Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rozvíjejte svůj DJský potenciál s TRAKTOR PRO 3, profesionálním 4-deckovým DJským softwarem, kterému důvěřují DJi na celém světě. Díky profesionálnímu zvuku, inovativním funkcím a bezproblémové integraci s hardwarem TRAKTOR vám tento vlajkový software umožní podávat nezapomenutelné výkony.Objevte umění harmonického mixování a bez námahy prolínejte skladby s různými tóninami pro plynulé přechody. Ať už jste začátečník nebo zkušený DJ, TRAKTOR PRO 3 nabízí intuitivní rozhraní pro snadnou navigaci a bezproblémový zážitek z DJingu.TRAKTOR PRO 3, vytvořený pro dosažení výsledků, spojuje dvě desetiletí zkušeností, aby vám přinesl nové nástroje pro zvukové tvarování, vynikající kvalitu zvuku a přizpůsobitelné uživatelské rozhraní. Připojte externí zařízení a spolupracujte s Ableton Live pomocí integrace MIDI a Ableton Link. Prozkoumejte zvukové možnosti režimů Flux Mode a Reverse a bez námahy se držte rytmu.Efektivně spravujte svou knihovnu skladeb pomocí seznamů skladeb, synchronizace s iTunes a oblíbených bank, abyste měli hudbu vždy na dosah ruky. Vychutnejte si flexibilitu používání libovolné zvukové karty s dodávanou funkcí TRAKTOR SCRATCH a přizpůsobte si softwarové rozhraní podle svého nastavení.Posuňte svou kreativitu do nových výšin díky více než 40 Deck FX a novým možnostem Mixer FX. Od dubby delayů až po phasery – ohromující efekty vylepší váš mix. Vynikající kvalita zvuku TRAKTOR PRO 3 díky časovému roztahování Elastique 3 a vylepšením pod kapotou zaručuje výjimečný zvuk na každém klubovém systému.Vyberte si ekvalizéry a filtry podle vzoru standardních mixážních pultů a přizpůsobte si svůj zvuk. Bez námahy přeskakujte mezi pozicemi v rámci skladeb a vytvářejte těsné smyčky s přesností synchronizace beatů. TRAKTOR PRO 3 vás udrží v synchronizaci díky možnostem beatmatchingu, což vám umožní bez námahy experimentovat a mixovat žánry.Odemkněte ještě více možností s TRAKTOR PRO Plus, předplaceným doplňkem, který nabízí nové vzrušující funkce a nástroje, aby vaše kreativita neztratila na síle. Vyzkoušejte sílu nových Mixer FX pro modulaci a použijte jakoukoli zvukovou kartu s TRAKTOR SCRATCH pro maximální flexibilitu.TRAKTOR PRO 3 je modulární DJ platforma, která se přizpůsobí vašemu jedinečnému stylu. Ať už posouváte hranice nebo točíte své oblíbené skladby, software poskytuje výjimečnou kvalitu zvuku díky vylepšenému zvukovému enginu. Dolaďte své nastavení pomocí synchronizace MIDI, Ableton Link a externích vstupů a udržujte svou hudební knihovnu uspořádanou pomocí seznamů skladeb a inteligentních seznamů.
