Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aku nůžky na živý plot HGE 18-50 precizně vytvarují keře ze všech stran. Díky otočné ergonomické rukojeti až o 180 stupňů se přizpůsobí vaší pracovní pozici, takže se vám při stříhání neunaví ruce ani při vertikálním, ani horizontálním stříhání. Diamantem broušené nože perfektně zastřihnou okraje živého plotu a zásluhou antiblokačního systému pracují rychle a precizně. Pomocí integrované funkce řezání navíc odstraníte i silnější větve. Stříhání vám půjde snadněji od ruky také zásluhou sběrné lišty, která odkloní vzniklé odřezky na zem, místo toho, aby se zachytily na keřích. Díky bezpečnostnímu spínači se však přístroj nespustí dříve, než budete skutečně připraveni k práci. Lehce a bezpečně upravíte také zeleň v okolí zdí – nechtěnému kontaktu s překážkami a poškození čepele zamezí praktický chránič špičky nože. A po práci oceníte i praktické skladování, nejvíce místa ušetříte, když plotostřih zavěsíte na zeď za očko na špičce čepele. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

AKU nůžky na živý plot Kärcher HGE 36-60 Battery jsou opravdovým silákem v oboru stříhání. Nabízejí dvoustupňovou regulaci rychlosti, kdy si můžete vybrat mezi maximální rychlostí či silou. Bez námahy se tyto nůžky na živý plot postarají i o silnější větve. Každý uživatel zajisté ocení vychytanou rukojeť, která lze otáčet o 180° a zabraňuje únavě ramen i paží. Celkovou práci velmi usnadní i nasazovací sběrná lišta, která zamezuje padání odřezků na živý plot. Lišta plotových nůžek řezaná laserem a broušená diamantem zaručuje neustále přesný výsledek stříhání. Přídavný chránič špičky lišty zabraňuje jak poškození budov a země, tak i samotné lišty. A závěsné oko integrované v chrániči špičky lišty umožňuje prostorově úsporné uložení na zdi. Nůžky na plot jsou navíc vybavené antiblokovacím systémem pro práci bez přerušování. Nabíječka a baterie nejsou součástí balení.

Nůžky na živý plot GE-CH 1846 Li (1x2,0Ah) Aku Einhell Expert Plus

- systém baterií: Power X-Change
- indikátor úrovně nabití baterie s 3 LED diodami
- baterie lze použít pro jiné produkty z řady Power X-Change
- dodávka včetně vysokorychlostní nabíječky baterií
- nízká hmotnost pro uživatelsky příjemný provoz
- kovové ozubení pro dlouhou životnost
- obouruční bezpečnostní spínač
- hliníkový kryt čepelí
- možnost zavěšení na stěnu
- čepele vyrobeny z laserem řezané a diamantem broušené oceli
- pevný pytel pro skladování a přepravu

Aku nůžky na živý plot GE-CH 1846 Li Kit jsou díky nízké hmotnosti a praktickým rozměrům efektivním nástrojem, který odvádí skvělou práci při úpravě živých plotů, křovin a keřů na větších plochách, kde není možnost připojení k rozvodné síti. S novým systémem baterií od Einhellu jsou nůžky vybaveny 18 V baterií o kapacitě 2,0 Ah pro dlouhodobou práci. Úroveň nabití baterie je možné jednoduše zkontrolovat pomocí tří LED indikátorů. Navíc je možné tyto baterie použít také v dalších produktech řady Power X-Change.

Technická data:
- max. doba chodu: 80 min
- doba nabíjení: 40 min
- délka čepele: 520 mm
- délka řezu: 460 mm
- rozestup mezi zuby: 15 mm
- počet řezů za minutu: 2200 min ^ -1
- akumulátor: 18 V | 2000 mAh | Li-Ion
- počet akumulátorů: 1 ks

Logistické údaje:
- hmotnost výrobku: 2,3 kg
- jednotlivé balení o hmotnosti: 3,4 kg

Akumulátorové nůžky na živé ploty ARCURRA je výkonným členem rodiny Power X-Change. Inovativní řada PXC nabízí skutečně působivý výkon a maximální flexibilitu: Lithium-iontové akumulátory lze volně vyměňovat mezi nástroji v celé systémové řadě Power X-Change od firmy Einhell. Nože jsou vyrobeny z laserem řezané a diamantově broušené oceli a jsou navrženy pro maximální přesnost a životnost. Akumulátorové nůžky na živé ploty dosahují řezné délky 55 cm. Ergonomická úzká rukojeť nůžek ARCURRA je vybavena mikrospínačem. Robustní kovový převod zajišťuje dlouhou životnost nůžek. Robustní kryt nože poskytuje ochranu během skladování a lze jej použít i pro bezpečnou přepravu. Součástí dodávky je také ochrana proti nárazu s držákem pro montáž na zeď. Tento produkt je dodáván bez baterie a nabíječky, které jsou k dispozici samostatně - například jako praktická startovací sada. Pro provoz akumulátorového zastřihovače Einhell ARCURRA je nutná baterie 18 V ze systémové řady Power X-Change.

