Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aku tlaková myčka K 2 Battery je lehká, výkonná a snadno dosáhne i na těžko přístupná místa. Navíc vám odpadnou starosti s kilometry kabelů a hledáním prodlužovaček. Baterie, která stroji dodává potřebnou energii, na svém displeji neustále ukazuje zbývající čas práce. A když si přikoupíte sací hadici, místo vodovodu vám postačí i zahradní sud. V kompaktním těle myčky dřímá výkonný motor, který v okamžiku vytvoří proud vody o tlaku až 110 barů. Dva pracovní nástavce a tři úrovně tlaku vody vám umožní zvolit ideální nastavení pro každou situaci. Pro ještě lepší výsledky doporučujeme použít čisticí prostředek Kärcher, který myčka načerpá pomocí praktické přisávací hadičky. Když se vše leskne čistotou, jediným pohybem odpojíte hadici, příslušenství zasunete do těla myčky a celý přístroj snadno uskladníte i v přeplněné garáži. Baterie ani nabíječka nejsou součástí balení.

Aku tlaková myčka K 2 Battery Set zvládne úklid i v situacích, kdy není poblíž žádná zásuvka. Poradí si s různými povrchy a díky čtyřmetrové vysokotlaké hadici dosáhne téměř kamkoliv. A pokud si k ní přikoupíte sací hadici, poradí si i bez vodovodní přípojky. Vodu si totiž sama načerpá ze zahradního sudu nebo obyčejného kanystru. O zásobu energie se postará 36V lithium-iontová baterie, která na svém displeji neustále zobrazuje zbývající čas práce. Potřebný výkon zajistí účinný motor, který natlakuje vodní paprsek až na 110 barů. Přesně zacílit jej pomáhají dva pracovní nástavce. Tlak vody navíc můžete regulovat ve třech stupních podle čištěného povrchu. Usazenou špínu z dlažby nejefektivněji odstraní plná síla vodního paprsku – na lak vašeho výstavního auta se však lépe hodí volit slabší tlak. Dokonalý výsledek zajistí čisticí prostředek, který přístroj samostatně načerpá z láhve pomocí praktické přisávací hadičky. Po skončení úklidu hadici odpojíte jediným pohybem, příslušenství vsunete do těla přístroje a myčku snadno uskladníte i na malém prostoru.

Univerzální tlaková myčka K 4 Power Control Car & Stairs vyčistí dvorek, zahradní cestičky i váš vůz. Snadno se ovládá a díky řadě nástavců si poradí téměř s každým povrchem. Dlouhý přívodní kabel a praktická kolečka vám umožní myčku dovézt až na místo úklidu. Teleskopická rukojeť zaručí pohodlný úchop a s osmimetrovou vysokotlakou hadicí dosáhnete prakticky kamkoliv. Vodou chlazený motor o příkonu 1800 W natlakuje vodní paprsek až na 130 barů. Třístupňová regulace tlaku umožňuje zvolit perfektní nastavení pro každou situaci. S konfigurací přístroje vám pomůže také mobilní aplikace Kärcher Home & Garden. Rotační tryska odstraní i ty nejodolnější nečistoty, tryska s nastavitelným tlakem Vario Power Jet pak vytvoří i jemný proud pro šetrné čištění. Kartáčový nástavec do venkovních prostor PS 30 zase nejvíce oceníte při úklidu terasy či schodů. Perfektní výsledek při mytí vozu pak zajistí speciální autošampon Kärcher. A až budete s prací hotovy, stačí zatáhnout teleskopickou rukojeť, vsunout tlakovou pistoli do těla přístroje a vapku pohodlně uložit.

Tlaková myčka K 7 Compact čistí odolnou špínu z povrchů rychlostí až 60 m² za hodinu, což prokazuje své přednosti z hlediska snadného použití a výkonu. Díky kompaktním rozměrům se celé zařízení snadno přepravuje a lze jej uložit kdekoli – na polici nebo v kufru auta. Jeho inovativní koncepce uložení hadice umožňuje, aby se vysokotlaká hadice po použití omotala kolem předního krytu a zajistila se elastickým popruhem pro přepravu. Mezi další prvky výbavy patří dvě madla na přenášení, výškově nastavitelná teleskopická rukojeť, spouštěcí pistole s Quick Connect, 10metrová vysokotlaká hadice PremiumFlex-Anti-Twist, stříkací nástavec Vario Power (VPS), rotační tryska a vodní filtr. K 7 Compact lze používat horizontálně i vertikálně a je ideální pro časté používání.

Tlaková myčka K 2 Power Control Home účinně vyčistí zahradní nábytek, terasu i zimní zahradu. Dvojice pracovních nástavců a 3 úrovně tlaku zajistí skvělý výsledek v každé situaci. S ideálním nastavením vapky pomůže praktická mobilní aplikace Kärcher Home & Garden, která z každého udělá mistra v čištění. Výkonný motor s příkonem 1400 W vytvoří vodní paprsek o tlaku až 110 barů, který efektivně odstraní i odolnější nečistoty. Třístupňová regulace tlaku vám umožní přizpůsobit sílu proudu citlivějším materiálům. Důkladné a pohodlné čištění obkladů i dlažby pak zajistí nástavec na čištění povrchů T1. Pro ještě lepší výsledek doporučujeme využít speciální čisticí prostředek, který je součástí balení. Stačí do láhve s čistidlem vložit přiloženou sací hadičku – a přístroj přípravek nadávkuje podle vašich pokynů. Pětimetrový přívodní kabel a praktická kolečka vám umožní myčku snadno dostat do ideální pozice pro úklid. A když je práce hotová, jednoduše zatáhnete teleskopickou rukojeť, příslušenství vložíte do těla přístroje a myčku snadno uskladníte i na malém prostoru.

