Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Elastické kapsy na zip, pevné zapínání sponou, nastavitelná délka, výrazné reflexní prvky.. Běžecký opasek FERRINO X-Belt je lehký a pohodlný pásek ideální pro běh či cyklistiku. Zadní část opasku je vyrobena z elastického materiálu, který vytváří dvě kapsy na zip. Do nich můžete při sportovních aktivitách uschovat svůj telefon, peníze či klíče. Pásek je po celé délce zipu opatřený reflexními prvky pro lepší viditelnost, což výrazně zvyšuje Vaši bezpečnost. Díky nastavitelné délce si ledvinku FERRINO X-Belt můžete přizpůsobit svým potřebám. Tento opasek představuje velmi praktickou pomůcku pro všechny sportovce.Technický popis:

opasek pro sportovní aktivity
pevné zapinání sponou
nastavitelná délka
dvě elastické kapsy na zip
výrazné reflexní prvky
hmotnost: 60 g

Nakupte Ledvinka Reisenthel Beltbag M Glencheck red už za 745 CZK. Výrobky od kvalitního výrobce Reisenthel si zamilujete i vy.

Converse Ledvinka 10019907-A05

Description:

Aevor Hip Bag Ease - kompaktní ledvinka z recyklovaných PET lahví, která potěší praktickou kapsou na telefon, kroužkem na klíče i voděodolným svrškem.

Aevor Hip Bag Ease - kompaktní ledvinka z recyklovaných PET lahví, která potěší praktickou kapsou na telefon, kroužkem na klíče i voděodolným svrškem.

Meatfly Ledvinka TAYA Hibiscus Black

Carhartt WIP Jake Hip Bag - stylová ledvinka z vodoodpudivé tkaniny z recyklovaného polyesteru, která nabídne kromě hlavní velké kapsy i jednu nenápadnou na zip na zadní straně.

Rains Bum Bag Mini – minimalistická nepromokavá ledvinka, která se stane nepostradatelným doplňkem pro vaše rušné dny ve městě nebo na cestách.

Běžecká ledvinka Kilpi KIDNEY-U je určena nejen běžcům, ale také běžkařům nebo ostatním sportovcům, kteří hledají praktické, jednoduché a levné řešení jak mít vše u sebe během tréninku. Ledvinka ukrývá dvě prostorné zipové kapsy např. na gely, svačinu nebo návleky. Reflexní prvky jsou dobře viditelné za tmy. Díky elastickému pásku s plastickou sponou pro nastavení obvodu, je velikost pro všechny bez rozdílu.

Materiálové složení: 90% polyester, 10% elastane