Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vchodový přístřešek skvěle ochrání před deštěm.Je tvořen polykarbonátovou deskou o síle 5mm, která je odolná vůči nárazům.Odolný UV záření.Jednoduchá a rychlá montáž. Upozorňujeme, že vchodová stříška nevydrží těžkou sněhovou pokrývku.Barva:průhledná / černáMateriál:polykarbonátové desky / plastRozměry:šířka: 80 cmdélka: 150 cmvýška: 22 cmrozteč šroubů: 14 cmHmotnost:5 kgDodáváno v demontu.,Vchodový přístřešek skvěle ochrání před deštěm.Je tvořen polykarbonátovou deskou o síle 5mm, která je odolná vůči nárazům.Odolný UV záření.Jednoduchá a rychlá montáž. Upozorňujeme, že vchodová stříška nevydrží těžkou sněhovou pokrývku.Barva:průhledná / černáMateriál:polykarbonátové desky / plastRozměry:šířka: 80 cmdélka: 150 cmvýška: 22 cmrozteč šroubů: 14 cmHmotnost:5 kgDodáváno v demontu.

Vytvořte si úkryt před sluncem kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší vysoce kvalitní plachty z HDPE. Jde o ideální plachtu proti slunci, kterou můžete používat v nejrůznějších venkovních prostorech, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Plachtu nabízíme ve čtyřech barevných variantách: bílá, krémová, béžová a antracit. Tato plachta proti slunci, vyrobená z 100% HDPE (vysokohustotní polyetylen), vás ochrání před přímým slunečním světlem, ale přitom stále propouští vodu a vítr. HDPE materiál je speciálně ošetřen, takže je odolný vůči plísni a UV záření. Zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek.Barva:bílákrémovábéžováantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyetylenRozměry:šířka: 200 cmdélka: 400 cmHmotnost:1,6 kg,Vytvořte si úkryt před sluncem kdekoliv, kde budete chtít, s pomocí naší vysoce kvalitní plachty z HDPE. Jde o ideální plachtu proti slunci, kterou můžete používat v nejrůznějších venkovních prostorech, jako je vaše zahrada, terasa, dětské hřiště nebo balkón. Plachtu nabízíme ve čtyřech barevných variantách: bílá, krémová, béžová a antracit. Tato plachta proti slunci, vyrobená z 100% HDPE (vysokohustotní polyetylen), vás ochrání před přímým slunečním světlem, ale přitom stále propouští vodu a vítr. HDPE materiál je speciálně ošetřen, takže je odolný vůči plísni a UV záření. Zastínění se dá snadno nainstalovat pomocí nerezových upevňovacích ok v každém rohu a přiložených lanek.Barva:bílákrémovábéžováantracitBarvu slunečníku zvolte ve variantách produktu. Materiál:polyetylenRozměry:šířka: 200 cmdélka: 400 cmHmotnost:1,6 kg

Oblouková stříška nad dveře ONYX je vyrobená z práškově lakovaného hliníku. Na rozdíl od stříšek s plastovou konstrukcí hliníková konstrukce perfektně odolává vlivům počasí, i po letech je pevná a stabilní. V zimě mrazem nekřehne a ani na silném letním slunci nedochází ke změnám barvy. Stříška je zasklená komůrkovým polykarbonátem síly 4,5 mm s oboustranným UV filtrem. Jde o velmi kvalitní značkový polykarbonát od jednoho z nejlepších světových výrobců.Vynikající ochrana vstupních dveří do domu. Jednoduchá montáž svépomocí. Možné dokoupit také boční stěnu ONYX.Barva:bílá / průhlednáhnědá / kouřově hnědá průhlednáantracit / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:hliníkové profily / 4,5mm polykarbonátRozměry:šířka: 160 cmhloubka: 90 cmvýška / převýšení: 38 cmHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. Vyrobeno v EU.,Oblouková stříška nad dveře ONYX je vyrobená z práškově lakovaného hliníku. Na rozdíl od stříšek s plastovou konstrukcí hliníková konstrukce perfektně odolává vlivům počasí, i po letech je pevná a stabilní. V zimě mrazem nekřehne a ani na silném letním slunci nedochází ke změnám barvy. Stříška je zasklená komůrkovým polykarbonátem síly 4,5 mm s oboustranným UV filtrem. Jde o velmi kvalitní značkový polykarbonát od jednoho z nejlepších světových výrobců.Vynikající ochrana vstupních dveří do domu. Jednoduchá montáž svépomocí. Možné dokoupit také boční stěnu ONYX.Barva:bílá / průhlednáhnědá / kouřově hnědá průhlednáantracit / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:hliníkové profily / 4,5mm polykarbonátRozměry:šířka: 160 cmhloubka: 90 cmvýška / převýšení: 38 cmHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. Vyrobeno v EU.

