Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kärcher LBL 2 Battery 2500 CZK  8% 
AKU fukar na listí LBL 2 o bateriové platformě 18 V nabízí silný výkon pro jakoukoli práci s listím. Fukar na listí dosahuje maximální rychlosti vzduchu 210 km/h a potěší i dokonalou ergonomií a vyvážeností pro snazší práci. Aby bylo možné listí uvolnit a cíleně s ním pohybovat, je fukar vybavený odnímatelnou plochou hubicí s ostrou hranou. Baterie není součástí balení.

Kärcher LBL 2 Battery Set 4810 CZK  -4% 
AKU fukar na listí LBL 2 včetně nabíječky a baterie o platformě 18 V překvapí vysokým výkonem – dosahuje maximální rychlosti vzduchu 210 km/h. Zároveň nezapomíná ani na pohodlí pro uživatele. Je dokonale vyvážen a příjemně se drží v ruce. Aby bylo možné listí uvolnit a cíleně s ním pohybovat, je fukar na listí vybavený odnímatelnou plochou hubicí s ostrou hranou.

Kärcher LBL 4 Battery 3906 CZK  8% 
AKU fukar na listí LBL 4 o bateriové platformě 36 V nabízí dvoustupňovou regulaci výkonu, přičemž dosahuje maximální rychlosti vzduchu 250 km/h. Zahradní vysavač má odnímatelnou plochou hubici s integrovanou ostrou hranou, takže lze kontrolovaně a cíleně přemisťovat i vlhké a zašlapané listí. Zařízení padne při použití ergonomicky do ruky a je dokonale vyvážené – vhodné i pro delší práci na zahradě. Baterie není součástí balení.

Kärcher LBL 4 Battery Set 8324 CZK  -2% 
Výkonný AKU fukar na listí s nabíječkou a 36 V lithium-iontovou baterií firmy Kärcher disponuje dvoustupňovou regulaci výkonu, přičemž dosahuje maximální rychlosti vzduchu 250 km/h. Fukar na listí je dokonale vyvážen a pohodlně se drží v ruce. Díky odnímatelné ploché hubici s ostrou hranou cíleně odstraní a uvolní i mokré listí.

AKU zahradní vysavač BLV 36-240 Battery zbaví vaši zahradu listí, zbytků ze sekání trávy a stříhání keřů, a to i z rohů. Vše, co nemá na vaší zahradě co dělat, se díky velké sací síle a proudem vzduchu 770 m³/h stane minulostí. Potřebnou sílu zahradního vysavače lze plynule regulovat pomocí otáček – lze zvolit buď maximální dobu chodu na jedno nabití baterie, nebo velký výkon. Další volicí páčka umožňuje přepínání mezi nastavením foukání a vysávání, rovněž lze používat jejich kombinaci. Při vysávání je využit velký vak na listí, ve kterém se veškerý zelený odpad rovnou drtí nadrobno. Aby nebyla manipulace při delších pracovních intervalech únavná, je vysavače na listí vybaven komfortním přenášením pomocí ergonomické druhé rukojeti pro optimální rozložení hmotnosti. K pohodlné manipulaci přispívají i odnímatelná vodící kolečka. Práce je tak lehká a efektivní. Trubku vysavače i fukaru lze rovněž odejmout samostatně. Baterie není součástí sady.

Zahradní vysavač si své uplatnění najde nejen na podzim. Také na jaře je třeba zahradu očistit od padajících květů, lístků, uvadlé zelené apod. Proto je tu náš AKU vysavač listí BLV 18-200 Battery – šikovný pomocník, který zaujme jak svým výkonem, tak pohodlným užíváním. K dispozici jsou dvě rukojetě pro optimální rozložení hmotnosti, která je už tak sama o sobě velmi nízká. Samozřejmostí je i vychytaná ergonomie, a nakonec potěší i odnímatelná vodící kolečka, díky kterým je práce ještě efektivnější a pohodlnější. Vysavač na listí snadno odstraní dokonce i mokré listí ze špatně přístupných rohů. Kromě vysávání ho lze využít i jako fukar na listí – přístroj stačí jednoduše přepnout pomocí volící páčky. Při vysávání je využit velký vak na listí, ve kterém se veškerý zelený odpad rovnou drtí nadrobno. Volit si můžete i mezi stupni otáček od jemného proudění vzduchu až po funkci Turbo Boost. Baterie ani nabíječka nejsou součástí zahradního vysavače.