Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada Kärcher Rain Box je ideálním vstupem do světa efektivního a úsporného zahradního zavlažování podle potřeby. Sada Kärcher Rain Box obsahuje přípojku na vodovodní kohoutek G1 s redukcí G3/4, 2 spojky, 1 filtr, 15 m dlouhou hadici systému Kärcher Rain System® (k upevnění manžet), 10 m dlouhou hadici pro kapénkovu závlahu, 4 T-díly s regulací, 4 I-díly, 10 manžet pro kapénkovou závlahu, jakož i 5 kolíků k upevnění hadic. Všechny díly lze namontovat bez použití jakéhokoliv nářadí. Manžety pro kapénkovou závlahu mohou být na hadici systému Kärcher Rain System® volně připojeny a regulovány (0-10 l/h). Hadice pro kapénkovou závlahu odkapává rovnoměrně po celé délce hadice a lze ji optimálně nastavit nastavitelným výstupem na T-dílu. Systém pracuje pod tlakem 4 bar, lze jej individuálně přizpůsobit téměř jakémukoliv typu zahrady a spolu se SensoTimerem, kterým se nastaví zavlažování podle potřeby, funguje perfektně.

Proud vody si můžete seřídit, jak budete chtít.. Rychlost toku vody je možné plynule regulovat. Tvar stříkání a průtok vody si můžete vybrat přesně pro dané použití. Je zde množnost uzamčení sepnutí. Pistole je plastová.

Nekonečná regulace vodního paprsku, takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro právě probíhající aplikaci.  Postřikovač je vyroben z mosazi.

Sprcha s teleskopem 398 CZK  -16% 
Výsuvné rameno od 55 do 100 cm.Výrobek je z plastu. Regulovatelný průtok vody. Šetrné sprchování. Spolehlivá aretace.

Tlakový rozprašovač ve žluté barvě o objemu 2 litry. Při šetrném zacházení dlouhodobě bezporuchový.

Tlakový postřikovač na kolečkách pro lepší manipulaci. Teleskopický nástavec lze prodloužit ze 70 na 110 cm, lze tak dosáhnout do výšek na stromy. Nástavec je vybaven kloubem pro nástřik méně dostupných míst. Hadice je odolná vůči horku i zimě, je dlouhá 180 cm. Má držadlo pro svislé uložení hadice, ergonomickou rukojeť pro pohodlné převážení postřikovače. Tryska je nastavitelná pro rovný střik či 60° střik. Objem: 15 l. Výška: 61 cm, šířka: 29 cm.

Zádový tlakový postřikovač ve tvaru zaobleného kvádru o objemu 12 l. Postřikovač je žlutý s černým nástavcem s postřikovací pákou, stříbrnou hadičkou, modrýma nožičkama a se šroubovacíma víkama. Propojení postřikovacího a tlakového vedení je z kovu. Popruh se připne na předem připravená místa. Aplikační kapalinu nalijeme pohodlně 10 cm širokým otvorem. Postřikovací páka umístěná z boku postřikovače slouží zároveň jako tlakovač s tlakem 3 bar. Tlak lze rychle upustit ventilkem. S postřikovacím ramenem se příjemně manipuluje. U trysky jde pohodlně regulovat síla a záběr průtoku kapaliny. Rozměry: h. 39 cm x v. 53 cm x š. 15 cm.

Zádový tlakový postřikovač ve tvaru zaobleného kvádru o objemu 16 l. Postřikovač je žlutý s černým nástavcem a s postřikovací pákou, stříbrnou hadičkou, modrýma nožičkama a se šroubovacíma víkama. Propojení postřikovacího a tlakového vedení je z kovu. Popruh se připne na předem připravená místa. Aplikační kapalinu nalijeme pohodlně 10 cm širokým otvorem. Postřikovací páka umístěná z boku postřikovače slouží zároveň jako tlakovač s tlakem 3 bar. Tlak lze rychle upustit ventilkem. S postřikovacím ramenem se příjemně manipulujeje. U trysky jde pohodlně regulovat síla a záběr průtoku kapaliny.

Plastový rozprašovač s otočnou hlavou je vhodný k postřiku pokojových i venkovních rostlin. Má kuličková ložiska a pružiny z nerezu. Tryska je nastavitelná: rovný střik či 60° střik. Objem: 1000 ml. Výška: 30 cm.

Postřikovač má 9 různých typů trysek, rozsah otáčení 180°. Délka teleskopické hliníkové tyče je od cca 90cm do cca 140cm a je zakončena ergonomickou rukojetí. Kompatibilní se všemi běžnými spojovacími systémy.