Náhradní sada gumiček pro párty stany - krátké


 




- Náhradní gumičky s kuličkou sloužící k uchycení plachet party stanů (hal)

- Délka (neroztažená): cca 6 cm

- Maximální délka (natažené): cca 12 cm

- Plastová koule: cca 29 mm

- Síla gumy: cca 0,5 cm

- Obsah balení: 25 ks

Náhradní sada gumiček pro párty stany - dlouhé


 




- Náhradní gumičky s kuličkou sloužící k uchycení plachet party stanů (hal)

- Délka (neroztažená): cca 15 cm

- Maximální délka (natažené): cca 30 cm

- Plastová koule: cca 29 mm

- Síla gumy: cca 0,5 cm

- Obsah balení: 25 ks

Držák na zahradní nářadí (lopatu, hrábě, motyku apod) 31 x 9.8 x 7 cm, pro zavěšení na panel, černá barva, plastový – PROSPERPLAST Multi Holder IWN1-S411Ideální pro uložení větších kusů nářadí v garáži, dílně a mnoha dalších místech. Pomáhá udržet pořádek a přehled – díky tomu, že máte vše seřazené, nemusíte nic složitě hledat.Jednotlivé sekce jsou vyložené gumovými vložkami, které pomáhají násady udržet uchycení (snižuje se riziko jejich vysmeknutí a vypadnutí nářadí z držáku). Upozornění: druhé foto je ilustrační a zobrazuje způsob použití.

Držák na zahradní nářadí (lopatu, hrábě, motyku apod) 31 x 9,8 x 7 cm, pro zavěšení na panel, barva šedého kamene, plastový – PROSPERPLAST Multi Holder IWN1-405UIdeální pro uložení větších kusů nářadí v garáži, dílně a mnoha dalších místech. Pomáhá udržet pořádek a přehled – díky tomu, že máte vše seřazené, nemusíte nic složitě hledat.Jednotlivé sekce jsou vyložené gumovými vložkami, které pomáhají násady udržet uchycení (snižuje se riziko jejich vysmeknutí a vypadnutí nářadí z držáku). Upozornění: druhé foto je ilustrační a zobrazuje způsob použití.

Držák na zahradní nářadí (lopatu, hrábě, motyku apod) 59.7 x 12x8 x 11x8 cm, pro zavěšení na stěnu, barva šedého kamene, plastový – PROSPERPLAST Multi Holder IWN2-405UIdeální pro uložení větších kusů nářadí v garáži, dílně a mnoha dalších místech. Pomáhá udržet pořádek a přehled – díky tomu, že máte vše seřazené, nemusíte nic složitě hledat.Snadná montáž na zeď pomocí šroubů.Jednotlivé sekce jsou vyložené gumovými vložkami, které pomáhají násady udržet uchycení (snižuje se riziko jejich vysmeknutí a vypadnutí nářadí z držáku).

Silná, nepromokavá krycí plachta s kovovými oky – TOYA TO-85020Odolná krycí plachta vyrobena z nepromokavého plastu ochrání proti promočení a větru. Odolná vůči plísni a lehce omyvatelná.  Lze použít jako ochranu před deštěm, sluncem, vlhkostí pod stan, k zakrytí míst při rekonstrukci, k zakrytí dřeva, sena apod.Plachta má po celém obvodu kovová oka k jejímu upnutí. Hlavní výhody:- univerzální použití- nepromokavý pevný materiál- pevná oka po celém obvodu- zesílené okraje- celoroční použití- snadná skladnost a manipulace Technické parametry:- rozměry: 2 x 3 m- materiál: plast- barva: modrá- hmotnost: 1 kg- gramáž: 90 g/m2

Extra silná, nepromokavá krycí plachta s hliníkovými oky – GEKO G70706Odolná krycí plachta vyrobena z nepromokavého polypropylenu a potažena vrstvou polyethylenu ochrání proti promočení a větru. Odolná vůči plísni a lehce omyvatelná.  Lze použít jako ochranu před deštěm, sluncem, vlhkostí pod stan, k zakrytí míst při rekonstrukci, k zakrytí dřeva, sena apod.Plachta má po celém obvodu hliníkové oka k jejímu upnutí. Oka jsou v rozestupech 1 m.   Hlavní výhody:- univerzální použití- nepromokavý pevný materiál- pevná oka po celém obvodu- zesílený lem pro větší pevnost- snadná skladnost a manipulace Technické parametry:- rozměry: 2 x 4 m (odchylka od udávaného rozměru je +/- 5 %)- materiál: polypropylen (PP) + polyethylen (PE)- gramáž: 200 g/m2- hmotnost: 1,60 kg- barva: hnědá