Systémové požadavky: Mac OSX 10.11 <;Windows 10 <
Země původu: Německo
Licence: Plná verze
Hardwarové požadavky: M1 Mac;1 GB HD;Intel i5;4 GB RAM

Jste hudební nadšenec a hledáte okamžitou inspiraci? Nebo jste zkušený hudební producent, který potřebuje špičkový nástroj pro tvorbu nástrojů? Nehledejte dál - KONTAKT 7 je odpovědí na všechny vaše hudební potřeby. Tato platforma, která neustále mění své tvary, je v čele hudebního průmyslu již více než dvě desetiletí a je zdrojem filmových trháků, hitů, které se umisťují na předních místech hitparád, a neustále se rozšiřujícího arzenálu neuvěřitelných nástrojů.Sedmá generace programu KONTAKT je zde a je navržena tak, aby posunula jeho 20letý odkaz do budoucnosti. Díky novému prohlížeči s možností změny velikosti nebylo nikdy jednodušší najít dokonalý zvuk. Prozkoumejte svěží hudební nápady a nastartujte svou kreativitu díky propracované knihovně Factory Library, nově přidaným efektům a podstatným vylepšením zvuku pod kapotou.KONTAKT 7 posouvá Factory Library na zcela novou úroveň a nastavuje vyšší standard zvukové kvality a kvantity. Tato aktualizace také přináší moderní nádech díky krásným rozhraním s rozlišením HiDPI. Ponořte se do rozsáhlého výběru akustických a elektronických nástrojů, včetně nové kolekce velkých orchestrálních sekcí, které samplovali odborníci z Orchestral Tools.Aby byl zachován váš tvůrčí proces, propracovali jsme prostředí procházení. Všechny vaše oblíbené zvuky máte nyní na dosah ruky. Vyhledávejte, filtrujte a poslouchejte jednotlivé zvuky z vaší rozsáhlé sbírky, zobrazujte vlastnosti předvoleb a bez námahy upravujte značky. Kromě toho můžete importovat své nezávislé knihovny a domácí nástroje, čímž si zajistíte, že budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným zvukům.KONTAKT otevírá dveře k nejrozsáhlejší dostupné sbírce samplovaných nástrojů. Díky stovkám oficiálně licencovaných nástrojů od NI a dalších lídrů v oboru spolu s tisíci dalších od butikových vývojářů, zvukových designérů a skladatelů vaše studnice inspirace nikdy nevyschne.Vytváření jedinečných nástrojů v rámci programu KONTAKT nebylo nikdy jednodušší. Ať už chcete natahovat jeden sampel nebo se ponořit hluboko do své fantazie, možnosti jsou nekonečné. Díky novým efektům, jako je Psyche Delay a Ring Modulator z GUITAR RIG 6, jakož i aktualizovanému algoritmu natahování času budou vaše výtvory znít lépe než kdykoli předtím.Pro bezproblémovou integraci načtěte program KONTAKT do programu KOMPLETE KONTROL nebo MASCHINE. Prohlížejte a zobrazujte náhledy zvuků přímo z vašeho hardwaru, ovládejte klíčové parametry pomocí vyhrazených knoflíků a mnoho dalšího. Pokud používáte klaviatury série S, oceníte rozšířenou integraci se všemi klávesovými spínači a zónami umístěnými na Light Guide tam, kde je potřebujete.
Typ: Virtual Instrument
Podporované formáty pluginů: VST;VST3;AU;AAX
Systémové požadavky: Win 10 <;Max OSX 11 <
Varianta: Plná verze
Počet zvuků: 1000.0
Hardwarové požadavky: 4 GB RAM;Intel i5
Licence: Plná verze

*Aktualizace pro registrované uživatele jakékoli plné verze Kontakt (1-6)Jste hudební nadšenec a hledáte okamžitou inspiraci? Nebo jste zkušený hudební producent, který potřebuje špičkový nástroj pro tvorbu nástrojů? Nehledejte dál - KONTAKT 7 je odpovědí na všechny vaše hudební potřeby. Tato platforma, která neustále mění své tvary, je v čele hudebního průmyslu již více než dvě desetiletí a je zdrojem filmových trháků, hitů, které se umisťují na předních místech hitparád, a neustále se rozšiřujícího arzenálu neuvěřitelných nástrojů.Sedmá generace programu KONTAKT je zde a je navržena tak, aby posunula jeho 20letý odkaz do budoucnosti. Díky novému prohlížeči s možností změny velikosti nebylo nikdy jednodušší najít dokonalý zvuk. Prozkoumejte svěží hudební nápady a nastartujte svou kreativitu díky propracované knihovně Factory Library, nově přidaným efektům a podstatným vylepšením zvuku pod kapotou.KONTAKT 7 posouvá Factory Library na zcela novou úroveň a nastavuje vyšší standard zvukové kvality a kvantity. Tato aktualizace také přináší moderní nádech díky krásným rozhraním s rozlišením HiDPI. Ponořte se do rozsáhlého výběru akustických a elektronických nástrojů, včetně nové kolekce velkých orchestrálních sekcí, které samplovali odborníci z Orchestral Tools.Aby byl zachován váš tvůrčí proces, propracovali jsme