Technická data:
- délka čepele: 62 cm
- řezná délka: 55 cm
- vzdálenost mezi zuby: 18 mm
- řezy za minutu: 2400 min ^ -1

Akumulátorový plotostřih Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo je výkonným členem rodiny Power X-Change od společnosti Einhell. Inovativní řada Power X-Change opravdu přináší působivý výkon a maximální flexibilitu: Lithium-iontové dobíjecí baterie lze volně vyměňovat mezi nástroji v řadě systémových systémů Einhell. Každou systémovou baterii lze použít se všemi zařízeními řady Power X-Change. Mezi nástroji a zahradními spotřebiči nejsou žádná omezení. Pomocí nožů vyrobených z laserem řezané a diamantem broušené oceli, které jsou navrženy pro maximální přesnost a odolnost, dosahují akumulátorové nůžky řezací délky až 60 cm s rychlostí až 2 700 řezů za minutu. Rukojeť akumulátorového zastřihovače lze otáčet pro lepší a bezpečnější uchopení a ergonomická úzká přední rukojeť je vybavena mikrospínačem. Robustní kovové ozubení zajišťuje dlouhou životnost. Hliníkový kryt chrání nože a robustní kryt nože poskytuje ochranu během skladování a lze jej také použít pro bezpečnou přepravu. Součástí dodávky je také ochrana proti nárazu s držákem pro montáž na zeď. Tento produkt je dodáván bez baterie a nabíječky, které jsou k dispozici samostatně - například jako praktická startovací sada. Pro provoz akumulátorového plotostřihu Einhell je nutná baterie X-Change 18 V Power.

Technická data:
- délka čepele: 670 mm
- řezná délka: 60 cm
- mezera mezi zuby: 22 mm
- řezy za minutu: 2400 min ^ -1

Logistická data:
- hmotnost produktu: 2,9 kg
- délka: 1080 mm
- šířka: 200 mm
- výška: 145 mm

Ostrý nástroj pro ostrý řez. Výkonově silné – ergonomické – lehké.

- kovové převody
- měkká plocha na uchopení
- s držákem pro instalaci na stěnu
- perfektní skladování a optimální ochrana nožů.
- přestavitelná ochrana proti nárazům a hliníkový kryt nožů
- laserem řezané nože, diamantem broušené
- nože zůstanou trvale silné a ostré.

Všechny nůžky na živé ploty jsou vybaveny solidními kovovými převody. To zajistí efektivní přenos síly a dlouhou životnost.

Technické parametry:
- síťová přípojka: 230 V ~ 50 Hz
- výkon: 450 W
- délka řezu: 500 mm
- délka lišty: 560 mm
- vzdálenost zubů: 16 mm
- řezy za minutu: 3200

Funkce:
- lehké a snadno ovladatelné, velkoplošná ochrana rukou

Bateriové – akumulátorové nůžky na úpravu živého plotu, tzv. plotostřih, délka lišty 720 mm, s krytem čepele – Einhell Expert GE-CH 36/65 Li-Solo
Výkonný a bezdrátový nástroj, který poskytuje neomezenou svobodu při práci na zahradě a v domácnosti. Navrženy jako člen vysoce výkonné řady Power X-Change, všechny dobíjecí baterie v systémové řadě lze flexibilně a bez omezení používat v pracovních a zahradních nástrojích z této řady. Napájeno dvěma 18 V bateriemi.
Prořezává živé ploty, keře a křoví s rychlostí až 2700 řezů za minutu a délkou řezací lišty 720 milimetrů. Čepele jsou vyrobeny z laserem broušené a diamantem broušené oceli a jsou stejně jako kovová převodovka konstruovány pro dlouhou životnost. Otočná rukojeť a ergonomická štíhlá přední rukojeť s mikrospínačem usnadňují práci. K dispozici je praktický sběrač odřezků.
Nůžky mají hliníkový kryt pro čepele a součástí výrobku je také ochranný kryt proti nárazu s držákem pro zavěšení na zeď a robustní ochranný kryt pro skladování a přepravu.
Upozornění: dodáváno bez baterie a bez nabíječky, nutno objednat zvlášť.
 
Vlastnosti:
- člen rodiny Power X-Change, nutné baterie 2x18V
- čepele vyrobené z laserem broušené a diamantem broušené oceli
- otočná rukojeť
- ergonomická malá přední rukojeť s mikrospínačem
- kovové převody pro dlouhou životnost
- sběrač odřezků
- hliníkový kryt čepele
- ochrana proti nárazu s držákem pro montáž na zeď
- robustní kryt čepele pro skladování a přepravu
- dodáváno bez baterie a nabíječky (k dispozici samostatně)
 
Technické parametry:
- délka lišty: 720 mm
- řezná délka: 650 mm
- vzdálenost mezi zuby: 30 mm
- počet řezů za minutu: 2700 min^-1
 
Logistické parametry:
- délka: 1172 mm
- šířka: 230 mm
- výška: 203 mm
- hrubá hmotnost balení: 5.6 kg
- hmotnost výrobku: 4 kg

Bateriové – akumulátorové nůžky na úpravu keřů a trávníku, se dvěma čepelemi a 7,2V baterií 1500 mAh Li-Ion – Einhell Expert GE-CG 7,2 Li
Vysoce kvalitní a praktický přístroj, díky kterému jde péče o okraje trávníků, křoviny a keře hezky od ruky. Bezpečnostní spínač na rukojeti, který lze pohodlně ovládat jednou rukou, zamezuje nechtěnému spuštění. Vysoce kvalitní, odolné čepele jsou řezané laserem, při řezání dosahují velmi dobrých výsledků a lze je vyměnit bez použití nářadí v několika jednoduchých krocích.
Přístroj je vybaven nástavci na stříhání trávy a zastřihávání keřů.
 
