Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Oko zahradníka potěší čisté linie a perfektní tvary, díky nimž zahrada vypadá jako ze zámku. Perfekcionista nikdy nebude spokojený s nedokonalostmi podél kamenů, cest nebo terasy, kde sekačka nikdy nedocílí dokonalé čistého okraje. A proto tu jsou aku nůžky na trávu a malé keře GSH 18-20 Battery, které vaši zahradu zbaví každé malé nedokonalosti. Snadno se ovládají a díky ergonomicky tvarované rukojeti skvěle padnou do ruky. S jediným strojem zvládnete péči o malé keře i trávník – a to díky dvěma výměnným lištám. Praktická 12cm čepel na trávu precizně zastřihne okraje trávníku podél obrubníku i na jiných obtížně přístupných místech. A když je hotovo, bez použití nářadí ji snadno vyměníte za diamantem broušenou lištu na keře. Ta v okamžiku odstraní přerostlé větvičky a vytvaruje ho podle vašich představ. Díky chrániči špičky se s ní lehce pracuje i v okolí zdí či dlažby. Po práci pak nůžky pomocí praktického očka zavěsíte na zeď dílny. Výkonné aku nůžky zvládnou na jedno nabití ostříhat i několik set metrů zeleně. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

AKU strunová sekačka LTR 18-25 Battery pracuje spolehlivě a tiše. Mimořádně praktická je kroucená žací struna, která nejenže zabezpečuje přesné sekání, ale také se bez problémů dostane do všech rohů a úzkých míst na zahradě. U této strunovky se nemusíte o nic starat – ideální délka struny se nastavuje automaticky. Kromě toho funkce sekání okrajů zabezpečuje čisté okraje trávníku podél cest a teras. AKU strunovka je neuvěřitelně lehká a díky druhé rukojeti padne ergonomicky do ruky. Nabíječka a baterie nejsou součástí balení.

AKU strunová sekačka LTR 18-30 Battery umožňuje díky kroucené žací struně přesné sekání a bez problémů se dostane do všech rohů i úzkých míst na zahradě. Díky funkci sekání okrajů zabezpečuje strunovka čistý okraj trávníku i podél cest a teras. Přitom je neustále zaručená perfektní délka struny - nastavuje se automaticky. Pro sekání trávy pod nízkými překážkami lze rychle a jednoduše nastavit úhel sklonu. Výklopný oblouk strunové sekačky pro ochranu rostlin zabraňuje neúmyslnému poškození květin a stromů. A teleskopická násada s výškově nastavitelnou druhou rukojetí umožňují ergonomickou práci bez námahy ve vzpřímené poloze. Baterie ani nabíječka nejsou součástí balení.

Aku strunová sekačka LTR 18-30 Battery Set vás zbaví úmorné dřiny se stříháním trávníku. Teleskopická rukojeť a ergonomické držadlo ulehčí vašim zádům. Na jediné nabití se strojem posekáte až 350 m okraje trávníku. Dokonalý komfort přináší úhlově nastavitelná sekací hlava, s níž se snadno dostanete i pod nízké překážky. Díky možnosti jejího otočení navíc perfektně zarovnáte trávník i kolem terasy či stromu. Maximální bezpečí při práci pak zajistí praktický kryt. Skvělé výsledky zaručuje kroucená žací struna, která během sekání automaticky přizpůsobuje svou délku aktuální situaci. A díky výklopnému oblouku na ochranu rostlin můžete pracovat bez obav i kolem květinových záhonů.

Aku strunová sekačka LTR 36-33 Battery poseká na jedno nabití až 600 m okraje trávníku. Jednoduše se ovládá a zvládá odstranit přerostlý trávník i ze špatně dostupných míst. Navíc si poradí i s úporným přerostlým porostem. Ergonomická dvojitá rukojeť umožňuje plynulou regulaci rychlosti otáček během sekání. Snadno nastavíte i průměr záběru struny podle konkrétní situace. Při práci oceníte také praktický ramenní popruh, který odlehčí vašim zádům. Díky funkci automatické regulace délky struny se sama přizpůsobí aktuálním podmínkám. Součástí stroje je praktický kryt struny a také výklopný oblouk na ochranu rostlin. Baterie a nabíječka nejsou součástí balení.

Přesnost, která zaujme: S našimi lehkými akumulátorovými nůžkami na trávu a keře GSH 2 Plus s vestavěným akumulátorem snadno zastřihnete okraje trávníku u cestiček, kolem záhonů nebo podél terasy. Náš přesný 11 cm dlouhý nůž na keře slouží k tvarování zahradních keřů. Mezi další výhody patří rychlá výměna nožů bez použití nářadí stisknutím tlačítka, poutko v držáku keřového nože pro úsporu místa při skladování a také teleskopická rukojeť jako volitelné příslušenství (není součástí dodávky) pro pohodlné stříhání okrajů trávníku.

Přesnost, která nemá obdoby: Díky 8 cm širokému noži lehkých akumulátorových nůžek na trávu a keře GSH 4-4 Plus máte nyní úhledné okraje trávníku u cestiček, kolem záhonů nebo podél terasy. Přesný 11 cm dlouhý nůž na keře slouží ke stříhání zahradních keřů. Mezi další funkce patří rychlá výměna nožů bez použití nářadí stisknutím tlačítka, poutko v držáku na keřové nože pro úsporu místa při skladování a také teleskopická rukojeť jako volitelné příslušenství (není součástí dodávky) pro pohodlné stříhání okrajů trávníku bez únavy.

AKU strunová sekačka LTR 36-33 Battery Set nabízí maximální komfort při práci i vysoký výkon, kterému neodolá ani hustější porost. Na jedno nabití s ní upravíte až 600 m okraje trávníku. Sekačka odvede kvalitní práci i v rozích trávníku či kolem překážek. Precizní kroucená struna zaručí perfektní střih trávníku i v obtížně dostupných místech. Při práci okolo květinových záhonů oceníte také výklopný oblouk, který ochrání vaše pěstěné petúnie před újmou. Během sekání také snadno upravíte rychlost otáček i průměr záběru struny. Stroj kromě toho automaticky upravuje délku struny podle aktuální situace. Ergonomická rukojeť dobře padne do rukou a zajistí optimální pozici pro sekání. Po skončení práce pak násadu snadno odpojíte a stroj uskladníte i na malém prostoru.

Díky kroucené žací struně umožňuje AKU strunová sekačka LTR 18-25 Battery Set při sekání trávníku maximální přesnost. Přitom pracuje spolehlivě, mimořádně tiše a snadno se dostane do všech rohů i úzkých míst na zahradě. Díky funkci sekání okrajů za sebou strunová sekačka zanechá čisté okraje trávníku i podél cest a teras. Automatické nastavení struny navíc zaručuje neustále perfektní délku struny. Díky nízké hmotnosti a druhé rukojeti padne AKU strunovka ergonomicky do ruky. Součástí dodávky je baterie a nabíječka.