prostředí procházení. Všechny vaše oblíbené zvuky máte nyní na dosah ruky. Vyhledávejte, filtrujte a poslouchejte jednotlivé zvuky z vaší rozsáhlé sbírky, zobrazujte vlastnosti předvoleb a bez námahy upravujte značky. Kromě toho můžete importovat své nezávislé knihovny a domácí nástroje, čímž si zajistíte, že budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným zvukům.KONTAKT otevírá dveře k nejrozsáhlejší dostupné sbírce samplovaných nástrojů. Díky stovkám oficiálně licencovaných nástrojů od NI a dalších lídrů v oboru spolu s tisíci dalších od butikových vývojářů, zvukových designérů a skladatelů vaše studnice inspirace nikdy nevyschne.Vytváření jedinečných nástrojů v rámci programu KONTAKT nebylo nikdy jednodušší. Ať už chcete natahovat jeden sampel nebo se ponořit hluboko do své fantazie, možnosti jsou nekonečné. Díky novým efektům, jako je Psyche Delay a Ring Modulator z GUITAR RIG 6, jakož i aktualizovanému algoritmu natahování času budou vaše výtvory znít lépe než kdykoli předtím.Pro bezproblémovou integraci načtěte program KONTAKT do programu KOMPLETE KONTROL nebo MASCHINE. Prohlížejte a zobrazujte náhledy zvuků přímo z vašeho hardwaru, ovládejte klíčové parametry pomocí vyhrazených knoflíků a mnoho dalšího. Pokud používáte klaviatury série S, oceníte rozšířenou integraci se všemi klávesovými spínači a zónami umístěnými na Light Guide tam, kde je potřebujete.
Hardwarové požadavky: Intel i5;4 GB RAM
Podporované formáty pluginů: AU;AAX;VST3;VST
Počet zvuků: 1000.0
Licence: Plná verze;Update
Systémové požadavky: Max OSX 11 <;Win 10 <
Varianta: Update
Typ: Virtual Instrument

*Majitelé KOMPLETE Select 10-14 si mohou zakoupit zlevněný 'Upgrade' na KONTAKT 7.Jste hudební nadšenec a hledáte okamžitou inspiraci? Nebo jste zkušený hudební producent, který potřebuje špičkový nástroj pro tvorbu nástrojů? Nehledejte dál - KONTAKT 7 je odpovědí na všechny vaše hudební potřeby. Tato platforma, která neustále mění své tvary, je v čele hudebního průmyslu již více než dvě desetiletí a je zdrojem filmových trháků, hitů, které se umisťují na předních místech hitparád, a neustále se rozšiřujícího arzenálu neuvěřitelných nástrojů.Sedmá generace programu KONTAKT je zde a je navržena tak, aby posunula jeho 20letý odkaz do budoucnosti. Díky novému prohlížeči s možností změny velikosti nebylo nikdy jednodušší najít dokonalý zvuk. Prozkoumejte svěží hudební nápady a nastartujte svou kreativitu díky propracované knihovně Factory Library, nově přidaným efektům a podstatným vylepšením zvuku pod kapotou.KONTAKT 7 posouvá Factory Library na zcela novou úroveň a nastavuje vyšší standard zvukové kvality a kvantity. Tato aktualizace také přináší moderní nádech díky krásným rozhraním s rozlišením HiDPI. Ponořte se do rozsáhlého výběru akustických a elektronických nástrojů, včetně nové kolekce velkých orchestrálních sekcí, které samplovali odborníci z Orchestral Tools.Aby byl zachován váš tvůrčí proces, propracovali jsme prostředí procházení. Všechny vaše oblíbené zvuky máte nyní na dosah ruky. Vyhledávejte, filtrujte a poslouchejte jednotlivé zvuky z vaší rozsáhlé sbírky, zobrazujte vlastnosti předvoleb a bez námahy upravujte značky. Kromě toho můžete importovat své nezávislé knihovny a domácí nástroje, čímž si zajistíte, že budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným zvukům.KONTAKT otevírá dveře k nejrozsáhlejší dostupné sbírce samplovaných nástrojů. Díky stovkám oficiálně licencovaných nástrojů od NI a dalších lídrů v oboru spolu s tisíci dalších od butikových vývojářů, zvukových designérů a skladatelů vaše studnice inspirace nikdy nevyschne.Vytváření jedinečných nástrojů v rámci programu KONTAKT nebylo nikdy jednodušší. Ať už chcete natahovat jeden sampel nebo se ponořit hluboko do své fantazie, možnosti jsou nekonečné. Díky novým efektům, jako je Psyche Delay a Ring Modulator z GUITAR RIG 6, jakož i aktualizovanému algoritmu natahování času budou vaše výtvory znít lépe než kdykoli předtím.Pro bezproblémovou integraci načtěte program KONTAKT do programu KOMPLETE KONTROL nebo MASCHINE. Prohlížejte a zobrazujte náhledy zvuků přímo z vašeho hardwaru, ovládejte klíčové parametry pomocí vyhrazených knoflíků a mnoho dalšího. Pokud používáte klaviatury série S, oceníte rozšířenou integraci se všemi klávesovými spínači a zónami umístěnými na Light Guide tam, kde je potřebujete.
