Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
DESIGNOVÁ ELEGANCE PRO VAŠE ROSTLINY
Stojan na květiny BAMIR TYP 2 přináší do vašeho interiéru nejen praktičnost, ale také moderní vzhled. S jeho minimalistickým designem a svěží bílou barvou se stane atraktivním prvkem v jakémkoliv prostoru, od předsíně po obývací pokoj až po lodžii.


STABILNÍ A VYVÁŽENÁ KONSTRUKCE
Díky pevnému kovovému provedení a rektifikačním šroubům, které slouží k vyrovnání nerovnosti, je stojan na květiny BAMIR TYP 2 stabilní na jakémkoliv povrchu. Vaše rostliny tak zůstanou v bezpečí a budou krásně prezentovány.


OPTIMÁLNÍ PROSTOR PRO ZELENĚ
Sedm polic nabízí dostatek prostoru pro umístění až osmi květináčů. Každá polička je navržena tak, aby byl zajištěn dostatek světla a vzduchu pro zdravý růst vašich rostlin.


TECHNICKÉ PARAMETRY
Rozměry:šířka: 43 cmhloubka: 22 cmvýška: 126 cmtloušťka tyče: 1,6 cmrozměr police: 21 x 22 cmnosnost police: 2 kgHmotnost:2,5 kg


MONTÁŽ
Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Vyvýšený záhon SNAIL 100 je čtvercový plechový záhon pro pěstování bylinek nebo květin. Květiny, bylinky, zeleninu, to vše můžete svobodně umístit prakticky kdekoliv na zahradě.
Záhon nemá dno. Při vrstvení půdy ve vyvýšeném záhonu doporučujeme strukturu půdy přizpůsobit rostlinám. Záhon je složen z několika dílů, které se pouze jednoduše sešroubují.
Záhon je vybaven speciálním okrajovým lemem proti slimákům.
Ocelový plech síly 0,6 mm má velmi kvalitní povrchovou úpravu, protože je galvanicky pozinkovaný (na povrchu je vytvořená silná vrstva ochranného nekorodujícího zinku) plus je nastříkán vypalovací práškovou barvou v odstínu antracit RAL 7016.
Barva: antracitMateriál: pozinkovaná ocel (kov)Dostupné rozměry:100 x 100 x 76 cm
Rozměry: šířka: 100  cmhloubka: 100 cmvýška: 76 cmHmotnost: 35 kg
Dodáváno v demontu.

I tradiční květináč může být nesmírně zajímavý! Klasický, kulatý tvar válce a skvělý design je skvělou kombinací pro jakoukoliv zahradu, terasu nebo balkón.
Jeho funkční vlastnosti - robustní konstrukce, drenážní systém, který odstraňuje přebytečnou vodu a materiál odolný proti poškození, potěší i ty nejnáročnější uživatele.Barva:hnědáantracitVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:lisovaný plastRozměry:šířka: 28 cmhloubka: 28 cmvýška: 28,3 cmHmotnost: 1 kg

Zasaďte si své květiny či rostliny do naší sady rustikálních truhlíků z vodního hyacintu a vystavte je na odiv! Každý ze 3 truhlíků má jinou velikost, takže můžete dát průchod své tvořivosti a uspořádat je dle svého vkusu. Truhlíky nabízíme ve třech barevných variantách: hnědá, tmavě hnědá a černá. Truhlíky jsou vyrobeny z vodního hyacintu, jsou tedy vysoce odolné a nenáročné na údržbu. Ocelový rám je robustní a je zárukou stability a pevnosti truhlíků. Venkovní truhlíky snadno očistíte navlhčeným hadříkem. Jsou rovněž vybaveny vyjímatelnými plastovými květináči. Oživte svou domácnost trochou zeleně, zasazenou do našich půvabných truhlíků! Doporučujeme tuto sadu truhlíků uchovávat vevnitř. Balení obsahuje 3 truhlíky různých velikostí.Barva:hnědátmavě hnědáčernáBarvu truhlíků zvolte ve variantách produktu. Materiál:vodní hyacint / ocelRozměry vysokého truhlíku:šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 40 cmRozměry středního truhlíku:šířka: 30 cmhloubka: 30 cmvýška: 30 cmRozměry malého truhlíku:šířka: 20 cmhloubka: 20 cmvýška: 20 cmRozměry květináčů:šířka: 33 / 25 / 13 cmhloubka: 33 / 25 / 13 cmvýška: 31 / 25 / 13 cmHmotnost:5,5 kg

Nechte vyniknout krásu svých oblíbených květin nebo rostlin s tímto elegantním a funkčním vyvýšeným záhonem!
Tento zahradní truhlík je vyrobený z robustního, klimaticky odolného a mrazuvzdorného PP (polypropylen), takže je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Tento truhlík je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství zeminy pro pěstování květin, zeleniny, bylinek a dalších rostlin.Barva: antracitMateriál:PP (polypropylen)Rozměry: šířka: 43 / 100 cm hloubka: 43 cmvýška: 35 cm objem: 30 l / 80 lTruhlík nabízíme ve dvou velikostech. Výběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Hmotnost: 3 / 6 kgDodáváno v demontu.

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené zahrádkáře, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Záhon je vyrobený z dřevoplastu (WPC), takže je robustní, má dlouhou životnost a je vhodný pro umístění ven. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy a je ideální pro vaše rostliny, zeleninu, byliny či květiny. Otevřené dno zajišťuje perfektní ventilaci a police nabízí dostatek místa pro uložení květináčů nebo nářadí.
Barva: šedáMateriál: WPC (dřevoplast) / ocel / hliníkRozměry: šířka: 50 / 75 / 100 / 125 / 150 / 175 / 200 cmhloubka:  50 cmvýška: 90 cmDostupné rozměry:50 x 50 x 90 cm 75 x 50 x 90 cm 100 x 50 x 90 cm 125 x 50 x 90 cm 150 x 50 x 90 cm 175 x 50 x 90 cm200 x 50 x 90 cm 
Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Hmotnost: 13,4 / 16,6 / 20 / 23,7 / 29 / 32,8 / 35,5 kg
Dodáváno v demontu.

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 160 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:8,7 kgDodáváno v demontu.

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:3 kgDodáváno v demontu.

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 40 cmvýška: 23 cmHmotnost:4,7 kgDodáváno v demontu.

Stojan na květiny MAVERO 646 CZK  -17% 
Stojan je vyroben z kovu v bílém barevném provedení. Disponuje čtyřmi patry. Už na první pohled působí velmi elegantně a moderně.
Krásně se na něm budou vyjímat květiny, ale i různé bytové dekorace. Stojan má kolečka, která jsou vyrobena z plastu a dvě z nich jsou vybavena brzdami pro zajištění regálu. 
Barva:bíláMateriál:kov / plastRozměry:šířka: 64 cmhloubka: 26 cmvýška: 60,5 cmtloušťka konstrukce: 1,6 cmvýška první police od země: 5 cmHmotnost:2,5 kg
Nosnost na polici:4 kgDodáváno v demontu.