožňují deformovat a tvarovat váš modulární zvuk bláznivě a novými způsoby.Kolekce Year One obsahuje Additive Oscillator, ESP-20 Processor, Hex Phaser, Lyrinx Filter, Mega Saw, MPE Interface, Octagon Sequencer, Random Task, Remote Control, Sampler II, Sixteen-Step Sequencer, Stereo Delay, TB Filter, TB Os VCF-20 & Poly VCF-20 Filtry, VCO-20 & Poly VCO-20 Dual Oscillators, Vintage Resonator, Vocoder, a Voltage-Controlled Mixer. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://store.cherryaudio.com/bundles/cherry-audio-year-one-collection
Typ: Virtual Instrument;Synth
Podporované formáty pluginů: VST3;VST;AU;AAX
Oscilátory: Ano
Vestavěné efekty: Ano
Hardwarové požadavky: Intel Core i5;8 GB RAM
Licence: Plná verze

Cherry Audio Year Two Collection shromažďuje všechny naše zabijácké "high-end" moduly z druhého ročníku Voltage Modular včetně SynthVoice, SynthVoice Filter, DCO-60, VCF-60, Chorus-60, AirWave, Poly AirWave, AirVector, AirStep, FM Poly FM Station, EG Station, Poly EG Station a zcela nový modul syntezátoru Polymode, s obrovskými úsporami oproti individuálním nákupním cenám. Stažení: https://store.cherryaudio.com/redeem?ref=resellerInformace: https://store.cherryaudio.com/bundles/cherry-audio-year-two-collection
Podporované formáty pluginů: VST3;VST;AU;AAX
Typ: Virtual Instrument;Synth;Modular Synth
Oscilátory: Ano
Vestavěné efekty: Ano
Licence: Plná verze
Hardwarové požadavky: Intel Core i5;8 GB RAM

MIX & MASTER Doplňte své skladby a posuňte je na špičku zpracování zvuku pomocí plug-inů. Od emulací legendárního hardwaru až po inovativní průvodce masteringem. BRAINWORX bx_masterdesk. Masteringová konzole Špičkový analogový masteringový systém v jediném plug-inu - přímo ve vašem DAW! bx_masterdesk je výtvorem samotného majitele společnosti Brainworx Dirka Ulricha a znamená skutečný analogový a intuitivní workflow. BRAINWORX bx_console N Mixážní pult. Písmeno N téměř stačí, když se mluví o studiovém vybavení – samozřejmě jde o legendární velkoformátovou konzoli Neve. Jedná se o důkladnou emulaci modelu, který vlastnil zakladatel společnosti Brainworx Dirk Ulrich, a vylepší každý Mixdown. iZotope Ozone 9 Elements. Vítejte v budoucnosti masteringu! V aplikaci ACID Pro můžete nyní využívat inteligentní masteringový nástroj Ozone 9 Elements od společnosti iZotope ve svůj prospěch a ušetřit drahocenný čas při finalizaci projektů. Přehledná struktura a funkce založené na umělé inteligenci konečně nabízejí mastering pro každého. SAMPLE & PLAY. Acidové loopy, sample, seky a nástroje: ACID 11 vám nabízí řadu možností, jak odemknout zvuk profesionálních studií. ACIDové loopy Více než 9 GB v ACID Pro a více než 15 GB v ACID Pro Suite: ACID 11 nabízí nevyčerpatelnou zásobu nových zvuků, které jsou již součástí balení. IN-APP STORE. Vždy, když se objeví kreativita, musíte mít k dispozici ty správné zvuky. ACID 11 je vybaven vlastním obchodem In-App, který vám poskytne nejnovější zvuky všech žánrů, exkluzivní obsah a balíčky umělců. Chopper s možností přehrávání přes MIDI. Hardwarová funkčnost Oblíbená funkce chopperu ACID je rozšířena o užitečnou hardwarovou kompatibilitu. Spouštějte své skladby pomocí vybraného MIDI zařízení a objevujte hratelné rytmy a fingerdrumming jako nikdy předtím. Independence Pro Sound Library. Až 70 GB pečlivě nasamplovaných nástrojů, akustických i elektronických – toto je pro samplovací maniaky. Ponořte se do světa zvuků a možností ladění přímo ve svém DAW. EFEKTY. ACID Pro 11 má ještě více efektů pro formování vašeho zvuku. Od legendárního Autotune až po ultramoderní EQ a inovativní uživatelská rozhraní. Celemony Melodyne 5 essential. Chtěli jste někdy, aby váš hlas zněl jako nikdy předtím? Nebo možná jen chcete opravit tu jednu notu v refrénu? Melodyne 5 je klasický efekt Autotune pro všechny vaše vokální potřeby. ModernEQ Equalizer. Ekvalizér modernEQ umožňuje jednodušší a přesnější mixování. Zesilujte, zkracujte a tvarujte zvuky s naprostou přesností pomocí široké škály možností filtrů v každém pásmu EQ. Morph Pads Multi-Effect. Multiefekt sledující zcela nový a inovativní přístup: nasměrujte své zvukové stopy na různé pady, vyberte si různé modulační cíle a prozkoumejte jedinečný zvukový design pouze pomocí kurzoru myši nebo track-padu. VariVerb II Reverb. VariVerb II dokazuje, proč jsou zásuvné moduly Reverb olympem zvukového DSP: na základě algoritmických výpočtů tento reverb vytváří velmi rozmanité a hudebně znějící efekty. Od klasických hal až po nelineární sféry. http://www.magix.com/redeem  
Typ: Multitrack;DAW
Kompatibilita: Windows;Mac OS
Licence: Plná verze
Hardwarové požadavky: 2 GB RAM;2 GHz CPU