Podporované formáty pluginů: VST;VST3;AU;AAX
Systémové požadavky: Win 10 <;Max OSX 11 <
Typ: Virtual Instrument
Licence: Crossgrade;Plná verze
Varianta: Crossgrade
Hardwarové požadavky: 4 GB RAM;Intel i5
Počet zvuků: 1000.0

Nový vzhled, nový sampler a zbrusu nový způsob zpracování zvuku, Reason 12 je o zvyšování kreativního potenciálu v srdci vašeho hudebního zážitku.Reason's Rack legendárních syntezátorů, nástrojů a efektů lze nyní použít ve vašem oblíbeném DAW s Reason Rack Pluginem (VST3/AU/AAX). Reason 12 obsahuje pluginy i samostatný software pro produkci hudby Reason, takže si můžete dělat hudbu tak, jak se vám to líbí.Aktualizované prostředí: Vlastní velikost panelu, barvy pozadí, pozadí a ovládací prvky.Mimic Creative Sampler: Rychlé a okamžité spouštění, sekání a manipulace samplů.Grafika s vysokým rozlišením: Hyper realistická zařízení a zoomovatelná okna pro lepší workflow.Rychlejší prohlížeč:Díky novému rychlejšímu prohlížení můžete snadno najít všechna svá zařízení, sample a patche a zůstat v kreativním workflowu.!!! K tomuto softwaru obdržíte dva aktivační kódy, odblokovací kód a sériové číslo. V potvrzovacím e-mailu, který od nás obdržíte po nákupu, jsou oba kódy odděleny symbolem „ / “ (lomítko). Příklad: XXXXXX-XXXX-XXXXXX / YYYY-YYYY-YYYY-YYYY
Kompatibilita: Mac OS;Windows
Hardwarové požadavky: 4 GB RAM
Systémové požadavky: Mac OSX 10.13 <;Win 10
Typ: DAW
Podporované formáty: AU;AAX;VST
Licence: Plná verze
Země původu: Švédsko

Dosáhněte autentické vintage vibes „in-the-box“ s Retro Packem. Tento balíček přesně vymodelovaných nástrojů a efektů vám umožní znovu vytvořit nostalgické zvuky bez potřeby stroje času.Retro Pack obsahuje plné licence na následující produkty za zvýhodněnou cenu:Elka PantherKee BassLem Echo MusicScanner VibratoStažení: https://www.martinic.com/products/retro-pack/redeemInformace: https://www.martinic.com/products/retro-pack/
Podporované formáty pluginů: VST;AU
Kompatibilita: Windows;Mac OS
Typ: Vibrato;Virtuální efekt;Delay;Bass
Země původu: Nizozemsko
Licence: Plná verze

MIX & MASTER Doplňte své skladby a posuňte je na špičku zpracování zvuku pomocí plug-inů. Od emulací legendárního hardwaru až po inovativní průvodce masteringem. BRAINWORX bx_masterdesk. Masteringová konzole Špičkový analogový masteringový systém v jediném plug-inu - přímo ve vašem DAW! bx_masterdesk je výtvorem samotného majitele společnosti Brainworx Dirka Ulricha a znamená skutečný analogový a intuitivní workflow. BRAINWORX bx_console N Mixážní pult. Písmeno N téměř stačí, když se mluví o studiovém vybavení – samozřejmě jde o legendární velkoformátovou konzoli Neve. Jedná se o důkladnou emulaci modelu, který vlastnil zakladatel společnosti Brainworx Dirk Ulrich, a vylepší každý Mixdown. iZotope Ozone 9 Elements. Vítejte v budoucnosti masteringu! V aplikaci ACID Pro můžete nyní využívat inteligentní masteringový nástroj Ozone 9 Elements od společnosti iZotope ve svůj prospěch a ušetřit drahocenný čas při finalizaci projektů. Přehledná struktura a funkce založené na umělé inteligenci konečně nabízejí mastering pro každého. SAMPLE & PLAY. Acidové loopy, sample, seky a nástroje: ACID 11 vám nabízí řadu možností, jak odemknout zvuk profesionálních studií. ACIDové loopy Více než 9 GB v ACID Pro a