Tlaková myčka K 3 Power Control vyvine tlak až 120 barů. Její síle neodolají nečistoty na zahradních nábytku, kolu i terase. Díky třístupňové regulaci tlaku zvládne vyčistit ale i citlivé povrchy – třeba lak vašeho motocyklu. S optimální konfigurací přístroje vám poradí mobilní aplikace Kärcher Home & Garden, díky které každý mytý předmět dostane přesně tu péči, co potřebuje. Veškerá nastavení pak můžete pohodlně sledovat na displeji tlakové pistole. S úklidem vám pomohou dva pracovní nástavce, které snadno vyměníte podle potřeby. Perfektních výsledků dosáhnete s účinným čisticím prostředkem Kärcher. Ten stačí nalít do odnímatelné nádržky, z níž jej přístroj během úklidu čerpá podle vaší potřeby. Teleskopické držadlo a praktická kolečka usnadní přesun myčky na místo úklidu. Díky dlouhému přívodnímu kabelu a sedmimetrové hadici navíc dosáhnete téměř kamkoliv. Čistič také snadno napojíte na přípojku obyčejné zahradní hadice. Po práci tlakovou pistoli jednoduše zasunete do přístroje a vše uložíte i na menším prostoru.

S tlakovou myčkou K 3 Power Control Home precizně vyčistí zahradní nábytek, motocykl, kolo i terasu nebo obklady. Dlouhý přívodní kabel a praktická kolečka vám pomohou přístroj dostat, kamkoliv je třeba. Díky teleskopické rukojeti u toho neutrpí ani vaše záda. Sedmimetrová vysokotlaká hadice pak usnadní čištění i na těžko přístupných místech. Silný motor o příkonu 1600 W natlakuje proud vody až na 120 barů, takže hladce smyjete i usazenou špínu. Dva pracovní nástavce vám umožní přizpůsobit vodní paprsek každé situaci. Třístupňová regulace tlaku pak zajistí perfektní výsledky na betonové dlažbě i laku vašeho motocyklu. Zvolenou konfiguraci můžete pohodlně sledovat i na praktickém displeji tlakové pistole. A když si nebudete vědět rady, s optimálním nastavením vám pomůže šikovná mobilní aplikace Kärcher Home & Garden. Oceníte rovněž výkonný nástavec na povrchy T1 s dvojicí rotujících trysek, které efektivně opláchnou dlažbu i obklady. Speciální čisticí prostředek Kärcher pak zaručí ještě důkladnější péči.

K 4 WCM zaujme výkonným vodou chlazeným motorem, který se vyznačuje dlouhou životností. Tlaková myčka s 6metrovou vysokotlakou hadicí byla zkonstruována pro příležitostné použití a mírné znečištění. Díky ploché trysce Vario Power a rotační trysce lze podle potřeby čistit terasy, zahradní nábytek a vozidla. Tlak vody lze přesně přizpůsobit konkrétnímu čištěnému objektu pouhým otočením trysky. Kromě toho rotační tryska s bodovým paprskem zajišťuje úspěšné čištění bez kompromisů i u odolných nečistot. Veškeré příslušenství lze uložit přímo na přístroji. Vestavěný vodní filtr spolehlivě chrání čerpadlo před částečkami nečistot.

Pro ještě lepší kontrolu v mnoha čisticích situacích a při čištění různých předmětů pomáhá uživateli aplikační poradce prostřednictvím aplikace Kärcher Home & Garden svými tipy a triky. Aplikační poradce popisuje optimální úroveň tlaku pro zvolený předmět čištění. Tlak lze nastavit ručně otáčením stříkací trysky Vario Power. Aplikace nabízí i další užitečné funkce, jako jsou pokyny k montáži, pokyny k údržbě a ošetřování, a také servisní portál Kärcher. Přístroj dále zaujme stříkací pistolí G 160 Q Power Control a hubicí na nečistoty. Včetně sady Home Kit s čističem povrchů T 5 a 1 l čističe kamene 3 v 1, pěnovou tryskou, rotačním mycím kartáčem a 1 l autošamponu. K dalším detailům výbavy patří systém Plug 'n' Clean pro rychlou a čistou výměnu mycího prostředku, hliníková teleskopická rukojeť pro pohodlnou přepravu a prostorově úsporné skladování, systém Quick Connect pro snadné a časově úsporné připojení a odpojení vysokotlaké hadice k přístroji a stříkací pistoli a také parkovací poloha pro snadno přístupné příslušenství.

Všestranná tlaková myčka K 4 Power Control Home s příkonem 1800 W je díky vodou chlazeným motorem vhodná i na náročnější úkoly. Pečlivě vyčistí dřevo, kámen i beton. Poradí si i s mytím lakované karoserie vašeho auta. Pomocí osmimetrové hadici vůz pohodlně vyčistíte ze všech stran. Dokonalé čištění v každé situaci zajistí dva standardní pracovní nástavce a třístupňová regulace tlaku. Šetrný vodní paprsek jemně opláchne zahradní nábytek, zatímco silný proud o tlaku až 130 barů smyje i dlouho usazenou špínu. Konfiguraci přístroje přitom můžete sledovat na displeji tlakové pistole. Vše máte tak plně pod kontrolou S optimálním nastavením vám poradí také mobilní aplikace Kärcher Home & Garden, která nabízí to nejlepší řešení pro jednotlivé čištěné povrchy.