Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
K cílenému zavlažování dle potřeby: nový zavlažovací automat Kärcher WT 4 je velmi snadné naprogramovat. Díky odnímatelnému obslužnému dílu, velkým regulátorům a přehledné spínací ploše lze provést programování snadno a bez námahy. Maximání doba zavlažování je 120 minut. Každý proces zavlažování začíná a končí přesně a automaticky v naprogramovanou dobu. Včetně přípojky ke kohoutu a předsazeného filtru, nezbytná 9voltová alkalická baterie není součástí dodávky. Vaše zavlažování se zavlažovacím automatem Kärcher začíná a končí automaticky v předem nastavitelnou dobu. Voda tedy proudí jen tehdy, když je to opravdu nutné, což uspoří peníze a ochrání životní prostředí. Zavlažovací automaty Kärcher jsou kompatibilní se všemi známými zacvakávacími systémy.

Zavlažovací automat WT 5 nabízí 4 módy: automatické zavlažování, ruční zavlažování, odpočítávané zavlažování a funkci 24 hod. pauzy. Při automatickém zavlažování zavlažuje WT 5 zcela dle přání v naprogramovaných časech a se stanovenou délkou zavlažování. Zavlažovací program může být aktivován na každý den v týdnu a nabízí max. dva cykly denně (ráno a/nebo večer). Maximální doba zavlažování: 120 min. Manuální zavlažovací funkce může být aktivována kdykoli. Při odpočítávané funkci zavlažuje WT 5 po definovanou dobu a automaticky ukončí zavlažování po jejím uplynutí. Funkce 24 - hodinové přestávky ohraničuje uživateli přerušení automatického zavlažovacího programu až na 24 hod. Přerušení může být před uplynutím doby vždy deaktivováno. Kohoutová přípojka a předřadný filtr jsou obsaženy v objemu dodávky. Nutné dokoupit 9 V baterie.

Zařízení Kärcher WT 2 je trojcestný rozdělovač a zavlažovací hodiny v jednom. Je vybaven dvěma kohoutovými přípojkami s nezávislými plynulými regulátory a vyznačuje se optimalizovaným průtokem vody. Do třetí kohoutové přípojky jsou integrovány zavlažovací hodiny. Dobu zavlažování lze plynule nastavit až na 120 min. Po uplynutí nastaveného času se zavlažování automaticky zastaví. Zavlažovací hodiny Kärcher WT 2 s kohoutovou přípojkou G1 a redukčním kusem G3/4 jsou univerzálně použitelné ve spojení se všemi dostupnými zahradními hadicemi a přesvědčí Vás robustní kvalitou a ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Převlečná matice s robustním vnitřním závitem zajistí jednoduché upevnění na vodovodní kohoutek. Kompatibilní s většinou připojovacích zacvakávacích systémů.

Těsnící manžety jsou částí systému Kärcher Rain System®. Lze je připojit k hadici systému Kärcher Rain System® na jakémkoliv místě. Utěsňují spolehlivě více nepotřebné otvory v těsnění. Pogumovaný povrch a vestavěná jehla na vnitřní straně to umožňují. Montáž je velice rychlá, snadná a není k ní potřeba žádného nářadí. Za tímto účelem se strčí jehla do otvoru, který se má uzavřít, a manžeta se zavře. Tím je hadice bezpečně utěsněná a může se nadále používat bez zbytečného plýtvání vody. Vysoce efektivní zavlažovací systém Kärcher Rain System®, který pracuje pod tlakem 4 bar a je vybaven 1/2“-hadicí s manžetami pro kapénkovou závlahu a postřik, spojuje výhody mikroodkapávání a běžného zavlažování. Systém Kärcher Rain System® lze přizpůsobit téměř jakémukoliv typu zahrady a spolu se SensoTimerem, kterým se nastaví zavlažování podle potřeby, funguje perfektně.

Nekonečná regulace vodního paprsku, takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro právě probíhající aplikaci.  Postřikovač je z plastu.

Sada Kärcher Rain Box je ideálním vstupem do světa efektivního a úsporného zahradního zavlažování podle potřeby. Sada Kärcher Rain Box obsahuje přípojku na vodovodní kohoutek G1 s redukcí G3/4, 2 spojky, 1 filtr, 15 m dlouhou hadici systému Kärcher Rain System® (k upevnění manžet), 10 m dlouhou hadici pro kapénkovu závlahu, 4 T-díly s regulací, 4 I-díly, 10 manžet pro kapénkovou závlahu, jakož i 5 kolíků k upevnění hadic. Všechny díly lze namontovat bez použití jakéhokoliv nářadí. Manžety pro kapénkovou závlahu mohou být na hadici systému Kärcher Rain System® volně připojeny a regulovány (0-10 l/h). Hadice pro kapénkovou závlahu odkapává rovnoměrně po celé délce hadice a lze ji optimálně nastavit nastavitelným výstupem na T-dílu. Systém pracuje pod tlakem 4 bar, lze jej individuálně přizpůsobit téměř jakémukoliv typu zahrady a spolu se SensoTimerem, kterým se nastaví zavlažování podle potřeby, funguje perfektně.

Nekonečná regulace vodního paprsku, takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro právě probíhající aplikaci.  Postřikovač je vyroben z mosazi.

Sprcha s teleskopem 397 CZK  -16% 
Výsuvné rameno od 55 do 100 cm.Výrobek je z plastu. Regulovatelný průtok vody. Šetrné sprchování. Spolehlivá aretace.

Tlakový rozprašovač ve žluté barvě o objemu 2 litry. Při šetrném zacházení dlouhodobě bezporuchový.

Tlakový postřikovač na kolečkách pro lepší manipulaci. Teleskopický nástavec lze prodloužit ze 70 na 110 cm, lze tak dosáhnout do výšek na stromy. Nástavec je vybaven kloubem pro nástřik méně dostupných míst. Hadice je odolná vůči horku i zimě, je dlouhá 180 cm. Má držadlo pro svislé uložení hadice, ergonomickou rukojeť pro pohodlné převážení postřikovače. Tryska je nastavitelná pro rovný střik či 60° střik. Objem: 15 l. Výška: 61 cm, šířka: 29 cm.