více než 15 GB v ACID Pro Suite: ACID 11 nabízí nevyčerpatelnou zásobu nových zvuků, které jsou již součástí balení. IN-APP STORE. Vždy, když se objeví kreativita, musíte mít k dispozici ty správné zvuky. ACID 11 je vybaven vlastním obchodem In-App, který vám poskytne nejnovější zvuky všech žánrů, exkluzivní obsah a balíčky umělců. Chopper s možností přehrávání přes MIDI. Hardwarová funkčnost Oblíbená funkce chopperu ACID je rozšířena o užitečnou hardwarovou kompatibilitu. Spouštějte své skladby pomocí vybraného MIDI zařízení a objevujte hratelné rytmy a fingerdrumming jako nikdy předtím. Independence Pro Sound Library. Až 70 GB pečlivě nasamplovaných nástrojů, akustických i elektronických – toto je pro samplovací maniaky. Ponořte se do světa zvuků a možností ladění přímo ve svém DAW. EFEKTY. ACID Pro 11 má ještě více efektů pro formování vašeho zvuku. Od legendárního Autotune až po ultramoderní EQ a inovativní uživatelská rozhraní. Celemony Melodyne 5 essential. Chtěli jste někdy, aby váš hlas zněl jako nikdy předtím? Nebo možná jen chcete opravit tu jednu notu v refrénu? Melodyne 5 je klasický efekt Autotune pro všechny vaše vokální potřeby. ModernEQ Equalizer. Ekvalizér modernEQ umožňuje jednodušší a přesnější mixování. Zesilujte, zkracujte a tvarujte zvuky s naprostou přesností pomocí široké škály možností filtrů v každém pásmu EQ. Morph Pads Multi-Effect. Multiefekt sledující zcela nový a inovativní přístup: nasměrujte své zvukové stopy na různé pady, vyberte si různé modulační cíle a prozkoumejte jedinečný zvukový design pouze pomocí kurzoru myši nebo track-padu. VariVerb II Reverb. VariVerb II dokazuje, proč jsou zásuvné moduly Reverb olympem zvukového DSP: na základě algoritmických výpočtů tento reverb vytváří velmi rozmanité a hudebně znějící efekty. Od klasických hal až po nelineární sféry. http://www.magix.com/redeem  
Kompatibilita: Windows;Mac OS
Typ: Multitrack;DAW
Hardwarové požadavky: 2 GB RAM;2 GHz CPU
Licence: Plná verze

MIX & MASTER Doplňte své skladby a posuňte je na špičku zpracování zvuku pomocí plug-inů. Od emulací legendárního hardwaru až po inovativní průvodce masteringem. BRAINWORX bx_masterdesk. Špičkový analogový masteringový systém v jediném plug-inu - přímo ve vašem DAW! bx_masterdesk je výtvorem samotného majitele společnosti Brainworx Dirka Ulricha a znamená skutečný analogový a intuitivní pracovní postup. BRAINWORX bx_console Focusrite. Skutečná emulace ultra vzácné klasiky - legendární studiové konzole, které bylo vyrobeno pouhých 10 kusů, nyní jako vaše vlastní konzole v ACID Pro Suite. Nabitý dalšími funkcemi, díky nimž je ještě výkonnější než originál. BRAINWORX bx_refinement. Zbavte se nepříjemného šumu, vysokých frekvencí nebo rušivých vlivů během masteringu a integrujte lampově modelovanou analogovou hladkost do jakéhokoli komplexního signálu ve vašem řetězci. iZotope Ozone 9 Elements. Vítejte v budoucnosti masteringu! V aplikaci ACID Pro můžete nyní využívat inteligentní masteringový nástroj Ozone 9 Elements od společnosti iZotope ve svůj prospěch a ušetřit drahocenný čas při finalizaci projektů. Přehledná struktura a funkce založené na umělé inteligenci konečně nabízejí mastering pro každého. SAMPLE & PLAY. Acidové loopy, sample, seky a nástroje: ACID 11 vám nabízí