Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Intaktní přípojky k vodovodnímu kohoutku, hadicové spojky a hadice jsou základem efektivního zavlažování. Proto nabízí Kärcher kompletní řadu příslušenství ke spojování, oddělování a opravování zavlažovacích systémů - např. robustní přípojku ke kohoutku G3/4 s redukcí G1/2. Redukce umožňuje připojení na dvě velikosti závitů. Univerzální opravka hadic je použitelná pro všechny běžné zahradní hadice a získá si vás svým ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Je ideálním řešením pro spojení nebo opravu dvou hadic. Přípojka ke kohoutku G3/4 s redukcí G1/2 je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry hadic a se všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Intaktní přípojky k vodovodnímu kohoutku, hadicové spojky a hadice jsou základem efektivního zavlažování. Proto nabízí Kärcher kompletní řadu příslušenství ke spojování, oddělování a opravování zavlažovacích systémů - např. třícestnou spojku pro přesné spojení tří hadic. Třícestná spojka je univerzálně použitelná pro všechny běžné zahradní hadice a získá si vás svou robustní kvalitou a ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Třícestná spojka je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry hadic a se všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Kärcher G3/4 přípojka 89 CZK  -18% 
Intaktní přípojky k vodovodnímu kohoutku, hadicové spojky a hadice jsou základem efektivního zavlažování. Proto nabízí Kärcher kompletní řadu příslušenství ke spojování, oddělování a opravování zavlažovacích systémů - např. přípojku G3/4 ke spojení hadicových spojek kupříkladu s postřikovači (s vnitřním závitem). Přípojka G3/4 je univerzálně použitelná pro všechny běžné zahradní hadice a získá si vás svým ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Přípojka je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry hadic a se všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Spojit, odpojit a opravit - jak snadné s vysoce kvalitní univerzální hadicovou spojkou Kärcher Premium. Spojka je vyrobena z nekorodujícího hliníku a vybavena rukojetí z měkkého plastu pro obzvláště komfortní manipulaci. Flexibilní zástrčkový systém výrazně zjednodušuje zavlažování malých a větších zahrad a ploch. Funkční kohoutové přípojky a hadicové spojky jsou základním stavebním kamenem každého dobrého zavlažovacího systému. Univerzální hadicová spojka Premium je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry zahradních hadic a všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Vysoce kvalitní trojecestný rozdělovač Kärcher s kohoutovou přípojkou G1 a redukčním kusem G3/4 pro zavlažování až se třemi hadicemi současně. Trojcestný rozdělovač je vybaven třemi kohoutovými přípojkami se třemi nezávislými, plynulými regulátory a vyznačuje se optimalizovaným průtokem vody. Je univerzálně použitelný ve spojení se všemi běžnými zahradními hadicemi a přesvědčí Vás svou kvalitou, robustností a ergonomickým designem pro příjemnou a snadnou manipulaci. Převlečná matice s robustním vnitřním závitem zaručí jednoduché a pohodlné upevnění na vodovodním kohoutku. Trojcestný rozdělovač je kompatibilní s většinou dostupných připojovacích zacvakávacích systémů.

Intaktní přípojky k vodovodnímu kohoutku, hadicové spojky a hadice jsou základem efektivního zavlažování. Proto nabízí Kärcher kompletní řadu příslušenství ke spojování, oddělování a opravování zavlažovacích systémů - např. robustní přípojku ke kohoutku G1 s redukcí G3/4. Redukce umožňuje připojení na dvě velikosti závitů. Univerzální opravka hadic je použitelná pro všechny běžné zahradní hadice a získá si vás svým ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Je ideálním řešením pro spojení nebo opravu dvou hadic. Přípojka ke kohoutku G1 s redukcí G3/4 je vhodná zejména pro připojení k zahradním čerpadlům Kärcher a je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry hadic a se všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Spojit, odpojit a opravit - jak snadné s vysoce kvalitní univerzální hadicovou spojkou Kärcher Premium Aqua stopem. Spojka je vyrobena z nekorodujícího hliníku a vybavena rukojetí z měkkého plastu pro obzvláště komfortní manipulaci. Flexibilní zástrčkový systém výrazně zjednodušuje zavlažování malých a větších zahrad a ploch. Funkční kohoutové přípojky a hadicové spojky jsou základním stavebním kamenem každého dobrého zavlažovacího systému. Univerzální hadicová spojka Premium s Aqua stopem je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry zahradních hadice a všemi dodávanými západkovými systémy.

Kärcher G1/2 přípojka 89 CZK  -18% 
Intaktní přípojky na vodovodní kohoutek, hadicové spojky a hadice jsou základem efektivního zavlažování. Proto nabízí Kärcher kompletní řadu příslušenství ke spojování, oddělování a opravování zavlažovacích systémů - např. přípojku G1/2 ke spojení hadicových spojek kupříkladu s postřikovači (s vnitřním závitem). Přípojka G1/2 je univerzálně použitelná pro všechny běžné zahradní hadice a získá si vás svým ergonomickým designem pro snadnou manipulaci. Přípojka je kompatibilní se třemi nejběžnějšími průměry hadic a se všemi dostupnými zacvakávacími systémy.

Kompletně smontovaný vozík na zahradní hadici HT 80 K/Kit obsahuje: kovový vozík na hadici s navijákem na hadici HT 80 M, hadici PrimoFlex® Plus (1/2") o délce 20 m, postřikovací pistoli Plus, 4 univerzální hadicové spojky Plus (3 bez, 1 s Aqua stopem) a přípojku ke kohoutu G3/4.

Robustně zpracovaný držák na hadici Kärcher Premium s úschovným boxem se hodí pro jednoduchou montáž na vnější zdi. Praktický držák hadic šetří místo a nabízí úložný prostor pro postřikovače a sprchy, přípojky ke kohoutu, spojky a zahradní rukavice. Kromě uvedeného navíc nabízí ještě úschovný box na zahradní nůžky a další zahradní nářadí. Držák na zahradní hadice je vhodný pro všechny běžné zahradní hadice. Péči o zahradu tak nestojí již nic v cestě. Nové systémy uložení hadic Kärcher stanovují nová měřítka s ohledem na funkčnost, design a kvalitu. Jsou ideální pro rychlé navíjení a odvíjení hadice při minimálním nároku na místo.