Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Chcete si i na malé ploše vašeho pozemku co nejvíce usnadnit práci a netahat se při zalévání s těžkými konvemi plými vody? Práci konví zastane a vaše ruce ušetří námahy Zavlažovač rozprašovací.
Tato levná alternativa pro zavlažování malých ploch se nejlépe hodí pro zavlažovaná ploch do max. 80 m2. Průměr zavlažování: max. 10 m.

Samozavlažovací set obsahuje sprchovou hlavici. Hlavice má 6 možností nastavení zálivky. Vhodné pro hadici 1/2. Balení kromě hlavice obsahuje 2 × rychlospojku 1/2, 1× rekukce na koutek z 3/4 na 1/2, 1× spojka s vnějším závitem.

Zavlažovač výkyvný je ideální pro zalévání menších obdélníkových ploch do 250m2. Má plynule nastavitelný maximální rozsah do výšky 15m a do šířky 17m. S výkyvným zavlažovačem dosáhnete dokonalého zavlažování trávníku. Zavlažovač má 18 trysek.

Zajišťuje velmi rovnoměrnou distribuci vody a zabraňuje tvorbě louží. Rozsah postřiku se nachází v rozmezí do průměru 10m. Díky tomu je vhodný pro menší a střední oblasti s maximální plochou 100 m2. Kruhový zavlažovač je bezpečně nainstalován na trnu. Koncovou čepičku lze zaměnit za koncovku pro kohout, tím lze propojit více postřikovačů najednou.

Zajišťuje velmi rovnoměrnou distribuci vody a zabraňuje tvorbě louží. Je vhodný pro menší a střední prostory. Zavlažovač má 8 nastavitelných módů závlahy. Je vyrobený z plastu.

Zavlažovač výkyvný 16 trysek plast

Adaptér 95 CZK
Adaptér

Zavlažovač se sáňkami impulsní kruhový sektorový

Zavlažovač turbínový se sáňkami

Postřikovač zahradních ploch s nastavitelnou šířkou postřiku a regulátorem průtoku vody.