MIX & MASTER Doplňte své skladby a posuňte je na špičku zpracování zvuku pomocí plug-inů. Od emulací legendárního hardwaru až po inovativní průvodce masteringem. BRAINWORX bx_masterdesk. Špičkový analogový masteringový systém v jediném plug-inu - přímo ve vašem DAW! bx_masterdesk je výtvorem samotného majitele společnosti Brainworx Dirka Ulricha a znamená skutečný analogový a intuitivní pracovní postup. BRAINWORX bx_console Focusrite. Skutečná emulace ultra vzácné klasiky - legendární studiové konzole, které bylo vyrobeno pouhých 10 kusů, nyní jako vaše vlastní konzole v ACID Pro Suite. Nabitý dalšími funkcemi, díky nimž je ještě výkonnější než originál. BRAINWORX bx_refinement. Zbavte se nepříjemného šumu, vysokých frekvencí nebo rušivých vlivů během masteringu a integrujte lampově modelovanou analogovou hladkost do jakéhokoli komplexního signálu ve vašem řetězci. iZotope Ozone 9 Elements. Vítejte v budoucnosti masteringu! V aplikaci ACID Pro můžete nyní využívat inteligentní masteringový nástroj Ozone 9 Elements od společnosti iZotope ve svůj prospěch a ušetřit drahocenný čas při finalizaci projektů. Přehledná struktura a funkce založené na umělé inteligenci konečně nabízejí mastering pro každého. SAMPLE & PLAY. Acidové loopy, sample, seky a nástroje: ACID 11 vám nabízí řadu možností, jak odemknout zvuk profesionálních studií. ACIDové loopy Více než 9 GB v ACID Pro a více než 15 GB v ACID Pro Suite: ACID 11 nabízí nevyčerpatelnou zásobu nových zvuků, které jsou již součástí balení. IN-APP STORE. Vždy, když se objeví kreativita, musíte mít k dispozici ty správné zvuky. ACID 11 je vybaven vlastním obchodem In-App, který vám poskytne nejnovější zvuky všech žánrů, exkluzivní obsah a balíčky umělců. BRAINWORX bx_oberhausen Vintage Synthesizer První virtuální nástroj Brainworx a věrná rekonstrukce vyhledávaného designu vintage syntezátoru. Výkonný unisonový režim, inovativní směrování filtrů a rozsáhlý modulační matrix jsou jen některé z vlastností tohoto výkonného nástroje. Chopper s možností přehrávání přes MIDI. Oblíbená funkce chopperu ACID je rozšířena o užitečnou hardwarovou kompatibilitu. Spouštějte své zvuky pomocí vybraného MIDI zařízení a objevujte hratelné rytmy a fingerdrumming jako nikdy předtím. Independence Pro Sound Library. Až 70 GB pečlivě nasamplovaných nástrojů, akustických i elektronických – toto je pro samplovací maniaky. Ponořte se do světa zvuků a možností ladění přímo ve svém DAW. EFEKTY. ACID Pro 11 má ještě více efektů pro formování vašeho zvuku. Od legendárního Autotune až po ultramoderní EQ a inovativní uživatelská rozhraní. BRAINWORX bx_crispy_tuner. Od korekce výšky vokálu až po extrémně ladící efekty – Brainworx bx_crispy_tuner má pro vás všechno. Prozkoumejte jednoduché zpracování pomocí jeho lehkého a inovativního uživatelského rozhraní. Celemony Melodyne 5 essential. Chtěli jste někdy, aby váš hlas zněl jako nikdy předtím? Nebo možná jen chcete opravit tu jednu notu v refrénu? Melodyne 5 je klasický efekt Autotune pro všechny vaše vokální potřeby. dynamicEQ Equalizer. MAGIX dynamicEQ nabízí ještě více možností tvarování tónů v elegantním a snadno použitelném rozhraní. Morph Pads Multi-Effect. Multiefekt sledující zcela nový a inovativní přístup: nasměrujte své zvukové stopy na různé pady, vyberte si různé modulační cíle a prozkoumejte jedinečný...
Typ: DAW;Multitrack
Hardwarové požadavky: 2 GHz CPU;2 GB RAM
Kompatibilita: Mac OS;Windows
Licence: Plná verze

Aplikace DaVinci Resolve Studio podporuje až 120 snímků za sekundu při masivním rozlišení 32 kB, jakož i podporu více grafických procesorů pro přehrávání profesionálních 10-bitových formátů v reálném čase a zrychlené hardwarové dekódování a kódování H.264 a H.265. K dispozici je celá sada pohlcujících zvukových nástrojů včetně gradování a vykreslování Dolby Vision a HDR10 +, DaVinci Neural Engine a 30 dalších Resolve FX. Získáte časové a prostorové potlačení šumu, pohybové efekty, korekci zkreslení objektivu, odstranění prokládání, integraci pracovního toku a správy multimediálních aktiv, vzdálené skriptovací API, vzdálené a síťové barevné škálování, plus vykreslení a podporu doplňku kódovacího zařízení. Navíc je na druhém monitoru přehrávání na celou obrazovku!
Kompatibilita: Windows;Mac OS
Varianta: Standard
Země původu: Singapur
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Licence: Plná verze