Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aku nůžky na živý plot HGE 18-45 Battery se snadno ovládají a na jedno nabití zvládnou upravit několik set metrů živého plotu a keřů kolem domu. Tahání kabelů po celé zahradě je tedy minulostí. Ergonomicky tvarovaná rukojeť nůžek padne dobře do ruky a zajistí pevný úchop při práci. Díky nízké hmotnosti stroje se navíc při stříhání jen tak neunavíte. Díky těmto výhodám zvládnete bez potíží dokončit celou práci na zahradě. Diamantem broušená řezná lišta umožní precizní střih z každého úhlu. Keře tak vytvarujete přesně podle svých představ. Bezpečnostní zapínání zaručí, že se stroj nespustí, dokud nebudete připraveni. Na baterii si kdykoliv můžete na přehledném LCD displeji zkontrolovat zbývající čas práce s nůžkami. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

Aku nůžky na živý plot HGE 18-45 Battery Set pohání výkonná li-on baterie, díky které pohodlně ostříháte keře kolem celého domu. Ergonomicky tvarovaná rukojeť nůžek navíc zabezpečí pevný úchop a snadné ovládání. A díky jejich nízké hmotnosti se při práci zbytečně neunavíte. Bezpečnostní obouruční zapínání pak zamezí nechtěnému spuštění stroje. O perfektní výsledky se postará diamantem broušená řezná lišta, která v okamžiku odstraní přerostlé větévky a dodá živému plotu ideální tvar.

Aku nůžky na živý plot HGE 18-50 precizně vytvarují keře ze všech stran. Díky otočné ergonomické rukojeti až o 180 stupňů se přizpůsobí vaší pracovní pozici, takže se vám při stříhání neunaví ruce ani při vertikálním, ani horizontálním stříhání. Diamantem broušené nože perfektně zastřihnou okraje živého plotu a zásluhou antiblokačního systému pracují rychle a precizně. Pomocí integrované funkce řezání navíc odstraníte i silnější větve. Stříhání vám půjde snadněji od ruky také zásluhou sběrné lišty, která odkloní vzniklé odřezky na zem, místo toho, aby se zachytily na keřích. Díky bezpečnostnímu spínači se však přístroj nespustí dříve, než budete skutečně připraveni k práci. Lehce a bezpečně upravíte také zeleň v okolí zdí – nechtěnému kontaktu s překážkami a poškození čepele zamezí praktický chránič špičky nože. A po práci oceníte i praktické skladování, nejvíce místa ušetříte, když plotostřih zavěsíte na zeď za očko na špičce čepele. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

Na dlouhé kabely a benzínové výpary můžete zapomenout. Aku nůžky na živý plot HGE 18-50 Battery Set pohání výkonná li-on baterie s dlouhou výdrží. Ergonomická rukojeť je vylepšená možností otočení do úhlu, ve kterém potřebujete zrovna pracovat - lze otáčet až o 180 stupňů. Vždy tak budeme pracovat v nejpohodlnější poloze a práce půjde ještě více od ruky. Ostré nože broušené diamantem ostříhají nevzhledné větévky během okamžiku a díky funkci pily bude řezání silnějších větví hračkou. Antiblokační systém zaručuje plynulý chod bez zasekávání – a to i při práci s hustou zelení. Díky praktické sběrné liště navíc odřezky nekončí v keři, ale na zemi před vámi. Oceníte také nenápadný chránič špičky nůžek, který zamezí jejich kontaktu se zdí nebo jinou překážkou - chrání tak zdi i nůžky samotné. Nůžky mají pohodlnou ergonomickou rukojeť s bezpečnostním zapínáním, které brání nechtěnému spuštění přístroje.

AKU nůžky na živý plot Kärcher HGE 36-60 Battery jsou opravdovým silákem v oboru stříhání. Nabízejí dvoustupňovou regulaci rychlosti, kdy si můžete vybrat mezi maximální rychlostí či silou. Bez námahy se tyto nůžky na živý plot postarají i o silnější větve. Každý uživatel zajisté ocení vychytanou rukojeť, která lze otáčet o 180° a zabraňuje únavě ramen i paží. Celkovou práci velmi usnadní i nasazovací sběrná lišta, která zamezuje padání odřezků na živý plot. Lišta plotových nůžek řezaná laserem a broušená diamantem zaručuje neustále přesný výsledek stříhání. Přídavný chránič špičky lišty zabraňuje jak poškození budov a země, tak i samotné lišty. A závěsné oko integrované v chrániči špičky lišty umožňuje prostorově úsporné uložení na zdi. Nůžky na plot jsou navíc vybavené antiblokovacím systémem pro práci bez přerušování. Nabíječka a baterie nejsou součástí balení.

Aku nůžky na živý plot HGE 36-60 Battery Set vám bude závidět i profesionální zahradník. Nepotřebují žádné kabely a snadno se ovládají. Ergonomicky tvarovaná rukojeť padne dobře do ruky a dá se natočit podle aktuální potřeby až o 180 stupňů. Jednoduše na ní navolíte také rychlost řezu. Nechybí ani funkce bezpečnostního zapínání, která brání neúmyslnému spuštění nůžek. Laserem řezaná lišta zaručuje rychlý a přesný střih. Precizně upraví křoviny ze všech stran a díky funkci řezání a antiblokovacímu systému zvládne i silnější větve. Odřezky shrnuje na zem praktická sběrná lišta, díky které nebudou zbytky uvázlé na keřích. Docílíte tak dokonalých výsledků a úklid po práci bude navíc jednodušší. Snazší práci okolo zdí a zahradní branky zajistí chránič špičky lišty, který obsahuje i očko pro jednoduché zavěšení na zeď. Na jedno nabití stroj ostříhá až 600 m živého plotu. Na přehledném displeji baterie si můžete kdykoliv zkontrolovat zbývající čas baterie.

Živé ploty jsou chloubou zahrady, někdy však jejich údržba ve výškách může být náročná, dokonce až nebezpečná. Ne však s aku teleskopickými nůžkami na živý plot PHG 18-45 Battery, které dosáhnou až do výšky až 4 metrů. Při stříhání zeleně tak můžete zůstat nohama pevně a bezpečně na zemi. Žebřík tak už potřebovat nebudete. Pohodlný ramenní popruh při práci odlehčí vašim zádům u ramenům. Diamantem broušený nůž zajistí precizní střih, v přední části je navíc uzpůsoben k řezání, takže odstraní i silnější větve. Díky úhlově nastavitelné hlavě nůžek (lze ji otáčet ve 115 stupních) keř hladce vytvarujete ze všech stran. Praktická sběrná lišta smete odřezky na zem místo toho, aby se uchycovali na keřích, což zajistí dokonalé výsledky střihu a usnadní úklid. Plotostřihu nechybí ani bezpečnostní prvky – zapínání s pojistkou, které brání nechtěnému spuštění stroje, nebo integrovaný chránič proti poškození zdí nebo čepele samotné. Ten je navíc opatřen šikovným očkem pro zavěšení stroje, což šetří místo ve vaší garáži nebo zahradním domku. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.