Vlastnosti:
- bezpečnostní spínač
- čepel na stříhání trávy
- čepel na zastřižení keřů
- výměna čepele bez použití nářadí
- čepele řezané laserem
- ergonomická rukojeť
 
Technické parametry:
- max. doba provozu: 85 min
- doba nabíjení: 2 h
- záběr nože na sekání trávy: 85 mm
- záběr nože křovinořezu: 130 mm
- tloušťka řezu křovinořezu: 8 mm
- vzdálenost mezi zuby křovinořezu: 8 mm
- baterie: 7.2 V | 1500 mAh | Li-Ion
 
Logistické parametry:
- délka: 305 mm
- šířka: 110 mm
- výška: 130 mm
- hrubá hmotnost balení: 1.28 kg
- hmotnost výrobku: 0.65 kg

Bateriové – akumulátorové nůžky na úpravu keřů a trávníku, se dvěma čepelemi, pojezdovými kolečky, teleskopickou tyčí a 12V baterií 1500 mAh – Einhell Expert GE-CG 12 Li
Vysoce kvalitní a praktický přístroj, díky kterému jde péče o okraje trávníků, křoviny a keře hezky od ruky. Bezpečnostní spínač na rukojeti, který lze pohodlně ovládat jednou rukou, zamezuje nechtěnému spuštění. Optimální přenos energie zajišťuje robustní kovová převodovka.
Vysoce kvalitní, odolné čepele jsou řezané laserem, při řezání dosahují velmi dobrých výsledků a lze je vyměnit bez použití nářadí v několika jednoduchých krocích. Přístroj je vybaven nástavci na stříhání trávy a zastřihávání keřů.
Díky teleskopické tyči s velkými koly lze nůžky na trávu snadno vést ve vzpřímené poloze. Měkký úchop zajišťuje příjemné a pevné držení.
 
Vlastnosti:
- bezpečnostní spínač
- kovová převodovka
- čepel na stříhání trávy
- čepel na zastřižení keřů
- výměna čepele bez použití nářadí
- čepele řezané laserem
- teleskopická tyč
- velká pojezdová kola pro snadné vedení
- měkký úchop
 
Technické parametry:
- max. doba provozu: 100 min
- doba nabíjení: 2 h
- záběr nože na sekání trávy: 100 mm
- záběr nože křovinořezu: 190 mm
- tloušťka řezu křovinořezu: 8 mm
- vzdálenost mezi zuby křovinořezu: 8 mm
- baterie: 12 V | 1500 mAh | Li-Ion
- počet baterií: 1
 
Logistické parametry:
- délka: 780 mm
- šířka: 190 mm
- výška: 115 mm
- hrubá hmotnost balení: 2.2 kg
- hmotnost výrobku: 1.61 kg

Bateriové – akumulátorové nůžky na úpravu keřů a trávníku, se dvěma čepelemi, teleskopickou tyčí, pojezdovými koly a 3,6V baterií 1500 mAh Li-Ion – Einhell Classic GC-CG 3,6 Li
Praktický a kompaktní přístroj, díky kterému jde zastřihávání okrajů trávníků, křovin a keřů hezky od ruky. Bezpečnostní spínač na rukojeti, který lze pohodlně ovládat jednou rukou, zamezuje nechtěnému spuštění.
Vysoce kvalitní a odolné čepele dosahují při řezání dobrých výsledků a lze je vyměnit bez použití nářadí v několika jednoduchých krocích. Přístroj je vybaven nástavci na stříhání trávy a zastřihávání keřů.
Měkký úchop zajišťuje příjemné a pevné držení. Díky teleskopické tyči s koly lze nůžky na trávu snadno vést ve vzpřímené poloze.
 
Vlastnosti:
- bezpečnostní spínač
- čepel na stříhání trávy
- čepel na zastřižení keřů
- výměna čepele bez použití nářadí
- teleskopická tyč
- pojezdová kola pro snadné vedení
- měkký úchop
 
Technické parametry:
- max. doba provozu: 60 min
- doba nabíjení: 3-5 h
- záběr nože na sekání trávy: 7 cm
- záběr nože křovinořezu: 10 cm
- tloušťka řezu: 8 mm
- vzdálenost mezi zuby: 8 mm
- baterie: 3.6 V | 1500 mAh | Li-Ion
 
Logistické parametry:
- délka: 900 mm
- šířka: 160 mm
- výška: 90 mm
- hrubá hmotnost balení: 1.81 kg
- hmotnost výrobku: 0.69 kg