Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Řešení 2v1 pro vaši zahradu! Velmi stabilní a výškově nastavitelná venkovní zahradní sprcha, kterou sestavíte během 3 minut, vám zajistí během horkých letních dnů příjemné osvěžení. Pomocí odnímatelné sprchovací tyče se může uživatel zcela běžně osprchovat a osvěžit. Díky jemnému paprsku sprchy je spotřeba vody mnohem nižší než při používání zahradní hadice. Sprchovací tyč může posloužit i jako plnohodnotná zalévací tyč pro efektivní zalévání rostlin. Na zimu můžete zahradní sprchu jednoduše a bez námahy rozložit na jednotlivé díly, které lze do sebe zastrčit a kompaktně uložit. Tak si zajistíte, že vám příští léto nebude nic scházet. Další vybavení: trojnožka a kolík pro výbornou stabilitu, nastavení průtoku vody jednou rukou, funkce ON/OFF a pohyblivá nástřiková hlavice (180°).

Sada pro mnohé úkoly zavlažování, která se přizpůsobí nejrůznějším požadavkům rozdílných rostlin. Multifunkční zahradní pistole modelu Plus (obj. č.: 2.645-269.0) zavlažuje, aniž by někde odkapávala voda, a nabízí 4 obrysy postřiku: sprchu, bodový a plochý paprsek a jemné mlžení. Zdolá tak nejen zavlažování, ale i jednoduchý úklid. Otočná rukojeť s aretovatelným spouštěčem může být nastavena dopředu či dozadu a poskytuje tak individuální uživatelský komfort. Sada obsahuje ještě 2 vysoce kvalitní univerzální hadicové spojky Plus s vložkou Grip – jedna je včetně Aqua Stopu – a přípojku ke kohoutu G3/4" s redukcí G1/2". Při odpojování postřikovače nedochází díky praktickému Aqua Stopu k průtoku vody, i když je přitom vodovodní kohoutek povolen. Spojky jsou navíc univerzální pro všechny běžně dostupné průměry zahradních hadic. Zahradní Postřikovače a spojky od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Kovová multifunkční zavlažovací pistole zahradní Premium z vysoce kvalitních kovových prvků je obzvláště robustní, a proto má také velmi dlouhou životnost. Její 4 obrysy postřiku – sprcha, horizontální plochý paprsek, perlový paprsek a jemné mlžení – z ní dělají skutečný multitalent v oblasti zavlažování nejrůznějších rostlin s individuálními požadavky. Jemné mlžení je nejvhodnější pro šetrné zavlažování křehkých rostlin, zatímco květinové a rostlinové záhony se v ideálním případě zavlažují sprchou. Lehce znečištěné plochy zase snadno vyčistíte s horizontálním plochým paprskem. Perličkový paprsek umožňuje vysoký průtok vody, jenž lze dobře využít např. k plnění nádrží. Nově vyvinutá membránová technologie na postřikovací hlavě od společnosti Kärcher se postará o ochranu proti kapající vodě. Rovněž výhradně u společnosti Kärcher naleznete otočnou rukojeť, se kterou nastavíte aretovatelný spouštěč dopředu nebo dozadu, a která sedí příjemně v dlani a získá si vás tak svým individuálním uživatelským komfortem. Zahradní pistole od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Nejvyšší požadavky vyžadují nejkvalitnější materiál. Kovová zavlažovací pistole zahradní Premium se nejen drží příjemně v ruce, ale díky zpracování kovu je extrémně robustní a má dlouhou životnost. Otočná rukojeť, se kterou nastavíte spouštěč s aretací dopředu nebo dozadu, vás přesvědčí individuálním uživatelským komfortem, který může nabídnout jen společnost Kärcher. Průtok vody lze dle potřeby nastavit regulačním ventilem, který se ovládá pouze jednou rukou. Kovová zahradní pistole Premium disponuje 2 obrysy postřiku: bodovým a kuželovým paprskem. Ty můžete dle potřeby plynule nastavovat. Například pro zavlažování květinových a rostlinných záhonů nebo pro odstranění hrubých nečistot z teras nebo zahradního nábytku. Zahradní postřikovače a spojky od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Perfektně sladěná sada postřikovačů pro Vaši zahradu. Zalévací tryska (obj. č.: 2.645-264.0) se výtečně hodí k jednoduchému zahradnímu zavlažování. Pro zavlažování můžete dle potřeby prostřednictvím plynule nastavitelných obrysů postřiku zvolit mezi kuželovým a bodovým paprskem. Nejen že tak zavlažíte květiny a rostliny, ale můžete i odstranit hrubé nečistoty na zahradě. Pokud postřikovač zrovna nepoužíváte, uzavřete průtok vody jednoduše na zalévací trysce. Součástí sady jsou dále přípojka ke kohoutu G3/4" s redukcí G1/2" a 2 robustní univerzální hadicové spojky – jedna z nich vybavená Aqua Stopem. Ten zabraňuje průtoku vody na konci zahradní hadice i při povoleném kohoutku, např. při odpojování zalévací trysky. Spojky jsou navíc univerzální pro všechny běžně dostupné průměry zahradních hadic. Zahradní postřikovače a spojky od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Vysoký komfort ve zavlažování. Tato zahradní pistole nabízí otočnou rukojeť, se kterou nastavíte spouštěč s aretací dopředu nebo dozadu – to umožňuje individuální použití pistole. Navíc si vás získá na dotek příjemnými prvky z měkkého plastu, které poskytují dodatečnou ochranu. Mimoto lze průtok vody podle potřeby přizpůsobit skrze jednou rukou ovladatelný regulační ventil. Zavlažovací pistole Plus nabízí 2 obrysy postřiku: bodový a kuželový paprsek. Ty můžete podle potřeby plynule nastavit - např. k zavlažování květinových a rostlinných záhonů nebo k odstranění hrubých nečistot z teras nebo zahradního nábytku. Zahradní postřikovače od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Náročné úkoly při zavlažování rostlin s různými požadavky zvládnete snadno s multifunkční zavlažovací pistolí Plus. Společností Kärcher nově vyvinutá membránová technologie zaručuje ochranu proti kapající vodě u postřikovací hlavy, a to při každém použití – i během změny nastavení obrysu postřiku. V případě potřeby membránu sprchového kotouče jednoduše vyjmete a vyčistíte – tak budete dosahovat stále těch nejlepších výsledků zalévání. Otočná rukojeť, se kterou nastavíte spouštěč s aretací dopředu nebo dozadu, umožňuje individuální uživatelský komfort. Tato zavlažovací pistole navíc disponuje 4 možnými nastaveními obrysu postřiku: sprchou, bodovým a plochým paprskem a jemným mlžením. Mlžení je vhodné pro šetrné zavlažování křehkých rostlin, zatímco květinové a rostlinové záhony se v ideálním případě zavlažují sprchou. Pro drobné úklidové práce na zahradě doporučujeme použití bodového paprsku. Skrze jednou rukou ovladatelný regulační ventil lze podle potřeby přizpůsobit průtok vody. Zahradní postřikovače od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy a snadno je připojíte k hadici.