řadu možností, jak odemknout zvuk profesionálních studií. ACIDové loopy Více než 9 GB v ACID Pro a více než 15 GB v ACID Pro Suite: ACID 11 nabízí nevyčerpatelnou zásobu nových zvuků, které jsou již součástí balení. IN-APP STORE. Vždy, když se objeví kreativita, musíte mít k dispozici ty správné zvuky. ACID 11 je vybaven vlastním obchodem In-App, který vám poskytne nejnovější zvuky všech žánrů, exkluzivní obsah a balíčky umělců. BRAINWORX bx_oberhausen Vintage Synthesizer První virtuální nástroj Brainworx a věrná rekonstrukce vyhledávaného designu vintage syntezátoru. Výkonný unisonový režim, inovativní směrování filtrů a rozsáhlý modulační matrix jsou jen některé z vlastností tohoto výkonného nástroje. Chopper s možností přehrávání přes MIDI. Oblíbená funkce chopperu ACID je rozšířena o užitečnou hardwarovou kompatibilitu. Spouštějte své zvuky pomocí vybraného MIDI zařízení a objevujte hratelné rytmy a fingerdrumming jako nikdy předtím. Independence Pro Sound Library. Až 70 GB pečlivě nasamplovaných nástrojů, akustických i elektronických – toto je pro samplovací maniaky. Ponořte se do světa zvuků a možností ladění přímo ve svém DAW. EFEKTY. ACID Pro 11 má ještě více efektů pro formování vašeho zvuku. Od legendárního Autotune až po ultramoderní EQ a inovativní uživatelská rozhraní. BRAINWORX bx_crispy_tuner. Od korekce výšky vokálu až po extrémně ladící efekty – Brainworx bx_crispy_tuner má pro vás všechno. Prozkoumejte jednoduché zpracování pomocí jeho lehkého a inovativního uživatelského rozhraní. Celemony Melodyne 5 essential. Chtěli jste někdy, aby váš hlas zněl jako nikdy předtím? Nebo možná jen chcete opravit tu jednu notu v refrénu? Melodyne 5 je klasický efekt Autotune pro všechny vaše vokální potřeby. dynamicEQ Equalizer. MAGIX dynamicEQ nabízí ještě více možností tvarování tónů v elegantním a snadno použitelném rozhraní. Morph Pads Multi-Effect. Multiefekt sledující zcela nový a inovativní přístup: nasměrujte své zvukové stopy na různé pady, vyberte si různé modulační cíle a prozkoumejte jedinečný zvukový...
Licence: Plná verze
Typ: DAW;Multitrack
Hardwarové požadavky: 2 GB RAM;2 GHz CPU
Kompatibilita: Mac OS;Windows

Nový vzhled, nový sampler a zbrusu nový způsob zpracování zvuku, Reason 12 je o zvyšování kreativního potenciálu v srdci vašeho hudebního zážitku.Reason's Rack legendárních syntezátorů, nástrojů a efektů lze nyní použít ve vašem oblíbeném DAW s Reason Rack Pluginem (VST3/AU/AAX). Reason 12 obsahuje pluginy i samostatný software pro produkci hudby Reason, takže si můžete dělat hudbu tak, jak se vám to líbí.Aktualizované prostředí: Vlastní velikost panelu, barvy pozadí, pozadí a ovládací prvky.Mimic Creative Sampler: Rychlé a okamžité spouštění, sekání a manipulace samplů.Grafika s vysokým rozlišením: Hyper realistická zařízení a zoomovatelná okna pro lepší workflow.Rychlejší prohlížeč:Díky novému rychlejšímu prohlížení můžete snadno najít všechna svá zařízení, sample a patche a zůstat v kreativním workflowu.!!! K tomuto softwaru dostanete dva kódy pro aktivaci, odblokovací kód a sériové číslo. V potvrzujícím e-mailu, který od nás dostanete po zakoupení, jsou tyto dva kódy odděleny symbolem "/" (lomítka). Příklad: XXXXXX-XXXX-XXXXXX / YYYY-YYYY-YYYY-YYYY
Licence: Plná verze
