Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vysoce kvalitní mosazná kohoutová přípojka G1 s komfortním gumovým kroužkem na rukojeti pro snadnou manipulaci a lepší fixaci. Nová mosazná řada společnosti Kärcher pro poloprofesionální použití na zahradě si vás získá kvalitou, která se vyrovná s jakýmkoliv tlakem. Vysoce kvalitní zpracování a robustní materiál zaručují obzvláště dlouhou životnost dokonce i při vysokých nárocích. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování!

Kompletně smontovaný vozík na zahradní hadici HT 80 K/Kit obsahuje: kovový vozík na hadici s navijákem na hadici HT 80 M, hadici PrimoFlex® Plus (1/2") o délce 20 m, postřikovací pistoli Plus, 4 univerzální hadicové spojky Plus (3 bez, 1 s Aqua stopem) a přípojku ke kohoutu G3/4.

Kompletně smontovaný vozík na hadici HT 3.420 Kit je perfektní pro zavlažování středně velkých až velkých ploch a zahrad. Díky inovativní funkci sklápění jej lze snadno a obzvláště prostorově úsporně uschovat. Vybavení: výškově nastavitelné madlo, hadice PrimoFlex® (1/2") o délce 25 m, postřikovač, 3 standardní hadicové spojky, 1 standardní hadicová spojka s Aqua stopem, přípojka ke kohoutu G3/4 s redukcí G1/2. Kapacita: 40 m dlouhá 1/2" hadice nebo 30 m dlouhá 5/8" hadice nebo 25 m dlouhá 3/4" hadice. S tímto navijákem na hadici vám v péči o zahradu nestojí již nic v cestě.

Kompaktní zavlažovací stanice – naviják na hadici HR 7.315 Kit je ideální pro mobilní nebo stacionární používání. Perfektní pro zavlažování malých až středně velkých ploch a zahrad. Díky množství úložného prostoru je konečně vše uloženo na jednom místě. Součásti vybavení: odnímatelný buben na hadice (2 v 1), úložný prostor pro postřikovače a sprchy, prostorný úschovný box na zahradní rukavice, nůžky, lopatky atd. včetně držáku na stěnu, hadice PrimoFlex® Plus (1/2") o délce 15 m, postřikovač, 3 standardní hadicové spojky, 1 standardní hadicová spojka s Aqua stopem, přípojka ke kohoutu G3/4 s redukcí G1/2, jakož i možnost upevnění zalévací tyče. S tímto navijákem na zahradní hadici si užijete pohodové zavlažování.

Nový, kompletně smontovaný vozík na zahradní hadici HT 4.520 Kit s možností upevnění postřikovače, zalévací tyče atd., jakož i s hákem na uložení krátké hadice je šikovným pomocníkem. Již nemusíte složitě tahat dlouhou hadici přes celou zahradu, tento šikovný naviják na hadici je stále při vás a tím i na místě zavlažování. Dlouhá hadice se připojí k vodovodnímu kohoutku, odvine se na zem a tam zůstane ležet. Tak zůstanou záhonky, keře, nábytek i hadice v pořádku. Zavlažování pak probíhá velmi pohodlně s krátkou hadicí kolem hadicového vozíku. Tím nestojí vaší péči o zahradu již nic v cestě! A díky inovativní funkci sklápění lze vozík na hadici HT 4.520 snadno a obzvláště prostorově úsporně uschovat. Součásti vybavení: výškově nastavitelná rukojeť, 23 m dlouhá 1/2" PrimoFlex®-hadice, postřikovač, 3 x hadicová spojka, 1 x hadicová spojka s Aqua stopem, přípojka ke kohoutu G3/4 s redukcí G1/2. Kapacita: 50 m dlouhá 1/2" hadice nebo 35 m dlouhá 5/8" hadice nebo 23 m dlouhá 3/4" hadice.

Vysoce kvalitní mosazná hadicová spojka vybavená Aqua stopem pro 3/4" hadice s komfortním gumovým kroužkem na rukojeti pro snadnou manipulaci a lepší fixaci. Funkce Aqua stop umožňuje bezpečné odpojení bez postříkání. Nová mosazná řada společnosti Kärcher pro poloprofesionální použití na zahradě si vás získá svou kvalitou, která se vyrovná s jakýmkoliv tlakem. Vysoce kvalitní zpracování a robustní materiál zaručují obzvláště dlouhou životnost dokonce i při vysokých nárocích. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování!

Tento kompaktní naviják na hadici Premium CR 7.220 dokáže hadice svinout bez zauzlení. Zpětný tah hadice běží automaticky a rovnoměrně. Navíc nabízí automatické navíjení hadice a integrovanou brzdu, která zaručuje kontrolované zatažení hadice. Vozík na hadici může být díky plochému držáku na stěnu a svým kompaktním rozměrům uložen chytře a úsporně. Oblast výkyvu lze individuálně nastavit od 0° – 180° pomocí praktické úhlové fixace. Tak můžete účinně chránit předměty, popř. stěny.

Kompaktní automatický naviják na hadici CR 5.220 - který je dodáván s 20 m dlouhou 1/2" hadicí prvotřídní kvality bez ftalátů (< 0,1 %) – lze bez námahy odvinout a znovu navinout, aniž by se hadice sama svazovala do uzlů. Mechanismus navíjení hadice funguje automaticky a je hladký a stabilní. Automatický naviják hadice je vybaven integrovanou brzdou hadice, která zajišťuje kontrolované navíjení hadice. Pohodlná nástěnná konzola a dodávané šrouby usnadňují montáž navijáku hadice a zároveň umožňuje také flexibilní otáčení. Příslušenství, které je součástí dodávky kromě 20 m dlouhé hadice a 1,5 m dlouhé připojovací hadice, zahrnuje plynule nastavitelnou hubici Plus, hadicovou spojku s Aqua Stop a mosazný adaptér na kohoutek G3/4 s redukcí G1/2.

Robustně zpracovaný držák na hadici Kärcher Premium s úschovným boxem se hodí pro jednoduchou montáž na vnější zdi. Praktický držák hadic šetří místo a nabízí úložný prostor pro postřikovače a sprchy, přípojky ke kohoutu, spojky a zahradní rukavice. Kromě uvedeného navíc nabízí ještě úschovný box na zahradní nůžky a další zahradní nářadí. Držák na zahradní hadice je vhodný pro všechny běžné zahradní hadice. Péči o zahradu tak nestojí již nic v cestě. Nové systémy uložení hadic Kärcher stanovují nová měřítka s ohledem na funkčnost, design a kvalitu. Jsou ideální pro rychlé navíjení a odvíjení hadice při minimálním nároku na místo.

Nový kompletně sestavený vozík HT 4.530 Hose Guide Kit 1/2" je vybaven chytrými funkcemi. Jeho robustní vedení hadice a snadná manipulace znamená, že jej lze tahat jako vozík. Díky inovativní skládací konstrukci je kompaktní a snadno se skladuje. Další podrobnosti o vybavení: Ergonomická rukojeť, výškově nastavitelná rukojeť, 30 m 1/2" hadice PrimoFlex®, tryska, 3 hadicové spojky, 1 hadicová spojka s Aqua Stopem, adaptér na kohoutek G3/4 a redukce G1/2.