Ergonomická zalévací tyč Kärcher Premium je mistrovským dílem, co se týče dokonalosti a komfortu. Její možnosti mnohostranného využití z ní dělají mnohostranného všeuměla a univerzální multitalent. Zalévací tyč Premium je vhodná pro menší a středně velké plochy a zahrady. Od zalévání půdy až po práci nad hlavou (např. pro zalévání zavěšených květin) umožňuje teleskopická zalévací tyč pohodlnou práci. Povedená kombinace elegantního designu, prvotřídní funkčnosti a perfektní ergonomie přesvědčí na celé čáře a dělá ze zalévací tyče Premium Kärcher ideální pracovní nástroj i pro delší práci. Zkrátka jedná se o ideální řešení pro zalévání. Zavlažovací postřikovače Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými západkovými systémy. Detaily vybavení: pohyblivá postřikovací hlava (180°), teleskopická tyč (70-105 cm), nastavení množství vody jednou rukou (vč. funkce ON/OFF), komfortní možnost zavěšení a 6 zavlažovacích režimů.

Čisticí postříkací pistole WBS 3 je ideálním doplňkem pro každou zahradní hadici. Jednoduše připojte WBS 3 ke konektoru - a jste připraveni! Inovativní rotující paprsek rychle odstraňuje čerstvé nečistoty a umožňuje čištění velkých ploch bez námahy. Výsledkem je úspora času až 50 procent ve srovnání s klasickými zahradními postřikovači. Čisticí úkoly lze také přesně dokončit bodovým paprskem optimalizovaným pomocí vysoce kvalitní kovové trysky. Zařízení nabízí rychlé a rozmanité použití pro všechny mírně znečištěné předměty v okolí zahrady. Součástí dodávky jsou dvě AA 1,5 V baterie, které napájí motor potřebný pro funkci rotačního paprsku.

Tato zavlažovací tryska disponuje regulačním ventilem, který můžete pohodlně ovládat jednou rukou a na kterém můžete snadno palcem přizpůsobit průtok vody. Na zahradním postřikovači můžete také dle potřeby plynule nastavit 2 obrysy postřiku: bodový a kuželový paprsek. Nejen že tak snadno zavlažíte květinové a rostlinové záhony, ale můžete tak odstranit i hrubou nečistotu z teras nebo zahradního nábytku. Proto se regulační zavlažovací tryska výtečně hodí jak pro zavlažovací, tak i pro čisticí úkoly. Průtok vody jednoduše uzavřete na regulačním ventilu. Zahradní postřikovače od společnosti Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy snadno je připojíte k zahradní hadici.