Podporované formáty: AAX;AU;VST
Typ: DAW
Systémové požadavky: Mac OSX 10.13 <;Win 10
Kompatibilita: Mac OS;Windows
Hardwarové požadavky: 4 GB RAM
Země původu: Švédsko

Pigments je softwarový VST plugin s výkonem pro vytvoření jakéhokoli zvuku, od nejlepších moderních presetů připravených na mix až po hluboký vlastní zvukový design. Prozkoumejte všechny odstíny syntézy a proměňte své nejodvážnější zvukové fantazie na plnobarevnou realitu, ať už je váš styl jakýkoli.Přístup Pigments ke zvukovému designu, který je revolucí v moderní syntéze, je stejně složitý jako přístupný. Vytvářejte epické, chirurgicky přesné a úderné zvuky ve vysokém rozlišení s komplexním rozhraním, které je šité na míru pokrokovým producentům.Výkonný end-to-end softwarový syntezátor Pigments umožňuje snáze než kdykoli předtím objevovat nekonečné spektrum zvuků. Čtyři formy syntézy, 1500+ zvuků, modulace a sekvencování jedním kliknutím, okamžitě expresivní makra a FX – to vše okamžitě potěší při používání.Vizualizujte a zdokonalujte svůj zvuk ve velkém stylu s rozhraním, které odpovídá vašemu kreativnímu toku. Ať už zdokonalujete kompozici v zobrazení Play View, ladíte barevně kódovanou modulaci nebo vidíte, jak patch nebo preset ožívá díky dynamické vizualizaci – Pigments vyzývá ke hře a podporuje proces.Zvukové schopnosti Pigments skutečně září v čele současné hudební produkce. Jeho rozsáhlé a jasně řezané zvuky nejsou cizí předním světovým elektronickým žánrem – od trapu, basové hudby a EDM až po house, elektro, lo-fi, elektroniku, filmové zvuky a další.Přizpůsobte si Pigments tak, aby vyhovoval vašim nastavením, a vytvořte si vlastní zvuky pomocí vlastního vzhledu, režimů přehrávání, směrování zvuku, přednastavených seznamů skladeb, externích zdrojů zvuku a dalších možností.Pigments nyní využívá vícejádrové zpracování pro vyšší efektivitu procesoru, což umožňuje většímu počtu uživatelů snadno přezkoumat tento výkonný softsynth.Prozkoumejte nový generativní sekvencer, který obsahuje generování sekvencí jedním kliknutím a nové režimy přehrávání, jakož i ukladatelné předvolby a prohledávání sekvencí. Využijte zámek sekvenceru a použijte nastavení sekvence na jakýkoli zvuk.V aplikaci Pigments můžete nyní zpracovat externí zvuk z nástroje Utility Engine, a to tak, že zvuk nasměrujete do nástroje prostřednictvím vstupu sidechain stopy. Integrovány byly i další možnosti směrování FX.Objevte výběr nových vlnových tabulek a samplů v Pigments 5, které nabízejí více způsobů vytváření zvuku než kdykoli předtím.Osvěžené rozhraní Pigmentů obsahuje vylepšené zobrazení přehrávání s novými vizualizéry a dalšími vylepšeními UX.Vychutnejte si výběr 100 nových továrních presetů spolu se 3 novými rozšířeními presetů, které představují škálu odvážných, barevných a expanzivních zvuků, kterými je Pigments proslulý.Od nejfuturističtější elektronické hudby až po inovativní beatmaking, Pigments je radikálním řešením moderní syntézy schopné vytvářet nekonečné odstíny zvuku, od úderných až po perleťové – nyní s větším počtem zvuků než kdy předtím, abyste mohli začít.
Podporované formáty pluginů: AU;AAX;NKS;VST3;VST
Hardwarové požadavky: 4 cores CPU, 3.4 GHz;4 GB RAM;3 GB HD
Kompatibilita: MS Windows;Mac OS
Systémové požadavky: Mac OS 10.0 <;Win 10 <
Licence: Plná verze